Homepagina » Mens en Dier » Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’
huisarts

Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’

Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum is een uitgesproken criticus van de coronamaatregelen. Op social media laat hij zich geregeld kritisch uit over het gevoerde beleid. In een bericht dat hij eerder deze maand op LinkedIn plaatste, schrijft hij: “Wat doe je als je de angst in stand wilt houden? Inderdaad, wissel van doden of ziekenhuisopnamen naar besmettingen.”

Massaal testen levert immers allerlei nieuwe gevallen op.

Van de mensen die jonger zijn dan 50 en die positief testen, belandt vrijwel niemand in het ziekenhuis. “Daarboven lopen de getallen zachtjes op, maar dat bekt niet lekker,” zegt Voerknecht.

Hij benadrukt dat virussen elk jaar hun tol eisen, maar dat we niet met z’n allen onder de deken moeten kruipen voor ieder vermeend monster.

Geen vaccin, geen lockdown, geen 1,5 meter

De huisarts geeft het volgende advies over virussen: “Accepteer ze, het is al eeuwig zo. Geen vaccin, geen lockdown, geen 1,5 meter stopt een virus binnen dit jaar.”

“U en ik, wij denken het. Deze arts zegt het. Chapeau,” zegt psycholoog Wendy Kroeze in een reactie.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tine04 schreef:

  De angst wordt in stand gehouden omdat er vanuit de World Economic Forum al een machtsovername heeft plaatsgevonden. De door WEforum ontworpen Great Reset. Naast herstructurering van de economie naar ‘duurzaamheid’ willen ze controle over de bevolking ( vaccinatie pas) en ik vrees ook reductie van de bevolking door in de vaccins onvruchtbaar makend DNA toe te voegen. Bill Gates is alleen maar een loopjongen van Klaus Schwab, voorzitter van de WEForum. Nepvaccinatie is een deelplan. Overname van de economie en bevolkingsreductie is het grote plan. Ik was nooit een complotdenker maar dit is een Cruijff je. Je gaat het pas zien….

  0 likes
  • André schreef:

   Het grote doel is transhumanisme gestuurd door AI. Synthetische, androgyne slaven die exact doen wat de elite wil. DNA/RNA wordt veranderd door vaccines, GMO en 5G stralen. Niets nieuws onder de zon, dit is al meer dan honderd jaar geleden bedacht.

   0 likes
 • H.J. schreef:

  Waarom is deze Huisarts Martin niet op de NPO zenders te aanschouwen.?

  Past deze waarheid niet in het Rutte straatje.

  Angst kweken en in stand houden is het devies van de Rutte clan.

  Wie stopt deze leugenclub.

  Ruttup.

  0 likes
 • Gaston schreef:

  We hebben ieder jaar te maken met nieuwe versies van het influenzavirus, rhinovirus, coronavirus en nog veel meer virussoorten. Als we voor iedere nieuwe virusstam de boel 1 maand in lockdown moeten doen in de hoop dat hoogbejaarden niet zullen sterven, kunnen we beter voorgoed alles sluiten en collectief zelfmoord plegen.

  0 likes
  • blackpeat schreef:

   Collectief zelfmoord, dan hebben we ze bij de ballen. Geen werkslaven meer, moeten de criminele onproductieve nutteloze opvreters zelf aan den arbeid. Gaston heeft echt een punt, administratieve zelfmoord. Eis je natuurlijke persoon terug, tegelijkertijd beginnen we een parallelle staat en zetten de elite buiten spel. Zolang wij zelf mee blijven betalen aan deze bananen monarchie zal er nooit iets ten goede veranderen.

   0 likes
  • Tony schreef:

   In plaats van zelfmoord plegen kun je ook de verantwoordelijken terechtstellen, zij hebben zichzelf al verraden. Dat lijkt mij in 1e instantie een beter idee. Die zijn het punt van oorlogsmisdadiger al lang gepasseerd.

   Dat is dus iedereen die met zijn grote kop voorop staat en keihard staat te liegen en mensen wereldwijd bewust angst aanjaagt en voor de gek houdt.

   0 likes
 • gerr schreef:

  Waar zijn de griep doden van dit jaar gebleven?. [Mensen word wakker]

  0 likes
  • Dive schreef:

   die zijn meegeteld voor corona, corona starte begin maart toen de grieppiek van eind februari nog na ijlde. dus die mensen met griep werden maar ineens 2 weken thuisgehouden om zeker te zijn. zoals ik trouwens

   0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  psychische is te vangen in een aandoening covit 19 corona 2020..

  corona wel miljarden doden economie totaal ontwricht.. mensen vermoorden elkaar om de laatste restjes ter wereld..

  niks werkt meer ug ug behalve dan de elite (in) hun natte droom..

  0 likes
 • PREDATOR schreef:

  Als er uberhaupt een virus is is ie binnen een jaar verdwenen…..Euhm jaarlijks 6400 doden door griep en dit jaar maar 404?? Dus als je er niks aan doet dan daalt het dodencijfer nog al…De oplossing dus…Of valt hier iemand mee door de mand??
  En nog drukken er mensen op snooze ipv dat ze opstaan..Wakker worden!!!!!!!!

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  Ik ben dit eindeloze gezeik inmiddels zo vreselijk zat!
  Ieder jaar is er een griep golf. Het heeft z’n eigen seizoen toegewezen gekregen, zo voorspelbaar en regelmatig is het!

  De Hele Covid Hysterie is letterlijk uit hete lucht gebakken en opgepompt door media magnaten, Industrialisten en Politici. Het is de meest lege uitgeholde onzin propaganda die ik ooit heb meegemaakt!

  0 likes
 • André schreef:

  Covid19 bestaat niet. Het virus is nooit geisoleerd en de regering in het VK kan dit ook niet aantonen blijkt uit een WOB aanvraag. Studies die zogenaamd aantonen dat het wel bestaat zijn fake. Gezonde cellen zijn nooit onderworpen aan dezelfde test als zogenaamde besmette cellen. Wordt wakker!!!

  0 likes
 • RacyR schreef:

  Waren er maar meer huisartsen en ziekenhuis doktoren met een geweten…. als ze zich allemaal uitspraken kon deze bullshit veel makkelijker gestopt worden

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  We laten ons misleiden door zelfbenoemde autoriteiten die geen autoriteit hebben !

  0 likes
 • salvar schreef:

  iedere dokter , arts , huisarts etc. moeten zich massaal hiertegen inzetten en dan hoeven jullie het niet alleen te doen dan staan wij die wakker zijn achter jullie( nu ook natuurlijk).
  ze komen makkelijker om de burger heen dan om julie.
  samen een vuist maken en als dit een succes wordt hoeven jullie ook niet bang te zijn voor je baan want , dan is het over en uit voor hen.

  0 likes
 • Jan schreef:

  De Cabal is niet slechts de grootste boosdoener, maar de mensen zelf, die (met een mondkapje op) braaf een vaccinatie gaan halen. Je zou maar niet meer als toeschouwer naar een voetbalwedstrijd kunnen of een concert bezoeken van een bekende Nederlander. Of op vliegvakantie kunnen.

  0 likes
 • remi schreef:

  mensen hou die chemtrails in de gaten. ik kijk al jaren omhoog i.v.m. ufo nachtkijker opnamen, zie dan vliegtuigen vliegen op de zelfde hoogte de 1 trekt wel strepen, de andere niet, dit is ook de reden dat de tickets opééne zo goedkoop werden, rook dan een metalige lucht, en ja hoor mensen werden ziek, een paar dagen geleden zag ik ook weer strepen, en ja hoor, zei een vriend heb last van een bittere keel vandaag, alsof ik iets heb opgelopen.

  virussen bestaan niet, het betekent gif in het Latijns, een loopneus, koorts, de griep is een secundair verschijnsel van een vergiftiging van zware metalen, chemicaliën, of een bacteriële onbalans, bv salmonella explosie bv van melk, of een afweersysteem wat tijdelijk zijn werk even niet heeft kunnen doen waardoor oude cellen die moeten worden opgeruimd gaan beschimmelen, micotoxine, wat weer afscheidingsverschijnselen creëert, wat we dan griep, of iets anders noemen.
  we zijn een balans van micro biologie, wanneer daar onbalans in ontstaat, zullen specifieke bacteriën, en parasieten de kans krijgen als onkruid te gaan functioneren, net als in een tuin die niet goed is onderhouden, of bv vergiftigt is, deze onbalans ervaren we als griep

  dat wat men afbeeld als een virus is een exosoom, gecreéért door de cel zelf wanneer deze wordt aangevallen door gif, niet organisch materiaal, om deze aan te kunnen pakken.
  bedenk je hoe kan een stukje dood materiaal rna, wat zogenaamd een virus zou zijn, een stukje van de dna string zich zelf zo keurig inpakken, in een mooi gevormd balletje met receptoren er op, om ook boodschap rna te verzenden naar de rest van het lichaam, en ook erbuiten, niemand die verklaart hoe een zogenaamd virus dat nou toch doet.

  deze leugen wordt in stand gehouden omdat vaccinaties de perfecte manier zijn, om het menselijk afweersysteem te omzeilen.
  dit wapen willen ze zeker niet uit handen geven.

  0 likes
 • Hein schreef:

  Maar vooral blijven stemmen…..

  0 likes
 • Viv schreef:

  En al die mensen die je aan beademing in het ziekenhuis ziet liggen en zij die erdoor komen en moeten revalideren van de ziekte dat is toch het van COVID-19

  0 likes
 • John schreef:

  Wat een geluk dat ik niet in de regering zit. Aan de ene kant heb je experts en virologen, die zeggen dat Covid-19 een verschrikkelijk virus is en dat zware maatregelen noodzakelijk zijn om erger te voorkomen. Aan de andere kant vind je in elke kroeg minstens 10 tooghangers die roepen dat het allemaal niet nodig is, en dat het een complot is van de Nieuwe Wereldorde. Tja, wie moet je dan geloven…

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >