Homepagina » Archeologie » 10.000 jaar oude rotstekeningen van ‘buitenaardse wezens en UFO’s’ in India
10.000 jaar oude rotstekeningen van 'buitenaardse wezens en UFO's' in India

10.000 jaar oude rotstekeningen van ‘buitenaardse wezens en UFO’s’ in India

In India zijn 10.000 jaar oude rotsrekeningen gevonden die mogelijk buitenaardse wezens en UFO’s uitbeelden.

Volgens archeoloog J.R. Bhagat lijken de tekeningen van aliens erg op de wezens die je soms in Hollywoodfilms ziet.

“De vondst suggereert dat de prehistorische mens mogelijk wezens van andere planeten heeft gezien,” vertelde hij aan de Times of India. “Er is nader onderzoek nodig.”

Ruimtepakken

Verschillende lokale bewoners verwezen naar verhalen van hun voorouders over het ‘rohela-volk’, kleine wezens die in cirkelvormige vliegende objecten in een dorp waren geland.

10.000 jaar oude rotstekeningen van 'buitenaardse wezens en UFO's' in India

J.R. Bhagat bij een rotstekening (TOI)

De rotstekeningen zijn in de loop der tijd nauwelijks verweerd. De figuren in de afbeeldingen lijken een soort wapen bij zich te dragen.

Het gezicht van de wezens is lastig te zien. Met name de neus en mond ontbreken in veel gevallen. Op enkele afbeeldingen dragen ze zelfs ruimtepakken, aldus Bhagat.

Landingspoten

“Het vaartuig in één van de tekeningen is voorzien van een antenne en drie landingspoten, en lijkt daarmee sterk op een UFO,” zei hij.

Op het Indiase Wetenschapscongres in 2015 verklaarde de gepensioneerde vlieginstructeur Anand Bodas dat er 7000 jaar geleden al vliegtuigen waren waarmee naar andere planeten kon worden gereisd.

Andere planeten

“In de Rig-Veda wordt verwezen naar luchtvaart in de oudheid,” zei Bodas. “De vliegtuigen waren 18 meter lang en in sommige gevallen zelfs meer dan 60 meter.”

Deze vliegtuigen konden volgens hem ook naar andere planeten reizen. Meer dan 3000 jaar oude hindoeteksten beschrijven zelfs het dieet en de kleding van de piloten, aldus Bodas.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Elise49 schreef:

  Propaganda aliens is gevaarlijk voor de mensheid/aarde. Aliens in astronautenkleding/toebehoor zijn geen buitenaardsen. Het zijn steeds mensen(ouderlingen/hoogpriesters van alle kennis) van een eerder tijdperk, dat zeer hoog ontwikkeld was. Die geloofden/geloven dat er buiten aarde leven is/onsterfelijkheid is. Waarom komen dan steeds terug?(denk eerder dat ze op aarde de boel zo hebben verkloot met technologie, dan ze weer even de ruimte in moeten gaan, zodat de natuur weer kan herstellen, daarna komen ze weer terug en begint het hele gedoe weer opnieuw). Ondertussen hebben ze dus in verschillende tijdperken de aarde steeds verder uitgeput.(zie bv de afgetopte bergen, die ooit reuze bomen waren) In die verschillende tijdperken heb je steeds verschillende heersende geloven/culturen. Deze vertellen min of meer steeds hetzelfde verhaal. In India heb je slangengrotten, dit is een toeristenattractie. Het verhaal hierachter: dat zijn de goddelozen(technocraten), die zijn hier naar toe gevlucht/gingen schuilen, omdat ze wisten wat er ging gebeuren. Totale vernietiging van leven op aarde door technologie. Nu heb je de vele schuilplaatsen/Er wordt overal geboord/gebouwd etc. Wij zitten weer in zo’n eindtijd.
  Geloven/geschriften zijn in eerste instantie opgezet om te waarschuwen. Er mochten geen mensen meer opgeofferd worden en men moest de natuur eerbieden, omdat daar het voedsel vandaan komt. Geef ons heden ons dagelijks brood. Bijbel(eerste testament) waarschuwt voor dingen van ijzer(industrialisatie/technologie), want dan begint de eindtijd. Men gaat weer vele mensen offeren. En dat gebeurt dus nu ook. Experimenten/grote oorlogen/technologie/geen vrijheid om zelf te handelen in geoderen en leven.
  De bijbel is herschreven door theoloog Maarten Luther(duits Martin Luther) Geboren in ESLEBEN(TOEVAL) Leefde in 1483-1546. Deze filosofie is beland in Georgia.(guide stones) Martin Luther king(baptist van de kerk van Jeruzalem) ging daar in verder. Overigens heette deze zwarte meneer Michael. Lees eens hoe zij over jezus/satan denken. Dat beide min of meer hetzelfde doel behalen. In Leuven hebben ze de boeken van Maarten geheel verbrandt, Koning George II van Engeland heeft ervoor gezorgd dat deze verschoppelingen/protestanten in Georgia een nieuw bestaan konden opbouwen.
  De agenda21/30 is puur NWO via technologie. Is 1 religie/1 wereldleider/1 wereld. Wie wordt dan de nieuwe wereldleider. Die moet Mulek heten. Moloch is de afgod(zeven kamers met stierenhoofd) van de mensen/natuur via technologie. MLK= Martin Luther King. MLK lees je als MULEK. De zwarte prins was dus Martin Luther King. Luther = leger van de stier. De stier die bij de beurzen en EU gebouw staat. De piramide van Egypte die in orion(stier staan). De zaadbunkers die er moeten voor zorgen, dat er na de strike van meester Suerte/Zwart(noordse mythologie) de aarde weer een keer schoongeveegd gaat worden nog basis materiaal beschikbaar blijft. Hoe gebeurt de strike? Door een nuclaire bom.

  5 likes
  • koekoek schreef:

   Elise, jij bent knettergek

   10 likes
   • Baal Lucifer schreef:

    Inderdaad…Als je zo dingen beredeneert dan kan je overal wel wat achter zoeken…

    volgens mij legt ze de helft van de links zelf of krijgt ze van bronnen die alleen maar uit zijn op mindfucks.

    Volgens mij gelooft elise alles wat niet op main stream media komt.

    Maarten Luther vergelijken met een donkergetinte vrijheidsstrijder. Yeah right…

    En als er zoveel technologie was destijds, waar is het nu dan? Waarom vindden we dan (bijna) geen artefacten waarvan men stelt dat het een duizenden jaren oud stuk technologie is? Iets van een computer ofzo…smartphone’s?…ze reden op kamelen en paarden…Als het zover gevorderd was destijds hadden ze op zijn minst allemaal een auto voor de deur. En een magnetron, een fiets?, rekenmachine?, accuschroefmachines? 230 uit de muur? En daar vindden we nix van terug…en jij maar zeggen dat ze rondvliegen in UFO’s…ik ben best wel open minded, maar ook kritisch en elise neemt alles net open hadden aan…Als het maar raar klinkt…weet je wat raar klinkt…psychiatrie met dwangverpleging. Of hadden ze dat toen ook al?

    5 likes
   • Founder schreef:

    Ha ha ha…ja dat zeker, Maar niet gekker dan 90% van de wereldbevolking die ‘ergens’ in gelooft…… man man man.

    0 likes
  • Sergio schreef:

   Jouw verhaal is enigszins verward en verwarrend.

   8 likes
  • Baal Lucifer schreef:

   1e testament? In het oude of nieuwe? En nucleaire bommen? Die dingen zijn meer dan 50 jaar oud…wij zijn al veel verder dan nucleaire bommen…denk aan bommen die complete planeten verwoesten…met 1 bom

   1 likes
  • Sven schreef:

   Nou nou, pfff

   0 likes
 • Jaya schreef:

  Źe oud en nog steeds ontkent dë mensheid het bestaan van UFO’s en Äliens.

  11 likes
 • Zeeman schreef:

  Vele Indiers, vooral uit het Zuiden (Tamils en zo), lijken ook op Aliens.

  1 likes
 • neimheid schreef:

  There are No Forests on Flat Earth

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >