Homepagina » Mens en Dier » Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’
huisarts

Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’

Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum is een uitgesproken criticus van de coronamaatregelen. Op social media laat hij zich geregeld kritisch uit over het gevoerde beleid. In een bericht dat hij eerder deze maand op LinkedIn plaatste, schrijft hij: “Wat doe je als je de angst in stand wilt houden? Inderdaad, wissel van doden of ziekenhuisopnamen naar besmettingen.”

Massaal testen levert immers allerlei nieuwe gevallen op.

Van de mensen die jonger zijn dan 50 en die positief testen, belandt vrijwel niemand in het ziekenhuis. “Daarboven lopen de getallen zachtjes op, maar dat bekt niet lekker,” zegt Voerknecht.

Hij benadrukt dat virussen elk jaar hun tol eisen, maar dat we niet met z’n allen onder de deken moeten kruipen voor ieder vermeend monster.

Geen vaccin, geen lockdown, geen 1,5 meter

De huisarts geeft het volgende advies over virussen: “Accepteer ze, het is al eeuwig zo. Geen vaccin, geen lockdown, geen 1,5 meter stopt een virus binnen dit jaar.”

“U en ik, wij denken het. Deze arts zegt het. Chapeau,” zegt psycholoog Wendy Kroeze in een reactie.

4.4 18 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tine04
Tine04
5 maanden geleden

De angst wordt in stand gehouden omdat er vanuit de World Economic Forum al een machtsovername heeft plaatsgevonden. De door WEforum ontworpen Great Reset. Naast herstructurering van de economie naar ‘duurzaamheid’ willen ze controle over de bevolking ( vaccinatie pas) en ik vrees ook reductie van de bevolking door in de vaccins onvruchtbaar makend DNA toe te voegen. Bill Gates is alleen maar een loopjongen van Klaus Schwab, voorzitter van de WEForum. Nepvaccinatie is een deelplan. Overname van de economie en bevolkingsreductie is het grote plan. Ik was nooit een complotdenker maar dit is een Cruijff je. Je gaat het pas zien….

André
André
Reactie op  Tine04
5 maanden geleden

Het grote doel is transhumanisme gestuurd door AI. Synthetische, androgyne slaven die exact doen wat de elite wil. DNA/RNA wordt veranderd door vaccines, GMO en 5G stralen. Niets nieuws onder de zon, dit is al meer dan honderd jaar geleden bedacht.

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

Waarom is deze Huisarts Martin niet op de NPO zenders te aanschouwen.?

Past deze waarheid niet in het Rutte straatje.

Angst kweken en in stand houden is het devies van de Rutte clan.

Wie stopt deze leugenclub.

Ruttup.

Gaston
Gaston
5 maanden geleden

We hebben ieder jaar te maken met nieuwe versies van het influenzavirus, rhinovirus, coronavirus en nog veel meer virussoorten. Als we voor iedere nieuwe virusstam de boel 1 maand in lockdown moeten doen in de hoop dat hoogbejaarden niet zullen sterven, kunnen we beter voorgoed alles sluiten en collectief zelfmoord plegen.

blackpeat
blackpeat
Reactie op  Gaston
5 maanden geleden

Collectief zelfmoord, dan hebben we ze bij de ballen. Geen werkslaven meer, moeten de criminele onproductieve nutteloze opvreters zelf aan den arbeid. Gaston heeft echt een punt, administratieve zelfmoord. Eis je natuurlijke persoon terug, tegelijkertijd beginnen we een parallelle staat en zetten de elite buiten spel. Zolang wij zelf mee blijven betalen aan deze bananen monarchie zal er nooit iets ten goede veranderen.

Tony
Tony
Reactie op  Gaston
5 maanden geleden

In plaats van zelfmoord plegen kun je ook de verantwoordelijken terechtstellen, zij hebben zichzelf al verraden. Dat lijkt mij in 1e instantie een beter idee. Die zijn het punt van oorlogsmisdadiger al lang gepasseerd.

Dat is dus iedereen die met zijn grote kop voorop staat en keihard staat te liegen en mensen wereldwijd bewust angst aanjaagt en voor de gek houdt.

gerr
gerr
5 maanden geleden

Waar zijn de griep doden van dit jaar gebleven?. [Mensen word wakker]

Dive
Dive
Reactie op  gerr
5 maanden geleden

die zijn meegeteld voor corona, corona starte begin maart toen de grieppiek van eind februari nog na ijlde. dus die mensen met griep werden maar ineens 2 weken thuisgehouden om zeker te zijn. zoals ik trouwens

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
5 maanden geleden

psychische is te vangen in een aandoening covit 19 corona 2020..

corona wel miljarden doden economie totaal ontwricht.. mensen vermoorden elkaar om de laatste restjes ter wereld..

niks werkt meer ug ug behalve dan de elite (in) hun natte droom..

PREDATOR
PREDATOR
5 maanden geleden

Als er uberhaupt een virus is is ie binnen een jaar verdwenen…..Euhm jaarlijks 6400 doden door griep en dit jaar maar 404?? Dus als je er niks aan doet dan daalt het dodencijfer nog al…De oplossing dus…Of valt hier iemand mee door de mand??
En nog drukken er mensen op snooze ipv dat ze opstaan..Wakker worden!!!!!!!!

Arwijn
Arwijn
5 maanden geleden

Ik ben dit eindeloze gezeik inmiddels zo vreselijk zat!
Ieder jaar is er een griep golf. Het heeft z’n eigen seizoen toegewezen gekregen, zo voorspelbaar en regelmatig is het!

De Hele Covid Hysterie is letterlijk uit hete lucht gebakken en opgepompt door media magnaten, Industrialisten en Politici. Het is de meest lege uitgeholde onzin propaganda die ik ooit heb meegemaakt!

André
André
5 maanden geleden

Covid19 bestaat niet. Het virus is nooit geisoleerd en de regering in het VK kan dit ook niet aantonen blijkt uit een WOB aanvraag. Studies die zogenaamd aantonen dat het wel bestaat zijn fake. Gezonde cellen zijn nooit onderworpen aan dezelfde test als zogenaamde besmette cellen. Wordt wakker!!!

RacyR
RacyR
5 maanden geleden

Waren er maar meer huisartsen en ziekenhuis doktoren met een geweten…. als ze zich allemaal uitspraken kon deze bullshit veel makkelijker gestopt worden

Dive
Dive
Reactie op  RacyR
5 maanden geleden

waarschijnlijk hebben ziekenhuizen ook geld gekregen, toch zeker universiteitsziekenhuizen die onderzoek moeten doen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 maanden geleden

LS…

We laten ons misleiden door zelfbenoemde autoriteiten die geen autoriteit hebben !

x

Check Also

museumplein

Protest Museumplein: ‘Het verzet groeit. Steeds meer mensen worden wakker’

Bij het protest op het Museumplein in ...

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x