Bewustzijn

Waarom ben ik hier? Wat is mijn taak? En doe ik genoeg?

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afscheiding lijkt op het eerste gezicht geen geschenk, maar je wordt op deze manier wel een ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke en planetaire Ascentie.

Eenieder die je helpt deelt zijn of haar lessen met het geheel. Omdat je vrijwillig naar de aarde kwam om te fungeren als geopende poort naar de hogere dimensies kies je ervoor om elk moment van je realiteit te delen met je hogerdimensionale familie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Terwijl je dient als geopende poort naar de hogere dimensies leer je anderen onbewust ook te dienen als geopende poort.

Waarom ben ik hier?

Je persoonlijke poort, je pijnappelklier, blijft open omdat je constant bereid bent licht en onvoorwaardelijke liefde op te nemen in je aardse lichaam. Je aardse lichaam is een expressie van Gaia en bestaat uit dezelfde driedimensionale elementen en vierdimensionale elementalen als de aarde. De aarde is dus één van je eigen hogere expressies. Jij bent de aarde. Geeft dat een antwoord op de vraag waarom je hier bent? Je assisteert je planetaire zelf bij het Ascentieproces door als geopende poort van licht en onvoorwaardelijke liefde te dienen.

Je poort opent op twee manieren. De inwaartse stroom van je persoonlijke poort stelt je in staat om galactisch licht en onvoorwaardelijke liefde te ontvangen. Je deelt dit met je planetaire zelf, de aarde. Aan de andere kant stelt de uitwaartse stroom van je persoonlijke poort je in staat om al je persoonlijke en planetaire ervaringen met je hogerdimensionale familie te delen die je assisteert bij je persoonlijke, dus planetaire Ascentie.

Wat is mijn taak?

Je hebt nu gelijk het antwoord op de vraag wat je taak is. Iedereen op aarde is één, afscheiding is in feite een illusie. Door je individualiteit zijn er echter eindeloze versies van hetzelfde proces. Alle mensen op aarde hebben dezelfde taak, namelijk het dienen als bemiddelaar tussen je galactische of geascendeerde zelf en je geaarde ego. Wanneer je deze twee expressies van jezelf verenigt kun je je individuele creativiteit gebruiken om anderen te helpen hetzelfde te doen.

Wanneer de illusie van afscheiding tussen je menselijke zelf en je galactische zelf is losgelaten verdwijnt tegelijkertijd de illusie van afscheiding tussen jou en ‘anderen’. Op dit punt wordt het Ascentieproces sterk versneld zodat de illusie van afscheiding tussen je vijfdimensionale thuis en je fysieke thuis wordt losgelaten. Op deze manier leer je herinneren dat thuis geen plaats is. Thuis is een frequentie van realiteit. Net zoals thuis geen plaats is, is Ascentie geen actie. Ascentie is het verbinden met alles wat je altijd al bent geweest, maar wat je vergeten bent.

Doe ik genoeg?

Wat je ‘doet’ is niet zo belangrijk als wat je ‘denkt’ en ‘voelt’ omdat je gedachten en emoties je frequentie van bewustzijn bepalen. Met andere woorden hoef je niet specifiek iets te ‘doen’. Wees gewoon je ware zelf. Wanneer je resoneert met de onvoorwaardelijke liefde van jezelf kun je herinneren waarom je koos een lichaam aan te nemen. Je herinnert je dan ook waarom je ervoor koos bij te dragen aan planetaire Ascentie.

Omdat de aarde een hogere expressie van jezelf is weten je galactische en geascendeerde expressies hoe je het beste kunt assisteren bij de planetaire Ascentie. Stuur onvoorwaardelijke liefde naar iedere persoon, plaats of situatie die een bedreiging vormt voor je bewustzijn. Wanneer je liefde stuurt naar ervaringen van angst of duisternis buig je die duisternis om naar haar natuurlijke staat: licht. Duisternis en angst zijn simpelweg de laagste polariteiten van licht en liefde. Terwijl je doorgaat met je Ascentie stijg je uit boven de gepolariseerde wereld van de derde frequentie van realiteit en voel je de eenheid met alles wat is.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x