Buitenland

38-jarige lerares sterft na AstraZeneca-vaccin (maar volgens De Jonge is het veilig)

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 38-jarige lerares Antónia uit Slowakije overleed kort nadat ze was gevaccineerd met het AstraZeneca-vaccin. De vrouw, die lesgaf op een middelbare school, kreeg last van koude rillingen en had hoge koorts. Twee weken later overleed ze, schrijft de krant Novy Cas.

“Mijn dochter hield van haar werk. Ze kreeg op 13 februari het AstraZeneca-vaccin. Op 27 februari stierf ze. Ze stond vol in het leven,” zei haar vader tegen RTVS, de publieke omroep van Slowakije. Veel landen – waaronder Denemarken, Noorwegen, IJsland en Bulgarije – zijn gestopt met het toedienen van het vaccin van AstraZeneca. Verschillende mensen kregen bloedstolsels nadat zij ingeënt waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Coronaminister De Jonge zei dat het vaccin van AstraZeneca ‘veilig en werkzaam’ is en dat eventuele bijwerkingen hebben plaatsgevonden ‘na vaccinatie met het middel, niet door vaccinatie’.

Opvallend veel annuleringen

Ook bij onze zuiderburen blijven ze het vaccin toedienen. Daar annuleren opvallend veel mensen hun vaccinatie-afspraak. Ook krijgen vaccinatiecentra veel meer vragen van ongeruste burgers. “We zien duidelijk dat er per dag meer annuleringen zijn dan de vorige dagen dat we gevaccineerd hebben,” liet spoedarts Jan Stroobants weten aan de regionale tv-zender ATV.

Wie denkt na de tweede prik volledig beschermd te zijn tegen corona komt overigens bedrogen uit. In zeker vijf Vlaamse verpleeghuizen is sprake van een corona-uitbraak. De bewoners kregen er ruim een maand geleden al hun tweede vaccinatie, schrijft De Telegraaf.

Ook voor gevaccineerden

Daarnaast ontkomen gevaccineerden niet aan de quarantaineplicht. Als het aan het kabinet ligt, geldt de plicht straks ook voor mensen die gevaccineerd zijn.

Controle moet plaatsvinden via belteams, die ‘nuttige informatie verschaffen’ en tegelijkertijd ‘de oren spitsen voor verdachte achtergrondgeluiden’.

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
3 jaren geleden

Welkom in het gekkenhuis! Vernederland wordt een open inrichting voor willoze zombies!!!

rop
rop
3 jaren geleden

Weer een slachtoffers ,en we krijgen er steeds meer, dat krijg je als je overheden vertrouwt of gelooft, die denken dat ze het goed met je voor hebben, maar in wezen voor vele een misleiding is, en heeft een geloof of een vertrouwen ook niet altijd vele levens gekost? misschien besparen ze ook vele levens ermee, door een vertrouwen of een geloof? als dat zo is kan het beter aan het Lot worden overgelaten. elk ingreep heeft zo dan zijn consequenties, maar ook altijd zijn excuses om het voor of tegen te spreken, en als men aan het lot overlaat, ook dan zal het lot altijd weer worden beïnvloed door ingrepen.

Joelke
Joelke
3 jaren geleden

Ze is helaas niet de eerste en zal ook niet de laaste zijn ?

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

Volgens de Jonge komt het niet door het vaccin maar na het vaccin, das toch een duidelijk verschil? Hij en Rutte lullen alles recht wat krom is en andersom!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x