Homepagina » Mens en Dier » Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’
coronagezant
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens de openingstoespraak van het coronaprotest op het Malieveld afgelopen weekend op ‘onze’ coronagezant Feike Sijbesma. De voormalig DSM-topman houdt zich onder meer bezig met de coronavaccins.

“Door ons af te vragen waarom die vaccindeal – die door ons belastinggeld betaald is – tot staatsgeheim is gebombardeerd. Door ons af te vragen of dat misschien komt omdat Hans, de broer van Feike Sijbesma, AstraZeneca-directeur in Duitsland is,” citeerde NRC hem.

Minister Hugo de Jonge kocht bij dat bedrijf 300 tot 400 miljoen doses van het coronavaccin. Volgens het ministerie van Volksgezondheid is er geen sprake van belangenverstrengeling. Toch heeft de FvD er Kamervragen over gesteld aan De Jonge.

Twitteraar peeveetee verdiepte zich in de materie en deed nog een aantal onfrisse ontdekkingen. “Het konijnenhol gaat redelijk diep.”

Dit kan niet waar zijn

Feike blijkt nog steeds ‘erevoorzitter’ te zijn van DSM, dat een belangrijke leverancier is van AstraZeneca, waar zijn broer dus directeur is. “En deze wolf in schaapskleren wordt door Kamer en kabinet aangesteld als ‘speciaal gezant’, met de illusie dat hij de belangen van de Nederlandse burger en staat gaat dienen,” schrijft peeveetee.

Hij ontdekte dat Feike ook lid is van de Global CEO Council van de Chinese People’s Association for Friendship with Foreign Countries, een lobbyclub van de Chinese Communistische Partij die de Chinese premier adviseert. “Dit kan niet waar zijn. Hij is lobbyist voor een onderdeel van de veroorzaker van deze pandemie.”

Overigens heeft de voorzitter van deze club, Lin Songtian, begin vorige maand gezegd dat de coronapandemie is veroorzaakt door het Amerikaanse leger.

Lees het hele draadje via de tweet hieronder:

4.9 7 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tine04
Tine04
9 maanden geleden

En raad van toezicht van de World Economic Forum, echt eng, lees hun ideeen over the great reset etc. Google maar even. Google ook op UN Agenda 2030 en op EU the green deal. Zijn dit plannen voor een beter milieu of voor totale controle over de mens. Oordeel zelf. Feike Sijbesma’s benoeming in de raad van toezicht: beetje verstopt op internet omdat zijn schuilnaam met een y is ipv ij 😉
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190823/dsm-topman-feike-sybesma-in-toezichtsraad-world-economic-forum/

Maria
Maria
9 maanden geleden

Het is niet te geloven. En….. Nederland slaapt rustig door!
Het hele zooitje wordt steeds ongeloofwaardiger. Zowel de Tweede Kamer als de media.
Straks de aanpassingen op de grondwet en je kunt geen kant meer op.Zijn we met z’n allen zo dom of willen we het niet zien. Des-interesse komt er bij kijken.
Hoop dat er een keer gerechtigheid komt en ze door de mand vallen.
Hier komt opstand van.
Zelfs burgermeesters (Amsterdam en Rotterdam ) maken hun eigen regels.
Niet meer te vatten.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Maria
9 maanden geleden

Nou, die ene burgemeester waar je op doelt maakt ook niet zijn eigen regels hoor. Meneer is vrijmetselaar, respectievelijk een crypto jood. Ga maar googelen wat voor volk dat is. Die andere burgemeester, tja. Als het niet zo erg was allemaal kwam je niet meer bij van het lachen.

Maria
Maria
Reactie op  jan doornbos
9 maanden geleden

Ja klopt. Heb er ook al over gelezen.
Helemaal met je eens. ook Marc Rutte.
Gevaarlijk volk!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Maria
9 maanden geleden

@Maria,

Beste, ik bén wakker…..en al heel lang, misschien nog wel voor u, en nu dan….

En nee, ik ben niet zo dom en ik zie alles heel helder…..en nu…..!!!???

U hoopt verder dat er een keer gerechtigheid komt……nou, ik kan u uit uw droom helpen, gerechtigheid zal er niet komen op deze manier, want wie zou daarvoor moeten zorgen!!!???

En opstand, dat ben ik pak ‘m beet al een kleine 10 jaar aan het roepen, en om mensen wakker te doen worden, en om groepen te vormen en om ACTIEF voor te lichten, dagelijks….al meer dan 10 jaar…..

Ik zal u niet teleurstellen inzake mijn resultaat maar vandaar dat ik zeg dat er geen opstand komt, er nóg meer en nog strengere maatregelen zullen komen in de vorm van een totale lockdown (in Duitsland, u weet wel ons buurland waar afgelopen weekend meer dan 1,5 MILJOEN mensen BUITEN OP DE BEEN waren is een TOTALE LOCKDOWN gepland en wel rond 30 augustus!!!!!!! opletten dus, want ze weten daar dus nu al dat het “virus” dan onverbiddelijk zal toeslaan!!!! hahahahahahahahahahahaha) , meer muilkorven en wel overal, een avondklok en waarschijnlijk VERPLICHTE vaccinaties….

En bij deze dan…..niemand zal er iets aan doen, zelfs niet aan willen doen, en waarom dan wel niet, nou, simpel, omdat de afgelopen 10 jaar dat ik heb lopen roeptoeteren ook niemand achter zijn toetsenbord uitkwam, net zoals nu niet.

U hoopt dat er opstand komt, nou, ik zou zeggen begin alvast, en u hoopt dat er gerechtigheid komt, nou, ik zou zeggen neem zitting in een tribunaal….

Toetsen slaan…..tja, dat gaat ‘m niet worden, dacht u wél!!!???

Fijne avond verder,

En ja, ik ben lichtelijk geïrriteerd ja, maar…….nee, laat ook maar!!!

Gladiator

Anjouska
Anjouska
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Zullen we een samenkomst organiseren voor wakkere mensen? Dit schiet idd weinig op! Ik begrijp je frustratie.
Je hebt helemaal gelijk. Voordat we straks weer opgehokt thuis zitten met de muilkorven op en geen kant meer op kunnen.. Waar wachten we op? Laten we ons verenigen. The time is now.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Beste Gladiator, kerel. Wij delen de frustratie(s). Ik denk dat wij onze medemens beter niet kunnen onderschatten. Of beter, de overheid zou dat beter niet kunnen doen.Het Satanisch ritueel bij uitstek, het dragen der muilkorf, is voor mij persoonlijk de druppel. Omdat ik nu ook weer niet zo bijzonder ben, geldt dat vast voor een hele grote groep mede slachtoffers. Moet ik nog duidelijker zijn? Als ze aan je vreten gaan zitten of aan je vrouw en kinderen… Nou, en goed voorbeeld doet goed volgen. Fysiek geweld is klaarblijkelijk toegestaan. Dat heeft nooit mijn voorkeur maar wat moet dat moet. Ik geen leven? De nazi of NSB’er voor mijn snufferd ook niet.

Anjouska
Anjouska
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Gladiator, binnenkort een keertje contacten? We moeten ergens beginnen…

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Anjouska
9 maanden geleden

@Anjoeska,

Wat mij betreft kan dit héél snel en dat is gewoon goed mogelijk.

U en ook anderen die dit lezen kunnen aan de admin hier (Robin de Boer) vragen of hij jullie emailadres naar mij wil toezenden.

Ik neem dan a.s.a.p. contact op en u/jullie mag/mogen er met grote zekerheid van uitgaan dat ik dit zéér vertrouwelijk zal houden!!!

Gegroet en tot gauw!!!!

Gladiator

Bart
Bart
9 maanden geleden

Sijbesma is een regelrechte NWO-adept en levensgevaarlijk voor de meerderheid van de mensheid.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
9 maanden geleden

Ik voorzie nieuwe Neurenberg-processen…

Frans
Frans
Reactie op  Icksy Nixx
9 maanden geleden

Waarbij na veroordeling ieder weer op vrije voeten mag gaan.
Net zoals de 1 e Neurenberg.
IG- Farben, (he chemie!) bv . chemie. gewoon naar de VS verhuisd met, (veroordeelde), mensen en kennis en al.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

100% corrupt.

Ron
Ron
9 maanden geleden

Trek je even de positie na van enkele Belgische virologen die in de media de plak zwaaien dan stel je vast dat er verschillende zetelen in firmas die vaccins ontwikkelen. Hun sport. Om de vijf botten hun advies veranderen en de mensen angst aanjagen voor de toekomst.

Luc
Luc
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

Ron, welke Belgische viroloog zetelt in welke firma??

salvar
salvar
9 maanden geleden

400 miljoen uitgeven aan de spuit des doods en die zijn betaald door ons hem , dus tekenen we ons eigen doods vonnis als je hem neemt natuurlijk.
dus wij betalen om een lading gif in je lichaam te laten spuiten?
als niemand (het grootste gedeelte) hem neemt kunnen ze zo de vuilnisbak in.

dus niet nemen , ze mogen hem zo zelf gebruiken de stinkers.

ik vraag me nog steeds af hoe het mogelijk is dat een handvol psychopaten dit voor elkaar krijgen.
zeg niet dat we ze niet aankunnen.
we kunnen ze zo vermorzelen als het moet en het moet anders heb je geen leven meer.

Jan V
Jan V
9 maanden geleden

Tegenwoordig schijnt elke psychopatische idioot een vaccinexpert te zijn. Kennis van zaken is niet vereist, slechts een flinke bankrekening en wat vriendjes.We zijn toch maar mooi aan de goden overgeleverd. Ik voorzie op langere termijn een burgeroorlog. ‘De kruik gaat te water tot ie barst’. Opsluiten in de diepste kerker dat tuig!

De eerste John
De eerste John
9 maanden geleden

Het kan niet waar zijn !!. dus wel, bedankt peeveetee

Lawke
Lawke
9 maanden geleden

Wat er aan de overkant gebeurt, gebeurt hier duidelijk ook. Interessante link hier:

https://www.bitchute.com/video/P2Fo2faz_jA/

De Kennedy familie blijft verder vechten samen met het volk in de VS. Wie vecht er hier binnen de politieke kringen? Ik ben er zeker van de we in Europa gelijkgestemde politici hebben ook. Moedig en goedhartig van aard. We hebben ze nodig NU! Like it or not..

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

bewoners

Bijna helft bewoners verpleeghuis besmet met corona ondanks vaccinaties

In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x