Great ResetBinnenland

‘Onthutsende’ podcast: stikstofprofessor legt uit hoe we gemanipuleerd worden door RIVM en politiek

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Het stikstofmodel van het RIVM klopt niet. Dat stelt professor Han Lindeboom van de Wageningen Universiteit. Hij is gepromoveerd op stikstof en richtte als D66-lid de focusgroep Stikstof op.

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot probeerde de publicatie van de focusgroep tegen te houden en zei over hun bevindingen: “Dat moet je niet verder vertellen, want dat is koren op de molen van Thierry Baudet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Toen de D66-focusgroep Stikstof het rapport op eigen houtje naar alle Kamerleden in de Commissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stuurde, mochten ze niet langer de naam D66 voeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

RIVM weigert het aan te passen

In het radioprogramma Op z’n Kop! zegt Lindeboom tegen Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen dat het RIVM al meer dan een jaar op de hoogte is van fouten in het stikstofmodel en die ook toegeeft. Op basis van de wél kloppende gegevens kleurt het Waddengebied bijvoorbeeld groen in plaats van rood, aldus de professor. Het RIVM weigert het aan te passen.

“Fijn dat er nog normale wetenschappers zijn,” reageert Telegraaf-verslaggever Wierd Duk. “Gelukkig zijn er ook nog wetenschappers/journalisten die wel hun mond open durven te doen,” voegt artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult toe.

Bizar

FVD-voorman Thierry Baudet zegt: “Explosief.” Schrijver Leon de Winter stelt: “Deze podcast […] is informatief en compleet onthutsend: stikstofprofessor legt uit dat we gemanipuleerd worden door RIVM en de politiek. Het doel is om via stikstof een politieke keuze te legitimeren: die voor ‘circulaire landbouw’.”

“Bizar. Professor en stikstofdeskundige mocht binnen de D66-werkgroep niet het echte verhaal naar buiten brengen en werd gecensureerd door Tjeerd de Groot. Leve de vrije wetenschap? Zolang ze maar wel zeggen wat D66 wil. Bah!” twittert raadslid Ralf Sluijs.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boulie
Boulie
1 jaar geleden

En weer wordt hier niets mee gedaan!!!!

Chef
Chef
1 jaar geleden

Rivm het rijksinstituut voor volksverlakkerij en misleiding.

Marcel Ringia
Marcel Ringia
1 jaar geleden

Prachtig die nieuwe bestuurscultuur van D666, Het is gewoon Neo communisme van de ergste soort. Plat vaccineren dit D666 virus

Wakkere
Wakkere
1 jaar geleden

Tjeerd de Groot is gewoon een mislukte boer.
Niet meer en niet minder.
En nu uit pure jaloezie ex collega,s het leven zuur maken.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x