UFO

RAF schoot UFO uit de lucht, overheid stopte incident in doofpot

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Piloten van de Britse luchtmacht RAF schoten een UFO uit de lucht die als een bedreiging werd gezien en de overheid stopte het incident in de doofpot. Dat staat in een schokkend nieuw boek getiteld The Berwyn Mountains Incident: Revealed, meldt de Daily Star.

Schrijver Sven Lumley stelt dat soldaten het wrak voor onderzoek naar een geheime locatie overbrachten nadat het in 1974 in het noorden van Wales uit de lucht was geschoten. Lumley baseert zijn uitspraken onder meer op het werk van onderzoeker Russ Kellett, die zich al meer dan 20 jaar in de kwestie heeft verdiept.

Ze zijn er allebei van overtuigd dat ze bewijs hebben voor het Britse equivalent van het Roswellincident, waarbij in 1947 een UFO zou zijn geland in de staat New Mexico. Het Amerikaanse leger wordt ervan beschuldigd het schip en de buitenaardse inzittenden sinds die tijd verborgen te hebben gehouden.

Uit het onderzoek van Kellett blijkt dat op 23 januari 1974 drie UFO’s zijn gezien boven de Ierse Zee. Eén van de objecten zette koers richting het Berwyn-gebergte en werd vervolgens neergehaald door toestellen van de RAF. De UFO crasthe uiteindelijk bij Llandderfel in Wales.

“Tientallen getuigen zagen toen een lichtbol boven de bergen,” zei Kellett. “Er is die avond veel gebeurd.”

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
7 jaren geleden

E.T. is niet vriendelijk. Ten spijt wat alle hippies zeggen.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wat zijn er met de inzittenden gebeurd van die UFO? Het is nu wel begrijpelijk waarom UFO’s niet openlijk landen, ze worden zelfs al voortijds uit de lucht geknald.

hader
hader
7 jaren geleden

De Daily star is nou niet een betrouwbaar blad. En dat iemand dat beweert op een 20 jaar onderzoek van iemand anders maakt het er niet betrouwbaarder op.

Sytse Flyge
Sytse Flyge
7 jaren geleden

“Ze zijn er allebei van overtuigd dat ze bewijs hebben”

Cool. Waar is het? Of is de definitie van bewijs weer eens ruim toegepast?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x