Great ResetBuitenland

Insider onthult plannen om miljarden mensen te doden

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Alex Jones besprak in zijn show een oud interview met wijlen investeringsbankier George Green, waarin hij uitlegt hoe bankiers de markten manipuleren om een enorme economische ineenstorting te creëren, die gevolgd wordt door massale ontvolking.

“Het zal erger worden dan 29,” zei Green, die daarmee verwees naar de beurscrash van 1929. Die had wereldwijd catastrofale gevolgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

God

De bankier ging ook in op het einddoel van de globalistische bankiers. “Het probleem waar ze mee kampen is – zoals Kissinger zegt – dat er simpelweg te veel mensen op aarde zijn. Veertig procent van de wereldbevolking, 2 miljard mensen, moet leven van minder dan 2 dollar per dag,” zei hij destijds. “Wat ze zeiden is dat ze als een soort God gaan bepalen wie leeft en wie sterft.”

Er werd voorgesteld om daarvoor neutronenbommen te gebruiken, een kernwapen waarbij een groot deel van de energie van de explosie vrijkomt in de vorm van neutronenstraling, terwijl de hoeveelheid radioactiviteit die vrijkomt verhoudingsgewijs laag blijft.

Biowapens

“Tegenwoordig denken ze dat biologische middelen veel goedkoper zijn,” zei Green over de plannen van de globalisten om de bevolking te verminderen met biowapens.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron Swart
Ron Swart
1 maand geleden

De inmiddels overleden Deep Stater George Green heeft getekend bij het kruisje en was dus sinds jaar & dag op de hoogte van de snode globalistische plannen. Het kan niet anders dat hij zou profiteren van het overlijden van een groot deel van de wereldbevolking.
Als hij voortijdig uit de school was geklapt dan wachtte hem een eenzijdig auto-ongeluk, gezelfmoord worden of een zogenaamde hartaanval, veroorzaakt door een DEW-pistool.

brioche
brioche
1 maand geleden

Niet op je stoel blijven slapen zoals nu aldoor gebeurd en vooral glazig kijken maken opstaan en afmaken die handel voordat ze jou vermoorden. Wie denken die lui wel wie of wat ze zijn. WAKKER WORDEN EN NIET BLIJVEN SLAPEN. Het is een kleine groep die miljarden gaan vermoorden.

Rose
Rose
1 maand geleden

Die satanische zion bankiers en meegaande $$$$ regeringen zijn de veroorzakers van genocide op Aarde. Die weten niet wat hen te wachten staat in volgende geboorte en stervencycli, dat worden rollercoasters van karmas voor elke dode en chronische zieken die ze opzettelijk gemaakt hebben.God straft niet maar oorzaken worden opgevolgd in gevolgen van meerdere levens om te komen zuiveren !!!

Riakanoodd
Riakanoodd
1 maand geleden

Gelukkig is er maar één God. Alles is al bepaald.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x