Mens en Dier

Bezorgde burgers doen video-oproep aan Rutte: ‘Zet uitrol 5G alstublieft stop’

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De organisatie 5B Burgers heeft een filmpje online gezet waarin zij de minister-president confronteert met een aantal zaken over 5G. Zaken die de media niet of nauwelijks bespreken. In de video laat de groep op een kalme, nuchtere en heldere manier zien waarom burgers zich zo zorgen maken.

Waarschijnlijk zijn veel burgers zich niet bewust van deze feiten. Toch is het niet voor niets dat er veel vragen zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

5B Burgers bestaat uit burgers die zich inlezen, burgers die opletten, burgers die een samenleving wensen waarin de mens in goede gezondheid en tevredenheid leeft in balans met de natuur: “Wij zijn geen journalisten, wij hebben gewoon ons eigen onderzoek gedaan.”

Sinds het werk als masseur en evenementmanager van initiatiefnemer Eline de Groot stil kwam te liggen, is ze zich gaan verdiepen in de sceptische verhalen rondom 5G. Toen door middel van interviews en vrij simpel internetonderzoek o.a. de volgende zaken naar voren kwamen, besloot Eline met een groep gelijkgestemde mensen een eerlijke boodschap naar Rutte uit te brengen.

Die zaken zijn:

  • Dat honderden wetenschappers in Europa getekend hebben tegen de uitrol van 5G
  • Dat er 1531 peer-reviewed studies zijn die schadelijke effecten aantonen van straling; waar we nu al aan bloot worden gesteld (geen 5G dus)
  • Dat het instituut dat de veiligheidsnormen in Europa bepaalt omtrent 5G bewezen banden heeft met de telecomindustrie
  • Dat de veiligheidsnormen letterlijk buitenproportioneel hoog liggen (100 keer hoger dan wat veel wetenschappers aanraden)
Echt zorgwekkend

“In de stad Brussel is 5G geblokkeerd vanwege zorgen omtrent gezondheidsschade. Het lijkt erop dat ons kabinet bewijzen negeert en wetenschappers die de gevaren erkennen van straling op de gezondheid van de mens, met name 5G, de rug toekeert.”

“We vragen met deze video de minister-president om de uitrol van 5G te stoppen, tot er voldoende onderzoek is dat aantoont dat 5G niet schadelijk is. Het lijkt een gevoelig onderwerp voor media om te bespreken in deze tijden. We willen u dan ook aanspreken als individu, als medemens. Er is namelijk weinig kans dat er een weg terug is als 5G daadwerkelijk wordt ingevoerd. De berichten van onafhankelijke wetenschappers zijn echt zorgwekkend. Laat uw journalistieke blik over het filmpje gaan en bekijk (of duik in) de bronvermeldingen op de website. Misschien bent u geïnspireerd om te schrijven over de zorgen die leven bij de gewone burger.”

Citaat van de landsadvocaat in de rechtszaak die nu loopt: “Niet de staat maar de telecomaanbieders beslissen over het gebruik van de frequenties, al dan niet voor 5G.”

De uiteindelijke vraag is: “Wie is er aansprakelijk, mocht daadwerkelijk blijken dat 5G leidt tot (ernstige) gezondheidsschade?”

Bekijk de video hieronder:

[5B Burgers]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Deze actie juich ik dan weer toe. Al geloof ik niet in het verhaal dat 5G de veroorzaker is van een biologisch virus als Covid-19, maar naar mijn mening is er niet voldoende onderzoek gedaan over het effect van dergelijke straling t.o.v. wat het met de omgeving doet.

Mary Jacobs
Mary Jacobs
4 jaren geleden

Als het al het leven op aarde beschadigd en misschien zelfs de aarde. Wat doet het dan met de kosmos?

Onze frequentie resoneert mee met die van de aarde.. en die aarde frequentie is flink gestegen sinds Tesla dat heeft gemeten.
Dat lijkt me niet natuurlijk.

Iemand met meer kennis hierover is welkom

Yvonne
Yvonne
4 jaren geleden

Ik en mijn man hebben ook al meegedaan met de rechtszaak tegen de staat van jordy zwarts. De uitspraak is 25 mei.
Hoop dat er een goede uitspraak komt. Al trekt de regering zich niet ezel aan van de bevolking, aangezien mona keijzer 5G toejuicht en eind juni met de veiling gaat beginnen. Ze zei letterlijk dat het kan helpen bij crowd controle
Brr. eng mens.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Ook 4g is niet goed. Oor klapte dicht bij zendmast, omdat iemand die voorbij kwam gefietst, zijn mobiel opnam. Heb nog steeds een vaag gevoel aan dat oor.
Dan erbij zijn de maatregelingen heel onmenselijk. Veroorzaakt grote angst onder de bevolking. Daardoor ontstaan weer allerlei klachten. Die angst kan zelfs tot de dood leiden. Denk aan mensen met onderliggende ziektes, waarbij chronische verhoging van cortisol niet goed uitpakt. Suikerziekte/hartpatiënten/longpatiënten.
Ik ga nu iets persoonlijks vertellen. Ken 2 jonge dames, bij beide is hun menstruatie uitgebleven. En nee zijn niet zwanger/geen soa enz. Dit is puur door onbewuste angst ontstaan, denk ik.
Verhaal van vroeger: Kende een meisje dat hier illegaal verbleef.(verbleef bij familie) Had doodsangst om over straat te lopen, want dan zou ze teruggestuurd worden bij aanhouding. Kon niet naar de dokter enz. Had een jaar lang niet gemenstrueerd.(duurt dit te lang kun je onvruchtbaar worden) Heb haar geadviseerd om toch terug te gaan naar haar moederland, want ze had hier geen schijn van kans op papieren. Dus alleen al de angst die gecreëerd is, is heel schadelijk voor de gezondheid.
Dan die verplichte mondkapjes. Veel mensen kunnen hierdoor anders gaan ademen en daardoor hyperventilatie gaan creëren. (vooral mensen die al moeilijk of verkeerd ademen) Lijkt me dus ook niet verstandig.
Ik ben er echt helemaal klaar mee!

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x