UFO

‘Nevadadriehoek’ is hotspot voor UFO’s (video)

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jeffrey Gonzalez doet onderzoek naar UFO’s en heeft inmiddels zijn eigen UFO-meldpunt zodat mensen hun ervaringen kunnen delen.

Het zijn niet de eerste de beste mensen die bij hem aankloppen. Politieagenten, artsen, advocaten en soldaten hebben foto’s gemaakt van UFO’s boven Fresno in de staat Californië.

Gonzalez doet mee aan het programma Chasing UFOs van National Geographic. Uit een recente peiling is gebleken dat 80 miljoen Amerikanen geloven in buitenaardsen.

Area 51

Fresno bevindt zich aan de onderzijde van de ‘Nevadadriehoek’, een gebied met onder meer Area 51 en China Lake. Volgens Gonzalez is dit gebied te vergelijken met de Bermudadriehoek waar de afgelopen 50 jaar al vele vliegtuigen zonder enig spoor zijn verdwenen.

Hij merkt op dat zich verschillende geheime legertoestellen in ons luchtruim kunnen bevinden zonder dat we er weet van hebben. Het nationale UFO-meldpunt in de Verenigde Staten Nuforc laat weten dat er per jaar zo’n 5000 UFO-meldingen worden gedaan.

Gonzalez heeft verschillende contacten in Fresno die de hemel afspeuren naar onbekende objecten. Robert Dorson zag zijn eerste UFO 25 jaar geleden en legt ze nu vast vanaf de dak van zijn huis.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
10 jaren geleden

Mooi staaltje DISCLOSURE!!Duizend keer beter, dan die van een hacker!!

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

In dat gebied zit ook een grote militaire basis. Denk eerder dat de vliegtuigen daarvandaan komen.

Wat heeft een buitenaards schip in hemelsnaam iedere keer daar te zoeken? dat ligt het meer voor de hand dat er testvluchten worden gemaakt door het amerikaanse leger.

O. Westerman
O. Westerman
10 jaren geleden

Zeker de helft van het programma chasing ufo is een lachertje en snap niet dat Jamie Fox zich hier voor geleend heeft.

mitchel
mitchel
9 jaren geleden

aliens zijn niet voor niets zo vaak te vinden bij.,,weilanden enz. ze willen ons iets uitleggen. dat wij allemaal zo dom zijn. als mens. er zijn redenen waarom ze hier komen. maar het valt me wel altijd top dat het juist met slechte beelden zijn gemaakt. kunnen ze het niet doen met hd. dat is gewoon mijn vraag. ik weet niet wanneer ik het moet geloven. want meestal bewerken ze de beelden. al hoewel ik enorm veel hier vanaf weet. vooral over de dood. charisma.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x