Homepagina » Mens en Dier » ‘Tijdreiziger’ die naar het jaar 8973 ging en telepathische robots ontmoette doorstaat leugendetectortest. Bekijk de beelden
'Tijdreiziger' die naar het jaar 8973 ging en telepathische robots ontmoette doorstaat leugendetectortest. Bekijk de beelden

‘Tijdreiziger’ die naar het jaar 8973 ging en telepathische robots ontmoette doorstaat leugendetectortest. Bekijk de beelden

Een man die beweert een tijdreiziger te zijn, zegt dat hij naar het jaar 8973 is gegaan en daar contact had met telepathische robotmensen.

William Taylor, die zegt naar de toekomst te zijn gestuurd door de Britse overheid, doorstond een leugendetectortest, meldt de Britse Daily Mirror.

Hij claimt dat hij zes uur heeft doorgebracht in het jaar 8973, maar dat hij eigenlijk niet terug wilde omdat er geen sprake was van criminaliteit of conflict en er een geneesmiddel was voor iedere ziekte.

Telepathie

William zegt onderdeel te zijn geweest van een geheim project dat werd gerund door de Britse overheid.

In de toekomst kwam hij naar eigen zeggen cyborg-achtige wezens tegen die leken af te stammen van mensen en die met hem communiceerden via telepathie. Maar iedereen die hij tegenkwam sprak ook vloeiend Engels.

“Ze hadden een geïmplanteerde chip die woorden kon vertalen in welke taal dan ook,” aldus William.

Morele verplichting

Hij claimt dat het zijn ‘morele verplichting’ is om het publiek te informeren over tijdreizen, een technologie die volgens hem al sinds 1981 bestaat.

Hij zegt verder dat hij ook naar het jaar 3000 is geweest, in een cilindervormige tijdmachine.

“Daar wilde ik niet lang blijven,” zegt William. “Ik zag een rode lucht en overal was vervuiling.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Mirror]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Da’s natuurlijk weer van die apax tv/ YouTube ofzo. Effe een verhaaltje verzinnen, een leugendetector fixen en zo prepareren dat het allemaal geloofwaardig over komt…Zouden die gasten niet eens moe van zich zelf worden? Ik in ieder geval wel.

  20 likes
  • Heerlijk zo’n bericht!

   Iedere mogelijkheid wordt benut om de menselijke perceptie klaar te stomen voor de dag dat we het transhumanisme en haar cyborgs, inclusief geïmplanteerde chips (geen patatje Jopie-smaak helaas) als ijkpunt/normaal/uitgangspunt zullen gaan nemen en het als warme chocoloademelk (inclusief dat harmonica-riedeltje van unox; rookworst=familiewarmte) tot ons nemen…

   Transhumanisme = suprahumanisme – oftewel – transmenselijk = ondermenselijk i.p.v. supermenselijk…

   0 likes
 2. [ en er een geneesmiddel was voor iedere ziekte. ]
  Oeps, big pharma bestaat nog steeds en de mens leeft nog steeds niet in balans om preventief ziekten te weerstaan?

  [ Maar iedereen die hij tegenkwam sprak ook vloeiend Engels.]
  En dat Engels kon hij verstaan?
  Als je een Polygoon filmpje uit 1935 hoort merk je al hoe sterk de taal is veranderd. En dan zal het Engels na 6000 jaar nog verstaanbaar zijn?
  Ongeloofwaardig.

  17 likes
  • goed – stap in een tijdmachine, klok op 1834 (of 1734 zo je wilt) en vraag de bewoners van een willekeurig huis:

   ”Yo gast, WTF. Waar kan ik een beetje laadpaal vinden voor mijn e-bike en geef ff de wifi-code want een pm-etje van facebook is vet in de concepten blijven hangen dus ik moet ff reply-en voordat de hel op whatsapp losbarst omdat ik het al wreed heb geopend en die twee blauwe vinkjes te zien zijn…”

   … Eerwaarde, poepriekende bewoner deinst naar achteren, fluistert naar achteren voor knoflook en de zilveren dolk en stuurt des zoons met de wiedeweerga naar de schout met de boodschap vooral het musket niet te vergeten wanneer zij terugsnellen …

   Andersom kan ook – Michiel Romyn van Jiskefet die (geïmproviseerde) VOC-taal oprakelt: https://www.youtube.com/watch?v=cymAZ-HYvkQ

   0 likes
 3. Zouden er in 8900 nog steeds meerdere talen zijn bij die cyberachtige wezens die telepatisch zijn? Lijkt me vrij onnodig dan… 🙂 En ja hoor, vloeiend Engels, nou over 100 jaar spreekt iedereen al vloeiend Chinees denk ik en is Engels een mooie historische brexit taal.

  10 likes
 4. Had hij een camera bij zich?

  Ik ben benieuwd naar de foto’s en filmpjes!

  10 likes
 5. Het internet staat vol met tijdreizigers die maar de toekomst gaan, maar ik heb er nog geen een gezien die ons verteld hoe het was 20.000 jaar geleden, of 300.000 jaar geleden, of hoe Jezus aan het kruis werd genageld. Tijdreizen, lariekoek.

  8 likes
 6. Ach ja de Britse overheid, maar wel wonderlijk want Nostradamus heeft altijd voorspeld dat de aarde rond 3900 uit elkaar klapt, dus ja……..
  Heb ik wel eens verteld dat ik een man heb gekend die bleef volhouden dat hij Napolion was………

  6 likes
 7. 8973? Kon het niet ietsjes minder om het een beetje geloofwaardiger te maken allemaal?

  2 likes
 8. met een beetje fantasie kom je een heel end

  gegroet

  5 likes
 9. Tijdreizen, theoretisch is het mogelijk maar ik denk niet dat iemand als deze persoon nog vrij zou rondlopen als hij effectief voor de overheid getijdreisd heeft> Dan was hij al lang geneutraliseerd…

  4 likes
 10. Ja, ik geloof vooral dat er binnen ongeveer 7000 jaar nog vlotjes Engels zal worden gesproken, net zoals wij de dag van vandaag allemaal nog vlotjes in het Sumerisch onze gesprekken kunnen voeren…

  4 likes
 11. Oh ja.. en binnen zes uurtjes had hij de volgende informatie:

  “er was geen sprake van criminaliteit of conflict en er was een geneesmiddel voor iedere ziekte”.

  Deze man heeft daar wel stevige gesprekken gevoerd, lijkt mij. Respect. Laten we hem wel in ieder geval daarvoor prijzen.

  3 likes
 12. Je kun t je zeer afvragen, of de wereld nog wel bestaat rond 8000 jaar ,
  de wereld waarschijnlijk wel, maar dan zonder mensen.

  3 likes
 13. Door dat Engels spreken van de toekomst mensen, verraad hij dat het nep is.
  Je kan dan wel via een chip de perfecte vertaling krijgen.
  Maar een ongeoefend lichaam kan niet de juiste klanken voort brengen. Dus perfect Engels is uitgesloten.
  Vraag maar eens aan een Duitser of hij Scheveningen wil zeggen.
  Of probeer eens wat in het Turks voort te brengen.

  3 likes
 14. don’t make me hah hah hah! dude!

  2 likes
 15. echt om te 😀 😀 !!

  2 likes
 16. Iedereen sprak vloeiend Engels. Waar was dat vertaalapparaatje dan voor nodig?
  Tegenwoordig wordt er ook telepathisch gecommuniceerd. Jouw draadloze apparaat logt automatisch in op de Wifi zender als je dat toelaat.
  De toekomst is niks waard als mensen over 8000 jaar nog steeds niet hun verlossing kunnen realiseren en afhankelijk zijn van machines en apparaten.

  1 likes
 17. Wat jammer nou. Ik had toch zo gehoopt dat men/wij rond 2100 die vervuiling en opwarming wel eens onder controle zouden hebben.

  1 likes
 18. En als mijn tante wieltjes had gehad, dan was zij een karretje geweest…en ik kan het nog sterker vertellen, maar dan moet ik wel een heel klein beetje liegen, een klein beetje maar hoor!

  Man man man, dit verzin je toch niet hé?

  1 likes
 19. Tijdreizen kan nooit zonder gevolgen blijven. Stel dat onze tijdreiziger op een dag iemand onbedoeld hindert bij het tijdig halen van zijn vervoer. Ik zeg maar wat. Zoiets kan onvoorstelbare gevolgen krijgen. Aan de andere kant: deze wereld zit zo krankzinnig in elkaar dat instructie uit de toekomst nog een enigszins plausibele verklaring zou kunnen zijn.

  0 likes
 20. Als je heilig overtuigd bent van de waarheid van iets dat niet waar is en ze leggen je aan de leugendetector, dan zullen ze jou niet op een leugen kunnen betrappen. Dat werkt ongeveer hetzelfde als met iemand onder hypnose brengen en de opdracht geven een moord te plegen.
  Als dat echter niet in diens systeem zit, dan zal hij die moord ook niet plegen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Als je het hoofd van zo'n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

‘Greta Thunberg’ gespot op foto uit 19e eeuw. Is ze een tijdreiziger?

Op social media is een 120 jaar ...

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht ...