Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oversterfte is op dit moment, met een groot deel van onze bevolking gevaccineerd, groter dan een jaar geleden. Hoe kan dit? Na twee keer prikken zouden we, zo is ons keer op keer beloofd, toch weer vrij zijn? Dat was toch de afspraak? Die vragen stelde Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag in de Tweede Kamer.

“Een recent Japans onderzoek wijst uit dat twintigers een zeven keer – ik herhaal: zeven keer – zo groot risico op overlijden hebben na vaccinatie als door covid. Toch blijven we jongeren en zelfs kinderen, die niet of nauwelijks risico lopen vanwege het virus, vaccineren met vaccins waarvan de langetermijnbijwerkingen geheel onbekend zijn. Bijwerkingen waarvoor vrijwel geen aandacht is,” zei Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zover is het al

“De Reclame Code Commissie heeft deze maand zelfs geoordeeld dat de dansen met Janssen-campagne deze zomer eenzijdige, onzorgvuldige en daarom ontoelaatbare reclame was. Het Janssen-vaccin wordt in landen als Noorwegen ontraden. Het had en heeft bekende bijwerkingen als Guillain-Barré, veneuze trombo-embolie en trombose,” vervolgde hij.

Van Houwelingen: “Iedereen in Nederland, gevaccineerd of ongevaccineerd, moet zich het volgende gaan afvragen: waar ligt voor mij de grens? Wanneer je kinderen zich buiten in de kou moeten afdrogen na de zwemles? Wanneer je vriend niet meer mee mag naar een restaurant? Wanneer jouw door de lockdown wederom in het verpleeghuis opgesloten oma of opa, die alleen nog maar af en toe een verpleegster met een mondkapje ziet, de wil om door te leven verliest en langzaam versterft? Wanneer je collega straks van de werkvloer wordt verwijderd omdat hij geen QR-code kan laten zien? Wanneer u uw groene vinkje verliest als u niet op tijd een boostershot haalt, zoals het in Frankrijk al de wet is? Of is uw breekpunt wellicht bereikt als straks in ons land net als in Oostenrijk een vaccinatieplicht wordt ingevoerd en u moet kiezen tussen een boete van 9600 euro, vier weken celstraf of een booster? En ja hoor, een paar uur geleden gaf de voorzitter van de Europese Commissie, mevrouw Von der Leyen, te kennen dat we het moeten hebben over een vaccinatieplicht in de Europese Unie. Zover is het al.”

Fundamenteel onwrikbaar recht

Deze tweedeling stopt namelijk pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg. Vrijheid is namelijk geen privilege dat je kan worden gegeven of ontnomen, maar een fundamenteel onwrikbaar recht van ieder individu, benadrukte Van Houwelingen.

4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
2 jaren geleden

Ik hoor niks van de FVD over de Code van Neurenberg dat deze wet duidelijk word overtreden. Benoem deze Code van Neurenberg eens, het woord tribunaal mag niet benoemd worden. Pak het dan steviger aan.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Pepijn, je bent een absolute kanjer! Onvermoeibaar blijf je dat zootje ongelovige Thomassen maar proberen te overtuigen van je gelijk.

Want wat mij betreft heb je 100% gelijk!

Ik denk trouwens, dat er heus wel meerdere Tweede Kamer leden hun twijfels hebben over het beleid, maar omdat het pluche zo lekker zit, geen zin hebben om Mona Keijzer achterna te gaan. Jullie weten nog wel: functie elders.

Wij leven al méér dan 20 maanden in de, vermoed ik zomaar, meest krankzinnige tijd aller tijden.

ALLES wat wij altijd voor lief genomen hebben: vrijheid van meningsuiting, zelfbeschikkingsrecht over je lichaam… zo langzamerhand wordt met de snelheid van het licht alles wat met democratie te maken heeft, bij het grof vuil gezet.

En HOE dit allemaal mogelijk is? Omdat, helaas, het grootste deel van de Nederlandse bevolking bestaat uit onbenullige schapen, die totaal gehypnotiseerd, geïndoctrineerd en gemanipuleerd niet in staat zijn om door deze ongelooflijke leugen heen te prikken.

ALLE complottheorieën, door vele “zieners” voorspeld, lijken stuk voor stuk uit te komen.

De vaccinatieplicht lijkt er nu ook aan te komen. Ja… natuurlijk willen ze dat, want het programma loopt niet zo vlot als wat zij gewild en gedacht hadden.

Er blijken toch best wel veel mensen te zijn, die nog wel over enige hersencellen beschikken om dit duivelse moordplan te doorzien.

Maar om dit plan te verwezenlijken, zullen ze toch best wel met flink wat geschut moeten komen.

Ik weet 100% zeker, dat er velen zullen zijn, die zich met hand en tand zullen verdedigen.

Ik ben ook van mening, dat wij dat recht hebben.

De integriteit van ons eigen lichaam en onze eigen geest is iets onaantastbaars.

Daar heeft niemand, maar dan ook niemand wat over te zeggen.

Het zal nog een harde en bittere strijd worden, maar gelukkig koester ik de hoop en eigenlijk ook de zekerheid, dat het Licht altijd zal winnen van het Donker en dat de Waarheid zal winnen over de Leugen en dat het Goede zal winnen van het Kwade.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Heeft mevrouw Von der Leyen aangegeven dat we het in de Euopese Unie moeten hebben over een vaccinatieplicht? Waarom wordt dat niet breed uitgemeten op de grootste ‘nieuws’ site van Nederland?

Albert
Albert
2 jaren geleden

Dansen met Jansen
Wild Geraas met Sinterklaas,
Hugo met Rijmelarij, dat Kan Hij.

En een lol dat we hebben

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x