Great ResetBuitenland

Arts: Verenigde Naties bereiden verontrustende machtsgreep voor

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Het WHO-pandemieverdrag blijkt slechts één van zeven pijlers waarmee via de Verenigde Naties een Global Government wordt vormgegeven.

De VN presenteerde in maart in een rapport zeven zogenoemde ‘global shocks’ waarvan de coronapandemie er één was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Via een ‘emergency platform’ wil de VN voorbereid zijn op toekomstige ‘global shocks’. Dit platform moet automatisch in werking treden bij (mogelijke) dreigingen die de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) of Agenda 2030 zouden kunnen ondermijnen.

Leiding

De zeven ‘shocks’ zijn grootschalige klimaatgebeurtenissen, toekomstige pandemieën, gebeurtenissen met een grote impact waarbij een biologische agent betrokken is, verstoringen van de mondiale stroom van goederen, mensen of financiën, ontwrichtende activiteiten in cyberspace of verstoringen van de wereldwijde digitale connectiviteit, een grote gebeurtenis in de ruimte die één of meerdere kritieke systemen op aarde ernstig verstoort en onvoorziene risico’s.

Via het ‘emergency platform’ wil men de leiding kunnen nemen bij een volgende crisis. De coronapandemie heeft volgens de VN namelijk aangetoond dat nationale overheden ‘slecht uitgerust waren om effectief om te gaan met een noodsituatie van deze omvang en complexiteit’.

Probleem

Mogelijk worden bij een nieuwe crisis gereedschappen gebruikt die net als bij corona de grondrechten en fundamentele vrijheden schenden.

Er wordt toegewerkt naar een ‘global government’ die niet alleen een crisis zoals corona zal gaan managen, maar ook allerlei andere soorten uitdagingen te lijf zal gaan.

Dit is een probleem, waarschuwde arts Meryl Nass in het programma CHD Friday Roundtable. “We moeten ons nu niet alleen zorgen maken over de WHO, maar ook over de VN zelf,” zei ze.

4.8 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stan
Stan
11 maanden geleden

De coronapandemie heeft volgens de VN namelijk aangetoond dat nationale overheden ‘slecht uitgerust waren om effectief om te gaan met een noodsituatie van deze omvang en complexiteit’.

Nee. De nep-coronapandemie heeft vooral aangetoond dat de VN de WHO en de gekochte overheden een psyopp onder één hoedje speken ten koste van de bevolking! Via massamoord met gifspuiten!!!

Deze misdadige organisatie tegen het volk is een volksopstand zonder weeega waard waarbij de VN, de WHO en de misdadige overheden voorgoed gesloopr worden!!!

ray
ray
11 maanden geleden

Verenigde Nazi’s de naam zegt het al. De Schaapjes van Vernederland slapen door.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Voor MIJ en ik neem zonder meer aan voor velen van jullie, zal dit absoluut niet als een schok komen.

WIJ met z’n allen hebben deze plannen, die toen bij de alternatieve media, al JAREN geleden werden geopenbaard, al gelezen EN, als het goed is, ons er op voorbereid.

Deze plannen werden, uiteraard, afgedaan als complottheorieën. Maar…. verrrassing, ze komen (helaas) tot nu toe ALLEMAAL uit!

De Verenigde Naties, met als onderdeel de Wereld Gezondheids Organisatie, worden geleid door pure criminelen. DAT is een feit.

Die zeven zogenaamde “global shocks” worden “gewoon” (niets gewoons aan natuurlijk) georkestreerd.

De “coronapandemie” was alvast een opwarmertje, met de bedoeling ONS te wennen aan een compleet nieuw bestaan.

GELUKKIG waren en zijn er nog steeds ongelooflijk veel mensen, die hier absoluut NIETS, maar dan ook NIETS, mee te maken willen hebben.

Binnenkort (over een maand of vier, vermoed ik) komt er wel weer een nieuwe “pandemie” uit de grote hoed van de duivelskunstenaars getoverd.

WAAROM ik dat schrijf? Omdat er nu al berichten op Telegram worden geplaatst, waarin advertenties staan met vacatures voor allerlei werkzaamheden, die met zo’n volgende pandemie te maken hebben.

OOIT kwam een pandemie spontaan uit de lucht vallen.

TEGENWOORDIG wordt het “gewoon” georkestreerd.

Eén ding is zeker: mijn man en ik laten ons absoluut niet gek maken.

In maart 2020 lukte dat nog WEL. Maar nu, 1 juni 2023, absoluut niet meer.

Wij mogen dan (helaas) onze kinderen en kleinkinderen zijn kwijtgeraakt, maar daar staat tegenover dat ik weer een fantastische band heb met mijn lieve zus EN een grote groep van ECHTE vrienden.

Ik blijf het maar weer herhalen; SAMEN STAAN WIJ STERK.

Marijke
Marijke
11 maanden geleden

De Dramadriehoek draait op volle toeren!

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x