Buitenaards

Clifford Stone: 57 buitenaardse soorten gecatalogiseerd (video)

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-sergeant Clifford Stone was onderdeel van een geheime Amerikaanse legereenheid die naar de rampplek van neergestorte UFO’s werd gestuurd.

Stone beschrijft hoe hij door deze geheime eenheid werd gerecruteerd zonder medeweten van zijn meerderen. Hij vertelt over zijn ontmoetingen met buitenaardsen in zijn jeugd en toen hij in het leger zat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“In bepaalde situaties werden we naar plekken gestuurd waar schotels waren neergestort,” zei hij. “In een aantal gevallen waren er ook lichamen. Sommige wezens waren nog in leven. Ondertussen vertelden we de Amerikaanse bevolking en de wereld dat er niets aan de hand was.”

“Er bestaan wezens die sterk op jou en mij lijken en die zich onder ons kunnen begeven zonder dat we het verschil merken,” voegde hij toe. Stone heeft naar eigen zeggen 57 verschillende buitenaardse soorten gecatalogiseerd. Hij vertelt openlijk over zijn ervaringen in zijn boek Eyes Only.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Kijk dit is nu informatie van een getuige, die bovendien nog gelovig is ook.Eerder vertelde ik u dat “hacken” om Disclosure te bewerkstelligen NIET de manier zou zijn.Waarom??Omdat er genoeg getuigen zijn, die het UFO fenmeen kunnen bevestigen.Aan het nonverbale gedrag is te zien, dat de waarheid wordt gesproken.Als Clifford Stone begrijpt dat religie, religie blijft, vraag ik me af waarom Churchill dit 60 jaar geleden niet kon bedenken.Die zei namelijk:Laten we nog maar even 50 jaar wachten anders breekt er paniek uit, en de religie.s zouden vallen.Waarom geloof ik nu Clifford Stone??Omdat religie feitelijk iets ongrijpbaars is, net zoals voor sommigen het Ufo fenomeen.Maar de symboliek van de gelovigen(Bijbel Koran Boedisme etc) vertelt immers het verhaal van buitenaardsen.Luister eens hoe Bram Vermeulen religie beschrijft in de vijfdelige op youtube te bekijken “In den Beginne”.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Deel 2: Toen ik nog een jongen was van rond de 6 a 7 jaar sliep ik samen met mijn jongere broer op dezelfde slaapkamer.Altijd op de momenten dat ik naar het slaapkamer raam keek kwamen daar kleine wezentjes naar mij toe, om met mij te spelen,maar mijn jongere broer lag met zijn hoofd heen en weer te schudden, als een nee knikker.Telkens als ik hem vroeg waarom hij dat deed, was zijn antwoord: ik heb geen zin om nu te spelen, want ik ben moe!!!!Ik had hem die vraag niet gesteld, maar kreeg wel dit antwoord!!U raad vast wel waardoor!!Hij zag en praate ook met de wezentjes!!!!Stel ik hem tegenwoordig de vraag waarom hij nee knikte 10 minuten achter elkaar, dan ontkent hij zelfs het nee knikken.De wezentjes waren klein en van diverse rassen of soorten van verschillende planeten.

Lilian
Lilian
11 jaren geleden

Hier heb je een link naar een schitterend overzicht van waar ze vandaan kunnen komen:

http://www.galactic-server.com/linkmap.html

Even doorklikken en je ziet allerlei details over de rassen.

Genuine
Genuine
11 jaren geleden

[quote name=”Sipco”] Luister eens hoe Bram Vermeulen religie beschrijft in de vijfdelige op youtube te bekijken “In den Beginne”.[/quote]

Ik heb deze docu op DVD. Ooit van mijn moeder gekregen. Als je wil, wil ik hier wel een kopietje van maken. Is een stuk betere kwaliteit dan YouTube, en kijkt ook makkelijker weg..

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x