Buitenaards

Ik ben ontmaagd door een vrouwelijke alien. 72-jarige man deelt zijn ervaringen in deze nieuwe documentaire

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Toen ik 17 jaar oud was ben ik ontmaagd door een vrouwelijke alien,” begint de 72-jarige David Huggins zijn verhaal in de nieuwe documentaire Love & Saucers. “Dat is alles wat ik erover kan zeggen.”

Filmmakers Matt Ralston en Brad Abrahams geven Huggins in de film alle ruimte om te vertellen over zijn meer dan 100 ontmoetingen met buitenaardse wezens.

De allereerste ontmoeting vond plaats toen hij acht jaar oud was en een klein wezen met gele ogen in de achtertuin tegen hem zei: “David, achter je.”

Schilderijen

Toen hij 18 jaar oud was waren er al 20 ontmoetingen geweest. Hij werd naar eigen zeggen meegenomen aan boord van een ruimteschip dat eruitzag als een stofzuiger.

De aliens zeiden tegen Huggins dat hij pas rond zijn vijftigste mocht gaan vertellen over zijn ervaringen. Hij werkte ze uit in de vorm van schilderijen.

“Ik was getraumatiseerd,” zegt Huggins terwijl hij zijn werk toont. “Maar nadat ik begon te schilderen werd ik rustiger. Ik besefte wat er met me was gebeurd en kon er beter mee omgaan.”

Licht

In de film laten ook andere mensen hun licht schijnen over deze vreemde ervaringen. Zo komen onder meer zijn buren, baas en zelfs zijn zoon aan het woord.

Ralston en Abrahams hebben daarnaast mensen geïnterviewd die zeggen dat ze soortgelijke dingen hebben meegemaakt.

Steunen

“We hadden gedacht dat zijn baas, buren of de professor sceptisch of vol ongeloof zouden reageren, maar ze steunen hem allemaal volledig omdat ze hem kennen,” zei Ralston.

“Als je hem eenmaal leert kennen, kun je niet zeggen dat hij niet de waarheid spreekt,” voegde hij toe. “Hij liegt zeer zeker niet.”

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

Foto: Love & Saucers

[Ars Technica]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem H Janssen
Willem H Janssen
4 jaren geleden

En ik ben ontmaagd door Maria.Wens is de vader van de gedachte. Zijn wel veel ontmoeting, nooit een camera meegenomen ? Het is wel een groteske gedachte dat Aliens jou gebruiken voor hun voortplanting.

Justin
Justin
4 jaren geleden

Stop maar met alles , Aliëns, GMO’s, vaccinaties, spoken ,ontvoeringen door buitenaardsen, sparen, kopen etc want de aarde gaat geraakt worden door Planet X

Nasa’s Urgent Warning Oct 24th 2017! David Wilcock confirm Planet X Hitting Earth,We Can’t Help You

https://www.youtube.com/watch?v=47n1pZO3Uis&index=5&list=UUhvSV5n9uxzu3GuGA-WCWJw

formidabele
formidabele
4 jaren geleden

Je hebt altijd bofkonten, of niet?

Zetareticulan
Zetareticulan
4 jaren geleden

“Ze” heeft wel een zeer aards lichaam en een zeer buitenaards hoofd…. En dan ook nog zeer welgevormde borsten. Tsja..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x