Buitenland

Opmerkelijke ontwikkelingen in Australië: ‘De zoveelste complottheorie die waarheid bleek’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Australië ‘ontdekt’ ivermectine als wondermiddel tegen corona. Het middel mocht niet worden voorgeschreven tijdens de vaccinatiecampagne, terwijl het al decennia succesvol wordt gebruikt.

Nu is het verbod opgeheven. In september 2021 verbood de Australische toezichthouder TGA huisartsen om ivermectine voor te schrijven. Sinds vandaag mogen ze ivermectine weer off-label voorschrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Staatsvirologen zoals Marc Van Ranst lachten mensen uit dat het ‘enkel goed was voor schurft’. “Wat een klucht, wat een bedrog, wat een uitlachpolitiek,” zegt psycholoog Steve Van Herreweghe.

Artsen die dit nog durfden voor te schrijven, kregen torenhoge boetes, werden verraden via kliklijnen en ook raakten ze hun licentie kwijt, merkt hij op.

Dus had er nooit gevaccineerd mogen worden

Van Herreweghe wijst erop dat de wereldwijde vaccinatiecampagne vóór corona al deel uitmaakte van de gepimpte SDG-doelen van de VN, NAVO, WHO en het WEF. Het is allemaal onderdeel van een plan om mensen te ‘nudgen’, te ‘laten wennen’ aan restricties, codes, digital surveillance, kortom: controle, stelt hij.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “Artsen werden vervolgd in Nederland als ze ivermectine voorschreven. Accounts werden gecensureerd. Het bleek al die tijd een medicijn tegen corona en dus had er nooit gevaccineerd mogen worden.”

“De zoveelste complottheorie die waarheid bleek,” aldus De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 jaar geleden

The damage is done.

Fr4nk
Fr4nk
1 jaar geleden

ja zeg! en we stonden erbij en keken ernaar.

Dree
Dree
1 jaar geleden

De Great Reset is in volle gang. Alle zogenaamde complottheorieën zijn uitgekomen. Wakkere mensen bereid je voor want ze liggen op koers zolang de grote massa niet in beweging komt. Nooit gedacht dat Nederlanders zo met zich zouden laten sollen. Zij gaan samen met de wakkere mensen de tol betalen!

Thoughtful
Thoughtful
1 jaar geleden

Zo… die zit, nu de jonge en kuipers dit in hun gezicht wrijven en vervolgens aanklagen.
What are we waiting for?

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x