Homepagina » Buitenland » David Icke zet Londen op stelten: ‘Doe je mondkapje af! Vrijheid!’
david icke
Foto: YouTube/derek farrell Music on the Isle Of Wight

David Icke zet Londen op stelten: ‘Doe je mondkapje af! Vrijheid!’

Zaterdag verzamelden vele duizenden betogers zich op Trafalgar Square en ook in Hyde Park in Londen om hun afkeer te tonen van de coronamaatregelen. Ze droegen borden mee met teksten als ‘We stemmen daar niet mee in’, ‘Weg met die stomme regels’ en ‘Covid-1984’, verwijzend naar de dystopische toekomstroman van George Orwell. Tot de sprekers behoorde David Icke, voormalig profvoetballer en sportverslaggever bij de BBC.

“De mensheid ontwaakt,” begon hij zijn speech. “We staan voor een grote uitdaging.” Hij richtte zich al snel tot de aanwezige politieagenten, die volgens hem het fascistische beleid handhaven dat is bedacht door een stel psychopaten. “Jullie moeten de mensen juist beschermen tegen deze psychopaten,” riep Icke.

Hij zei dat we op een welhaast onvoorstelbare manier worden misleid. “Er is een neptest die nepgevallen oplevert als rechtvaardiging voor echt fascisme. De uitvinder van deze test heeft gezegd dat hij niet gebruikt moet worden voor datgene waar hij nu voor gebruikt wordt.”

“Mondkapjes zouden onze gezondheid beschermen, maar verwoesten juist de gezondheid van velen, omdat mensen minder zuurstof binnenkrijgen, en CO2, bacteriën en schimmels inademen. Wat gebeurt er als zij sterven? Dan krijgen we te horen dat ze zijn gestorven aan Covid-19,” zei Icke.

Neurenberg-tribunaal

Hij noemde het mondkapje een symbool van onderdrukking, een symbool van de verwoesting van individualiteit en een symbool van ontmenselijking. “Doe je mondkapje af! Vrijheid!” schreeuwde hij, waarna de menigte ‘vrijheid’ begon te scanderen.

“Wij mogen niet rusten tot de verantwoordelijken – waaronder de politici – voor een soort Neurenberg-tribunaal verschijnen wegens misdaden tegen de menselijkheid,” zei hij.

David Icke sloot af met een uitspraak van stand-upcomedian Bill Hicks: “We zijn één bewustzijn dat zichzelf subjectief ervaart, er is niet zoiets als de dood, het leven is slechts een droom en we zijn de verbeelding van onszelf.”

“Ontwaak en herinner je wie je werkelijk bent!”

4.8 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
4 maanden geleden

Is bovengenoemde persoon geen onderdeel van het kwaad?

Casper
Casper
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

David Icke ?? Deze man heeft al zeker dertig jaar zich ingezet om mensen wakker te maken, en te informeren over wat er echt gaande is in de wereld. Snap echt niet hoe je zo’n vraag kan stellen zonder uit te leggen waarom je dat denkt. David is een wereld held!

Jan
Jan
Reactie op  Casper
4 maanden geleden

Beste Allemaal,

Ik beweer niet dat hij onderdeel is van het kwaad (dat kan ik niet met zekerheid stellen). Het is een feit van algemeen bekendheid dat het kwaad ook mensen inzet. Een soort rattenvanger van Hamelen. je moet goed voor ogen hebben wie te goeder trouw is en wie niet. Dat was mijn boodschap.

Jan V
Jan V
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Even wat feiten:

David Icke is al 30 jaar bezig de mensheid te waarschuwen voor de tijd waarin we nu leven. Hij is Engeland ontvlucht en woont in een 2-kamer appartementje op Isle of Man. Al zijn social media accounts (Facebook, YouTube) zijn permanent verwijderd. Hij gaat de barricaden op om mensen te waarschuwen. Die man is een wandelende encyclopedie en weet waar hij over praat. En dan denk jij dat hij een “soort van rattenvanger van Hamelen” is?! Doe beter onderzoek voordat je dat soort domme dingen roept!

Jan
Jan
Reactie op  Jan V
4 maanden geleden

Nogmaals, ik heb niet gezegd dat deze persoon een rattenvanger van Hamelen is.

Casper
Casper
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Het is de suggestie die U doet, ongefundeerd, zonder enige uitleg waarom deze persoon dat zou zijn. Bent U niet onderdeel van het kwaad?
Zo’n typische persoon die overal op juiste ware reacties gaat minnen? Nogmaals, geen enkel argument of voorbeeld. Kom dan ter zake, en geef een goede reden, anders dan een algemene statement.
U zegt:
“je moet goed voor ogen hebben wie te goeder trouw is en wie niet”
Ik heb voor ogen dat U niet te goeder trouw bent. U doet suggesties wekken en geen enkele heldere uitleg geven over specifiek deze held. Nee U weert af met een algemeenheid en probeert staande te blijven. Op de vraag waarom U deze vraag stelde, geeft U geen specifiek antwoord. U heeft Uw huiswerk niet gedaan. Maurice de Hond, dát is een goed voorbeeld van een onderdeel van ‘het kwaad’. Deze man ondersteund het idee van “het gevaar” van een virus dat al 50 jaar onder ons is. Hij is een aangever en ondersteuner van meer maatregelen. Niet het afschaffen ervan. Speelt A. Oosterhuis in de kaarten en is daarom deel van het probleem. Dát is een voorbeeld van argumentatie om iemand onder het kwaad te scharen. Ook al stelt U alleen een vraag, het is de suggestie die U doet, door ongefundeerd deze te stellen.
Tijd voor wat huiswerk!

Tony
Tony
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Ga maar eens op onderzoek op internet. Neem dan maar eens een week of meer vrij, die tijd kun je alleen al aan zijn bevindingen besteden.

Jan V
Jan V
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Als ik jou was dan zou ik die Martin Vrijland er maar eens uitschoppen (ja, ik heb jou al vaker betrapt op zijn uitspraken). Als iemand een vangnet pion is, dan is hij het wel. Die idioot ziet achter elke boom spoken. Niemand deugt in zijn ogen en hij denkt zelfs dat David Icke controlled opposition is. Een beetje van het padje af. Er zijn betere bronnen voor nieuws vergaring, zoals David Icke.

zevenenergie
zevenenergie
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Ik denk het wel, want hij komt een beetje boos op mij over.

Ger
Ger
4 maanden geleden

Heeft het wel zin? Die Boris Johnson is een gigantische psychopaat die de U.K. volledig onder zijn duim wilt krijgen: https://www.brighteon.com/610d18c3-f12c-4855-a360-a5dd5f7a7a0e

berry
berry
Reactie op  Ger
4 maanden geleden

Ze staan onder controle van……weten we ( nog ) niet, maar dat ze meewerken is hun uiteindelijke einde.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

#voodoovirusbullshit

Groot gelijk!

Pieternella
Pieternella
4 maanden geleden

We nemen heus wel de ziekte serieus, maar het staat totaal niet meer in verhouding, vergeleken bij de sterftecijfers en zodra er iemand opgenomen wordt in het ziekenhuis met luchtwegproblemen, raakt men al in paniek. Daar wordt geen enkele aandacht aan besteed. Men staart zich blind op de testen, die net zo goed ook verkoudheid en griep kunnen aantonen. Mensheidsverdragen worden door de buitensporige maatregelen met voeten getreden. Andere gezichtspunten worden bij voorbaat niet serieus genomen omdat men blijkbaar niet kan verdragen ernaast te kunnen zitten. Psychopatengedrag als je het mij vraagt.

berry
berry
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

Het feit dat je de ziekte serieus neemt zegt al genoeg over je, er is niet eens wetenschappelijk bewijs. Hoe kun je dit dan serieus nemen? Alleen al de desinformatie over miljoenen doden terwijl het griepseizoen meer slachtoffers maakt. Nee…dit is iets anders en geen Cov19.

mikkie
mikkie
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

Ik denk dat bij een gewone verkoudheid altijd wel coviddeeltjes aanwezig zijn. Nu iedereen, die zich laat testen zodra hij verkouden is, of ooit is geweest, zien we natuurlijk heel veel ‘Besmettingen’.

salvar
salvar
4 maanden geleden

hier zie dat niet wordt je in elkaar geslagen als je maar ook iets zeg over CORONAAAAAAAAAAAAA.
muilkorf is teken van onderdanigheid.
het testen is de schuld van diegeen die zich laten testen of het is een grote leugen dat het testen wel meevalt.

lang leve de vrijheid en dat is het enige wat telt.

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Nou Jensen, doe er je voordeel mee. Hij heeft vele volgers. Denk dat als hij dit doet er veel op af komen. Wie is de eerste die “echt” opstaat!?

rop
rop
4 maanden geleden

Natuurlijk zijn leiders ergers gewoon psychopaten, ze zijn nog niet ontwaakt , ze leven in een droomwereld en proberen deze wereld naar een, of hun beeld te vormen, en op een ander manier te wijzigen, ze schuwen ook niet om hun droomwereld ,[Macht]met leugens in stand te houden om dat beeld van deze bestaande wereld via leugens en bedrog te verbeteren naar hun beeld, ,de maatregels die ze nemen hebben alleen een tegenwerkende werking, en ja natuurlijk komt dat door hun drogreden die ze verkondigen , ze veroorzaken onrust ermee, inderdaad het mondkapjes probleem is een symbool van vernietiging van de mens, er komen te veel mensen met heel veel kennis van zaken, en al deze mensen moeten de mond gesnoerd worden ,van al deze mensen met zaken van kennis beginnen nu een tegenspraak te verkondigen en dat kunnen ze niet goed meer aan, hoe meer kennis van de gewone burger hoe meer er tegenspraak ervan opvolgt van de leiders die zien dat hun leiding zijn kracht gaat verliezen, het volk mag niet bewuster worden ,een mondkapje is eigenlijk ook een symbool Van je bek houden ,en luisteren naar wat wij [de leiders] je te bieden heeft, de mensheid ontwaakt en dat staat ze niet Aan. Wat is hun droomwereld het is het redden van hun Macht. Maar de fundamenten van hun macht begint te wankelen, en aardbevingen .[het volk] zal deze macht zelf hun fundamenten onderuit halen en daar zijn al vele mee bezig en er komen straks een massa beweging in beweging en de leiders en hun pionnen zullen straks veroordeeld worden voor hun daden.. en met pek en veren zullen zij besmeurt worden. inderdaad Davíd ,we zijn Een bewustzijn en dat snappen de machthebbers geen ene bal van eigenlijk willen ze dat niet snappen ,want daarmee verlies je ook de macht van het Macht houden over de mensenzee, ze zullen het tij niet meer kunnen keren, de mensheid word steeds meer bewuster van hun leugens.

Dun Jos
Dun Jos
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Veel teveel tekst.😳

Chip
Chip
4 maanden geleden

David Icke, de man waarvoor ik altijd al bewondering heb gehad.

Uit zijn manier van beredenering, (altijd onderbouwd) heb ik altijd geweten dat hij geen op hol geslagen gek is, zoals de media ons willen doen geloven.

Of zijn theorieën kloppen, daar valt over te twisten, maar Icke steekt dat ook niet onder stoelen of banken.

Hij (maar ook wij) volgt de logische beredeningen waar zijn gezond verstand hem brengt.
Op een eerlijke basis, waardoor zijn theorieën, altijd mogelijk kunnen (!) zijn.

De meesten begrijpen David Icke verkeerd, ae qchieten op de boodschapper, terwijl je ook de keuze hebt om eens naar de boodschapper te luisteren.

Hij is niet alwetend, maar weet net die dingen waar de meesten geen flauw benul van hebben.
Zelf heb ik mezelf ook zo ontwikkeld, maar ik ben geen David Icke.
Ik geloof dat wij tot de New Age kinderen behoren.
Kinderen die niet alles kunnen weten, maar alles uit de omgeving betreffende conversatie’s kunnen opvangen.

Dus alles wat er emotioneel speelt tijdens een conversatie.
Zo werd mij ook gezegd dat ik de gave had om aan te voelen wat anderen voelen, maar ik heb dat nooit misbruikt. (daar had ik goed over nagedacht)
Ik gebruikte het in mijn voordeel als het nodig was, na een rationele beoordeling van mij.
New Age kinderen beschikken over de emotionele capaciteiten van volwassenen.
Ze voelen het toneel aan, doorzien het, en omdat ze weten dat ze toch geen antwoordt op hun vragen zullen krijgen, gaan ze zelf op onderzoek uit, en dat is al heel vroeg beslist.

Toen ik mijn bewondering voor David Icke op een forum uitte, had je daar natuurlijk direct een reaguurder die zei: “Ik geloof David’s pseudo-wetenschap niet.”

Ik ben er niet op ingegaan, want ze zouden het toch niet begrepen hebben.
Het gaat niet om geloven of niet geloven, het gaat om de mogelijkheden en scenario´s die Icke uitspit.

Ipv naar die mogelijkheden te luisteren, (een visionair zou ten deze tijden werkloos zijn, behalve Leon Smuk natuurlijk, want die wordt met kunstmatige boost-vaccins in de vorm van subsidies in leven gehouden;) wordt Icke direct veroordeeld als zijnde een dorpsgek.
Hoeveel kost het om naar het verhaal te luisteren en daarna pas een conclusie te trekken?
Als onze media de waarheid achter houdt, en David Icke gaat er naar op zoek, dan ben ik eerder geneigd om meer in zijn proces te geloven dan de alles-verzwijgende media.

De media is een dood spoor, David Icke niet.
David Icke loopt te koop met zijn scheppingskracht, en ik begrijp het doel daarvan, het is zijn doel in het leven om mensen te laten zien dat ze niet bang hoeven te zijn zich te tonen zodat ze werkelijk zijn. En laat de rest maar roepen.
Vingertjes wijzen, omdat ze niets beters te doen hebben, met een holle geest vol zaagmeel.

En wij, wij als waarheidszoekers gaan verder, waarbij wij begrijpen dat vingertjes wijzen verspilde energie is die je aan jezelf zou moeten besteden om in contact te komen met onze schepping.

David Icke is de voorloper van de New Age-beweging. (volwassen kinderen)

New Age-kinderen zijn door hun hoge emotionele intelligentie bijna onhoudbaar.
Ze houden van het leven, van het ‘zijn.’
Het is onze maatschappij dat deze kinderen vernietigd.
Ze worden behandeld met giftige medicijnen waardoor ze ziek worden en het contact met het spirituele zodoende verliezen.
Ze moeten alles weten, en begrijpen dingen als complexe humor waarvan volwassenen denken dat het onmogelijk is.
Doordat die kinderen alles moeten (!) weten, zijn zij overactief en niet aangenaam in omgang: druk.
Maar is het New Age kind werkelijk druk, of confronteert het de ouders met hun eigen cognitieve disonantie? Waardoor het ‘onhoudbaar’ is?
Mijn ouders probeerden mijn mentale energie te gebruiken door ‘handoplegging.´
Het putte me uit.

Volgens enkele spirituele websites, zijn New Age kinderen gestuurd om de mensheid te helpen op het rechte pad te krijgen, en los te komen. (naar die toestand voordat Eva verleid werd om in de appel te bijten)

Of dit allemaal klopt, laat ik – net als Icke – in het midden, maar is het niet leuker om hierin (met een korreltje zout) te geloven en mee te gaan ipv de boodschapper direct te verwijten en gek te noemen?

Nou kan ik begrijpen dat het con-leven-volk ongelukkig is.

Het zijn gevangenen in hun eigen ziel, welke hen meedogenloos ‘blokkeert’ wanneer ze ergens over willen nadenken.

Wat Icke dan zegt, komt over als een vreemde taal, maar vingerwijzend volk: misschien moet je eens de mogelijkheid in gedachten houden dat je het gewoon niet begrijpt.

En ipv dan met de vinger te gaan wijzen, kan je ook om opheldering vragen.
Ik weet het, jullie (L)ego-tjes, die staan in de weg.

En daarom zijn er de New Age kinderen, om jullie te tonen dat het man-made-ego op deze wereld geen enkel doel dient, ongelukkig maakt en jullie ware potentieel belemmerd.

Er zijn meerdere New Age-kinderen.
En ik denk, dat wij als New Age-kind, ons allemaal hier verzameld hebben om een boodschap de wereld in te sturen.
Pas als de mensen beginnen luisteren, kunnen we hen van hun mentale ketens ontdoen.

Maar daar moeten we dan nog eens goed en rationeel over nadenken, want deze mensen hebben ons ons gehele leven verketterd.
Aan de andere kant, willen we dat de mensheid slaagt, dus moeten we kunnen vergeven.
Maar niet, nooit zonder een zeer zware boetedoening.
Daar zullen we dan eens goed over nadenken.

De gekken runnen de wereld, en de gezonden worden middels o.a. een perceptie-oorlog, als gek bestempeld.

Dun Jos
Dun Jos
Reactie op  Chip
4 maanden geleden

Kort en bondig kan ik dit niet moemen hoor.

Chip
Chip
Reactie op  Dun Jos
4 maanden geleden

Had ik dat gezegd?
Het loopt altijd uit bij mij. 🙂
Maar, ook al is het stuk lang, ik hoop dat het wel kort en bondig ‘leest.’

Dat is één van mijn overkoepelende doelen wanneer ik schrijf.
Of dat daadwerkelijk lukt, daar heb ik het raden naar, maar op dat principe is mijn schrijfstijl gebasseerd.

Het is een stuk, om eens rustig voor te gaan zitten met een kopje thee.
Zodat je dezelfde gemoedstoestand aanneemt als mezelf terwijl ik het stuk schreef.
Het stuk is dus niet gemaakt om even in de rate als andere kortere comments te lezen.
Het stuk is gemaakt, om middels een vertelstijl, mensen beter te helpen de ogen te openen.
Misschien werkt dat beter?
De reguliere comments die we regelmatig lezen, ofschoon altijd onderbouwd en waarheidsgetrouw, beginnen me wat te vervelen.
We hebben dezelfde comments al honderd keer in andere varianten gelezen.
Ik ben het beu om die reguliere comments te posten.
Blablabla hier en blablabla daar, maar er zit weinig inhoudt in.
Het lijkt wel alsof de comments (en dan heb ik het vooral op de msm, maar ook in het algemeen) als een haperende langspeelplaat afgeroffeld worden.

Hier breng ik graag verandering in.
Niet om anderen te veranderen, maar om het voor mezelf interessant te houden.
Begrijp je dat ergens?

En een lang stuk…
Ga er maar eens voor zitten, want mijn stukken zijn altijd geschreven met het achterliggende doel iets nieuws te brengen, iets wat mensen nog niet gelezen hebben en waarvan de algehele kwaliteit consistent is.
Het is een lange tekst, maar geen ‘lap.’
Het neemt je mee op reis in de gedachteprocessen van een willekeurig persoon, dat verdacht veel gedachte-processen opschrijft dat vroeg of laat bij anderen weleens spelen.
(omdat ik weet dat die gedachte-processen ooit gespeeld hebben, of nog moeten gespeeld worden.
In beide gevallen, leer je bij.
In het eerste geval door antwoorden te krijgen op die gedachteprocessen die je ooit hebt gehad, (want ik heb daar antwoorden voor gevonden) en in het tweede geval door vragen te beantwoorden welke altijd al door ieders geest woedden maar zelf de capaciteit niet hadden om die vraag te stellen.
Mijn schrijfstijl, is ontworpen om de normale gedachtegangen welke door ieders geest woelen te ‘vertalen.’
Hierdoor kan het mogelijk zijn dat je jezelf in mij herkent, wat ook de bedoeling van de schrijfstijl is.

Er zijn een aantal dingen over het menselijk brein dat ik weet, door het mijn hele leven te hebben uitzoeken waarna ik het eveneens toetste.

Zo heb ik geleerd, en ondervonden door jaren denkwerk vanaf mijn kindertijd, dat de gedachte-processen welke woelen door ieders hoofd, los van persoonlijkheidskenmerken, voor ieder mens gelijk zijn. 😉
Alleen de persoonlijkheid verschilt.
Het is me gelukt deze rondwoelende vluchtige gedachten in mijn te isoleren, en te ontmaskeren.
Deze gedachten welke een continue stroom aan informatie leveren, (onze onaangeputte scheppingskracht) geven ons de benodigde inspiratie. (uit het niets)
Jouw zelfbewuste ik, of je ziel of persoonlijkheid, moet deze informatie reguleren en kanaliseren.
En wanneer dat gebeurt, heb je een schepper welke dingen kan uitvinden, of van de informatie een verhaal maken.

Er zijn in het hoofd, voortdurend ongeveer drie vluchtige gedachten aanwezig.
Ze komen, en wanneer je ze tracht te volgen, verdwijnen ze weer, waarna een nieuwe gedachte komt aangezweven.
Ik had als kind een manier gevonden om bepaalde vluchtige gedachten voor onbepaalde tijd ‘vast’ te zetten, zodat ik de gedachte op een later tijdstip op het gemakje kom onderzoeken.
Je kan niet alle gedachten die door je hoofd woelen onderzoeken: Je moet er één kiezen.
Ik visualiseerde mij de gedachten (of ingevingen) als grijze ingepakte cadeautjes met een rood strikje rond.
Ik isoleerde die gedachte waarvan mijn gevoel me vertelde dat het de meest waardevolle was, en dat hoefde niet het grootste pakje te zijn, maar dat waar ik naartoe aangetrokken werd.
Na een aantal jaar, vertaal je je gedachteprocessen op automatische piloot.
Ik schrijf immers op automatische piloot.

Ik leg uit: Het is mijn onderbewuste dat me voortdurend bombardeerd met informatie.
Het is dan aan mijn zelfbewuste ik om deze informatie te kanaliseren en in verhaalvorm te gieten.
Het onderbewuste levert informatie, en terwijl ik schrijf, regisseer ik die informatie.
Dat is behoorlijk complex, want ik moet met veel rekening houden, zoals opbouw en structuur en zo.
Terwijl ik de informatie uit het onderbewuste voortdurend een plaats moet geven: “Wat is overbodig, wat is belangrijk voor de lezer om te weten en wanneer bouw ik het in?
Als ik teveel informatie binnenkrijg, en wil alles in het verhaal gebruiken, dan begin ik onder mijn armen te zweten van opvinding.

U ziet, ik probeer altijd beknopt te schrijven, maar mijn geest neemt me telkens mee op reis, en ik hoop dat jullie hier ergens van genieten.

Het is wat of topic, maar zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we een hechtere community worden.

Ik zou ook graag stukken van andere users lezen betreffende hun standpunten rond de gehele zaak.
Ik weet niet, ik denk dat het ergens verbondenheid uitstraalt, en in deze kille wereld, wil ik graag verbonden zijn met mensen die elkaar begrijpen.
Want ik weet, dat ik niet de enige ben.

Het ego is en blijft een obstakel, maar ik doe mee mijn best om het wereldwijd af te breken.
Ik doe dit vooral door gelukkig te wezen zonder te moeten pochen of stoer doen.
Het steekt anderen hun ogen uit, want wie vriendelijk is zonder er iets voor terug te willen, moet wel een dikke snul zijn.
Daaraan ziet u hoe primitief het mensenvolk is, en nu ga ik afronden, want de ‘beknoptheid’ begint op te raken. 🙂

Zoals u ziet wat hier staat, kan ik tot in het oneindige blijven doorschrijven.
Ik was als kind op zoek naar de onyitputtelijke inspiratie-bron, en op achtjarige leeftijd, had ik haar gevonden:
het onderbewustzijn. 😉

rop
rop
Reactie op  Chip
4 maanden geleden

Inderdaad Chip, er zijn vele die niet echt bewustzijn van hun eigen onbewust-zijn waarin alles al verborgen ligt om waarheden er in te ontdekken, de waarheid is binnen U, je hebt nu ook een buiten wereldse informatie ,deze informatie schort heel veel aan, al zal een juiste informatie correct zijn van degene die het de formatie geeft, toch zijn er alleen weer mensen die de juistheden weten te verdraaien, ook hier op deze site zijn mensen die er een draai aan geven, dat komt gewoon dat men niet weet ,of gewoon niet echt bewust is van feiten die dieper gaan dan het dagelijkse bewustzijn gecombineerd met het buitenbewustzijn ervan slapen zij nog, of zo gezegd niet wakker genoeg, zij geven er maar een draai aan , een soort afwijzing die eigenlijk gewoon gebaseerd is op een Niet begrijpen, men kan het wel zien aan de duimpjes die men krijgt ,zo zijn er die ermee eens zijn ,zo zijn er die er niet mee eens zijn, en degene die eens zijn die begrijpen het taal gebruik ,degene die er niet mee eens zijn begrijpen het niet het taal gebruik niet, en misschien komt dat ook dat deze mensen meer informatie nodig heeft om het te begrijpen, of een betere omschrijving ervan, het gaat ook om het zien van het diepte ervan en niet iedereen is van die diepte op de Hoogte ,zij hebben meer nodig dan een kortere versie om het diepere gelegen te begrijpen zo zijn er vele die niet het onbewust-zijn begrijpen ,zij leven in de buiten zintuigelijke wereld, zij zijn de wereld zelf geworden ,en wijzen waarheden binnen U naar een rijk van fabels, Eigenlijk al het moois van zich in hun bevind , het licht ervan ,leeft bij vele nog een duisternis. zij begrijpen een korte uitleg niet ,omdat het bewustzijn nog te veel de wereldse bewustzijn bezit.

Chip
Chip
Reactie op  rop
4 maanden geleden

@Rop, bedankt voor je reactie en ik ben het geheel met u eens.
Ik denk dat er zeer veel zaken op de achtergrond spelen waar we geen idee van hebben.

Je hebt het linkse Nos en Joop-bolk, dat hier fake accounts aanmaakt en alles disliked wat nog maar naar waarheid ruikt.
Deze waarheden lezen, doorprikken de bubbel van het links-volk. (ze worden door waarheid geconfronteerd met hun eigen cognitieve disonantie, en daar zijn ze als Superman aan Kryptoniet, allergisch aan.

Waarom?
Omdat de waarheid lezen, hen confronteerd met het feit dat ze niet meer dan een levens-hatende parasiet zijn.

Dat levert de dislikes op. 😉

Het feit dat de stukken geplaatst worden, is een grotere bevestiging ter goedkeuring dan enkele likes. 😉

Beste groeten mensen en tot later.

Bepster
Bepster
Reactie op  Dun Jos
4 maanden geleden

Had je niet in 1 minuut kunnen lezen 🙁

eva
eva
Reactie op  Bepster
4 maanden geleden

Nee, maar moet dat dan? Het is één van de vele plagen van deze tijd dat mensen niet meer ècht kunnen lezen. De concentratie zakt al na een paar zinnen en dan klikken we alweer op het volgende interessante dat ons blikveld binnendringt.
Dit is niet toevallig. Onze machthebbers weten maar al te goed dat “de pen machtiger is dan het zwaard” en dat “wie schrijft, die blijft”. Door de bevolking het begrijpend lezen af te leren, wordt het geschreven woord letterlijk een papieren tijger en kunnen de machthebbers hun spelletjes fijn verder uitwerken.
Dus: lekker doorschrijven, Chip, en hopen dat er nog mensen zijn die kunnen lezen!

Hoge Noorden
Hoge Noorden
4 maanden geleden

En overal die handgel, zo ook bij Holland’s Got Talent. Wilde ik even ontspannen tv kijken zonder corona bullshit, zie ik Paul de Leeuw z’n handen desinfecteren, nadat een kandidaat iets aan hem gaf. De moed zakte mij direct in de schoenen en ik had gelijk geen zin meer om te kijken.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Klopt, tv kijken maar ook het luisteren naar de radio kan niet meer. Gelukkig heeft het leven zoveel meer te bieden. Satan kan de pot op.

Jan V
Jan V
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Kijk jij nog naar Holland’s Got Talent en Paul de Leeuw alszijnde “ontspannen tv kijken”?
Mijn God, ik heb medelijden met je!

Chip
Chip
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Sommigen hebben haar op hun tanden, weer anderen op hun handen.
De handgel is om daar model in te brengen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Chip
4 maanden geleden

Ik desinfecteer mijn handen ook uit netheid in een restaurant of zo maar ga dan direct door naar de wc om die shit er weer snel af te wassen omdat ik dat middel niet binnen wil krijgen via een broodje een chipje of kipkluifje kortom alles wat je vastpakt om op te eten. Dit verlost je namelijk van je eigen edele bacteriën en geloof me dan zullen de rapen echt goed gaar zijn, iets wat volgens mij de bedoeling ze is van doormiddel van dit goedje.

berry
berry
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Je moet zo en zo al niet naar Paul de Leeuw kijken, deze lui kloppen niet.

Tony
Tony
Reactie op  berry
4 maanden geleden

Zo zijn er nog veel meer artiesten en ook programma’s die geen aandacht verdienen. Deze programma’s hebben geen boodschap en zijn inhoudsloos, oftewel gemaakt voor mensen die te veel vrije tijd hebben, of niet weten hoe met vrije tijd effectief om te gaan.

Wat zou het mooi zijn, dat de radio en TV weer terug in de tijd zou gaan. Geen reclames en het liefst zwart/wit. Dat was nog eens puur. Of dat ook daadwerkelijk zo was, weet ik niet, maar het was wel een veel mooiere tijd. Althans dat was mijn ervaring als kind.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Tony
4 maanden geleden

Tony

Ik kijk ook soms naar ‘Theater van toen’ en ander nostalgie op kanaal ONS. Fijn zwart/wit en leuk om te zien. Houd ik van.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
4 maanden geleden

Zo mensen , willen jullie de waarheid? Kijk dan even naar deze video.

Priester Altier – De Covid-gekte is massahysterie en een leugen

Hij is Nederlands ondertiteld.
Wij worden giga voorgelogen door alle wereld leiders, ook de onze.

x

Check Also

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

herstel-nl

Herstel-NL wekt wantrouwen: ‘Trap hier niet in’

De afgelopen dagen was er veel aandacht ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x