Homepagina » Gezondheid » Gambia bouwt ziekenhuis voor aidsgenezing met kruiden
Gambia bouwt ziekenhuis voor genezing van aids met kruiden

Gambia bouwt ziekenhuis voor aidsgenezing met kruiden

In Gambia kunnen aidspatiënten in de toekomst in een speciaal ziekenhuis met 1111 bedden terecht om te worden genezen met kruidenmiddelen.

De president van Gambia is ondanks internationale kritiek toch van plan het ziekenhuis te gaan bouwen.

In 2007 zei president Yahya Jammeh dat hij een kruidenmengsel had ontdekt waarmee aids kon worden genezen. Westerse gezondheidsexperts beweerden dat hij de zieken valse hoop gaf.

Natuurgeneesmiddel

“We zijn van plan om iedere maand 10.000 mensen met hiv of aids te behandelen met een natuurgeneesmiddel,” zei Jammeh tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. Hij verwacht dat het ziekenhuis in 2015 zijn deuren opent.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Verenigde Naties vinden de behandeling vooral gevaarlijk omdat patiënten moeten stoppen met het innemen van aidsremmers, waardoor ‘ze extra vatbaar zijn voor infecties’.

Afgelopen oktober kondigde de Gambiaanse president aan dat 68 aidspatiënten in het kleine West-Afrikaanse land waren genezen door zijn geheime kruidenbrouwsel. Het ging om de zevende groep sinds de start van het programma in 2007.

Proefkonijn

Ook andere Afrikaanse leiders zijn bekritiseerd wegens het aanprijzen van de kracht van natuurgeneesmiddelen bij de bestrijding van aids.

De voormalige Zuid-Afrikaanse president Thabo Mbeki onderhield contacten met wetenschappers die beweerden dat de ziekte niet door hiv wordt veroorzaakt. Hij bestreed aids met rode bieten en knoflook in plaats van moderne medicijnen. Mbeki vermoedt dat farmaceutische bedrijven Afrikaanse patiënten gebruiken als proefkonijn.

In Gambia zijn relatief weinig mensen besmet met hiv. Ongeveer twee procent van de 1,8 miljoen inwoners van het land is besmet, aldus de Verenigde Naties.

In juli 1994 greep luitenant Jammeh met een groep jonge officieren de macht in Gambia. In 2001 en 2006 werd hij herkozen toen zijn positie als juntaleider werd omgezet in die van gekozen president.

Bron: Reuters.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Ik ben net terug uit Gambia en president Jammeh is gewoon een ordinaire dictator met grootsheidswaanzin.

  Los daarvan, AIDS is niet te genezen met een simpele kruidenmix, sterker nog, AIDS is (vrijwel) niet te genezen. Waarom niet? Omdat het HIV virus een complex virus is wat vanwege zijn veelzijdige ontwikkelingsproces in het lichaam zeer moeilijk te bestrijden is.

  Er is geen Big Pharma die zijn winsten ziet verdampen in Gambia, omdat er:

  A) Amper AIDS patienten zijn in Gambia.
  B) Het gros daarvan niet eens aan medicatie zit.

  Er is slechts eenmaal iemand bewezen genezen van AIDS en dat was niet door kruiden en geneeskundige planten, maar vanwege het feit dat bij deze meneer een beenmergtransplantatie werd uitgevoerd omdat er leukemie bij hem geconstateerd was. Zijn donor was immuun voor het HIV virus en zijn beenmerg maakte witte bloedcellen aan die niet vatbaar waren voor HIV.

  HIV veroorzaakt AIDS. AIDS is niet door kruidenmix en planten te genezen.

  1 likes
 2. Ik heb verschillende documentaires op YouTube gezien waaronder House of numbers. Ik raad iedereen aan om deze documentaire te bekijken.

  1 likes
 3. HIV of AIDS is gewoon te genezen net als elke andere zogenaamde “ziekte” zoals bijv. kanker. Het auto-immuunsysteem bij AIDS (of kanker) staat als het ware op “slot” en kan daarom de overmaat aan vrije radicalen niet voldoende afvoeren (afkomstig van onstekingen dat gepaard gaat met veel bacterien en gifstoffen, net als elke andere ziekte in meer of mindere mate). Door gebruik te maken van bijv. MMS of een ander krachtig ontgiftingsmiddel (kruiden) zal het zelfherstellend vermogen weer aangesproken kunnen worden waardoor het lichaam gewoon weer homeostatis bereikt wanneer alle gifstoffen je lichaam uit zijn. Dit is geen wonderbaarlijk nieuws of een nieuwe ontdekking maar eeuwenoude kennis dat nu ineens weer de kop opsteekt. We lopen in het Westen flink achter de feiten aan. Voor de sceptici en/of de schenenschoppers: “Geloof vooral niet wat ik hier zeg maar blijf lekker in sprookjes geloven!”

  Read the MMS Testimonials
  http://genesis2church.org/hiv.html

  MMS Video Testimonials on YouTube:
  youtube.com/MMStestimonials

  PS kijk ook eens wat Dr. Rath te zeggen heeft op Youtube. Hij heeft pas 20 jaar onderzoek gedaan! Alleen natuurgeneeskunde kan de werkelijke oorzaak genezen. En GEEN chemo of AIDSremmers, integendeel zelfs!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=nUDzw5F40Z8

  WORDT WAKKER MENSEN!!! ZIEKTE HOEFT NIET TE BESTAAN. HET IS ONWETENDHEID!

  1 likes
 4. [quote name=”Crayon”]Ik ben net terug uit Gambia en president Jammeh is gewoon een ordinaire dictator met grootsheidswaanzin.

  Los daarvan, AIDS is niet te genezen met een simpele kruidenmix, sterker nog, AIDS is (vrijwel) niet te genezen. Waarom niet? Omdat het HIV virus een complex virus is wat vanwege zijn veelzijdige ontwikkelingsproces in het lichaam zeer moeilijk te bestrijden is.

  Er is geen Big Pharma die zijn winsten ziet verdampen in Gambia, omdat er:

  A) Amper AIDS patienten zijn in Gambia.
  B) Het gros daarvan niet eens aan medicatie zit.

  Er is slechts eenmaal iemand bewezen genezen van AIDS en dat was niet door kruiden en geneeskundige planten, maar vanwege het feit dat bij deze meneer een beenmergtransplantatie werd uitgevoerd omdat er leukemie bij hem geconstateerd was. Zijn donor was immuun voor het HIV virus en zijn beenmerg maakte witte bloedcellen aan die niet vatbaar waren voor HIV.

  HIV veroorzaakt AIDS. AIDS is niet door kruidenmix en planten te genezen.[/quote]

  Heel interessant dat je net terug bent uit Gambia, en blijkbaar een hoop weet over AIDS en HIV.
  Wat is jouw reactie op de film “House of Numbers”? Wat ik begrijp uit deze documantaires is dat het duidelijk wordt dat:
  – Het HIV virus blijkbaar nooit is ge-isoleerd geweest met een duidelijk bewijs.
  – Er geen relatie is tussen HIV en AIDS omdat er mensen zijn die AIDS hebben zonder HIV positief te zijn en omgekeerd.
  – En blijkbaar zijn er geen testen die betrouwbaar genoeg zijn om HIV aan te tonen.

  Met andere woorden, heel wat vraagtekens voor de wetenschap. Hoe heb jij dan deze documentaire ervaren? Want uit jouw reactie hierboven heb ik meer het idee dat jij absoluut weet dat HIV mensen ziek zal maken met AIDS en dat dit niet te genezen is. Interessant.

  1 likes
 5. [quote name=”Crayon”][quote name=”RichardBelgie”]

  [/quote]

  Even doorgaand om mijn vorige post,

  Mocht AIDS zo gemakkelijk te genezen zijn zoals dat hier gesteld wordt, dan zouden er toch wel meer gedocumenteerde gevallen bekend zijn.

  AIDS komt het meest voor in Zuid-Afrika en omliggende landen. Toevallig genoeg zijn dat ook de landen die het minste toegang hebben tot moderne wetenschap en die medicatie (he!) en veelal gebruik maken van kruidenmixen uit de natuur en medicijnmannen (he!).

  Maar je bent vrij om te geloven wat je zelf wilt uiteraard.

  Om je vraag over House of numbers te beantwoorden; ik was niet bekend met de documantaire, dus heb hem vanochtend bekeken. De eerste 5 minuten komen wetenschappers aan woord die een realistisch beeld over HIV/AIDS geven en ook dat HIV inderdaad bestaat, wat ook klopt. Vervolgens wordt er zeer selectief gequote over het CDC en hun geldproblemen en vervolgens zakt de docu af naar het niveau Zeitgeist, waarin het een complot probeert te zoeken en door selectief te quoten er ook 1 vindt.

  HIV is geisoleerd:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3053989

  En er is 1 geval van genezing bekend:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21148083%5B/quote%5D

  Fijn om ook nog een verstandige reactie te lezen op dit artikel. 🙂
  Het geloof dat je AIDS kan genezen met behulp van rode bieten en knoflook is leuk, totdat je er direct of indirect zelf mee te maken krijgt. Zeg maar eens tegen familie en vrienden van AIDS slachtoffers dat het allemaal wel was goedgekomen als ze maar genoeg bieten en knoflook hadden gegeten. Schandalig.

  1 likes
 6. Au! Daar is Big Pharma niet blij mee! En natuurlijk (W)orld (H)ell (O)rganisation ook niet! Gaan weer veel centjes aan hun neus voorbij!

  0 likes
 7. Ik hoop dat president Yahya Jammeh gelijk krijgt.
  Big Pharma zal dat zeker niet leuk vinden en ziet haar Afrikaanse winsten verdampen.

  0 likes
 8. God geve dat ze er succes mee hebben. Dan wordt het ‘genezen’ ipv remmers, symptoombestrijding en nog meer troep die er gratis aan wordt toegevoegd.

  0 likes
 9. Toevallig heb ik op een diabetes congres in Berlijn in oktober 2012 een genezer uit Gambia gesproken. Zijn familie heeft generaties genezers voortgebracht. Zijn familie bezit een enorme kennis van geneeskrachtige planten. Deze genezer pleit echter voor een samenwerking tussen de allopatische en de natuurgeneeskunde. Daarom was hij op dit congres.

  0 likes
 10. Wij zijn onderweg om het wilde domme westen te worden.

  0 likes
 11. [quote name=”Dr. Rath”]HIV of AIDS is gewoon te genezen net als elke andere zogenaamde “ziekte” zoals bijv. kanker. Het auto-immuunsysteem bij AIDS (of kanker) staat als het ware op “slot” en kan daarom de overmaat aan vrije radicalen niet voldoende afvoeren (afkomstig van onstekingen dat gepaard gaat met veel bacterien en gifstoffen, net als elke andere ziekte in meer of mindere mate). Door gebruik te maken van bijv. MMS of een ander krachtig ontgiftingsmiddel (kruiden) zal het zelfherstellend vermogen weer aangesproken kunnen worden waardoor het lichaam gewoon weer homeostatis bereikt wanneer alle gifstoffen je lichaam uit zijn. Dit is geen wonderbaarlijk nieuws of een nieuwe ontdekking maar eeuwenoude kennis dat nu ineens weer de kop opsteekt. We lopen in het Westen flink achter de feiten aan. Voor de sceptici en/of de schenenschoppers: “Geloof vooral niet wat ik hier zeg maar blijf lekker in sprookjes geloven!”

  Read the MMS Testimonials
  http://genesis2church.org/hiv.html

  MMS Video Testimonials on YouTube:
  youtube.com/MMStestimonials

  PS kijk ook eens wat Dr. Rath te zeggen heeft op Youtube. Hij heeft pas 20 jaar onderzoek gedaan! Alleen natuurgeneeskunde kan de werkelijke oorzaak genezen. En GEEN chemo of AIDSremmers, integendeel zelfs!!!!
  [/quote]

  En we hebben er weer eentje.. AIDS heeft niets te maken met vrije radicalen of een immuunsysteem dat op slot zit. Bij AIDS wordt het immuunsysteem kapot gemaakt voor het HIV virus wat de T-cellen infecteert en doodt. Er komt geen vrije radicaal aan te pas. AIDS gaat nu zo’n 30 jaar rond, mochten die complottheorien van jullie waar zijn, dan was daar nu toch wel hard bewijs voor zou je denken. House of Numbers is geen bewijs, dat is niets meer dan een amateuristische documentaire van een totale leek die na 32 seconden zijn eerste aantoonbare leugen al verspreid: ‘Iedere 10 seconden sterft er iemand aan AIDS’ en die artsen selectief quote.

  0 likes
 12. [quote name=”RichardBelgie”]

  Wat is jouw reactie op de film “House of Numbers”? Wat ik begrijp uit deze documantaires is dat het duidelijk wordt dat:
  – Het HIV virus blijkbaar nooit is ge-isoleerd geweest met een duidelijk bewijs.
  – Er geen relatie is tussen HIV en AIDS omdat er mensen zijn die AIDS hebben zonder HIV positief te zijn en omgekeerd.
  – En blijkbaar zijn er geen testen die betrouwbaar genoeg zijn om HIV aan te tonen.

  Met andere woorden, heel wat vraagtekens voor de wetenschap. Hoe heb jij dan deze documentaire ervaren? Want uit jouw reactie hierboven heb ik meer het idee dat jij absoluut weet dat HIV mensen ziek zal maken met AIDS en dat dit niet te genezen is. Interessant.[/quote]

  Even doorgaand om mijn vorige post,

  Mocht AIDS zo gemakkelijk te genezen zijn zoals dat hier gesteld wordt, dan zouden er toch wel meer gedocumenteerde gevallen bekend zijn.

  AIDS komt het meest voor in Zuid-Afrika en omliggende landen. Toevallig genoeg zijn dat ook de landen die het minste toegang hebben tot moderne wetenschap en die medicatie (he!) en veelal gebruik maken van kruidenmixen uit de natuur en medicijnmannen (he!).

  Maar je bent vrij om te geloven wat je zelf wilt uiteraard.

  Om je vraag over House of numbers te beantwoorden; ik was niet bekend met de documantaire, dus heb hem vanochtend bekeken. De eerste 5 minuten komen wetenschappers aan woord die een realistisch beeld over HIV/AIDS geven en ook dat HIV inderdaad bestaat, wat ook klopt. Vervolgens wordt er zeer selectief gequote over het CDC en hun geldproblemen en vervolgens zakt de docu af naar het niveau Zeitgeist, waarin het een complot probeert te zoeken en door selectief te quoten er ook 1 vindt.

  HIV is geisoleerd:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3053989

  En er is 1 geval van genezing bekend:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21148083

  0 likes
 13. [quote name=”Arno”]Ik hoop dat president Yahya Jammeh gelijk krijgt.
  Big Pharma zal dat zeker niet leuk vinden en ziet haar Afrikaanse winsten verdampen.[/quote]
  Veel kans word ineens een dictator genoemd en is hij een slecht mens een graaier ect. en ineens krijgt men daar de lente binnen ,,,,, of krijgt ie een vliegtuig ongeluk ect ect
  Zie zeitgeist 2

  0 likes
 14. [quote name=”Liquid”][quote name=”Crayon”][quote name=”RichardBelgie”]

  [/quote]

  Even doorgaand om mijn vorige post,
  **** snipped voor meer plaats ****
  /21148083[/quote]

  Fijn om ook nog een verstandige reactie te lezen op dit artikel. 🙂
  Het geloof dat je AIDS kan genezen met behulp van rode bieten en knoflook is leuk, totdat je er direct of indirect zelf mee te maken krijgt. Zeg maar eens tegen familie en vrienden van AIDS slachtoffers dat het allemaal wel was goedgekomen als ze maar genoeg bieten en knoflook hadden gegeten. Schandalig.[/quote]

  Ik heb de wijsheid ook niet in pacht, en weet dat je niet alles moet geloven wat er op het internet staat. AIDS is een feit, en er gaan mensen aan dood. Waar ik de aandacht op wilde vestigen is dat er zelfs binnen de medische wereld na meer dan 30 jaar een aantal zaken rondom AIDS en HIV nog steeds onduidelijk zijn.

  Vooral het verband tussen de twee, en hoe je HIV can detecteren. Er zijn veel tests die gedaan kunnen worden waarbij er niet 1 uitsluitsel geeft of je nu HIV positief bent of niet. Dan heb je toch wel een probleem.

  Voor wat betreft allerlei conspiracy theorieen en zaken waar de documentaire ‘House of Numbers’ wellicht zijn ze waar en wellicht niet. Ik sta niet genoeg bij deze materie om daar een goed oordeel over te vellen.

  Mijn methode is om naar de informatie te kijken en te zien waar al het geld terecht komt. Daar zit namelijk meestal het probleem.

  Mensen die hun mening geven zonder daar iets aan over te houden vertrouw ik het het algemeen meer dan mensen die daar heel veel geld mee verdienen.

  AIDS onderzoek en Kanker onderzoek hebben een probleem. Er gaat heel veel geld in om. Het ergste voor die bedrijfstak zou zijn dat ze een geneesmiddel vinden….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

In 1991 werden piepkleine spoelvormige voorwerpen gevonden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.