Mens en Dier

Op1-optreden Marion Koopmans wekt wrevel: ‘Smakeloos dit’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

Volgens viroloog Marion Koopmans moeten we ons beter voorbereiden op nieuwe pandemieën. “Vandaag hoorden we bijvoorbeeld over een infectie van schapen en een varkensgriep. Dit vraagt niet meteen om paniek, maar het laat wel zien dat we gewoon meer te maken hebben met infecties,” zei ze in Op1.

Er is veel kritiek op haar tv-optreden. “Onvoorstelbaar dat de NPO zich hier weer voor laat gebruiken. Miljoenen jaren heeft de mensheid virussen overleefd. En nu denkt Marion Koopmans voor God te moeten spelen en in te mogen grijpen in ons immuunsysteem,” zegt statisticus Herman Steigstra.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dus, in Amerika liggen Fauci en virologen onder vuur in de Senaat. Maar in Nederland mag Marion Koopmans doodleuk op de oude voet verder gaan bij Op1,” merkt huisarts Els van Veen op.

Te veel conflicterende belangen

Auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL) vraagt zich af: “Dus eerst moesten we dicht to ‘flatten the curve’. Daarna moesten we dicht vanwege ‘besmettingen’ op basis van een falende PCR-test. Daarna moesten we dicht vanwege besmettingen die eventueel zouden kunnen komen. En nu moeten we misschien dicht vanwege een virus dat er niet is (onder mensen althans)?”

Neuroloog Jan Bonte stelt voor om een academische ophokplicht in te stellen ter bestrijding van iedere nieuwe opkomende infectieziekte. “En wel permanent. Voor virologen met te veel wattenstaafjes. En te veel conflicterende belangen.”

Ze preekt hier voor eigen parochie

“Want als er één beter is geworden van deze pandemie, dan is het Marion Koopmans wel. De rest van Nederland heeft grote schade geleden, en veel ellende moeten verstouwen, maar niet deze Koopmans. Die vaart er wel bij, bij al die pandemieën,” vervolgt Bonte.

“Schaamteloos dit. Ze preekt hier voor eigen parochie,” stelt statisticus Fritsander Lahr.

In 2021 werd in het Erasmus MC het Pandemic & Disaster Preparedness Center geopend op initiatief van Koopmans. In dit centrum onderzoeken wetenschappers van het Erasmus MC, de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam ‘virusuitbraken en rampen om beter voorbereid te zijn op de toekomst’.

4.7 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 maanden geleden

Medische Genocide Praktijken.

Pieter
Pieter
7 maanden geleden

Oppakken naar Scheveningen brengen en de sleutel weggooien en dat geldt voor meer Covid promoters de afgelopen jaren.

A van der Klooster
A van der Klooster
7 maanden geleden

Zwaar gestoord !!

Teuwen Harry
Teuwen Harry
7 maanden geleden

Dringend opsluiten deze corrupte bitch

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x