Mens en DierCorona

Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens de openingstoespraak van het coronaprotest op het Malieveld afgelopen weekend op ‘onze’ coronagezant Feike Sijbesma. De voormalig DSM-topman houdt zich onder meer bezig met de coronavaccins.

“Door ons af te vragen waarom die vaccindeal – die door ons belastinggeld betaald is – tot staatsgeheim is gebombardeerd. Door ons af te vragen of dat misschien komt omdat Hans, de broer van Feike Sijbesma, AstraZeneca-directeur in Duitsland is,” citeerde NRC hem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Minister Hugo de Jonge kocht bij dat bedrijf 300 tot 400 miljoen doses van het coronavaccin. Volgens het ministerie van Volksgezondheid is er geen sprake van belangenverstrengeling. Toch heeft de FvD er Kamervragen over gesteld aan De Jonge.

Twitteraar peeveetee verdiepte zich in de materie en deed nog een aantal onfrisse ontdekkingen. “Het konijnenhol gaat redelijk diep.”

Dit kan niet waar zijn

Feike blijkt nog steeds ‘erevoorzitter’ te zijn van DSM, dat een belangrijke leverancier is van AstraZeneca, waar zijn broer dus directeur is. “En deze wolf in schaapskleren wordt door Kamer en kabinet aangesteld als ‘speciaal gezant’, met de illusie dat hij de belangen van de Nederlandse burger en staat gaat dienen,” schrijft peeveetee.

Hij ontdekte dat Feike ook lid is van de Global CEO Council van de Chinese People’s Association for Friendship with Foreign Countries, een lobbyclub van de Chinese Communistische Partij die de Chinese premier adviseert. “Dit kan niet waar zijn. Hij is lobbyist voor een onderdeel van de veroorzaker van deze pandemie.”

Overigens heeft de voorzitter van deze club, Lin Songtian, begin vorige maand gezegd dat de coronapandemie is veroorzaakt door het Amerikaanse leger.

Lees het hele draadje via de tweet hieronder:

4.9 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tine04
Tine04
3 jaren geleden

En raad van toezicht van de World Economic Forum, echt eng, lees hun ideeen over the great reset etc. Google maar even. Google ook op UN Agenda 2030 en op EU the green deal. Zijn dit plannen voor een beter milieu of voor totale controle over de mens. Oordeel zelf. Feike Sijbesma’s benoeming in de raad van toezicht: beetje verstopt op internet omdat zijn schuilnaam met een y is ipv ij 😉
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190823/dsm-topman-feike-sybesma-in-toezichtsraad-world-economic-forum/

Maria
Maria
3 jaren geleden

Het is niet te geloven. En….. Nederland slaapt rustig door!
Het hele zooitje wordt steeds ongeloofwaardiger. Zowel de Tweede Kamer als de media.
Straks de aanpassingen op de grondwet en je kunt geen kant meer op.Zijn we met z’n allen zo dom of willen we het niet zien. Des-interesse komt er bij kijken.
Hoop dat er een keer gerechtigheid komt en ze door de mand vallen.
Hier komt opstand van.
Zelfs burgermeesters (Amsterdam en Rotterdam ) maken hun eigen regels.
Niet meer te vatten.

Bart
Bart
3 jaren geleden

Sijbesma is een regelrechte NWO-adept en levensgevaarlijk voor de meerderheid van de mensheid.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
3 jaren geleden

Ik voorzie nieuwe Neurenberg-processen…

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x