Het Complot

Peña Nieto kocht kiezers massaal om met cadeaukaarten (video)

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enrique Peña Nieto bleef ook na een hertelling bij de Mexicaanse presidentsverkiezingen de winnaar. Een groot deel van de stemmen werd herteld na beschuldigingen van verkiezingsfraude.

Zijn linkse rivaal Lopez Obrador laat het er niet bij zitten. Hij zei dat de PRI, de partij van Peña Nieto, kiezers massaal had omgekocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zo zouden Mexicanen cadeaukaarten hebben ontvangen in ruil voor hun stem. De PRI regeerde Mexico van 1929 tot 2000 als een soort eenpartijstaat. In 2000 verloor de partij de presidentsverkiezingen door beschuldigingen van vriendjespolitiek, verkiezingsfraude en smeergeld.

Protesten

Er wordt volgens Russia Today weinig tot geen aandacht besteed aan de vele tienduizenden Mexicanen die in Mexico-Stad hebben betoogd tegen de verkiezingsoverwinning van Peña Nieto.

Volgens de demonstranten heeft hij gewonnen door te frauderen en steun te zoeken bij televisiezenders. Zo zou de Institutionele Revolutionaire Partij de steun hebben gekregen van Televisa, de grootste Spaanstalige omroep.

Het waren vooral jongeren die op straat kwamen. In 2006 organiseerde Obrador protesten die Mexico-Stad meer dan een maand lamlegden.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
11 jaren geleden

Die kiezers zijn dan wel dom dat ze zich laten omkopen met een cadeaubon!

sus
sus
11 jaren geleden

nog zo’n president met een model-vrouw… mexicanen: haal hem van die plek als hij er niet hoort te zitten! sterkte & liefde ~

sus
sus
11 jaren geleden

tjongejonge, en dan dat shirt van de presentatrice – ik kan mijn ogen er niet van af krijgen… tjongejonge ~

M. Brandenburg
M. Brandenburg
11 jaren geleden

Omgekocht met cadeaubonnen, hoever moet je zakken als linkse partij. Normaal gesproken zijn staatszender een constante stroom van linkse ideologie, waarbij elk ander geluid keihard wordt neergesabeld en vertolkers van de linkse ideologie geen strobreed in de weg gelegd.

Liever een cadeaubon ut de ak van de betreffende partij, dan de sinterklaas houding van de linkse paertijen op kosten van de werkende belastingbetaler. Hoe hypocriet kan je zijn. Links doet niets anders dan geld weggeven wanneer ze aan de macht zijn. Ze krijgen geen genoeg van onrendabelen te kweken, die vervolgens door hen via afgenomen belastinggelden worden onderhouden. Het hele programma van de linkse partijen staan hier bol van. Maar wel uit je dak om een cadeaubon. Welkom in de denkwereld van de linkse ideologie.

Misschien moieten we ook eens wat meer aandacht besteden, wat die linkse partijen in Latijns-Amerika allemaal flikken om eens gekozen de macht niet meer uit handen te hoeven geven!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x