Buitenland

‘Onze zonen moeten straks in de hel van Oekraïne vechten en sterven voor multimiljardairs in Amerika’

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Israël bombardeerde de Iraanse ambassade in Syrië. Als reactie bombardeerde Iran twee afgelegen militaire vliegvelden in Israël. Plotseling is heel de EU tegen Iran en schenden ze daar alle mensenrechten. Onzin, zei Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

“Iran moet blijkbaar gestraft worden voor haar steun aan Rusland. En daarom zeg ik aan alle burgers in de EU: dit doen uw leiders in de EU,” aldus De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sterven in de hel van Oekraïne

Ze prijzen onze vrijheid, maar dwingen mensen tot vaccinatie. Ze prijzen onze democratie, maar censureren en demoniseren de oppositie. Ze prijzen onze welvaart, maar pakken ons geld af en vervangen dat door digitale spaarpunten, somde het Europarlementslid op.

“Ze verkondigen vrede, maar onze zonen moeten straks in Oekraïne vechten en sterven voor multimiljardairs in Amerika, want na een half miljoen doden en invaliden zijn de soldaten daar op.”

Maar oja, de EU discrimineert niet. Ook de kinderen van immigranten mogen sterven in de hel van Oekraïne, voegde hij toe.

Stem tegen de EU

De Russische minister van Defensie Sjojgoe heeft dinsdag gezegd dat er sinds februari 2022 bijna 500.000 Oekraïense soldaten zijn gesneuveld.

De Graaff riep mensen op om tijdens de komende verkiezingen tegen de EU te stemmen. Volgens de peilingen staat rechts op een behoorlijke winst.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
-Dwarsligger-
-Dwarsligger-
1 maand geleden

Wat een strijder is Europarlementariër Marcel de Graaff , van deze recht door zee mensen moeten er nog veel meer komen en korte met maken met al die zieke geesten die die volk en vaderland vermoorden.

Only Truth
Only Truth
1 maand geleden

Nexit en natuurlijk ook uit de Navo.

HonkHonk
HonkHonk
1 maand geleden

Ik doe tegen beter weten in weer mee met het ritueel. Ben benieuwd of mijn stem dit keer wel op het proces verbaal van het stembureau is terug te vinden.

Locke
Locke
1 maand geleden

Vechten en Sterven voor Multimiljardairs in Amerika met een dubbel paspoort niet vergeten.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x