Homepagina » Archeologie » Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet
Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet
Foto: Леон Петросян Wikimedia Commons

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een aantal foto’s gepubliceerd van een ontdekking in Egypte waar geen ruchtbaarheid aan gegeven is.

De foto’s zijn gemaakt in het tempelcomplex van Dendera, het heiligdom van Hathor en Isis, dat grotendeels dateert uit de Ptolemaeïsche periode.

Onlangs werd er iets ontdekt onder één van de vloeren van de tempel van Hathor wat maar weinig mensen hebben gezien.

Onbekende tempel

Onder de vloer stuitte men op de bovenkant van meerdere begraven zuilen.

Dat betekent dat recht onder de tempel van Hathor nog een tweede, onbekende tempel gelegen is.

De vraag is nu waarom de internationale nieuwsmedia geen aandacht hebben besteed aan deze bijzondere ontdekking.

In het geheim

Daarnaast kun je je afvragen hoe groot de zuilen zijn, hoeveel het er zijn, hoe groot de onderliggende tempel is en wat we er kunnen aantreffen.

Een gids liet weten dat de blootgelegde zuil eerst zal worden afgedekt en dat pas later, in het geheim, opgravingen zullen worden verricht.

Voorkomen

Dit wijst erop dat de autoriteiten die archeologische vindplaatsen beheren, proberen te voorkomen dat nieuwe informatie de massa bereikt.

Professoren, wetenschappers en egyptologen worden niet op de hoogte gebracht van ontdekkingen, maar er worden in het geheim opgravingen gedaan, waarna wordt besloten wat er naar buiten wordt gebracht (als er al iets naar buiten wordt gebracht).

Bekijk de video hieronder:

[Bright Insight]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob schreef:

  Je kunt je afvragen waarom ze alles verborgen willen houden. Volgens mij gewoon om, zoals in berichten werd gemeld, onze ware geschiedenis verborgen te houden. De wereld van nu is een wereld van macht en controle. Zo’n wereld is gebaseerd op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om (alle) waarheid verborgen te houden. Aan de hand van diverse berichten (die ik persoonlijk heb gelezen) lijkt het er op dat we een slap aftreksel zijn van ooit (zeer) geavanceerde en bewuste samenlevingen. Als dit soort ontdekkingen dat aangeven dan komt onze ware geschiedenis boven. En dat gaat dan ook veel verder terug dan wat ons hier als nep geschiedenis wordt voorgeschoteld.

  33 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Jou visie is juist. Zoek de ware tijdlijn, een geschiedenis van 4,2 miljard jaar oud van echt het begin tot nu wordt daar alles in beschreven.

   6 likes
   • Solida schreef:

    Aub link of meer info, kan het nl. niet vinden.. bvd

    1 likes
    • Strijdervoorvrijheid schreef:

     Ben het in het verleden per ongeluk tegen gekomen toen internet nog voor ons(mij) in de kinderschoenen stond, op een site genaamd solis sacerdotibus (geheime leer) ik denk dat zij ook even waren vergeten dat het voor iedereen te kijk stond. Het was elle lang, te lang om af te drukken waarvan ik nu spijt heb dat ik dat toch niet heb gedaan. Het is niet meer te vinden, in de religieuze wereld zul je moeten zoeken, maar je zult overal weerstand vinden deze mag namelijk niet naar buiten komen. Zo help allemaal met zoeken en verspreid hem dan onder de bevolking voordat je weerstand zult ondervinden. Hier wordt echt alles in vermeld van in den beginne tot nu, je begrijpt wel dat deze info zeer goed beschermd word en geheim moet blijven anders kan hun spel niet door gaan. Help zoeken en hem te verspreiden.

     4 likes
     • Solida schreef:

      Thnx, heb Solis Sacerdotibus ook ooit tevergeefs gezocht, enkel links naar niet verkrijgbare boeken…

      0 likes
  • Rebel Mina schreef:

   …. ze proberen de schade te beperken dmv mindcontrol via WiFi cq satellietten…. Bam een bom er op…. kutwereld die ze er va gemaakt hebben.

   1 likes
 • marcel koningen schreef:

  Alleen al de opgeschreven geschiedenis van de koningshuizen op muren van tempelcomplexen gaat 36000 jaar terug en een van de eerste heersers had als bijnaam de Atlantier en was heel groot met natuurlijk verlengt hoofd dus veel meer hersen inhoud dan wij nu hebben en op sommige afbeeldingen staan deze mensen gewoon bij de anderen of werken zij samen met gewoon gevormde mensen .Die grote hoofden hebben tot b.v Toetankamon aan toe .Men probeerde schijnbaar door linebreeding[ dwz gedeeltelijk in familie voortplanten] die eigenschappen te bewaren of te versterken.

  Mvrg,Marcel

  2 likes
  • Rebel Mina schreef:

   Vroeger had je ook grote computers….. die zijn overgenomen door. klein en compacte modellen…… Al die “heersers” waren…. zijn zwakkelingen….. kijk maar hoeveel niet royal bloed ze nodig hadden/hebben om te overleven…. of als energiebron moeten gebruiken….. Lachertje….. Niks royals aan…. Toetan was een miskleun….produkt van incest.

   2 likes
   • Rob schreef:

    @Rebel Mina,

    ‘Al die “heersers” waren…. zijn zwakkelingen…..’ Precies wat ik ook vaak denk. Ze denken dat ze grootser zijn dan wij maar ze kunnen niks zelf. Zonder technologie hebben ze geen controle over ons. Ze durven ook niet zelf volwassenen om te brengen. Dat laten ze door anderen doen door de boel tegen elkaar uit te spelen of door individuen die hun belangen beschermen. De enigen die ze durven te verkrachten, martelen en vermoorden zijn kleine kinderen die zich niet kunnen weren. Ze denken dan dat ze grootser zijn dan ons maar in feite zijn het slappelingen en lafaards. En inderdaad, ze hebben bloed en organen nodig van mensen om in leven te blijven. Daarom lijkt het er ook op dat DAT de reden is waarom orgaandonatie zo gigantisch gepushed wordt, in de eerste plaats bedoeld voor hen. Doet me denken aan de film Frankenstein. Ze hebben onderdelen van anderen nodig om de boel draaiend te houden. Welliswaar in een iets ander context maar toch.

    3 likes
 • Elise schreef:

  Daar ligt satan zelf. Afgaande op de films hierover. oa X men apocalyps. Meaning:
  God is een spontane natuurlijke energie. Satan is een menselijke gemaakte ontstane energie.

  4 likes
 • Arwijn schreef:

  Oewwwww spooky!

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  gelukkig is deze wereld niet van U.. wel alle schade die U toebrengt.
  waar light de waarheid is jou gezegd de de waarheid te verkondigen..
  let wel mensen zijn de enigste wezens die nog en denken of mogen denken..
  op,deze aarde..
  het leverd ze meer op, dan niks goeds

  1 likes
  • Rebel Mina schreef:

   …. van wie is de wereld dan? van God…. of een semi-God? waar is die dan?????? winterslaap of verhuist naar Atlantis?….. zeg als je NU nog in een almachtige God gelooft….dan vind ik dat heeeeeeeel knap.

   1 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  arts

  Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

  Met toenemende frustratie zie ik sinds maart ...

  >