Homepagina » Archeologie » Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet
Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet
Foto: Леон Петросян Wikimedia Commons

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een aantal foto’s gepubliceerd van een ontdekking in Egypte waar geen ruchtbaarheid aan gegeven is.

De foto’s zijn gemaakt in het tempelcomplex van Dendera, het heiligdom van Hathor en Isis, dat grotendeels dateert uit de Ptolemaeïsche periode.

Onlangs werd er iets ontdekt onder één van de vloeren van de tempel van Hathor wat maar weinig mensen hebben gezien.

Onbekende tempel

Onder de vloer stuitte men op de bovenkant van meerdere begraven zuilen.

Dat betekent dat recht onder de tempel van Hathor nog een tweede, onbekende tempel gelegen is.

De vraag is nu waarom de internationale nieuwsmedia geen aandacht hebben besteed aan deze bijzondere ontdekking.

In het geheim

Daarnaast kun je je afvragen hoe groot de zuilen zijn, hoeveel het er zijn, hoe groot de onderliggende tempel is en wat we er kunnen aantreffen.

Een gids liet weten dat de blootgelegde zuil eerst zal worden afgedekt en dat pas later, in het geheim, opgravingen zullen worden verricht.

Voorkomen

Dit wijst erop dat de autoriteiten die archeologische vindplaatsen beheren, proberen te voorkomen dat nieuwe informatie de massa bereikt.

Professoren, wetenschappers en egyptologen worden niet op de hoogte gebracht van ontdekkingen, maar er worden in het geheim opgravingen gedaan, waarna wordt besloten wat er naar buiten wordt gebracht (als er al iets naar buiten wordt gebracht).

Bekijk de video hieronder:

[Bright Insight]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Oewwwww spooky!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Je kunt je afvragen waarom ze alles verborgen willen houden. Volgens mij gewoon om, zoals in berichten werd gemeld, onze ware geschiedenis verborgen te houden. De wereld van nu is een wereld van macht en controle. Zo’n wereld is gebaseerd op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om (alle) waarheid verborgen te houden. Aan de hand van diverse berichten (die ik persoonlijk heb gelezen) lijkt het er op dat we een slap aftreksel zijn van ooit (zeer) geavanceerde en bewuste samenlevingen. Als dit soort ontdekkingen dat aangeven dan komt onze ware geschiedenis boven. En dat gaat dan ook veel verder terug dan wat ons hier als nep geschiedenis wordt voorgeschoteld.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

…. ze proberen de schade te beperken dmv mindcontrol via WiFi cq satellietten…. Bam een bom er op…. kutwereld die ze er va gemaakt hebben.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Jou visie is juist. Zoek de ware tijdlijn, een geschiedenis van 4,2 miljard jaar oud van echt het begin tot nu wordt daar alles in beschreven.

Solida
Solida
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Aub link of meer info, kan het nl. niet vinden.. bvd

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Ben het in het verleden per ongeluk tegen gekomen toen internet nog voor ons(mij) in de kinderschoenen stond, op een site genaamd solis sacerdotibus (geheime leer) ik denk dat zij ook even waren vergeten dat het voor iedereen te kijk stond. Het was elle lang, te lang om af te drukken waarvan ik nu spijt heb dat ik dat toch niet heb gedaan. Het is niet meer te vinden, in de religieuze wereld zul je moeten zoeken, maar je zult overal weerstand vinden deze mag namelijk niet naar buiten komen. Zo help allemaal met zoeken en verspreid hem dan onder de bevolking voordat je weerstand zult ondervinden. Hier wordt echt alles in vermeld van in den beginne tot nu, je begrijpt wel dat deze info zeer goed beschermd word en geheim moet blijven anders kan hun spel niet door gaan. Help zoeken en hem te verspreiden.

Solida
Solida
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Thnx, heb Solis Sacerdotibus ook ooit tevergeefs gezocht, enkel links naar niet verkrijgbare boeken…

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

gelukkig is deze wereld niet van U.. wel alle schade die U toebrengt.
waar light de waarheid is jou gezegd de de waarheid te verkondigen..
let wel mensen zijn de enigste wezens die nog en denken of mogen denken..
op,deze aarde..
het leverd ze meer op, dan niks goeds

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

…. van wie is de wereld dan? van God…. of een semi-God? waar is die dan?????? winterslaap of verhuist naar Atlantis?….. zeg als je NU nog in een almachtige God gelooft….dan vind ik dat heeeeeeeel knap.

marcel koningen
marcel koningen
1 jaar geleden

Alleen al de opgeschreven geschiedenis van de koningshuizen op muren van tempelcomplexen gaat 36000 jaar terug en een van de eerste heersers had als bijnaam de Atlantier en was heel groot met natuurlijk verlengt hoofd dus veel meer hersen inhoud dan wij nu hebben en op sommige afbeeldingen staan deze mensen gewoon bij de anderen of werken zij samen met gewoon gevormde mensen .Die grote hoofden hebben tot b.v Toetankamon aan toe .Men probeerde schijnbaar door linebreeding[ dwz gedeeltelijk in familie voortplanten] die eigenschappen te bewaren of te versterken.

Mvrg,Marcel

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  marcel koningen
1 jaar geleden

Vroeger had je ook grote computers….. die zijn overgenomen door. klein en compacte modellen…… Al die “heersers” waren…. zijn zwakkelingen….. kijk maar hoeveel niet royal bloed ze nodig hadden/hebben om te overleven…. of als energiebron moeten gebruiken….. Lachertje….. Niks royals aan…. Toetan was een miskleun….produkt van incest.

Rob
Rob
Reactie op  Rebel Mina
1 jaar geleden

@Rebel Mina,

‘Al die “heersers” waren…. zijn zwakkelingen…..’ Precies wat ik ook vaak denk. Ze denken dat ze grootser zijn dan wij maar ze kunnen niks zelf. Zonder technologie hebben ze geen controle over ons. Ze durven ook niet zelf volwassenen om te brengen. Dat laten ze door anderen doen door de boel tegen elkaar uit te spelen of door individuen die hun belangen beschermen. De enigen die ze durven te verkrachten, martelen en vermoorden zijn kleine kinderen die zich niet kunnen weren. Ze denken dan dat ze grootser zijn dan ons maar in feite zijn het slappelingen en lafaards. En inderdaad, ze hebben bloed en organen nodig van mensen om in leven te blijven. Daarom lijkt het er ook op dat DAT de reden is waarom orgaandonatie zo gigantisch gepushed wordt, in de eerste plaats bedoeld voor hen. Doet me denken aan de film Frankenstein. Ze hebben onderdelen van anderen nodig om de boel draaiend te houden. Welliswaar in een iets ander context maar toch.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Daar ligt satan zelf. Afgaande op de films hierover. oa X men apocalyps. Meaning:
God is een spontane natuurlijke energie. Satan is een menselijke gemaakte ontstane energie.

Femke
Femke
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Dat vind ik een mooie omschrijving van God! Dank je wel Elise.

x

Check Also

nos

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde ...

mondkapjes

Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x