Buitenland

Leugens over bezetting op Duitse IC’s ontmaskerd: regering wist van bedrog

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren werd bekend dat Duitse ziekenhuizen de bezettingsgraad van de IC’s manipuleerden zodat ze financiële steun van de overheid zouden krijgen. De regering van Merkel was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim.

Het Robert Koch Instituut (RKI), het Duitse RIVM, nam in januari contact op met het Duitse ministerie van Volksgezondheid. Het vermoedde namelijk dat sommige ziekenhuizen meer coronapatiënten op de IC meldden dan in werkelijkheid het geval was.

De onthullingen zijn extra pijnlijk omdat de strenge coronamaatregelen werden gekoppeld aan de IC-bezetting. Het gaat dan ook om één van de grootste schandalen tijdens de coronapandemie in Duitsland.

Is de economie opzettelijk verwoest?

Het aantal beschikbare IC-bedden was bepalend bij het opleggen van draconische coronamaatregelen zoals contactverboden, schoolsluitingen en lockdowns. Als het klopt – en daar kunnen we gerust van uitgaan – dat zowel de overheid als het Duitse RIVM op de hoogte waren van de fraude, moeten er een aantal vragen worden gesteld: is de Duitse economie opzettelijk verwoest? Werden bedrijven de vernieling in geholpen en gingen talloze banen verloren zodat sommigen zichzelf konden verrijken?

Huisarts Els van Veen zegt over het schandaal: “Het meest opmerkelijke vind ik dat Europese landen parallel ongeveer hetzelfde regeringsbeleid hadden en dat onze eigen media ons hier niet van op de hoogte houden. Er komen al maanden steeds meer lijken uit de kast, maar de NOS bejubelt alleen de vaccins.”

Slechts vier procent

Eerder publiceerde een team wetenschappers onder leiding van gezondheidseconoom Matthias Schrappe een onthullend onderzoek waaruit blijkt dat de IC’s op geen enkel moment overbelast dreigden te raken. Dat bleek overigens ook uit een persbericht van het Duitse ministerie van Volksgezondheid.

In de samenvatting van het onderzoek valt te lezen dat in 2020 slechts vier procent van de IC-bedden werd gebruikt om coronapatiënten te behandelen. Pas op 30 april bracht het Duitse ministerie van Volksgezondheid deze informatie naar buiten.

[Wochenblick]

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Goh, je verwacht het niet.

Gaston
Gaston
1 jaar geleden

Nu komt alle vuiligheid naar buiten, nu 70% van de mensen gevaccineerd is. Je kunt nu niet meer ontvaccineren hè?

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Dat zal hier in Nederland niet anders geweest zijn. EEn hoop operaties behandelongen en onderzoeken zijn hiwer ook uitgesteld omdat ze het zogenaamd zo erg druk hadden waardoor veel patiënten onnodig overleden zijn. In Haarlem stonden het personeel op het terrein van het Kennemer Gasthuis tijdens de coronadrukte een dansje te doen. Omdat ze het allemaal zo druk hadden. Beelden hebben hiervan ook op het internet gestaan. En dan maar liegen in de media dat ze het niet aan konden betreffende de corona epidemie. Zo meteen krijgen ze het misschien druk als het wilde virus uitbreekt en al die gevaccineerden dan WEL op de ic’s terecht komen. Maar dan niet klagen dat er bedden te kort zijn en dan dat schip met 600 bedden afwijzen meneer Gommers als het weer aangeboden mocht worden.

martijn
martijn
1 jaar geleden

Ben er niet verbaast over. Een normaal zou dit hebben kunnen verzinnen. Kijk in Nederland , De nos zend uit wat hun voorgeschoteld word, ook wel de geschiedenis wordt geschreven door geld………..bah bah politici , hoop dat karma vlug toeslaat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x