Archeologie

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een aantal foto’s gepubliceerd van een ontdekking in Egypte waar geen ruchtbaarheid aan gegeven is.

De foto’s zijn gemaakt in het tempelcomplex van Dendera, het heiligdom van Hathor en Isis, dat grotendeels dateert uit de Ptolemaeïsche periode.

Onlangs werd er iets ontdekt onder één van de vloeren van de tempel van Hathor wat maar weinig mensen hebben gezien.

Onbekende tempel

Onder de vloer stuitte men op de bovenkant van meerdere begraven zuilen.

Dat betekent dat recht onder de tempel van Hathor nog een tweede, onbekende tempel gelegen is.

De vraag is nu waarom de internationale nieuwsmedia geen aandacht hebben besteed aan deze bijzondere ontdekking.

In het geheim

Daarnaast kun je je afvragen hoe groot de zuilen zijn, hoeveel het er zijn, hoe groot de onderliggende tempel is en wat we er kunnen aantreffen.

Een gids liet weten dat de blootgelegde zuil eerst zal worden afgedekt en dat pas later, in het geheim, opgravingen zullen worden verricht.

Voorkomen

Dit wijst erop dat de autoriteiten die archeologische vindplaatsen beheren, proberen te voorkomen dat nieuwe informatie de massa bereikt.

Professoren, wetenschappers en egyptologen worden niet op de hoogte gebracht van ontdekkingen, maar er worden in het geheim opgravingen gedaan, waarna wordt besloten wat er naar buiten wordt gebracht (als er al iets naar buiten wordt gebracht).

Bekijk de video hieronder:

[Bright Insight]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Oewwwww spooky!

Rob
Rob
3 jaren geleden

Je kunt je afvragen waarom ze alles verborgen willen houden. Volgens mij gewoon om, zoals in berichten werd gemeld, onze ware geschiedenis verborgen te houden. De wereld van nu is een wereld van macht en controle. Zo’n wereld is gebaseerd op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om (alle) waarheid verborgen te houden. Aan de hand van diverse berichten (die ik persoonlijk heb gelezen) lijkt het er op dat we een slap aftreksel zijn van ooit (zeer) geavanceerde en bewuste samenlevingen. Als dit soort ontdekkingen dat aangeven dan komt onze ware geschiedenis boven. En dat gaat dan ook veel verder terug dan wat ons hier als nep geschiedenis wordt voorgeschoteld.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

gelukkig is deze wereld niet van U.. wel alle schade die U toebrengt.
waar light de waarheid is jou gezegd de de waarheid te verkondigen..
let wel mensen zijn de enigste wezens die nog en denken of mogen denken..
op,deze aarde..
het leverd ze meer op, dan niks goeds

marcel koningen
marcel koningen
3 jaren geleden

Alleen al de opgeschreven geschiedenis van de koningshuizen op muren van tempelcomplexen gaat 36000 jaar terug en een van de eerste heersers had als bijnaam de Atlantier en was heel groot met natuurlijk verlengt hoofd dus veel meer hersen inhoud dan wij nu hebben en op sommige afbeeldingen staan deze mensen gewoon bij de anderen of werken zij samen met gewoon gevormde mensen .Die grote hoofden hebben tot b.v Toetankamon aan toe .Men probeerde schijnbaar door linebreeding[ dwz gedeeltelijk in familie voortplanten] die eigenschappen te bewaren of te versterken.

Mvrg,Marcel

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x