Gezondheid

CBS-journalist: “Wetenschapper geeft toe dat gegevens over vaccins en autisme werden vernietigd”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CBS-journalist Ben Swann durft het aan om de waarheid te vertellen over dr. William Thompson, een wetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, die claimt dat zijn werkgever een verband heeft gevonden tussen vaccins en autisme.

Tijdens een studie in 2004 bleek dat Afro-Amerikaanse jongetjes die de BMR-prik voor hun derde levensjaar hadden gekregen, 250 procent meer kans hadden op autisme. Thompson zegt dat hij samen met vier collega’s werd gedwongen om de onderzoeksgegevens te vernietigen. Het agentschap publiceerde vervolgens een studie waarin de onwelgevallige data waren weggelaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Thompson kreeg last van gewetenswroeging en besloot kopieën van de originele documenten te overhandigen aan het Amerikaanse Congres. Hij wil dat er een onderzoek wordt ingesteld naar corruptie binnen de CDC. De commissie die daar over gaat – en die deels wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie – weigert tot dusver hoorzittingen te houden over dit schandaal.

“Mijn coauteurs en ik hebben statistisch significante informatie weggelaten uit ons artikel uit 2004 in het tijdschrift Pediatrics,” zei dr. Thompson. “Uit deze data blijkt dat Afro-Amerikaanse jongetjes die de BMR-prik kregen voordat ze 36 maanden oud waren, meer kans hadden op autisme.”

“Ik heb een baas die me vraagt te liegen,” ging hij verder. “Ik ga niet liegen. Ik ben gestopt met liegen.”

Het enige vaccin dat nu nog kwik bevat in de Verenigde Staten is een vaccin voor zwangere vrouwen. “Ik ben er zeker van dat thiomersal tics veroorzaakt (syndroom van Gilles de la Tourette),” zei Thompson. “Ik heb dus geen idee waarom ze het nog altijd aan zwangere vrouwen geven.”

Bekijk hieronder de uiteenzetting van CBS-journalist Ben Swann over de kwestie:

[Ecowatch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x