Homepagina » Buitenland » David Icke zet Londen op stelten: ‘Doe je mondkapje af! Vrijheid!’
david icke
Foto: YouTube/derek farrell Music on the Isle Of Wight

David Icke zet Londen op stelten: ‘Doe je mondkapje af! Vrijheid!’

Zaterdag verzamelden vele duizenden betogers zich op Trafalgar Square en ook in Hyde Park in Londen om hun afkeer te tonen van de coronamaatregelen. Ze droegen borden mee met teksten als ‘We stemmen daar niet mee in’, ‘Weg met die stomme regels’ en ‘Covid-1984’, verwijzend naar de dystopische toekomstroman van George Orwell. Tot de sprekers behoorde David Icke, voormalig profvoetballer en sportverslaggever bij de BBC.

“De mensheid ontwaakt,” begon hij zijn speech. “We staan voor een grote uitdaging.” Hij richtte zich al snel tot de aanwezige politieagenten, die volgens hem het fascistische beleid handhaven dat is bedacht door een stel psychopaten. “Jullie moeten de mensen juist beschermen tegen deze psychopaten,” riep Icke.

Hij zei dat we op een welhaast onvoorstelbare manier worden misleid. “Er is een neptest die nepgevallen oplevert als rechtvaardiging voor echt fascisme. De uitvinder van deze test heeft gezegd dat hij niet gebruikt moet worden voor datgene waar hij nu voor gebruikt wordt.”

“Mondkapjes zouden onze gezondheid beschermen, maar verwoesten juist de gezondheid van velen, omdat mensen minder zuurstof binnenkrijgen, en CO2, bacteriën en schimmels inademen. Wat gebeurt er als zij sterven? Dan krijgen we te horen dat ze zijn gestorven aan Covid-19,” zei Icke.

Neurenberg-tribunaal

Hij noemde het mondkapje een symbool van onderdrukking, een symbool van de verwoesting van individualiteit en een symbool van ontmenselijking. “Doe je mondkapje af! Vrijheid!” schreeuwde hij, waarna de menigte ‘vrijheid’ begon te scanderen.

“Wij mogen niet rusten tot de verantwoordelijken – waaronder de politici – voor een soort Neurenberg-tribunaal verschijnen wegens misdaden tegen de menselijkheid,” zei hij.

David Icke sloot af met een uitspraak van stand-upcomedian Bill Hicks: “We zijn één bewustzijn dat zichzelf subjectief ervaart, er is niet zoiets als de dood, het leven is slechts een droom en we zijn de verbeelding van onszelf.”

“Ontwaak en herinner je wie je werkelijk bent!”

4.8 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

Is bovengenoemde persoon geen onderdeel van het kwaad?

Ger
Ger
1 jaar geleden

Heeft het wel zin? Die Boris Johnson is een gigantische psychopaat die de U.K. volledig onder zijn duim wilt krijgen: https://www.brighteon.com/610d18c3-f12c-4855-a360-a5dd5f7a7a0e

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 jaar geleden

#voodoovirusbullshit

Groot gelijk!

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

We nemen heus wel de ziekte serieus, maar het staat totaal niet meer in verhouding, vergeleken bij de sterftecijfers en zodra er iemand opgenomen wordt in het ziekenhuis met luchtwegproblemen, raakt men al in paniek. Daar wordt geen enkele aandacht aan besteed. Men staart zich blind op de testen, die net zo goed ook verkoudheid en griep kunnen aantonen. Mensheidsverdragen worden door de buitensporige maatregelen met voeten getreden. Andere gezichtspunten worden bij voorbaat niet serieus genomen omdat men blijkbaar niet kan verdragen ernaast te kunnen zitten. Psychopatengedrag als je het mij vraagt.

x

Check Also

agema

Fleur Agema geeft De Jonge flinke uitbrander: ‘Niemand snapt uw beleid nog’

“De besmettingen lopen weer op. Daarom moeten ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x