CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen onthult ware aard coronaherstelfonds: ‘Daar komt de aap dus uit de mouw’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Dinsdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over het Europese coronaherstelfonds. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen vroeg wat corona in vredesnaam nog te maken heeft met dit fonds.

Er staan plannen in over het hervormen van autobelastingen. Er wordt gesproken over energiebelastingen, over de sanering van varkenshouderijen en over CO2-heffingen. Het zal voor de mensen die ons al langer volgen geen verrassing zijn. Dit coronaherstelfonds is een wolf in schaapskleren. Het is planeconomisch rood in een groen klimaatjasje. Het is een watermeloen. Het is de Great Reset verkocht als bittere noodzaak om onze economie te herstellen, zei Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Hervorming van de energiebelasting, lezen we. Dat betekent dus meer belasting op gas en minder op stroom. Iedereen met een cv-ketel is dus de klos. Met andere woorden, de normale Nederlander,” aldus het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe absurd is dit?

“Een andere maatregel. Invoering en aanscherping van de CO2-heffing industrie, staat er. Dat betekent dat de industrie voor elke ton CO2 meer geld zou moeten betalen. Dat wordt natuurlijk doorberekend aan de Nederlandse burger, aan ons allemaal dus. Tot slot de subsidieregeling sanering varkenshouderijen. Dat betekent het verkleinen van de veestapel, omdat u immers minder vlees moet gaan eten.”

“Wat hebben dit soort maatregelen in hemelsnaam nog met corona te maken? Ziet u wat er gebeurt? De zogenaamde coronacrisis wordt gebruikt om onze manier van leven blijvend en grondig te veranderen,” benadrukte Van Houwelingen.

“Met andere woorden, dit fonds wordt – zoals te verwachten was – door de Europese Unie misbruikt voor het bewerkstelligen van globalistische doelstellingen. Want we moeten als Nederland door allerlei hoepels springen om aanspraak te kunnen maken op dit fonds, een fonds dat is gevuld met Nederlands belastinggeld nota bene. Hoe absurd is dit?” vroeg Van Houwelingen.

Daar komt de aap dus uit de mouw

“Het zijn hoepels en eisen die niets, maar dan ook helemaal niets met economisch herstel te maken hebben. Zo lezen we in de brief die het kabinet 28 maart naar de Kamer heeft gestuurd het volgende. ‘Zo moeten onder andere 37 procent van de uitgaven klimaatgerelateerd zijn en 20 procent van de uitgaven gericht zijn op de digitale transitie’. Ja, daar komt de aap dus uit de mouw,” zei het Kamerlid.

Van Houwelingen: “De bedenkers van dit Europese coronaherstelfonds hebben zes pijlers bedacht die het belangrijkst zouden zijn om de economie in de EU te herstellen. Het zijn zes eisen die worden opgelegd aan het Nederlandse coronaherstelplan dat in Brussel moet worden ingediend om aanspraak te kunnen maken op ons eigen belastinggeld, zes hoepels waar kabinet en Kamer door moeten springen. Groene transitie, digitale transformatie, slimme, duurzame en inclusieve groei, sociale en territoriale cohesie, gezondheid en economische, sociale en institutionele veerkracht en tot slot beleid voor de volgende generaties. Met andere woorden, een implementatie van de globalistische Sustainable Development Goals. De Great Reset dus, een totale transformatie van onze manier van leven. Dat is de ware aard van dit zogenaamde coronaherstelfonds.”

Grotere plaatje

“Het gaat helemaal niet meer om corona of lockdowns of mondkapjes, het gaat om het grotere plaatje. Het gaat om controle over elk aspect van het leven. Steeds maar weer nieuwe symptomen, nieuwe manifestaties en materialisaties van dezelfde onderliggende trend: de almaar grotere controle van een voortdurend machtiger wordende Staat, die met elke stap verder uittorent boven het permanent kleine en kwetsbaar wordende individu. Ook dit zogenaamde Herstel- en Veerkrachtplan past in dit plaatje. Het draait om de overdracht van macht en controle van het individu naar de Staat,” besloot Van Houwelingen.

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Mevrouw Kwaak voert minutieus de plannen uit van haar leraar Schwab!

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

Een ding snap ik echt niet, waarom zijn zoveel mensen hun geloof in ‘sprookjes’ na hun kindertijd eigenlijk niet ontgroeid?
Waarom geloven zoveel mensen in de klimaat Covid, en stikstofsprookjes?
Ik vind dit echt onbegrijpelijk…gespeend van elke vorm van realiteit!

exegese
exegese
2 jaren geleden

Hoeveel apen passen er eigenlijk in die mouw ? De stapel van schandalige leugens is inmiddels zo hoog dat ze nog nauwelijks als zodanig herkend worden. Men raakt er zo’n beetje aan gewend en dat is opnieuw een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Mensen zijn het beu om zich voor de zoveelste keer kwaad te maken over al dat onvoorstelbare bedrog als ze er zich al überhaupt nog druk over maken. Ik zal er nooit aan wennen, ik zal ook nooit vergeten wat hier allemaal geflikt is en nog steeds wordt. Ik hoop dat het nu onderhand eens een keer genoeg is en dat die hele bedriegersbende genadeloos ontmaskerd en onschadelijk gemaakt wordt.

Herman R
Herman R
2 jaren geleden

Ridicuul! Regie door de WE(u)F mmv Franz Piggelmans🤔

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x