Gezondheid

Grootschalig onderzoek onthult exacte samenstelling vaccins

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het advies van de Gezondheidsraad om de vaccinatie voor hepatitis B op te nemen in het Rijksvaccinatieprogramma is geruisloos overgenomen en kinderen die op of na 1 augustus 2011 zijn geboren krijgen een inenting tegen hepatitis B.

Uit grootschalig Amerikaans onderzoek naar kinderen in 34 landen is gebleken dat er een verband bestaat tussen het aantal vaccins en het sterftecijfer onder baby’s.

Het onderzoek is verschenen in het medische tijdschrift Human & Experimental Toxicology.

Volgens onderzoekers Neil Miller en Gary Goldman is eenzelfde correlatie te zien bij soldaten met het Golfoorlogsyndroom (GWS). Zij kregen versneld een uitgebreide cocktail van vaccins toegediend.

Nederland behoort in het onderzoek tot de landen waar baby’s jonger dan een jaar de meeste vaccins krijgen toegediend. De VS voeren de lijst aan met 26 doses vaccin, gevolgd door Australië, Canada en Nederland met elk 24 doses vaccin. Ter vergelijking ligt dat aantal in de Scandinavische landen op 12. Het hoogste kindersterftecijfer vinden we voor het jaar 2009 terug in de VS: 6,22. Ter vergelijking lag het kindersterftecijfer in Nederland in dat jaar op 4,73.

Samenstelling

De wetenschappers onderzochten de samenstelling van vaccins en troffen de volgende substanties aan:

Wiegendood

Als het oorzakelijke verband tussen vaccins en babysterfte zo duidelijk is, waarom is het dan niet eerder naar buiten gekomen in westerse landen?

Volgens Miller en Goldman is het antwoord simpelweg dat andere redenen voor de sterfte worden opgevoerd, waaronder de zogenaamde wiegendood. De wiegendood als doodsoorzaak is namelijk explosief toegenomen na de intensivering van het vaccinatieprogramma.

Menselijk DNA

Niet alleen de combinatie van meerdere vaccins in een relatief korte periode is het probleem. De cocktail van gifstoffen bevat nog een ander component waarvan de veiligheid niet gegarandeerd is. Oud-wetenschapper van een grote farmaceut Helen Ratajczak ontdekte dat in 23 van de vaccins die wereldwijd aan baby’s worden gegeven menselijk DNA zit.

Het poliovaccin is een voorbeeld en wordt in menselijk weefsel gekweekt om vervolgens aan baby’s van twee maanden te worden toegediend. Het Rijksvaccinatieprogramma bevat ook zo’n vaccin uit foetaal materiaal: het BMR-vaccin.

Immuunsysteem

Artsen blijven ouders verzekeren dat hun baby’s de meervoudige vaccinaties goed kunnen verdragen. Dit advies staat echter haaks op de biologie. In het algemeen begint een vaccinatieprogramma wanneer een baby twee maanden oud is. Dat is echter een kritiek moment in de ontwikkeling van het immuunsysteem.

Toch krijgt het systeem vaccins te verwerken die in menselijk weefsel zijn gekweekt; er wordt vreemd weefsel in het lichaam gebracht. Een onderzoek van de Universiteit van Genève toont aan dat het mogelijk is dat genetisch materiaal informatie uitwisselt. Dit proces wordt trancessie genoemd en betekent dat het mogelijk is dat een virus informatie heeft uitgewisseld met het weefsel waarin het is gekweekt.

Niet elk immuunsysteem kan even goed omgaan met deze genetische mutaties, waardoor chronische aandoeningen kunnen ontstaan.

4-A aandoeningen

Wetenschappers hebben vastgesteld dat een groot aantal chronische aandoeningen bij kinderen het gevolg kunnen zijn van het inbrengen van vreemd DNA door op zeer jonge leeftijd te vaccineren.

De Amerikaanse kinderarts Kenneth Brock heeft de term 4-A aandoeningen geïntroduceerd voor autisme, ADHD, astma en allergieën. Ongeveer een derde van alle kinderen in de VS wordt getroffen door één van deze vier aandoeningen.

Alle vier namen ze zo’n twintig jaar geleden plotseling snel in aantal toe. De stijging valt samen met de introductie van de tweede generatie van het BMR-vaccin en het waterpokkenvaccin, beide gekweekt in menselijk foetaal weefsel.

Meer onderzoek

Miller en Goldman concluderen dat landen die meer vaccins hebben opgenomen in het vaccinatieprogramma een hogere kindersterfte kennen.

Ze stellen dat een nadere inspectie van de correlaties tussen het aantal vaccins, biochemische of synergistische toxiciteit en het kindersterftecijfer essentieel is. De onafhankelijke studie besluit dat alle landen ter wereld de plicht hebben om vast te stellen of het vaccinatieprogramma wel het beoogde doel bereikt.

Bronnen: Hetkanwel.nl, Sagepub.com en Cbsnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x