Great ResetMens en Dier

Prof. Capel: die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

We zijn nu twee jaar verder, maar we zijn geen barst opgeschoten, zegt immunoloog Pierre Capel in een nieuwe video. Iedereen is helemaal lekgeprikt met de meest gore rommel. Het aantal miskramen stijgt, dode sportertjes die neervallen, mensen die problemen met hun ogen hebben of blind worden en zo kunnen we nog even doorgaan, zegt hij.

Genetische code wordt bij mensen op een heel agressieve manier binnengebracht waardoor erg veel schade kan optreden, voegt hij toe. Ook over het meer traditionele Novavax-vaccin is volgens hem helemaal niets positiefs te zeggen. “Het is iets minder toxisch dan die andere rommel.” En nu zijn de kinderen aan de beurt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In landen die niet meedoen aan al die flauwekul is geen corona, stelt de emeritus hoogleraar. Daar behandelen ze het gewoon en in landen waar behandeling verboden is en wordt gevaccineerd, giert het de pan uit.

Blijf thuis

“Waar het echt om gaat, is de Great Reset en dat mogen we niet zeggen, want het is niet zo,” benadrukt Capel. “Dan ben je een wappie.”

Overal zie je borden met daarop de tekst: ‘Blijf thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle’. Waarom moeten we thuisblijven? We hebben nu het kabinet-Schwab met een paar puppets die uitvoeren wat er in het boek van Klaus Schwab over de Great Reset staat, zegt Capel. Op bladzijde 80 van het boek gaat Schwab in op het thuisblijven.

Die hele pandemie is een afleiding

Men wil dat mensen vanuit huis gaan werken, kantoren moeten weg. Men wil dat we alleen nog thuis eten, buiten de deur eten moet weg. Ook entertainment mag alleen nog thuis: concerten en dergelijke, dat moet weg. Reizen moet zwaar beperkt worden.

“Allemaal om uiteindelijk de QR-code te koppelen aan alle sociale gegevens, vervolgens aan de bancaire zaken en aan je CO2-voetafdruk,” zegt Capel. “Die hele pandemie is een afleiding en dat wordt ook gezegd met zoveel woorden.”

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerbrand
Gerbrand
2 jaren geleden

Viva Espagna.

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
2 jaren geleden

Voor degenen die het allemaal nog niet begrepen hebben.
Alle zogenaamde niet essentiele winkels moeten worden gesloten en niet alleen in Nederland maar zowat overal in de westerse wereld.
Maar kijkdan even verder als je neus lang is en kijk wie de online niet essentiele winkels in handen hebben.
Heb Ik het over bijvoorbeeld een Amazon, een Bol Com, een Ali baba expres.
En de kleintjes worden de nek omgedraaid.
Zoeden die internetwinkels bijvoorbeeld binnen een bepaalde tijd levensmiddelen kunnen leveren wegens versheid en zo dan zou Appie Heyn ook zo maar op de lijst kunnen komen om de nek omgedraaid te worden.

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Geen spelt tussen te krijgen

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Als de burger niet massaal opstaat word dit werkelijkheid ze zijn t script dat ze volgen al voorbij wij lopen achter de feiten aan van de psychopaten ???? hopelijk gaat er wat gebeuren wat ten goede komt van de burger en dat ze de hele zooi weg vragen die hier aan meewerken anders worden t sombere en zware tijden voor de mensheid

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x