Homepagina » Het Complot » Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad?
Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad?

Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad?

Gisterochtend werd het kantoor van het satirische Franse magazine Charlie Hebdo in Parijs aangevallen door drie gemaskerde mannen met automatische geweren en een raketwerper. Daarbij kwamen 12 mensen om het leven, waaronder twee politieagenten.

De gemaskerde mannen zijn volgens de Franse autoriteiten Chérif Kouachi, Saïd Kouachi en Hamid Mourad. De aanslagplegers riepen onder meer ‘We komen de profeet wreken’. Complottheoretici hebben enkele tegenstrijdigheden ontdekt. We hebben een top 5 gemaakt van de samenzweringstheorieën rond de aanslag in Parijs.

Het was een ‘inside job’

Er wordt gezegd dat de aanval op Charlie Hebdo een inside job was. De gemaskerde mannen wisten precies wanneer ze het hoofdkantoor van de krant moesten aanvallen om twee belangrijke doelen uit te kunnen schakelen: Stephane Charbonnier en Jean Cabut, die de best betaalde cartoonist ter wereld zou zijn.

“De krant had op die dag een belangrijke redactievergadering, waar alle belangrijke medewerkers bij aanwezig waren. Dit lijkt dus meer op een moordaanslag. Deze jongens gedroegen zich als echte professionals,” aldus een Reddit-gebruiker.

Het was een ‘false flag’

Volgens Reddit-gebruiker toneii zijn er vijf aanwijzingen dat de aanval op Charlie Hebdo een false flag-aanslag was:

 • Timing: de schutters reageerden op een cartoon die één uur voor de schietpartij was gemaakt. Ze konden in één uur tijd geen aanvalsplan maken, zich voorbereiden en bewapenen
 • De kogel mistte het hoofd van de agent en ketste af op het beton
 • Je schiet niet op beton tenzij je gedood wilt worden door een afketsende kogel
 • De schutters gedroegen zich als militairen – deze aanval was goed voorbereid
 • Er rijden in het hart van Parijs geen auto’s voorbij op werkdagen

De laatste cartoon die door Charlie Hebdo voor de aanval was geplaatst was een afbeelding van IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi. Charbonnier stond in 2013 echter op een dodenlijst van Al Qaida.

Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad?

Mensen betuigen hun respect aan de slachtoffers van de aanval op Charlie Hebdo (AP)

De CIA en de Mossad zijn erbij betrokken

De aanval op Charlie Hebdo wordt op internet vergeleken met de aanslagen in Bombay van november 2008, waar de CIA en de Mossad bij betrokken zouden zijn geweest. In de Indiase stad Bombay vonden op 26 november 2008 tien gelijktijdig gepleegde aanslagen plaats.

De Pakistaanse krant Roznama eiste dat er een onderzoek zou komen naar de rol van de Mossad en de CIA bij de aanslagen in Bombay. Redacteur Aziz Burney zei dat de operatie niet zou zijn geslaagd zonder lokale steun. Mensen vragen zich af hoe de schutters in Parijs aan kalasjnikovs en een raketwerper kwamen.

Eeuwigdurende oorlog

Veel mensen geloven dat er een geheime groep individuen is die veel invloed heeft op de gebeurtenissen in de wereld. Er wordt gezegd dat deze groep terroristische groepen zoals Al Qaida en IS financiert.

Er zijn inmiddels vele hooggeplaatste functionarissen geweest die hebben gezegd dat terreurgroepen worden opgezet of gefinancierd door westerse mogendheden om mensen vast te houden in angst. Aan oorlog wordt enorm veel geld verdiend. In het verleden is terrorisme meer dan eens ingezet om een oorlog te rechtvaardigen.

Jemen

Chérif Kouachi, Saïd Kouachi en Hamid Mourad zouden banden hebben met een Jemenitisch terreurnetwerk. Alle ogen zullen gericht zijn op Jemen. Op 5 januari 2010 publiceerde het Centre for Research on Globalization een artikel getiteld The Yemen Hidden Agenda waarin staat dat de regio tussen Jemen en Somalië van strategisch belang is voor de Amerikaanse overheid.

De Bab el Mandeb is een zeestraat die de Rode Zee met de Golf van Tadjoura en de Golf van Aden verbindt. De zeestraat is een knelpunt tussen de Hoorn van Afrika en het Midden-Oosten en een strategische link tussen de Middellandse Zee en de Indische Oceaan.

De militarisering van de wateren rond Bab el Mandeb zou Washington de controle geven over de zeven belangrijkste geografische knelpunten bij olievervoer. Jemen zou bovendien beschikken over één van de grootste onaangeboorde olievoorraden ter wereld. De Franse maatschappij Total en verschillende andere oliebedrijven hebben olie-installaties in Jemen.

Heb je met betrekking tot deze terreurdaad ook dingen ontdekt die niet kloppen? Laat dan onder het artikel een reactie achter.

[Heavy]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  ” Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad? ”
  Ik mis hier nog wat mogelijkheden:
  Optie 4: Het was het werk van een extreme moslimorganisatie of groep.
  Optie 5: Het was het werk van twee of drie jongeren die op eigen houtje handelden.

  60 likes
  • Off Course schreef:

   @Henk, optie 4 en 5 zijn toch al uitvoerig via het staatsriool als instant hap aan het slavenvolk opgediend, die daarmee weer een stuk meer is gebrainwasht. Moslims zijn niet meer dan een simpel vehikel, roepen dat niemand ze of god kan beledigen, ze doen in deze precies dat wat ze moeten doen zonder het door te hebben. Als iemand een cartoon maakt over een god, dan zou ik adviseren aan mijn geloofsfanatici er hartelijk om te lachen en duidelijk te maken dat een god hier ver boven staat. Maar goed, schijnbaar zijn de moslims niet zo doordrongen van dit feit, de domheid van de middeleeuwen herhaalt zich.

   35 likes
   • BnB schreef:

    “Moslims zijn niet meer dan een simpel vehikel, roepen dat niemand ze of god kan beledigen, ze doen in deze precies dat wat ze moeten doen zonder het door te hebben. Als iemand een cartoon maakt over een god, dan zou ik adviseren aan mijn geloofsfanatici er hartelijk om te lachen en duidelijk te maken dat een god hier ver boven staat. Maar goed, schijnbaar zijn de moslims niet zo doordrongen van dit feit, de domheid van de middeleeuwen herhaalt zich.”

    Ik ben een moslim (Alhamdoelillah) maar ik sta hier achter jouw mening. Alleen je moet niet alle moslims dan over een kam scheren, je kon het anders articuleren en ja moslims weten al dat god hierboven staat, de mensen met een agenda proberen jouw dat anders wijs te maken. Ik had gister een vriend van mij ook moeten uitleggen dat een moslim niet iemand zomaar mag vermoorden bewijs daarvan kan je zo uit de Koran halen:

    5:32 Daarom hebben Wij de Kinderen van Israël voorgeschreven dat voor wie een ziel doodt – niet (als vergelding) voor een ziel of het verderf zaaien op aarde – het is alsof hij alle mensen doodde en dat voor wie iemand laat leven, het is alsof hij alle mensen deed leven. En waarlijk, en Onze Boodschappers kwamen tot hen met duidelijke Tekenen, velen van hen (de Kinderen van Israël) waren daarna overtreders op de aarde.

    Ik geloof zelf dat de mensen die de aanslag hebben gepleegd niet eens moslims zijn.

    Ik vind dit afschuwelijk. Als onze profeet hier nu was zou hij dit zeker niet gewild hebben.

    65 likes
    • Katrientje schreef:

     Ik kreeg gisteravond plotseling het gevoel dat er een weer een vies spelletje werd gespeeld. Vooral toen ik keek naar de opname van de executie van die agent. Duidelijk is te zien dat de kogel afketst en ook dat er geen bloed te zien is. Terwijl de agent lag te kermen van de pijn. Blijkbaar moeten we tegen elkaar worden opgezet! Nou nee, dank je wel. Ik ken zoveel aardige mensen, wel en geen moslim. Ik bepaal zelf wel wie ik aardig vind. Mensen die dit soort dingen doen vind ik verachtelijk. Mensen die dit soort dingen bedenken en het anderen laten opknappen vind ik nog verachtelijker. Ik ben benieuwd maar hoop heel erg dat mensen doorzien dat ze zich niet moeten laten gebruiken. Iedereen die hier door geraakt is wens ik heel veel sterkte toe!

     47 likes
     • Aequus schreef:

      Inderdaad, heb ik bij het zien van de beelden en na het horen van journalisten/verslaggevers ook zeer mijn twijfels gekregen. Hoezo… wisten ze meteen te vermelden dat de cartoonmakers bij naam werden aangeroepen voordat zij de kogel kregen!!! Wie was daarbij, dit dit dan nog kan navertellen als het dan een slagveld was waar iedereen op hun pad omgelegd werd. Het stinkt wederom aan alle kanten naar zwavel van de hooggeplaatsten in de wereld (op dit moment dan nog want ook zal er een tijd aanbreken dat zij één voor één van hun voetstuk afgehaald worden en dat wordt eens écht de hoogste tijd). GOD, sta ons allen bij waar ook maar op de wereld want het zal een grote beerput zijn die opengetrokken wordt waar de gevolgen nog niet van te overzien zijn… Vergeet niet het spreekwoord mensen ‘Een kat in het nauw maakt rare sprongen’.

      21 likes
     • Ronny schreef:

      jij bent echt niet lekker zeg. het zal je vader/broer of ander familielid zijn die daar vermoord wordt. mijn god….. ik zal me maar inhouden.

      17 likes
     • Faith schreef:

      Dat gevoel had ik ook. De zoveelste poging om een oorlog op te starten. Als er maar flink gehaat wordt, daar zijn ze op uit. Het maakt ze al niet meer uit waar. Maar ze hebben de energieën tegen. Ik ben benieuwd hoelang ze nog doorgaan met fout karma opbouwen, maar dat is mijn geloof.

      11 likes
     • EllenB schreef:

      @Katrientje: Je hebt gelijk.
      De kogel raakt de man niet eens.
      Losse flodder, naast geschoten ?
      Voor de sceptici onder ons: kijk eens naar dit filmpje, als je nog steeds gelooft, dat de agent doodgeschoten is met dat geweer.

      https://www.youtube.com/watch?v=hBlfiuN0SkY

      9 likes
     • GS88 schreef:

      Tel daarbij op dat de actie zelf o zo professioneel was, maar dat ze bij het vluchten zo klungelig en amateuristisch dat ze alle drie hun i.d. hadden laten liggen in het voertuig.

      8 likes
     • Tim schreef:

      Oh gelukkig bel jij de vrouw van die agent dat er nix aan de hand is en hij nog leeft?

      4 likes
     • Roy schreef:

      Ellen toch, denk je dat nou echt? Waarschijnlijk ook een grote fan van Martin Vrijland? Vertel eens aan hoe het er uit zou moeten zien en kom dan niet met hoe het er in de films uitziet..

      3 likes
    • Zonnemax schreef:

     We leven in de 21ste eeuw. De Koran, Bijbel, Thora en andere geschriften zouden inmiddels toch niet meer zo letterlijk genomen moeten worden…

     Dat geldt ook voor “profeten”, die zien we hedentendage toch niet meer als één “individu” die onder ons kan zijn… Kom op mensen, de evolutie gaat verder.

     Kijken naar wat ons allen verbindt, is een meer zinvolle bezigheid en ieder mens mag daarin z’n Eigen waarheid hebben zolang deze niet andere mensen fysiek geweld aandoet. Dat zou ingaan tegen universele wetten en dan komt het in het kwadraat weer terug.

     En ja, in onze westerse maatschappij is humor, ook sarcatisch en cynisch en beschimpen toegestaan. Ook het tonen van eender beeld ook, ook van de zogenaamde profeten in welke vorm ook. Wordt volwassen en zorg dat je er tegen kan…. En anders kun je inderdaad beter in een ander werelddeel gaan wonen.

     En nee, er komt nu geen leger in de straten, de angst gaat niet regeren. Samen verder in verbinding, dat is het motto. En die verbinding houd ook in het onvoorwaardelijk veroordelen van dit soort geweld, daar is geen vers uit de Koran of bijbel of wat dan ook voor nodig!

     12 likes
     • Aequus schreef:

      Nostradames was een vooruitziener en voorspelde dat de haard vanuit Frankrijk aangewakkerd wordt…

      10 likes
     • Faith schreef:

      Mensen die de bijbel en koran letterlijk nemen zijn nogal intolerant heb ik ontdekt. Bij gebrek aan een breder zicht zijn ze niet in staat om er een eigen interpretatie aan te geven. Dat boek is voor hun de waarheid en anders niet. Bang om aan het wankelen te raken misschien. Maar hoe vaak is het overgeschreven en in hoeveel talen? Hoeveel illuminatievingers hebben die boeken inmiddels in de pap? Gevaarlijk kortzichtig om dit niet te overwegen. Een vriend van mij heeft bijbelles gehad en hem viel het ook op dat bv. reiki van de duivel was. Maar dat komt van Boeddha! Dat vind ik een grove belediging. Hoe weten zij zo zeker dat hun waarheid DE waarheid is? Ze kunnen nieteens zelfstandig denken en alleen al praten over iets aanvoelen of het wel of niet resoneert met je eigen gevoel is al helemaal niet aan de orde. Dat begrijp ik niet. Niet tolerant. Ik heb ook weleens afbeeldingen van Jezus gezien die mij absoluut niet aanstonden maar als anderen er om kunnen lachen moeten zij dat zelf weten. Boven alle religies staat nog iets Boven en die heeft niets met mannen en baarden te maken maar is energie, dat is mijn geloof. En ik hoop dat dat ook getolereerd wordt.

      7 likes
    • Ronny schreef:

     ik bewonder je uitspraken en mening hoor. daar geen discussie over. maar het zou de zogenaamde gematigde moslims sieren al ze nu eens openlijk afstand nemen van dit soort kl**tzakken. sorry, maar dit is wel de minste titel die ik dit soort beesten wil benoemen.
     het is allemaal leuk hoor…. een dagje boeboe roepen op het nieuws en vervolgens rustig verder gaan met het kweken van onbegrip, ghetto’s waarbij iedere nederlandse wet aan de laars wordt gelapt.
     ik zie nog steeds de beelden, die er nu ook weer zijn op vele nieuws sites en social media, van moslims die staan te juichen en die idioten bijna verafgoden als er weer een aanslag is gepleegd.
     tot op heden ben ik nu niet bepaald onder de indruk van de reactie van de moslims op iedere vreselijke daad die we dagelijks (triest eigenlijk) over ons heen krijgen van dat volk wat wereldwijd aanslagen pleegt en onschuldige mensen de dood in jaagt.
     nogmaals, geen persoonlijke aanval maar in denk dat de maat in NL en/of Europa aardig vol is en een tegenactie van rechtse groeperingen niet lang op zich laat wachten. niet dat ik dat goed keur maar heb daar wel alle begrip voor. na tientallen jaren praten en knuffelen is die manier afgeschoten en dus niet werkbaar gebleken. helaas……..

     10 likes
     • Peter schreef:

      Staan al die westerse bevolkingen ook elke keer afstand te nemen van de acties van hun leiders en militairen als ze weer eens een dorp met vrouwen en kinderen hebben gebombardeerd ergens in een moslimland? Het zijn jullie mensen die telkens de moslims lastigvallen en aanvallen om de rijkdommen van hun land.

      10 likes
    • Eeelke schreef:

     Toch maar even het leven van je grote voorganger bestuderen wiens voorbeeld je volgen moet.

     3 likes
    • nora schreef:

     Heel goed, hele goeie en volwassen reactie

     0 likes
  • frans schreef:

   Ze gaan echt niet op eigen houtje bijten/toeslaan, als ik het zo mag zeggen.
   Ze zijn nog niet gevonden. Is dit opzet voor een nog te volgen aanslag?
   Meestal worden ze doodgeschoten terplekke, zoals in australie, en Canada.
   Mw. Beatrice de Graaf ;terrorisme expert sprak de woorden; ‘kort gevangen gezeten en daar gebrainwasht”!
   Alleen zei ze niet door wie. We moeten zeker automatisch aannemen dat ‘IS’ er achter zit. Maar ja het kunnen ook blanke westerlingen zijn die erg veel belang hebben bij deze aanslag.
   Inderdaad angst zaaien en volk tegen elkaar opzetten.
   Nog steeds bezig de 3e wereldoorlog proberen te ontketenen.
   Maar erg gelukkig is het zo dat zowel in Australie en Canada en nu ook in Nederland, het opnemen voor mensen die hun geloof geweldvrij onderhouden. En dat er nu ook mensen meelopen met de demonstraties die islamitische achtergrond hebben. Mooi!.
   Het gaat nl om vrede die mensen willen en niet om oorlog en verdeeldheid die de grootindustriëlen aangevoerd door de boven hen staande machten willen .
   Ook cartoons kunnen gewelddadig zijn!!
   Ik zou willen uitspreken dat vrijheid van meningsuiting iets is geworden van onvrijheid van meningsuiting.
   Zo onvrij in jezelf, door jezelf, van jezelf, dat je niet meer weet dat het gewelddadige uitingen zouden kunnen zijn, waarvan je denkt dat het nog samen moet hangen met vrijheid van meningsuiting. Woorden kunnen beschadigen! Ernstig beschadigen. Wij leven in een extreem materialistische westerse wereld. Want daarin zoeken wij toch ons HEIL.
   IS, is een extreme uitwas van geloofsbeleving, zij zoekt daar hun HEIL. Ze is niet materialistisch. Misschien schuilt daar de grote kloof tussen Islam en materialisme. Beide zouden gematigd moeten zijn.
   Ja, en natuurlijk speelt hier in dit scenario de mogelijkheid van vrijheidsbeperking voor de burger door nog meer controle, tbv de zogenaamde veiligheid van het volk, De overheid doet niets voor de veiligheid voor het volk.! Als wij meer gecontroleerd worden door de overheid t.b.v veiligheid kan die zelfde overheid niet onze vrijheid waarborgen! Dus worden we nog meer beperkt en sneller gevangen gezet. Meer beperking vraagt om meer controle. Waar gaat dat naar toe?

   12 likes
  • nunki schreef:

   Het waren vast aliens, die ons willen onderdrukken. Het zou ook nog de FSB kunnen wezen. Je weet het niet, je weet het niet.

   12 likes
  • ANZ schreef:

   Het is zeker triest wat er gebeurd is, maar telkens wordt er via ‘false flag’ operaties/inside jobs hoe je het ook wilt noemen naar voren gebracht om moslims te gebruiken voor een hidden agenda. Dit zoals in het verleden met zwarte mensen, joden etc etc het geval was.

   Om nu er voor te demonstreren in verschillenden landen tegen terreurdaden is begrijpelijk,,,,maar hoezo wordt er niet tegen de regeringen gedemonstreerd die zoveel duizenden kinderen/vrouwen etc afslachten in oorlogen als Irak, Afganistan Egypte Libie elders in de wereld. Hoezo geen wereldwijde aandacht en demonstratie tegen de regeringen die zoveel leed plegen in de gazastrook??

   Niet alleen door de letterlijke oorlogen, maar ook de ”onzichtbare”oorlog, ook daar tegen wordt er niks gedaan. Hierin Nederlands zie ik helemaal niks van demonstraties of dergelijke tegen de regering wanneer die weer een nieuwe wet of iets in de richting met de oorlogen de maken krijgt.

   Wij mensen bekritiseren elkaar continue, om geloof/status of wat er ook is, maar de hoge pieten daar durven we weinig over in het openbaar iets tegen te doen. Jammer!!

   7 likes
  • zevenenergie schreef:

   Wat denk je van deze optie ?

   Twee jongens weten niet dat ze verantwoording moeten nemen voor hun boosheid en projecteren deze op het westen en hun iconen en plegen moorden.

   Vervolgens weten de mensen in het westen niet dat ze verantwoording moeten nemen voor hun boosheid en projecteert deze op terroristen.

   Op wie projecteer jij je boosheid?
   Op de daders?

   Hebben de daders laten zien dat er boosheid in je is en neem je er verantwoordelijkheid voor?
   Als je dat niet doet, projecteert je die naar buiten en maak je de ander verantwoordelijk voor je boosheid.

   Wees wijs, wijs niet. Dat maakt je volwassen.

   5 likes
 • Femke schreef:

  De hele wereld kijkt naar Frankrijk. Natuurlijk heel triest, en ik begrijp de verontwaardiging.

  Maar…

  Ik ben benieuwd welke plannen de 2e kamer er ondertussen door jast nu we massaal de andere kant opkijken. Kan me herinneren dat ten tijde van de moord op Theo van Gogh het kabinet onder vuur lag, dat de vakbonden snel een akkoord sloten mbt tot arbeidsvoorwaarden of cao’s (weet niet meer precies wat het was) en dat we vanaf dat moment accepteerden dat we privacy moesten inleveren voor ‘veiligheid’

  Ik gok op Schippers smerige plannetjes…

  58 likes
  • albertien schreef:

   Je hebt gelijk Femke, dan wellicht ook nog het feit dat Van Gogh nog springlevend is, Martin Vrijland heeft hier een aantal artikelen aan gewijd. Geen bloedspoor te vinden tijdens zijn moord, vreemd toch?

   Tsja, als je zo de massa nog in hypnose bent, zul je het spelletje van de elite nooit kunnen of willen doorzien, allen verslagen door paniek en angst en wordt gemarkeerd als een groot drama en juist in dit drama van angst en manipulatie wil de elite ons graag houden, ze houden van angstenergieën, de archonten en reptillians worden steeds banger en dan gaan ze gekke dingen, niet waar. Uiteraard krijgen de moslims de schuld, wedden het waren militairen van de CIA. Jammer voor de mensen die zijn vermoord, althans daar ga ik dan maar vanuit….. ik trek momenteel alles qua false flag aanslagen in grote twijfel.
   We kunnen ons alvast weer klaarmaken voor wetgeving en strenge regels, onze veiligheid staat bovenaan in dit land nietwaar? Ja en Enid Schippers en consorten, ze weten ervan hoor!
   Propagandamachine NOS enz. werken graag mee aan de veiligheid in ons land:)
   Hoogste tijd dat we al deze lieden, de smeerlappen die ons land kapot maken, uit dit land trappen!

   21 likes
  • EllenB schreef:

   Ik gok op privacy inleveren.

   23 likes
  • Ronny schreef:

   we hebben dit hele gebeuren te danken aan de linkse kliek die al jaren al knuffelend dit soort figuren staat op te wachten aan de grens en hopen dat ze nieuw stemvee binnen halen. moeten ze ook wel want de echte nederlander is die rode clubjes al meer dan zat. dit beleid, en geknuffel is volledig door het ijs gezakt.

   8 likes
   • Hans Aplo schreef:

    linkse kliek ??? aangezien we ALTIJD in nederland een RECHTSE regering hebben is je extreem rechtse geblaat een beetje vreemd. Maar goed pvv-ers staan ook bekend om dit soort reacties

    10 likes
    • ferrimassi schreef:

     rechts? lol. Zelfs de pvv is een linkse partij. Ze zijn allemaal collectivisten en voor een grotere overheid. rechts bestaat niet in Nederland.

     1 likes
     • Faith schreef:

      @ Ferrimassi: Waarom probeer je verwarring te zaaien tussen de woorden links en rechts? De SP is links. VVD, D’66 en PVV zijn ultra rechts. Hoewel laatstgenoemde graag als een wolf in schaapskleren tegen de SP aan mag schurken, verwarring zaaien, om zieltjes te winnen. Oh oh wat is die PVV sociaal…Wilderd wordt door de darkies betaald dus twee gezichten die PVV. Valt verder niet op hoor…Zo gauw hij zijn nagel, nieteens zijn hele vinger dus, in de pap kreeg, de kans kreeg en hij moest compromissen maken nam hij meteen de gelegenheid te baat om zijn belofte aan de gewone man te breken. Maar je mag het volgende keer gewoon weer links noemen hoor. Maakt mij niet uit.

      2 likes
     • ferrimassi schreef:

      Omdat overal rechts op geplakt word terwijl het nergens op slaat.
      anarchisme(geen overheid) is het uiterste op rechts. De linkse tegenpool is communisme… Alle partijen in ons parlement zitten links van het midden op die schaal. Er is geen enkele partij die een kleinere overheid wil. Alleen maar meer regels en meer Brussel.
      Rechts is een niet bestaande boeman. Die slechts gebruikt word om de schijn van keuze te op te houden. Libertarisch of echt rechts bestaat niet in de polder.

      0 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Ik vindt zowiezo dat deze hele situatie snel gekaapt is door de politiek, en dat geeft te denken…

   2 likes
 • SpiegeltjeSpiegeltje schreef:

  ook zo.apart dat de auto eerst witte.spiegels had bij de aanval. en toen hij gevonden was zwarte spiegels. toneelstukje

  30 likes
  • watisnouwaar schreef:

   Bert zoom eens in op de foto of bekijk even de andere foto’s van aangetroffen auto. De spiegels zijn toch echt dezelfde kleur als in het filmpje!

   Het van dichtbij neerschieten met een kalasjnikov, een wapen met ontzettend veel kracht, ziet er in mijn ogen wat raar uit. Maar dat is voor mij niet voldoende reden om dit gelijk tot een false flag te bestempelen.

   Wel moet ik zeggen dat deze situatie verdomd veel lijkt op de Boston bombing klopjacht! Meer mensen die dat vinden?

   20 likes
   • Roy schreef:

    Mooi he, hoe dat gaat 🙂 en daar krijgt hij nog 14 likes voor ook 🙂

    7 likes
   • JayJay schreef:

    Natuurlijk lijkt het op andere klopjachten, zo gaat het.
    En het dichtbij neerschieten met een kalasjnikov is absoluut niet bijzonder. Zit in het ontwerp (intermediaire patroon, een patroonsoort die qua kracht en huislengte tussen de pistool en geweer in zit) en mede daarom zo populair in straatgevechten. Je kunt het zien als een soort kruising van de Duitse Sturmgewehr en de MP 40 pistoolmitrailleur. Gevaarlijk ding.

    Heb trouwens gelezen dat als je alle kalasjnikovs ter wereld op een rij zou leggen, deze rij 1,5 maal
    de omtrek van de aarde meet met een gewicht van meer dan 34 Eiffeltorens. Wauw.

    9 likes
   • pawel schreef:

    Ja zeker krachtige wapen is het van dit afstand zou zijn kop uiteraard uit mekaar spatten.

    2 likes
    • Sebastiaan schreef:

     En dat weten we (lees “dat weet jij”), want…? Wanneer heb jij voor het laatst een kalashnikov afgeschoten van dichtbij op iets wat lijkt op een menselijk hoofd?

     7 likes
  • Arnout schreef:

   1 minuut googlen en het antwoord krijg je in de schoot geworpen!

   Manmanman, kun je nou niet heel even nadenken voordat je gelijk alles bestempeld als een toneelstukje?

   https://twitter.com/hugoclement/status/552794222785736705

   Spiegels waren grijs.

   Grijze spiegels + reflecterend licht = wit
   Grijze spiegels + geen licht = zwart

   Snappie?

   13 likes
   • Vandattem schreef:

    De asymetrische invalshoek van het licht op beide spiegels laat je voor het gemak maar buiten beschouwing.
    De losse flodder die LANGS het hoofd van de bloedeloze politieagent vloog ook.

    4 likes
 • Bert schreef:

  Tegenstrijdig is dat enerzijds de aanslag zeer professioneel is uitgevoerd, terwijl men anderzijds zo knullig was een identiteitskaart in de achtergelaten vluchtauto te laten liggen.

  40 likes
  • Arnout schreef:

   Sjongejonge….

   Daarmee is nog steeds niet gezegd dat het om deze drie personen gaat. Het verliezen van de ID-kaarten zou ook een poging kunnen zijn om de politie om de tuin te leiden?

   Mensen trekken ook gelijk weer conclusies. Maar het is hier wel de trend van: vreemde dingen? –> inside flag blablabla.

   Flikker op. In Nederland worden in de onderwereld ook automatische vuurwapens gebruikt.
   Oh maar ze waren allemaal aanwezig op de vergadering en een uur van te voren hadden ze net een cartoon geplaatst.
   Dus? Kan ook louter toeval zijn. Of misschien hebben ze het lang geobserveerd? Telefoons afgeluisterd?
   Kan van alles zijn geweest. Ik lees op twitter ook tweets van randdebielen die zeggen dat het verdiend is omdat ze de profeet beledigden? Ohja? Deze jongen steekt een grote middelvinger op naar dat soort tweets omdat ik namelijk heel ver zou gaan in het verdedigen van het vrije woord.

   Manmanman, laten we nou niet gelijk tot conclusies springen met : men liegt. Ohja? Heb jij dan alle bewijsstukken al gezien?

   ik zou gewoon eens afwachten. Al die paranoia over inside jobs. Sinds 9/11 is alles opeens inside als ik het nieuws hier mag geloven…..

   22 likes
   • Johny schreef:

    Inside job to be or not to be,

    Blijkbaar 500cctv in de regio werkten niet!
    Vluchtwagen zijn spiegels veranderen van kleur van wit naar zwart!
    Politieman krijg kogels en valt neer zonder één druppel bloed
    Bij headshot een klein stofwolkje op de stoep zichtbaar en geen enkele vorm van terugslag in de armen van de dader tenslotte wel een AK47
    Geen kat op straat geen wandelaar, fietser noch een auto in hartje Parijs om 12uur trange
    Na meer dan 24 u zitten de daders amper op 80km van Parijs ik zat al in Spanje daarna de boot naar Marokko…
    Ik kan echt niet meer volgen

    7 likes
   • Roy schreef:

    “Dus? Kan ook louter toeval zijn. Of misschien hebben ze het lang geobserveerd? Telefoons afgeluisterd?”

    Dat zou me niets verbazen..
    In 2013 is er al een dodenlijst gepubliceerd, daar stond Stéphane Charbonnier al op..
    Net als Girt Wilders.. Ze zijn niet zo goed in hun namen 😉

    https://georgeknightlang.files.wordpress.com/2013/03/yes2.jpg

    4 likes
   • frans schreef:

    in dit plan is de ID kaart met opzet achter gelaten of snel in de auto gelegd door de politie.
    Wat is waar?

    3 likes
  • Freek schreef:

   Als je in Nederland een inbreker bent en je laat je identiteitsbewijs achter op de plaats delict, dan ben je natuurlijk niet slim bezig.

   Wat als de mannen in Parijs hun ID-gegevens bewust hebben achtergelaten? Misschien werkt dat bij extremisten heel anders. Misschien levert het ze wel status op, of zo. Roem. Ze hebben er in onze ogen geen bal aan natuurlijk, maar hé, extremisten denken nu eenmaal anders.

   Waar een Nederlandse inbreker graag een volgende keer opnieuw kan toeslaan, zien een extremist zichzelf misschien wel graag als een martelaar. Dan maar iedereen laten weten wie je was, en hoe beter dan je ID achter te laten?

   9 likes
   • GS88 schreef:

    Met die redenatie: Waarom dan een bivakmuts op?

    5 likes
    • Freek schreef:

     “Met die redenatie: Waarom dan een bivakmuts op?”

     Goede vraag. Het enige dat ik zou kunnen verzinnen is dat het afschrikwekkender werkt dan te opereren zonder bivakmuts. Een terrorist wil waarschijnlijk ook angst zaaien.

     Of wellicht hoort een bivakmuts bij de uitrusting?

     Een flauwe zou nog kunnen zijn dat ze het koud hadden, maar daar geloof ik niet zo in. 😉

     Een andere reden zou kunnen zijn dat mijn theorie helemaal niet klopt natuurlijk. Ik denk alleen niet dat zulke getrainde mannen zo’n fout zouden maken. Maar ja, alles kan; er zijn wel vreemdere dingen gebeurd.

     1 likes
 • Edwin schreef:

  Amper 1 dag later zitten de complotdenkertjes al weer hun ziekelijke fantasieën te projecteren op andermans’ ellende, respectloos richting de nabestaanden en nergens voor nodig.

  18 likes
  • Huisheks schreef:

   Deze “complotten” zijn niet van de laatste 2 jaar of zo, die spelen al vanaf de 2de WO en misschien nog wel van daarvoor.
   Maar als jij zo graag af wilt kraken, leef je uit. Er is op deze site NOG vrijheid van meningsuiting.
   Maar ik garandeer je; niet voor lang meer, gezien de ontwikkelingen van de afgelopen 6 maanden.
   Maar………….. doe je ding…… sluit je ogen, be happy !
   Als deze site – om veiligheidsredenen – geblokkeerd wordt, gaan dan je oogjes open ? Ben je dan eindelijk tot de conclusie gekomen, dat er toch wel een kern van waarheid zat achter die complot theorieën van al die malloten ? En neem mij niet kwalijk, maar er is hier helemaal geen sprake van ziekelijke fantasieën en zeker niet ten koste van andermans ellende. Sterker nog, misschien wordt dit wel gezegd om je alert te maken en op te letten, zodat je niet met de vinger wijst naar de verkeerde…….

   18 likes
   • Edwin schreef:

    Huisheks, open zelf ook maar eens jouw dromerige complotdenkende oogjes, je bent net zoals vele anderen hier als een grammofoonplaat die telkens overslaat.

    En : zo te zien heb je nog steeds niet door dat naar wie we ook wijzen, we uiteindelijk ALTIJD naar onszelf wijzen.

    Ieder mens (ik inclusief) is een Engel EN een duivel, als jij al die new-age onzin wil geloven waarin men beweert voor het licht te strijden, en het duister te verdrijven, ga dan vooral lekker door met dat zielige gemekker.
    Ik kom al ruim 12 jaar op deze site, en ALTIJD waren er reacties van mensen die beweerden dat de overheid deze site dreigde te blokkeren…allemaal wishful thinking. Er zitten veel mensen hier die het idee hebben dat ze zaken weten die een ander niet weet (wat een eigendunk). Mensen die dit denken zijn angsthaasjes en naar alle waarschijnlijkheid in het dagelijkse leven van die zielige figuren die altijd tegen de maatschappij zitten te schoppen, en continu het idee hebben dat een of andere overheid systematisch hun “vrijheid” wil afpakken. Met andere woorden: succes met het spelen van jouw slachtofferrol

    9 likes
    • Liquid schreef:

     @ Edwin.. helemaal mee eens.
     Ik ben hier bijna een jaar nagenoeg niet meer geweest maar veel veranderd is er niet. De website is nog steeds online, disclosure is nog steeds niet gekomen maar wordt wel nog steeds verwacht. Op de naam en de lay-out na is het net alsof ik nooit ben weggeweest. 😉

     2 likes
   • Oddball schreef:

    Huisheks, ik garandeer je, deze site zal niet om veiligheidsredenen worden geblokkeerd. Het meeste wat ik hier lees is vermakelijke onzin van Youtube-onderzoekers. En gelukkig mag dat in Nederland!

    6 likes
  • Off Course schreef:

   @Edwin, tja, laat de gevestigde orde eerst maar eens komen met bewijzen dat het verhaal werkelijk klopt, wellicht zitten er nu een paar fransozen in Israël in de zon te genieten van hun welverdiende rust. De wereld is krankjorum en wie de mainstream nog langer geloofd is niet meer te redden. 9/11, de overheid doet alsof de neus bloed en wie waren de echte daders, ook zo’n leugenverhaal die heel de wereld op de kop zette en overheden het recht gaf burgers te bespioneren en te controleren, maar vooral daardoor meer macht over ons geld te krijgen. De VS mag nu uiteindelijk zonder vragen iedere banksaldo in de EU inzien, wellicht kan ze zelfs beslag leggen, hoezo complotten en respectloos gedrag.

   10 likes
   • Oddball schreef:

    Beste Off Course, kom jij maar eens met bewijzen dat een paar Franzosen nu in Israel in de zon van hun welverdiende rust zitten te genieten. Volgens mij heb je teveel films gezien. Jouw antwoord is typisch dat van een Youtube-onderzoeker die alles wat hij/zij over complotten kan vinden voor waar aanneemt. In het “leugenverhaal” over 9/11, zoals jij beweert, gelooft maar een heel, heel klein gedeelte van de bevolking. Wat dat betreft staat de wereld minder op zijn kop dan jij denkt. Denk ook dat de VS helemaal niet geinteresseerd is in jouw of mijn banksaldo. En voor beslaglegging op jouw saldo hoef je al helemaal niet bang te zijn. Toch is er een klein lichtpuntje voor jou en je collega-complotdenkers. Na jaren tevergeefs wachten komt Niburu nu echt!

    3 likes
  • Faith schreef:

   Edwin 16.36 Vreemd dat mensen zo overdreven mee kunnen leven met mensen die we helemaal niet kennen. Ik krijg altijd een beetje argwaan als mensen express op je onderbuik in willen werken, zoals bijv. Peter R. de Vries dat ongelofelijk goed kan. Trouwens Joop van den Enden kan er ook wat van. Dat ruikt bij die types (money money dus bikkelhard over lijken gaan) naar manipulatie. Er sterven miljoenen door geweld over de hele aardbol, en er worden er nog veel meer onderdrukt en misbruikt maar daar hoor ik je dan weer nooit over.

   0 likes
 • Addy schreef:

  Wat ik heel vreemd is dat als je zo’n terroristische /vergeldingsaanval gaat uitvoeren je je ID kaart meeneemt. En die vervolgens ‘vergeet’ in de vluchtauto.

  mvg
  Addy

  30 likes
  • JayJay schreef:

   Lijkt wel alsof ze iemand anders er proberen in te luizen.

   11 likes
  • Mieke schreef:

   Bizar dat goed voorbereide mannen hun ID ” vergeten”…..
   Wat zich op dit dak heeft afgespeeld….heel onduidelijk en verwarrend om het heen en weer geloop te zien.
   Bij het zien van de beelden bij het neerschieten van de politie agent, werd een schot gegeven, alleen….geen bloed te bespeuren. Het leek alsof de kogel op het beton terecht was gekomen.
   Ook treffend is dat deze mannen zich eerst vergist hebben van locatie…??? en doorverwezen werden naar de juiste plek waar “toevallig” een redactievergadering plaatsvond: toeval of niet? Ik geloof niet in toeval!
   Naar mijn gevoel hebben ze wel kennis hadden van de geplande vergadering…ze waren in elk geval méér dan voorbereid.

   6 likes
  • Rini schreef:

   En waarom leg je ze dan in de auto,neem aan dat je ze dan net zo goed thuis kunt laten liggen,
   Dus je gebruikt de auto als broekzak,lekker je ID meenemen in de auto leggen voor als je in tussen tijd gekontroleerd word door de politcie,ja dan is het makelijker om het al klaar te hebben liggen in de auto(die je achter gaat laten)dan dat je in je broek zak moet grijpen,dat is proffie.
   Mensen alleen bij dit gebeuren kan men alleen al zien dat het stinkt!!!!!!!

   6 likes
  • koekje schreef:

   Hoezo vergeten, gewoon later daar neergelegd. 😉

   5 likes
 • Huisheks schreef:

  Hoe snel kunnen protest acties nu wel ineens georganiseerd worden ?
  Met het neerhalen van de boeing was het oorverdovend stil, net zo stil als het was na de moord op theo van Gogh en Pim Fortuyn. Denk eens na mensen; met zijn allen protesteren helpt niet. Uit de EU stappen dat is misschien een stap op de goede weg; net als Griekenland. Ons niet meer door de USA de wet laten voorschrijven; stop de amerikanisering i.p.v. islamisering. OPEN JE OGEN…
  Hoe stom kun je zijn te denken dat het “hier” niet zal gebeuren en vrolijk verder gaan met het behhhhhhhh gedrag. Hoe vaak moeten mensen geconfronteerd worden met het feit dat wij allen een giga oor aangenaaid krijgen en dat het hier niet gaat om Islam of Katholisisme. Het gaat hier om wereld dominantie met slaven…. Behhhhhhhh dat zijn wij !!!!!!
  Alles maar dan ook alles is amerikaanse programmering. tv/internet/ reclame/ artikelen in de winkel. teksten, opschriften; alles moet in het engels. management taal, lesstof etc. WAAR IS NEDERLAND GEBLEVEN ? WAAR IS DE NEDERLANDSE CULTUUR? WAAR IS HET VRIJHEIDSLIEVENDE VOLK GEBLEVEN?
  WIE HEEFT NOG DE MOED OM DIT TE WEIGEREN ???

  45 likes
  • Off Course schreef:

   Kan me helemaal vinden in je reactie, als ik door het raam staar dan krijg ik niet meer het gevoel dat ik een weldenkend NL woon, maar in het door de demonen bezeten Amerika.

   12 likes
  • Eyes open schreef:

   Hoevaak heeft ‘stop de bankers’ een artikel geplaatst op woensdag 7/1 hierover? Komt ie: 13.50, 14.01, 14.10, 14.57, 16.40, 17.46, 20.07, 22.15 en 23.20 uur. let eens op het taalgebruik. Wat is echte onderzoeksjournalistiek? Spitten naar vooral het wie en waarom en emotionele interpretaties geven vaak al aan dat je gestuurd wordt. Voorwaarts, laten we ont-mind-controllen, dát is dollen.

   4 likes
 • Dimmer schreef:

  Daar gaan we weer.
  Zullen we het maar gewoon op moslimterroristen houden!!!!

  15 likes
  • Huisheks schreef:

   Ach ja, das makkelijk; hoef je niet verder te kijken dan je neus lang is. Ga gewoon weer verder met zeuren en vergeet morgen gemakkelijk wat er in Parijs gebeurd is. Doe je ding en doe behhhhhhh.
   Sheeple.

   11 likes
   • Anoniem schreef:

    @huisheks, Jij maakt zelf anders ook uit van een grote kudde die op elk nieuwsbericht béhhhhh zegt, maar dan nog ff wat harder. Niet alles hoeft zo ver gezocht te zijn. Niet altijd hoeft het in scene te zijn gezet. Mensen zijn gevaarlijk genoeg en GEK genoeg om dit soort sh*t met of zonder reden te doen. Het overanalyseren van dit soort gebeurtenissen zal altijd vragen opwekken. Je kunt niet alles verklaren en al helemaal niet op basis van die pixelige k-kwaliteit filmpjes.

    En hoe DURF je mensen te veroordelen omdat zij wel met beide benen op de grond blijven staan en niet meteen een dag later al sensatie en paniek zaaien om een gebeurtenis waar nog zoveel onduidelijkheid over is.

    Ik zou zeggen sta ook eens open voor wat minder ‘spannende’ beweegredenen, het is al erg genoeg.

    12 likes
  • Oddball schreef:

   Dimmer, je haalt me de woorden uit de mond. Inderdaad, daar gaan we weer…

   7 likes
 • Chantal schreef:

  NEE toch , niet weer een identiteitsbewijzen en nu achtergelaten door de daders ?!.
  Onmogelijk zo stom is niemand ,
  lieve mensen dit kan helemaal niet , dit stinkt en rammel aan alle kanten .
  Vreselijk dit moet stoppen !

  Hier hebben ze ook al de puntjes op de i gezet .

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/charlie-hebdo-ook-weer-georkestreerd/

  28 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Ik sta versteld van de snelheid waarmee demonstraties kunnen worden georganiseerd.
  Alsof er draaiboeken klaarliggen.
  En alsof er organisatoren klaar staan te wachten op een startsignaal.

  19 likes
  • steem schreef:

   en al die posters met ; IK BEN CHARLIE

   1 likes
   • B.N schreef:

    Ik ben absoluut tegen die aanslag MAAR ik ben ook absoluut tegen andere cultuur
    te beledigen.

    2 likes
    • Liquid schreef:

     Wat wil je daarmee zeggen B.N.? Dat ze die 12 doden aan zichzelf te danken hebben? Kom op zeg… Dat soort onzin heb ik te vaak gehoord.
     “Ik keur huiselijk geweld af, MAAR had ze maar niet zo moeten zeuren.”
     “Ik keur verkrachting af, MAAR had ze maar niet in een kort rokje moeten lopen.”
     “Ik ben tegen die aanslag, MAAR je moet ook geen andere cultuur beledigen.”

     4 likes
     • B.N schreef:

      dat je kwalijk mijn reactie neemt,is dit door jou slechte gedachten
      Nee ik zeg niet dat ze die 12 doden aan zichzelf te danken hebben!
      op andere cultuur critische geven iets anders dan beledigen of er
      belachelijk van maken ,maar ben ik tegen het moorden van die
      12 mensen,dit door de islam en koran namelijk verboden worden.

      2 likes
 • ferrimassi schreef:

  Het is al 1400 jaar schering en inslag. Misschien moeten ipv te speculeren over complotten gewoon eens de knoop doorhakken. Er is niks gematigd aan islam en het is niet te verenigen met de westerse cultuur. Dat kan ik zelfs in me eigen straat ondervinden.. en ja ik heb de Koran gelezen. Deze terroristen zijn gewoon in Frankrijk geboren en “opgevoed”. De latere generaties zijn extremer dan de originele immigranten. Men voelt zich duidelijk niet thuis en acht zichzelf superieur. Ze identificeren zichzelf met zogenaamde onderdrukte islamieten.. En de politiek laat het maar doorsudderen. Europeanen hebben nooit de keuze gekregen en zitten nu met deze ellende opgescheept. Tijd dat de politiek erkent dat ze fout zijn geweest. Er moeten zo snel mogelijk remigratie programma’s op poten gezet worden. Pappen en nat houden werkt niet meer. Doet men dit niet dan gaat de burger het zelf “oplossen”. Maar dan niet gaan huilen dat ze het niet hebben zien aankomen. De vredelievende meerderheid is niet meer relevant. Dit is oorlog puur en simpel.

  3 likes
  • car schreef:

   gast, in bv 1400 1500 was het juist andersom. toen waren het de Christen die intolerant tegenover moslims waren. Moslims waren destijds helemaal niet zo haatdragend. in grote havensteden in hedendaags turkije leefden de christenen en moslims gewoon gebroederlijk onder elkaar. Dat zou in europa echt niet kunnen.

   Het lijkt erop alsof ze elkaar om en om het leven zuur proberen te maken. Afschaffen die religies.

   1 likes
   • Bataaf schreef:

    De kruistochten waren een reactie op aanvallen door moslims op de christenen en christelijke territoria.Niet de boel verdraaien.Sociaal marxistische onzin die de gehele geschiedenis probeert te veranderen.Erg gevaarlijk.Vele mensen vergeten dat de islam al eeuwen sinds haar ontstaan (7e eeuw) europa wil veroveren.Denk hierbij aan de Mooren.Gelukkig had Frankrijk toen Karel Martel.De Ottomanen stonden aan de poorten van Wenen nog geen 200 jaar geleden.De geschiedenis wordt verdraaid maar er zijn er die de echte gebeurtenissen en geschiedenis wel kennen.Heeft weinig met de huidige zaken te maken.Echter zegt het wel iets over hoe de europese mensen bespeeld worden en hoe ver men is de geest aan te tasten.Aantasting van cultuur en natie.Gezin en volk.Zelfhaat en schuldgevoel ophouden, continu.Massa immigratie en maar mixen.Assimilatie van de europese mens.In Tibet noemen ze dat genocide.Hoe zit dat met europa?De naiviteit loopt de spuigaten uit.

    2 likes
    • car schreef:

     Volgens mij heb je last van tunnelvisie.. Het veroveren van grondgebied behoorden niet tot het alleenrecht van een bepaald volk,,

     En de blanken waren niet veel beter, hoewel iedereen slaven had kon een janitsaar in tegenstelling tot een slaaf in handen van de katholieken wel opklimmen tot generaal of zelfs minister.

     Ben je wel eens in sevilla geweest, schitterende architectuur bibliotheken etc, het meeste is vernietigd door de katholieken. nee dat is goed. dus kom a u b niet de patriot uithangen

     0 likes
     • ferrimassi schreef:

      De kruistochten waren zelfverdediging daar is men het wel over eens hoor. Heb me genoeg verdiept in het onderwerp.
      Noem het tunnelvisie ik noem het realiteit. Wat jij stelt klopt gewoon niet. Andalusia is een gigantisch bloedbad tot stand gekomen. Maar filosofeer jij maar lekker over architectuur. Katholieken deden het ook dus dan is het niet erg toch? De laatste slavernij in de islamitische wereld werd in 1958 zogenaamd afgeschaft. Maar in de realiteit bestaat het nog steeds.. En wat is er mis met patriot zijn?

      2 likes
     • Bataaf schreef:

      Sociaal marxisme maakt meer kapot dan je lief is.

      2 likes
   • ferrimassi schreef:

    https://www.youtube.com/watch?v=I_To-cV94Bo

    Yeah right.. geloof je het zelf?

    3 likes
  • Faith schreef:

   Het zaakje stinkt weer eens aan alle kanten maar jij weet nu al zeker dat het moslim extremistern waren?
   Je snapt het nog steeds niet: Amerika heeft heel hard een oorlog nodig.

   4 likes
   • ferrimassi schreef:

    Ja gek dat ik dat denk he? Islamieten doen zo iets nooit… zucht. Alles is valse flag en het boze westen niet? Ziet in dat filmpje duidelijk het belerende salafistische vingertje omhoog en er word alauh akbar geschreeuwd. En dan hebben we het nog geeneens over de eerdere aanslagen op charlie..

    4 likes
    • Miri schreef:

     Wel het linkse belerende vingertje das nou niet die vinger waar moslims hun redt mee afvegen, hetzelfde doe ik met jouw vooringenomen mening vol haat, ik zou een keer nadenken voordat je een oproep voor oorlog doet, waarschijnlijk ben jij dan zo’n angstaanjagend die andere dan die oorlog laat voeren

     0 likes
     • ferrimassi schreef:

      Ik maak geen oorlog noch roep ik op tot oorlog. Neemt niet weg dat ons de oorlog verklaart is. Natuurlijk kunnen we ontkennen dat het zo is. Op een dag ben jij of ik het en dan? Maar nee ik ben de hater… Echt logisch.. Gewoon lekker kop in het zand blijven steken vind je je vanzelf op een dag midden in een religieuze oorlog in Nederland.

      0 likes
  • monir schreef:

   succes met je oorlog
   liever jij dan ik

   3 likes
   • ferrimassi schreef:

    Het is niet mijn keus hoor… Maar als een groot percentage van deze groep me dood wil hebben prima. Ik ga niet net doen alsof er niks aan de hand is. Soms moet je ergens voor staan. Zij zetten ons voor de keuze. Mijn land of de islam dan delft islam het onderspit simpel zat.

    3 likes
 • Off Course schreef:

  Voor mensen die niet begrijpen dat dergelijke zaken in scene gezet zijn moet men zich goed realiseren dat de hele VS als natie op het spel staat en als het niet in staat is de macht te houden en de reeds ingezette ondergang niet kan stoppen ze compleet ten onder zal gaan…Dus wat houdt een machtige natie als de VS dan nog tegen om de EU of andere landen of mensen verder als slavenhond voor zich uit te schoppen of te doden voor een hoger doel en duidelijk te maken dat dwarsliggende EU politici en handelsakkoorden met bijv. Rusland (remember false flag MH17) afgelopen moet zijn.

  Als men, ik heb daarover een gesprek gehad, leraren op universiteiten in de VS een heel jaar laat werken en voor 8 maanden uitbetaald en er geen vakantiegeld meer wordt uitgekeerd, dan is dat nog maar een klein voorbeeld hoe het land er voor staat. In de EU niet anders, hier ontslaat men personeel en vult deze plekken op met vrijwilligers, dat is de staat waarin we op dit moment verkeren en dus zal er alles aan worden gedaan om meer macht over burgers en de EU te krijgen en te houden, desnoods met nepdoden en gewonden, desnoods met echte gewonden en doden. Men wil het zinkende schip gecontroleerd laten afzinken om daarna de burgers meer en meer te onderwerpen en ook daarom moeten landen zoals Rusland die dwarsliggen worden aangepakt.

  26 likes
 • Bob schreef:

  Kunnen er in dr wereld ook dingen gebeuren zonder dat de CIA er achter zit of dat het op een andere manier een inside job is? Als er iets in de wereld gebeurd en je opent deze site dan weet je eigenlijk al dat er hier artikelen staan over hoe we allemaal voor de gek gehouden worden.

  Ik wil best geloven in inside jobs etc maar kom op jullie drukken op alles dit stempel! Voor mij komt het de geloofwaardigheid van deze site, van de bronnen en van de gene die de reacties geven niet echt ten goede

  17 likes
  • Anoniem schreef:

   Helemaal mee eens Bob… We worden helemaal gek gemaakt en dwalen nog verder af van de waarheid. Kijk uit met wat je oppikt in de comments van deze site. Mensen roepen maar wat en overschreeuwen elkaar om andere hun theorie door de strot te duwen.. ja ik zeg het misschien bot maar er wordt hier ook erg bot gereageerd wanneer iemand een theorie tegenspreekt. Niet cool.. zo komen we geen stap verder.

   8 likes
 • Buddy schreef:

  Dat het hier om een zogeheten False Flag-aanslag ging is
  eigenlijk voor iedereen die even zelf op onderzoek uitgaat
  onmiddellijk klip en klaar. Het meest veelzeggende is toch wel het
  filmpje waarin één van de daders met een AK-47 geweer (Kalasjnikov)
  schiet op een agent die op de grond ligt. Een dergelijk geweer schiet
  door tien centimeter beton en geeft een forse terugslag. In dat
  filmpje is van die terugslag niets te zien, en ook is er geen spoor
  van een inslag te zien. De agent gaat daarna braaf voor dood liggen,
  maar er is geen spatje bloed te zien, ook niet na een poosje.

  Ik vind het tekenend dat dit filmpje gelijk van youtube werd gehaald
  met een onzinnige reden. Het zou een walgelijk filmpje zijn volgens
  youtube, maar wanneer je ziet dat het allemaal nep is, dan is juist
  deze misleiding walgelijk, evenals het waanzinnige beleid van youtube.

  Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Welke terrorist laat nu per
  ongeluk zijn ID-kaart achter? Welke terrorist leert vooraf alle
  voornamen en gezichten van de beoogde slagoffers uit zijn hoofd? Hoe
  wisten ze eigenlijk precies waar en wanneer de redactievergadering was?

  bron: Pateo

  8 likes
  • Henk schreef:

   Allesweter Johan Oldenkamp schrijft zijn voorspelbare nieuwsbrief en wordt al op deze site geciteerd.
   Dat voor alle beweringen en “bewijzen ” plausibele verklaringen zijn, doet niet terzake. Het is volgens Johan, niet te geloven dat geen enkele mainstream journalist hier vraagtekens bij durft te zetten.

   3 likes
   • Buddy schreef:

    Wat Oldenkamp hier volgens jou voorspelt berust wel op waarheden en bronvermeldingen.
    Dat geen enkele mainstream journalist hier vraagtekens bij durft te zetten is toch ook duidelijk..

    Ben wel benieuwd naar jou zg. “plausibele verklaringen”…
    Met oogkleppen op zul je ook wel niet verder komen als dat….

    8 likes
    • Henk schreef:

     Beste Buddy,

     Zoals ik eerder al schreef, zeggen bronvermeldinen zeggen niets over het waarheidsgehalte van de beweringen. Verder voel ik me niet geroepen de plausibele verklaringen hier voor je op een rijtje te zetten. Die kan iedereen googelen. Ik beperk me liever tot het beschrijven van het ozo voorspelbare patroon.

     1 likes
     • Buddy schreef:

      @Henk

      Het gewoon even met je linkerhandje wegwuiven en vermelden dat er overal plausibele verklaringen voor zijn, vervolgens niet willen vermelden welke “plausibele verklaringen” dit dan zijn laat zien dat je het kennelijk leuk vindt zomaar iets te roeptoeteren om vervolgens snel weer onder de steen te kruipen..

      btw. De waarheid over deze aanslag kun je overal vinden, mits ze je natuurlijk objectief benaderd, de bron ondersteund alleen deze waarheden en worden na onderzoek geplaatst.

      2 likes
     • Henk schreef:

      Buddy: Ik deel je mening dat de waarheid objectief moet worden benaderd. Check even de reacties op het andere topic over de aanslagen in Frankrijk. Daar vind je genoeg plausibele verklaringen en weerleggingen die van de argumenten uit Oldenkamps nieuwsbrief weinig over laten.

      1 likes
     • Buddy schreef:

      Als je iemand met een AK47 door het hoofd schiet en er geen bloed bij te pas komt is er maar één plausibele verklaring voor, dit is een verklaring die jij niet wilt zien of weten…

      Gewoon je huiswerk doen henkie, dan pas mening verkondigen….

      1 likes
 • Willem schreef:

  Niemand kan mij wijsmaken dat de daders die professionals waren volgens de berichten , hun identiteitsbewijzen hadden achtergelaten in een auto .

  Waar heb ik deze onzin eerder gehoord ?

  24 likes
 • Roy schreef:

  Je kon er op wachten dat hier weer een verhaaltje omheen verzonnen zou worden..

  12 likes
 • Same old story schreef:

  Jammer…. Dat dit allemaal moet gebeuren ..
  1 ding staat vast men liegt ……waarom?
  1: de auto waar de schutters instappen en uitkomen is overduidelijk een Renault …
  De auto die gevonden wordt en gepresenteerd aan het publiek als vluchtauto is overduidelijk een ford..

  Een aanval …..jazeker …
  Maar tegen wie of wat
  Die arme 12 die toevallig geofferd werden ?
  Moslims?
  Vrijheid?

  5 likes
 • Monica schreef:

  Het is inderdaad behoorlijk vreemd dat er zo snel identiteitspapieren gevonden zijn. Na de aanslag op 9/11 vonden ze ook heel snel identiteitspapieren. Ik vind het nogal ongeloofwaardig dat professionele terroristen zo slordig omgaan met hun identteitspapieren.
  Later zijn ze gezien tijdens het tanken met zware wapens achterin de auto.
  Ook nogal ongeloofwaardig dat professionele terroristen hun zware wapens voor iedereen zichtbaar in hun auto neerleggen.
  Waarschijnlijk heeft de Europese regering nu heel veel bange mensen nodig om bepaalde acties door te drukken. Welke dat zijn merken we zeer binnekort wel.

  14 likes
  • Huisheks schreef:

   Internetberichtgeving is een goede manier om een hele bevolking te ontwrichten met valse info.
   Maar daarentegen is het ook ons krachtigste wapen om mee terug te rossen.
   Het mobiliseren van jongeren tijdens het dispuut tussen scholen en de minister over het aantal schooluren, 9 enige jaren geleden) bewijst dat mobieltjes en daarbij tevens het gebruik van internet een sterk middel is om verweer te voeren tegenover een establishment die ons alleen klein/dom en tam wil houden.

   8 likes
 • rop schreef:

  Moslims worden op deze manier steeds minder serieus genomen en verstoten wat betreft hun religie die men als moslim de profeet Mohamed aanhangt , dood en verderf zaaien vanuit het doel die zij onder de naam Mohammed plegen en zo de naam schaden van hun profeet en als wapen inzet tegen de ongelovige en hun profeet misbruiken en zonder deze serieus te nemen waarvoor deze staat, het geloof van hun profeet die als een vredelievende profeet bekent is ,ze misbruiken zijn naam als een vergelding middels voor de ongelovige.en gebruiken zijn naam als een rechtvaardiging voor aanslagen is geen geloof maar een moordwapen onder de kreet Allah is groot..is.een toppunt van misbruik van deze profeet.. deze daden zijn niet te rechtvaardige en schaad de moslims meer en meer , hun god hun Allah is er dan geen een van vrede maar een oorloggod..

  3 likes
 • Ikke schreef:

  Pffff gelijk weer complotten.
  Waarom zou dit een complot zijn en die andere dagelijkse aanslagen in het midden oosten niet?
  Deze aanslag is niet anders dan de andere aanslagen.
  Veel mensen weten blijkbaar niet dat we al jaren oorlog voeren.
  Dus we hebben hier nog niets te klagen gehad.

  Het maakt totaal geen indruk op mij , want dit hoort er nu eenmaal bij.
  Alleen komt het nu dichterbij, maar dat weten we al jaren, dus geen verrassing meer.
  Ik laat mij geen angst aanpraten door de gevestigde pers.

  8 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Dat neemt de noodzaak niet weg om zelf vragen te stellen en te onderzoeken.
   De geschiedenis heeft geleerd dat overheden maar al te vaak een verkeerde voorstelling van zaken geven. Die dan vervolgens klakkeloos wordt overgenomen door de media.
   De waarheid blijkt altijd achteraf omdat die overheden zich verschuilen achter ‘staatsgeheimen’.
   De leugens worden pas na tientallen jaren openbaar.
   Hetgeen betekent dat de verantwoordelijke ministers dan buiten schot zijn.
   We leven in een tijd dat we meer dan ooit onderzoeksjournalistiek nodig hebben omdat de overheden ons overspoelen met valse informatie, ja ronduit minachten.

   5 likes
 • Paul schreef:

  Dit stinkt!

  1- Super professionele actie en uitrusting
  2- Grondig recherchewerk nodig geweest
  3- Identiteitskaart vergeten/verloren ongeloofwaardig na zo’n prof. actie
  4- Waarom is het voertuig niet uitgebrand? ID en DNA waren op die manier vernietigd
  5- de 18 jarige verdachte zat op school en heeft zichzelf na alle beroering op Facebook en Twitter vrijwillig gemeld
  6- Op de NOS site was eerder te lezen dat de vermeende daders in een Clio met afgeplakte nummerplaten reden
  7- Het speelt de spanningen tussen Moslims en Niet-moslims in de kaart

  12 likes
 • Adriaan schreef:

  Moslim extremisten die zichzelf niet opblazen …. Nieuwe trend?

  11 likes
 • Logiter schreef:

  In alle paniek die ontstaan is met de aanslag in Parijs,ziet de politie zich genoodzaakt overal in de hoofdstad mobiele observatiecamera’s te plaatsen,drukt Plasterk een regeling door die gemeenten in staat stelt discutabele wetgeving door te drukken.
  De Nederlandse media doet elk uur haar plicht blinde paniek te zaaien,waardoor er draagvlak ontstaat om nog meer vrijheid in te ruilen voor “schijnveiligheid”.
  Want iedereen kan een slachtoffer worden van doorgedraaide machtswellustelingen in hun eigen game of thrones….
  Media werkt als een vergif op deze manier.

  10 likes
 • Tinus schreef:

  Het probleem is dat we met zijn allen geen idee hebben, we waren er niet bij en we weten niet wie het gedaan hebben en bovendien weinig mogelijkheid tot onderzoek.. We kunnen de media en overheid niet vertrouwen en de rest die speculeert er lustig op los.

  Feit is wel; dat we steeds sneller naar een politie staat gaan onder het mom van veiligheid, de mensen zullen er om smeken. Op dit moment word zoals in Amerika al eerder gebeurde in Boston een wijk uitgekamd door militairen met bivakmutsen. We gaan het allemaal maar normaal vinden, er word in ieder geval optimaal geprofiteerd van deze aanslag en de media machine draait op volle toeren. Onder het mom van het beschermen van vrijheid van meningsuiting worden onze vrijheden beperkt, het is wachten op de eerste maatregelingen.

  8 likes
  • marc schreef:

   De reden dat we mogelijk naar een politiestaat gaan is dat er idiote fanatieke moslims overal aanslagen willen plegen. Maar ja je kunt het natuurlijk ook omdraaien

   1 likes
 • hannie schreef:

  als simpele huis vrouw ,,viel mij direct op dat 1 werknemer een kogel werend vest aan had ,en bijna als eerste dat dak afrende .
  en vrije menings uiting ,,,bestaat dat ,,spreek mensen in de zorgverlening ,,waar van alles mee gebeurd ,,de manager heeft zoveel macht ,,als de vrouwen er niet mee eens zijn ,, wordt gezegd
  dan duvel je maar op ,,met gevolg dat ze niets meer durven zeggen ,,
  treurige allemaal , die vrouwen moeten wel hun brood verdienen ,,
  steek een kaarsje op voor dit alles .

  dan

  4 likes
  • Roy schreef:

   “als simpele huis vrouw ,,viel mij direct op dat 1 werknemer een kogel werend vest aan had ,en bijna als eerste dat dak afrende .”

   Waar heb je dit gezien dan, daar ben ik wel heel benieuwd naar?

   1 likes
   • Femke schreef:

    Ik denk dat Hannie dit filmpje bedoelt. http://www.wanttoknow.nl/nieuws/charlie-hebdo-ook-weer-georkestreerd/

    Het filmpje op het dak(beetje scrollen) is op deze website vertraagd weergegeven, waardoor je idd 2x iemand ziet met een kogelvrij vest.

    Ik vind het ook wel typisch, dat men bij voorbaat al aanwezig is met kogelvrije vesten. Om het maar niet te hebben over het ontbreken van bloed

    3 likes
    • Liquid schreef:

     Als je als redactie al jaren leeft onder de dreiging van een mogelijke aanslag, is het helemaal niet raar dat je een kogelvrij vest hebt aangeschaft en direct aantrekt als het fout gaat.

     En wat schotwonden en bloed betreft: vaak IS er in eerste instantie helemaal geen bloed, en heeft de kogel het lichaam direct weer verlaten. Dat laatste verklaart de inslag die je op het trottoir kan zien.

     Hier een quote van een forensisch arts (van een blog, en dus niet direct niet gerelateerd aan de aanslag in Parijs) :

     “Schotwonden zijn vrij klein, denk aan de doorsnede van een dikke balpen. (…) De randjes zijn meestal zwart (olie, roet en vuil), het midden rood (weefsel onder de huid). Er kan kruit rond de wond zitten. De kogel zie je niet meteen, die zit of in de persoon of is er via een uitschotopening weer uitgevlogen. En waar is het bloed? Dat is er dus vaak niet….”
     Bron: http://csidokter.weebly.com/blogs/een-kogelgat-herken-je-niet

     1 likes
    • Roy schreef:

     Hallo Femke

     Ik zie wat je bedoeld, maar er is totaal niets over te zeggen..
     Het is een gemonteerd filmpje van een mediastation, als je het origineel zou hebben is het misschien meteen een stuk duidelijker..

     Het kan net zo goed een beveiliger zijn. Stephane Charbonnier werd beveiligd sinds de bedreigingen op zijn leven..
     Dus speculeren kan je genoeg, maar zonder officiele beelden of verklaringen is het heel makkelijk roepen dat het een “werknemer” was met een kogelvrijvest..

     0 likes
 • Henk schreef:

  We zitten inmiddels vrolijk in fase 2: De ” bewijzen ” worden uit alle hoeken en gaten van het internet verzameld. Het achterlaten van de identiteitsbewijzen zorgt voor een aantal drogredenen.
  Meest onopgeloste vraag tot nu toe: ” Wat gebeurt er als een kalashnikov van vlakbij op iemands hoofd wordt afgevuurd? ” Ik denk dat ik het antwoord op die vraag eigenlijk helemaal niet wil weten.

  8 likes
 • Peter schreef:

  Ja hoor ,prachtig artikel, ik denk dat de marsmannetjes erachter zitten. Waar zijn jullie toch mee bezig er zijn alleen maar complotten en niets anders, alles is een complot, jullie hele leven is een complot. Als er iets gebeurd in de wereld is het een complot. Het is nooit zoals het is. Nu zijn er twaalf mensen vermoord, maar ook dat zijn waarschijnlijk lizzards van de zionistische vereniging van een of andere planeet die onder ons zijn. Mijn god wat een l*lkoek.

  8 likes
 • car schreef:

  Een Website als niburu en ninefornews zijn noodzakelijk om de reguliere kritisch te blijven volgen en de andere kant van het nieuws te zien.

  Echter vind ik deze titel verontrustend. Probeer wel professioneel te blijven en niet een soort geenstijl van de alternatieve media te worden en zomaar dingen te roepen. De optie inside job is flinterdun. Dit is niet serieus te nemen

  ”Het was een ‘inside job’
  Er wordt gezegd dat de aanval op Charlie Hebdo een inside job was. De gemaskerde mannen wisten precies wanneer ze het hoofdkantoor van de krant moesten aanvallen om twee belangrijke doelen uit te kunnen schakelen: Stephane Charbonnier en Jean Cabut, die de best betaalde cartoonist ter wereld zou zijn.
  “De krant had op die dag een belangrijke redactievergadering, waar alle belangrijke medewerkers bij aanwezig waren. Dit lijkt dus meer op een moordaanslag. Deze jongens gedroegen zich als echte professionals,” aldus een Reddit-gebruiker.”

  Kom op! schrijf dan niets op en wacht totdat je iets beters hebt, zo haal je je geloofwaardigheid naar beneden en dat is zonde.

  8 likes
 • Ron schreef:

  Vanochtend op het nieuws dat ze al jaren op een lijst in US staan van verdachten 18 en 19 jaar? en die staan al jaren op een lijst in de US… En waarom staan er op het juiste moment mensen te filmen op het dak? en voor een raam waarvoor geschoten wordt? waarom vluchten deze mensen ook niet.

  1 likes
 • Pascal schreef:

  @Faith
  8 januari 2015 19:36 at 19:36

  Beste Faith, deze boeken zijn enkel te begrijpen bij een veel hoger bewustzijn dus we moeten nog even wachten voor we ze kunnen begrijpen.

  1 likes
  • Edwin schreef:

   Pascal, slaapkoppie: eeuwen geleden vertelde je me ook al deze onzin, en opnieuw zeg ik je : er is geen HOGER versus een LAGER bewustzijn. Er is maar EEN bewustzijn, en jij en ik zijn daar een levende expressie van, JOUW bewustzijn IS mijn bewustzijn… Alles IS, WAS, en zal ALTIJD EEN zijn…er is geen hiernamaals, er is alleen maar HIER-NOG-maals

   5 likes
 • Wat een onzin staat er hier in de berichtgeving. Reactie’s van mensen die denken dat ze wapendeskundig zijn, echt hele grote onzin. Zal je gezinslid maar zijn die door dergelijke groepering wordt afgeslacht. Gewoon keihard optreden!!! Dit soort gedachtegang hoort niet thuis in “ONZE” samenleving.

  6 likes
 • Henk schreef:

  In Frankrijk lopen ze iets voor. Daar is het debunken al in volle gang: http://www.lexpress.fr/actualite/societe/charlie-hebdo-les-mauvaises-theories-du-complot_1638858.html

  6 likes
 • Elise49 schreef:

  Er zijn weer eens mensen opgeofferd/vermoord. Aan de ene kant voor de extremisten(geloof) en aan de andere kant voor de zionisten. En wat doet de massa? Bordje met ik ben ook een Charlie.(verbondenheid voor vrije pers/meningsuiting) Nu kun je dit ook lezen als ik ben een gekske/slome/onderdanige. Charlie is ook een scheldwoord(volks). Zo van he Charlie(als je even niet oplet) geef mij die hamer eens aan bv. Dus heb ik me maar bedacht om mee te lopen. Het idee dat de elite zich rot lacht dat zoveel mensen met zo’n bordje zijn gaan lopen. Blijf liever geheel neutraal, althans dat probeer ik.
  Ook dacht ik aan checkpoint Charlie(muur) in Berlijn. Begin controle/verdere uitbreiding richting politiestaat? Of Het liedje: first we take Manhattan en then we take Berlin van Leonard Cohen. Joods? De tekst vind ik ook raar. Gaat het om liefde voor een vrouw of voor het innemen van een stad/Europa? Duitsland is wel het machtigste land van Europa en zou dan als laatste ingenomen moeten worden door EU/NWO.
  Al is het een false flag, dan is het toch wel heel erg. Er zijn onschuldige mensen dood gegaan. Mensen(nabestaanden enz.) rouwen niet voor niks. Om te zeggen dat dat allemaal fake is dat gaat me te ver.
  Waar ik me eigenlijk meer zorgen maak is een beurscrash. Het gaat niet goed op de beurs. De 2de wereldoorlog is ook begonnen met een beurskrach. Geen woord is er aan gespendeerd in het gewone nieuws. Wel op Rtlz. Is/Was de aanslag een afleidingsmanoeuvre?

  1 likes
  • Elise49 schreef:

   Aanvulling voor meer duidelijkheid. Manhattan is het hart van de financiële wereld.(westen) In de jaren 80 zijn de regels versoepeld voor banken/handel. Het resultaat weten we: Derivaten/renteswaps/variabele rente enz. Onze crisis door oplichting. Ondertussen zijn bedrijven machtiger geworden dan overheden. Via deze constructies(goldmansachs etc.) worden/zijn we overgenomen. Niet voor niks is de automatisering/technologie in zo’n versnelling gekomen. De mens kan het amper bijhouden. Mensen worden zo uit elkaar gerukt. Onze overheid eist dat we meedoen, maar eigenlijk strookt dat niet meer. Mensen haken af in een afvalrace. En dat is niet goed voor een samenleving. Scheve ogen, vingertje wijzen enz. Mensen moeten daar boven gaan staan. Blijf menselijk. Ongeacht kleur, arm of rijk enz. Het is een valstrik. Kat en muisspelletjes. Onruststokers. Men bereid/kneed ons voor een oorlog/ramp/overname/totale controle. De hetze tegen moslims is nu echt begonnen. Onderbuikgevoelens bij veel mensen. Pegida(protestgroep Duitsland). Lijkt op: Pegasus, die is opgestaan. Het gevleugelde stijgerend paard. Het kind dat is geboren uit medusa en poseidon. We doen het dus zelf. Chaos scheppen door protest/mening. Wat je oogst, dat zul je zaaien. De bijbel is nog niet zo achterlijk. Het is een waarschuwing. Gebruik het als kennis. Je hoeft niet in Jesus te geloven, het gaat om de boodschap. Ik geloof in 1 god voor alle mensen. De goede dan, die van liefde. Die gebaseerd is op de natuurwetten.

   4 likes
  • marc schreef:

   Gaat niet goed op de beurs valt wel mee hoor en dat die een keer zakt met 2% is vrij normaal aanslag een afleidingsmanoeuvre hoe verzin je het

   1 likes
 • Rick schreef:

  Tjonge jonge, jullie zoeken echt overal iets achter. Ik vind dit heel erg schadelijk. Ziekelijk eigenlijk. Op deze manier wordt het heel moeilijk, zo niet onmogelijk, om nog geloofwaardig te zijn als we de echte False Flag operaties, zoals 11 september, aan de kaak willen stellen. De massa zal dan weer laatdunkend zeggen : “daar heb je ze weer hoor, die complotdenkers”. Als we ooit de waarheid over bv. 9/11 geaccepteerd willen krijgen, en die kans is al HEEL klein, moeten jullie echt stoppen met OVERAL complotten achter te zoeken. Jullie maken jezelf vreselijk belachelijk.

  5 likes
  • Rick schreef:

   Inmiddels zijn we een paar maanden verder en IK MOET MIJN WOORDEN TERUGNEMEN. Ik kon het op die dag nog niet geloven en/of zien. Nu weet ik : het was inderdaad hoogstwaarschijnlijk een valse vlag operatie. Werd Frankrijk gestraft door Israël voor het erkennen van de Palestijnse staat? Netanyahu heeft het nota bene aangekondigd dat er terreur naar Frankrijk zou komen als ze dat zouden doen. Iets wat vanuit het Arabische perspectief natuurlijk onzin zou zijn als motief.

   1 likes
 • Snah schreef:

  Wat een vies volk bepist hier de rEactiepanelen.

  5 likes
 • Dave schreef:

  Ik zou onder het punt van het feit dat dit goed voorbereid was en dat de mannen zich gedroegen als militairen willen toevoegen dat als je deze aanslag zo goed voorbereid en professioneel te werk gaat en van de plek van de aanslag weet weg te komen door gewoon rustig weg te rijden en jezelf als een gewone wegebruiker weet te gedragen dan ga je vervolgens niet je identiteitskaart achterlaten in je gestolen voertuig omdat je ‘haast’ hebt en ga je echt geen benzinestation overvallen en laten zien dat je zware wapens bij hebt.
  Bovendien heeft men veel te snel veel te veel informatie over alles en is het volstrekt onlogisch dat je een masker/vermomming draagt tijdens een aanslag en rustig daarvan wegrijdt om vervolgens de aandacht op je te vestigen bij een benzinepomp door dezelfde kleding/uitrusting te dragen en je wapens te laten zien.
  Een goed voorbereide operatie, wat het klaarblijkelijk was, zorgt toch op zijn minst voor een ander setje kleding en een kofferbak die dicht kan!
  Maar zoals gebruikelijk bij dit soort gebeurtenissen draait het niet om wat er is gebeurt maar juist om de reactie op de gebeurtenis, die is namelijk veel belangrijker.
  Voorlopig hoor ik dat er niet genoeg geld is om alle verdachten in de gaten te houden en moet er natuurlijk meer geld naar veiligheid en inlichtingendiensten en natuurlijk moeten we nog meer vrijheden opgeven voor tijdelijke (schijn)veilgheid en moeten we nog wat harder gaan vechten tegen IS en de Taliban, Al Qaida, Al Nusra en Assad en Poetin ook voor het gemak straks want daar wordt het toch zo’n geweldige vrije blije wereld van.

  5 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Mij stoort vooral dat dit meteen tot demonstraties leid. En waarom dit demonstraties vereist!? Sh*t happens. Wat nog meer inperkingen van vrijheden om krampachtig no meer schijnveiligheid te creëren? Sh*t happens. Ga liever de straat op voor al die mensen die gebruik moeten maken vd voedselbank en al die andere veel grote problemen die geen aandacht krijgen.

  5 likes
 • Theo schreef:

  Professional killers die hun ID meenemen en dan in de auto laten liggen? Yeah right….
  Dan wil je dus blijkbaar gepakt worden..waarom dan vluchten en niet een vuurgevecht starten en ‘sterven als een martelaar’ ( = voor niets sterven als een dolle hond). Erg handig voor de politie ook want anders waren ze de ‘daders’ waarschijnlijk nooit op het spoor gekomen…Heeeeeel vreemd weer allemaal en ik vermoed ook dat de zg. daders meteen gedood worden dus die zeggen dan mooi niets meer.

  4 likes
 • exegese schreef:

  Wereldschokkende gebeurtenissen waar wereldwijd door regeringsleiders en media met gretigheid op gereageerd wordt, waar direct of indirect zeer grote consequenties aan kleven of gaan kleven, waardoor de publieke opinie van de schapen beïnvloed moet worden, daar zitten altijd anderen aan de knoppen dan ze ons willen doen geloven. Ook hier komen de leugens en bedrog al langzaam maar zeker boven drijven.
  Hoe lang blijven mensen hier nog in trappen ?

  4 likes
 • JohnJohn schreef:

  Nu al veel te veel tegenstrijdigheden wat bij mij toch twijfel oproept. Alle nieuwszenders staan weer op volle toeren angst in te palmen. Wilde het executiefilmpje eigenlijk i.e.i. niet bekijken gezien de gore en omdat het onmenselijk is. Toch gisteravond bekeken en wat ik meen te zien is dat de schutter mist. Hij schiet over hem heen in de stoep. In zijn hoofd word hij zeker niet geraakt. Het lijken ook wel blanks waarmee ze schieten.

  Vreselijk dit, wat ze ons aandoen. En daar bedoel ik grotendeels onze Wereldleiders mee.

  4 likes
 • Kal-Purush schreef:

  Brussel wil opnieuw 1,8 miljard lenen aan de Oekraïne, Brussel heeft dit zeer snel doordacht en toegezegd.

  3 likes
 • Ron schreef:

  Misschien nog iets als aandachtspunt, waarom dragen ze allemaal bivakmutsen? als ze het voor hun god doen willen ze juist gezien worden dus waarom dan je gezicht beschermen. Als je een beetje bewegingsleer heb gedaan zie je aan het bewegendat het geen jonge knullen zijn die de aanslag plegen maar meer achter in de 20 misschienzelf wel 30.

  0 likes
 • karel schreef:

  Vooreerst mijn afschuw voor de daad die daar gepleegd is, met al deze slachtoffers tot gevolg. RIP
  Wat ik raar vind is dat bij zo een proffesionele aanslag iemand zijn identiteitskaart in de auto vergeet.
  Tevens slaagt men tot op dit moment er niet in deze 2 op te sporen. Met alle middelen die men heeft, heat trackers, … … … . Hoe je het ook draait of keert er zitten toch wel wat rare kantjes aan die niet onmiddellijk kunnnen worden verklaard

  3 likes
 • Roeland schreef:

  Ook een leuke… De ID-kaarten van de aanslagplegers lagen in de achtergelaten vluchtauto….

  Uhm… Welke sukkel neemt nou zn ID kaart mee naar een aanslag? En welke laat deze dan rondslingeren in de vluchtauto?

  Mijn eerste reactie was: Lag er ook een Koran naast? Want dat schijnen de moslim terroristen volgens goed CIA gebruik te doen. Ze laten zeg maar een kruimelspoor achter van Koranen.

  2 likes
  • MSMSletkiller schreef:

   ID-kaart hadden ze maar meegenomen voor het geval een agent om legitimatie zou vragen.

   ROELAND: “Lag er ook een Koran naast? Want dat schijnen de moslim terroristen volgens goed CIA gebruik te doen. Ze laten zeg maar een kruimelspoor achter van Koranen.”

   Geniaal man

   1 likes
 • Henkie schreef:

  het staat in de bijbel geschreven. Joris demmink verkracht kinderen, beatrix heeft gezegd niks inleveren ook al heeft de bevolking niks…men wil haat tegen moslims…daarna volgt haat tegen christenen..ze willen graag een een wereld regering en een wereld geloof en christenen zullen de grootste vijand worden.
  Door angst te creeeren zal iedereen verregaande vrijheidsberovingen accepteren en zo wordt onze vrijheid steeds verder beperkt. Het is gewoon niet normaal en goed om de God van anderen te beschimpen en belachelijk te maken. Onze waxinelichtwerper heeft 2 jaar in de bak gezeten om een waxinelichthouder te gooien. Is dat normaal? Beatrix was toch geen godin?
  Maar als mohammed belachelijk gemaakt wordt is het lachen..
  Ga eens zelf met een bord bij het koningshuis staan en dan ervaar je de “Vrijheid” waar de media het over heeft..
  6 mensen dood in frankrijk is erg…maar wat vind je van de honderden hongerdoden in Afrika?
  Jezus Christus is DE weg echt. geloof me.

  1 likes
  • Padja schreef:

   Wat gebeurt er precies als je een god beschimpt of belachelijk maakt?
   Moet ie dan huilen? Raakt ie gekwetst? Kan z’n ego er niet tegen?
   Misschien lacht ie zich wel het schompes…weet jij veel.

   jc is DE weg zeg je. Welke weg? De weg van verdeeldheid? Die van ik ben beter dan jij? Ja hoor. Dan geloof ik je.
   Vind je mohammed niet DE weg, of Boeddha of weetikveel? Dat vinden anderen dan weer wel.
   Zolang er nog mensen hun weg DE weg vinden en dit via religieuze teksten erin wordt gestampt blijven dit soort problemen bestaan..

   Ik ben zooooooo religie moe. Onvoorstelbaar… 2015 én nóg is het niet klaar tussen alle geloofsfanaten.

   1 likes
   • Faith schreef:

    Nou Padja je durft nogal wat te beweren met een stelligheid die op zijn zachtst gezegd dom overkomt. In de islam heersen strikte regels over geld. Je zomaar over andermans ruggen verrijken middels leugens is daar verboden. Jezus werd ook woedens toen hij geldwisselaars in een tempel bezig zag en heeft ze er al schreeuwend uitgegooid. Als je de huidige malaise in de wereld ziet, als je al wat ziet, je bent een E nummer fan, en als je dan ziet hoe straalbezopen die elite handeld, hebben Jezus en de islam achteraf gezien een zeer goed advies gegeven. Want de wereldleiders sloegen dat advies in de wind. Boeddha lachte zich alleen maar een kriek want die was zo gelukkig met zijn lijntje met Boven, die had al die poeha dus niet nodig en had eerder medelijden met mensen die daar hun gehele ziel en zaligheid aan ophingen. Maar mensen hebben een eigen wil dus ze doen maar. Jij word moe van religie en ik word moe van jouw soort mensen en dat mag gelukkig.

    1 likes
 • Same old story schreef:

  @arnout ….
  Nee maat…. ik weet niets en heb geen bewijs van inside job of false flag
  Wat ik wel weet is dat wat men mij verteld en laat zien niet helemaal klopt..
  Nogmaals mijn hart huilt….

  2 likes
 • Pascal schreef:

  Aanval op Charlie Hebdo: een inside job, false flag of het werk van de CIA & Mossad?

  Jullie vergeten er het woord Illusie bij te zetten.

  Hier kunnen jullie zien dat er heel veel mogelijk is. CNN Hologram TV First: http://youtu.be/thOxW19vsTg via @YouTube

  2 likes
  • Faith schreef:

   @ Pascal: Wat een psychopaten. Wie verzint dit? Ben je dan ziek in je hoofd zeg, als je dit wereldwijd op het nieuws gooit. Toch geloof ik eerder in een zorgvuldig geregiseerde sick private reality soap aflevering van de darkies. Ze zijn ten einde raad. Tja, what go’s around comes around en het lijkt haast wel of er zowaar iets begint te dagen bij ze. Slimpies.

   0 likes
 • Pe68 schreef:

  Er staat ook een stukje over Jemen geschreven.
  http://nos.nl/artikel/2012068-zeker-dertig-doden-bij-aanslag-in-jemen.html
  Deze aanslag gebeurde gisterochtend in Jemen, geen idee of er een verband is.

  2 likes
 • Dave schreef:

  Ook nog het vermelden waard is dat er in sommige media werd gesproken over de inzet van het leger dat pas mogelijk zou zijn bij terreurdreiging niveau 3.
  Ik weet dat men in de VS de Posse Comitatus Act, dat inhoudt dat het leger niet kan worden ingezet tegen de burger bevolking,heeft verworpen en ik zie het niet lang duren voordat we ook in Nederland militairen de boel zullen gaan zien bewaken.
  Persoonlijk zit ik niet zo te wachten op ‘Martial law’, u wel?

  2 likes
 • Same old story schreef:

  Until the philosophy which hold one race superior
  And another
  Inferior
  Is finally
  And permanently
  Discredited
  And abandoned –
  Everywhere is war –
  Me say war.

  That until there no longer
  First class and second class citizens of any nation
  Until the colour of a man’s skin
  Is of no more significance than the colour of his eyes –
  Me say war.

  That until the basic human rights
  Are equally guaranteed to all,
  Without regard to race –
  Dis a war.

  That until that day
  The dream of lasting peace,
  World citizenship
  Rule of international morality
  Will remain in but a fleeting illusion to be pursued,
  But never attained –
  Now everywhere is war – war.

  2 likes
 • Eddy schreef:

  Goed om te zien dat NFN z’n theorieën er weer op los laat.

  1 likes
 • Ursus schreef:

  Waarom ligt er een schoen bij de vluchtauto?
  Die wordt ook opgepakt bij het instappen.
  Waarom extra schoenen meenemen?
  Iemand een idee?

  1 likes
 • Same old story schreef:

  @roy [email protected] robby.
  Excuus Roy dat is helemaal waar het is een C3 ,
  Ronny precies geofferd ..zou zomaar dichterbij huis kunnen gebeuren…
  Geofferd voor een ” groter doel” in het oog van de daders dan..
  Les 1 : is er iemand met een andere mening dan de jouwe “””
  Luister en oordeel niet…
  Dat is nou juist het mooie aan deze aarde zoveel verschillende gedachtes..
  Het kleine kind in ons is alleen de gene die altijd ZIJN ZIN WILT ..
  Volgens jouw Ben IK volledig de WEG kwijt ….
  Hmmmmm is dit een Geval van ” if I rule the world”
  Dus JIJ WEET alles al want JE voelt je geroepen om andere mensen te vertellen wat waar is of niet..
  Hoe ver zou jij gaan om iedereen die volgens JOUW niet spoort wel te
  Laten sporen ….

  1 likes
 • linda schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=yJEvlKKm6og
  This is just the start, you know something big is going to happen when the government stage something like this. The media is pile of shit just wanting you to see and hear what they want you to and people follow like little sheep. I wonder what country they are building up to attack now for oil and money. Muslims always get the blame because they are the country’s with oil, SIMPLE!

  You just need to look up how many wars the USA has been to in the last 100 years alone killing MILLIONS! But nooooo you will never hear about their terrorist attacks ever , they killed over 500,000 people in Iraq alone and that’s the figures they gave. It is simple don’t bomb other peoples country and steal all their resources and planet will be much safer.

  Het was allemaal gepland. Het waren geen moslims. Ze waren een deel van de programmering van ieders hersenen. Ze proberen een slechte naam op die arme moslims zetten, maar als je echt weefgetouw bij hen, hun niets zoals dit. Ze zijn rustig wezens. Zodra de islam is afgesloten, zijn een andere religie. De een na de andere. Snel genoeg, het christendom .. Last, jewdaism .. Degene die achter dit alles ..

  1 likes
 • Hans Anders schreef:

  Mensen die nog steeds geloven dat de agent in die video door z’n hoofd werd geschoten?
  Ik kan je wel laten zien wat het is om een 7.62 (AK47 rounds) kogel door je hoofd te krijgen:
  (let op, niet voor de zwakke maag!)
  http://www.liveleak.com/view?i=6d8_1368506124
  En nee .. dat is geen blikje tomatenpuree wat er naast z’n hoofd hangt.

  Deze kogels hebben ook zo’n grote impact, dat wanneer je geraakt word dit duidelijk zichtbaar moet zijn.
  Ook dit is niet het geval.

  Of de agent in het filmpje daadwerkelijk overleden is moet nog blijken, of hij is zo verstandig geweest bij het laatste schot rustig te blijven liggen en zich voor te doen als dood.

  En geloof me, ik zie meneer agent in de video ook liever levend maar van dit filmpje klopt geen hout.
  En begin aub niet over Hollywood, dan moet je de link boven openen. Dat zijn echte hersenen, en geen Hollywood effecten!

  0 likes
 • Henkie schreef:

  beste mensen….dit is exact wat de elite wilt.
  De massa verleiden in haat en vi deze weg wordt onze vrijheid meer en meer beperkt. Zegt het voort..Jezus Christus is de weg echt geloof me

  0 likes
 • Henkie schreef:

  O en openbaar ministerie of mysterie…waarom krijg ik na 3 jaar opeens een aanklacht?
  Bang geworden? Ik ben al dood en ga voor God

  0 likes
 • Henkie schreef:

  En Geert Wilders is fake….. ja natuurlijk moet er volgens hem militair beveiliging komen..heeft niks met controle te maken toch geert? De rijken worden rijker….de armen armer

  0 likes
 • Henkie schreef:

  en nu met zn allen wie is de mol kijken

  0 likes
 • Henkie schreef:

  en…iedereen zeikt over die Italiaanse capitein die zn schip verliet…wat deed ons koningshuis in 40 45? exact..vluchten naar engeland en de bevolking laten stikken. Blijf vooral zwaaien op Koninginnedag..
  Wat een vrijheid hebben we toch…Erwin Lensiakt als hij demonstreert met een bord over ons koningshuis.
  Wim Kok…waar blijft ons kwartje? of ben je te druk met netwerken?

  0 likes
  • Zamunda schreef:

   Voor degenen die zich afvragen waarom mensen gebeurtenissen die wereldwijde impact hebben op grote bevolkingsgroepen onder een vergrootglas leggen: 9/11 heeft daarvoor gezorgd, ook bij mij. Sinds die dag niet goed is onderzocht en tig vragen openblijven zonder een onafhankelijk onderzoek erdoor te kunnen krijgen ondanks vele tegenstrijdigheden in het officiele standpunt van de VS regering, zullen mensen met gezond verstand niets meer klakkeloos geloven waar ze geen logische verklaring voor kunnen geven. Lijkt mij een juiste manier van denken, zouden we allemaal moeten doen. Onderzoek zonder vooringenomen ideeen. Zoals iemand schreef, gelovers zijn makkelijk te manipuleren, religie is een gevaarlijk middel. Who gains? De hamvraag.

   0 likes
   • Faith schreef:

    Valt wel mee met makkelijk te manipuleren. Met je hersens gebruiken in combinatie met je intuitie kom je het verst. Voorlopig is het bij de islam verboden om te bankieren en rente te vragen. Verboden om met geld geld te maken dus. En laat de U.S. en daardoor volautomatisch het gehele westen daar nou op drijven en groot mee geworden zijn, met fopspenen en gebakken luchtgeld dus. En met nietsontziend arme landen leegzuigen en ondertussen de mensheid misleiden met lullige verstrooiing. Heel schreeuwerig aangekondigd, hoe nietszeggender de shows en vertier hoe grootser de reclame campagnes zodat ze er praktisch zeker van waren dat de meute daar naar ging zitten kijken. We kregen niet voor niets een lading, naar Amerikaans model uiteraard,commercieele zenders over ons heen gestort die duidelijk de opdracht hadden gekregen om het volk te debiliseren. Degenen die daar het voortouw in hadden werden heel misleidend ´sterren´ genoemd. ja hoor… zo groots aangekondigd, dan moest het wel heel bijzonder zijn…de hele wereld in de ban van de luchtledigheid was de bedoeling. Intelligentie werd ineens als een ziekte gezien. Alleen de pseudo intellectuelen van D´66 mocht nog. Gebakken lucht dus, grootmacht USA. Gebakken lucht! maar who cares. Logisch dat ze alle islamitische staten en alle islamieten zo snel mogelijk van de kaart willen vegen, islamieten laten zich niet financieel belazeren en dus gaat de U.S. nooit rijk van ze worden tenzij ze de spullen daar gaan roven onder valse voorwendselen. Maar vergis je niet, de meeste islamieten zijn goede en eerlijke mensen en vragen om hulp net zoals christenen, joden en boeddhisten dat doen, hulp vragen aan de kosmos. Aan datgene wat vele, vele malen groter is dan de mensheid. Miljarden mensen over de hele wereld doen mee aan vredesmeditaties en bidden mee. Allemaal mensen die hun hart wel op de goede plaats hebben zitten en alleen maar wereldvrede willen. Ik vertrouw er blind op dat we in de eindtijd zitten en dat het recht deze keer voorgoed gaat zegevieren.

    0 likes
 • Sarie schreef:

  F*cking bullsh*t dit allemaal. Het Westen, of eigenlijk Amerika en Israel. Of Israel en Amerika. Israel gaat ervoor zorgen dat Amerika hun vuile werk opknapt dmv oorlog. Zo doen ze het al eeuwen!
  Waarom altijd wijzen naar de Islam, terwijl wij de slechterikken zijn. En jullie maar geloven wat het NOS journaal zegt… Ga op onderzoek uit en vorm dan je eigen mening.

  0 likes
 • x

  Check Also

  frankrijk

  Enorme opstand in Frankrijk op nationale feestdag: ‘Revolutie! Revolutie!’

  Op de nationale feestdag van Frankrijk, de ...

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  >