Homepagina » Buitenland » Kernoorlog tussen VS en Noord-Korea komt er niet. Dit is de documentaire waarvan de elite niet wil dat je hem ziet
Kernoorlog tussen VS en Noord-Korea komt er niet. Dit is de documentaire waarvan de elite niet wil dat je hem ziet

Kernoorlog tussen VS en Noord-Korea komt er niet. Dit is de documentaire waarvan de elite niet wil dat je hem ziet

De Amerikaanse president Trump heeft Noord-Korea gewaarschuwd dat ‘militaire oplossingen klaarstaan’.

Op het bericht dat het land een kernkop zou hebben die past op een raket die Amerika kan bereiken, zei hij dat Noord-Korea te maken zal krijgen met ‘vuur en furie die de wereld nooit eerder gezien heeft’.

Noord-Korea waarschuwde voor een ‘totale oorlog’ en zei dat de VS een ‘ellendige en ongenadige afstraffing’ te wachten staat in het geval van een preventieve aanval op kerninstallaties.

Nooit eerder

Het communistische land zei verder ‘het Amerikaanse grondgebied elk moment te kunnen reduceren tot as’.

Wat is de kans dat ze de daad bij het woord voegen en dat er een echte kernoorlog uitbreekt? En waarom is het in de wereld nooit eerder tot een echte kernoorlog gekomen?

Sinds kort is op YouTube-kanaal UAMN TV een nieuwe documentaire te zien van de Amerikaanse onderzoeker Robert Hastings.

Degelijk en deugdelijk

Hij interviewde 40 jaar lang gepensioneerde Amerikaanse militairen over hun betrokkenheid bij UFO-incidenten bij nucleaire bases.

“Het onderzoek van Hastings is degelijk en deugdelijk,” zegt lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren over de documentaire.

“Zijn verhaal bestaat uit honderden getuigen bij kernwapenarsenalen in voornamelijk de VS en andere westerse landen,” vervolgt hij.

Ingegrepen

Volgens Vermeeren lijkt het er sterk op dat er door buitenaardse beschavingen wordt ingegrepen bij kerninstallaties.

“Vraag je in elk geval eens af waarom er sinds Hiroshima en Nagasaki geen nucleaire wapens meer zijn ingezet,” zegt hij.

Bevestigen

Op basis van de interviews concludeerde Hastings dat aliens die beschikken over zeer geavanceerde technologie al tientallen jaren ingrijpen bij Amerikaanse en Russische nucleaire bases.

Honderden Amerikaanse legerveteranen spreken openlijk over deze onheilspellende incidenten en duizenden geopenbaarde overheidsdocumenten bevestigen hun beweringen.

Eenieder die zich zorgen maakt over de nucleaire spanningen tussen de VS en Noord-Korea doet er goed aan deze documentaire eens te bekijken.

[UAMN TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Annunakii_contractchiller_it's_real schreef:

  I read the translation of this 9fornews article. Yes it’s real they are back since the year 2000
  Before the gray keepers serviced for them in the miiilitary industrial intelliiigence complex
  They are working with the top spiiiis of the big agenciiies to prevent nuclear disaster
  The annu sees humans are a disgrace and want to enslave the whole world in the next 5 years
  Cognitive disorientation will create the path for rolling in the new world order
  Everybody shall work for free and happiness may not be allowed to be achieved
  The anu are so great. You’ll see. Now they returned everyone will meet… when they think you’re ready
  The people who don’t comply are sent to the illuminated White Tunnel for recycling.
  Your soul must be in line with 100% pure thought, rational intelligence and transhuman obedience
  We are at the advent of a welcome change in human evolution
  People will finally stop wars and agree with each other when the onethought hyve mind arrives in 2022
  Keep this on alternate media only and watch out for the great gray
  Be obedient as it’s in your best interest

  • Havana schreef:

   Wel , mijn beste ze mogen zich haasten want we zijn deze mafiabende die onze planeet en mensheid een slechte naam geven meer dan moe

  • Henk Azie schreef:

   And where are you coming from?
   The soul has nothing to do with the evil done in this world. That’s the spirit. Some humans have no soul (archons) and its them who create this mess in the world. The soul is pure, its the religious dogma’s which pulled mankind away from spiritual thinking and put them on the materialistic treadmill.
   ‘Before the gray keepers serviced for them in the military industrial intelligence complex
   They are working with the top spirits of the big agencies to prevent nuclear disaster’ well they didn’t do a good job, they should stopped the beginning , so there wouldn’t be an end result to stop.
   Are you one of them and try by putting fear in us, for us to accept the NWO?

   • Marduk's Revenge schreef:

    Yes he is one of them, sadly he does not understand that those Others who he and illuminati think they are the “Anunnaki” that they disire. May I remind the khazar bloodline THAT THEY ARE not the pure Annunnaki “the chosen ones”? So the bullshit he is selling (comes from the planet ‘elite’) here will wake them up when the True Anunnaki arive. Something to do with Marduk and his favorite human that Marduk resqued from the flood. and the khazar bloodline killed stole there belief there religion and knowledge.
    I have a feeling that the Anunnaki if they visit us gonna exterminate the illuminati and all blood related to them. For us others, probebly they willl kill us too, because we are genetic failure created by them!

  • René van Zalk schreef:

   Kim Jong-Un zal spoedig verdwijnen, zoals Saddam. Saddam flikte het scuds richting Israël te schieten wat zijn dood werd. Don’t F*ck with the Jews. Na de aanvallen met scuds door Saddam sloot Israël een deal met the USA. Het doodvonnis van Saddam was getekend.

   • J. Hofmans schreef:

    @René
    Ach kom jij weer met je ongefundeerde onzin. Onze wannabe jew.

    Met Irak (Saddam) waren ze allang iets anders van plan. Niets met ‘Israel’ (lees: Palestina) te maken, Rene van zak. Doe je huiswerk wel even goed voordat je met onzin aan komt zetten. Maar goed, aan jou hebben we natuurlijk niets. Dan houdt het ook op he.

 • Annunakii_contractchiller_it's_real schreef:

  Yes they are here
  You will be assilimated

 • justin schreef:

  Ik moet ineens denken aan een film die ik eens zag, de aarde werd met buitenaardse technologie vanuit een land hier op aarde ergens in Peru of zo opgewarmd zodat de vermomde lizards naderhand nadat ze de mensen hadden uitgeroeid of uitgedund hier konden wonen want die hebben warmte nodig ,een kern oorlog zou hun toekomstige woning de aarde onbewoonbaar maken.
  Je moet het toch niet meemaken hé dat we denken dat we beschermd worden maar dat het gewoon eigenbelang is van die aliëns.

 • weg met ons schreef:

  Niet de Rothschilds of aanverwanten zijn de oorlogzuchtigen, onderdrukkers en manipulators? Maar aliens zouden het kunnen zijn die ons wat wijs maken in goede of kwade zin?

  Aliens hebben niet kunnen voorkomen dat in heel de geschiedenis de mensen elkaar bij bosjes afslachten en de aliens stoppen wel de mens bij het gebruiken van kernwapens? Vreemd, dan te bedenken dat atoomwapens niet eens werken of wellicht niet eens bestaan. De atoombommen die op Japan bijv zijn gedropt waren gwn nep en was ‘slechts’ een grote hoax, volgens sommige experts die beginnen te begrijpen dat er veel meer niet klopt. Lijkt me alles heel plausibel. De leugen regeert en regeerde in alle opzichten al en houdt het slavenvee binnen de omheiningen, wat wederom weer goed is voor de kassa van de machtigen.

  We zijn slaven van de pseudo joden, de Rothschild bankiers en aanverwante soorten en het enige wat een WOIII invasie met conventionele wapens doet is het risico op verlies van macht bij een verkeerde inschatting vergroten. Alles is marketing en heeft te maken met de vrees op verlies van gedeeltelijke of volledige investeringen en geld werelwijd.

  Aliens? Tja.

  • charlud schreef:

   @weg met ons
   Correct a-bom en h-bom zijn fake. Zie link http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm. Complete uitleg waarom a-/h-bommen niet kunnen functioneren. Van die aliens-crap wordt ik zo langzamerhand moe. Wel in staat het universum te “warpen” maar eenvoduig communiceren ho maar. En alles wat men over de aliens weet zijn uitspraken van mensen. Valt dit niet op? Geef een plausibele argument waarom wezens in het universum over hoogstaande technologie beschikken maar zich achter maskers bewegen bij verschillende beschavingen. Want als ze werkelijk bestaan dan is de kans groot dat ze ook andere beschavingen zijn tegengekomen en die gaan allemaal mimicri spelen. Uitspaak van Obelix “rare jongens, die Romeinen” zou evengoed voor die aliens kunnen gelden.

   • Arka schreef:

    Charlud, Aliens zijn niet alleen hoogstaand in hun technologie, maar ook hoogstaand in hun geestelijke ontwikkeling, zij mogen zich hier niet grootschalig bekend maken, zij mogen niet ingrijpen in de ontwikkeling van de mensheid, te vergelijken met als je een vlinder helpt om uit z’n pop te komen dat hij dan nooit zal vliegen. Als wij hun technologie zouden krijgen, wat zou de mensheid er dan mee doen?, juist, oorlog voeren! maar ze zullen alleen ingrijpen als wij op het punt staan onszelf en de Aarde te vernietigen.

    • chalud schreef:

     @Arka jij bewijst precies wat ik gezegd heb. Uitspraak van mensen en die 7 likes kunnen beter cursus lezen volgen ipv te liken.

    • Rob ter Horst schreef:

     “maar ze zullen alleen ingrijpen als wij op het punt staan onszelf en de Aarde te vernietigen.”

     Het kan ook zijn dat ze ingrijpen als de mens gaat beschikken over ruimtevaarttechnologie die ze naar andere sterren gaat brengen, vooropgesteld dat de mens niet vreedzaam is geworden. Of buitenaardsen gaan ingrijpen om een atoomoorlog te voorkomen is afhankelijk van hun belangen c.q. moraal…

  • rik schreef:

   Nucleaire technologie beïnvloed ook de dimensies die direct om ons heen zijn maar die we (nog) niet kunnen zien. Niet kunnen zien omdat we daar als mensheid nog (lang) niet aan toe zijn, slechts enkelingen kunnen (een deel) zien. Doe je voordeel met deze informatie… of niet…. het komt altijd weerom tot het volgende stadium.

  • redice schreef:

   dus volgens jullie bestaan kernbommen niet?? hmmm wat bewijzen dan die honderden tests die er gedaan zijn in de nevada woestijn en op de bikini eilanden? was dat sterk buskruit ofwat?

   Plus de mensen die in hiroshima en nagasaki gestorven zijn door de straling? ook fake???
   komaan, serieus blijven he!

   • weg met ons schreef:

    @redice. Serieus blijven? Voor wie en waarom? Of bedoel je dat de gevestigde orde dan zijn greep dramatisch zal verliezen op de slavenmassa als deze niet meer -serieus- hun niet aflatende bullshit van ze gelooft?

    Misschien toch interessant om eens de andere kant van verschillende verhalen omtrent dit thema te bestuderen.

   • Bokito schreef:

    Kijk een aantal filmpjes waar de blast van achter de camera vandaan komt. Hele huizen worden weggevaagd op camera, maar de camera blijft echter heel….weird. Zo zijn er meerdere filmpjes op YouTube te zien waar het lijkt alsof alles op schaal is gemaakt en er met een föhn overheen geblazen word… Hiervan wordt gezegd dat dit echter kernbommen zijn die ze hebben laten afgaan.

    • Rob ter Horst schreef:

     Jij bent er niet bij geweest, en ik ook niet bij deze nucleaire explosies, maar er is genoeg documentatie te vinden over dit onderwerp, en is het niet gewoon zo dat deze camera’s gewoon extra goed zijn bevestigd zodat ze blijven staan. Bedoel, als je opnames maakt in een storm met een statief, dan zet je deze toch ook met bijv. gewichten of zandzakken extra stevig neer…

  • dna schreef:

   Aliens zijn voor mij een introductie van psycho’s verzonnen door psycho’s met hun psycho technologie, om de bekende redenen.

 • Evert Jan Poorterman schreef:

  Volgens Vermeeren lijkt het er sterk op dat er door buitenaardse beschavingen wordt ingegrepen bij kerninstallaties.“Vraag je in elk geval eens af waarom er sinds Hiroshima en Nagasaki geen nucleaire wapens meer zijn ingezet”, zegt hij

  Dat is natuurlijk een heel domme opmerking; er heeft zich sinds WOII geen dergelijke situatie meer voorgedaan!… en wat de boodschap in het Engels betreft kan ik zeggen dat de Anunnaki never en nooit zijn vertrokken. En wie niet vertrekt hoeft ook niet terug te keren lijkt me… Heel erg ‘madeliefje-verhaal’ voor de goedgelovigen. Zeer waarschijnlijk worden de ‘ruimte-bezoekers’ verward met de jongens van het Ashtar Commando! Ja die willen de planeet schoonvegen en dat ruimtetuig der af hebben. Het is een vaag verhaal zoals altijd met dat gel*l uit de ruimte…

 • exegese schreef:

  @weg met ons schreef : Alles is marketing en heeft te maken met de vrees op verlies van gedeeltelijke of volledige investeringen en geld wereldwijd.

  Hoe slim kunnen die pseudo joden, die overmachtige bankiers dan wel zijn om zich vast te klampen aan een illusoire item als geld. Een marketingstrategie die alleen gehandhaafd kan blijven bij eeuwig durende groei wat op zich nooit en te nimmer eeuwig door kan blijven gaan. Sterker nog de ballon staat op springen. ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dat volledig gepland is eveneens dat dit gepland opgevolgd dient te worden door een wereldoorlog, zoals de geschiedenis ons tal van keren leerde.
  Hoe bang zijn ze dus om iets te verliezen wat in het echt niet eens bestaat. Alles wat ze willen is totale macht, totale controle over de mensheid. Dat kan echter alleen met onze medewerking en instemming. Daarom mogen wij de waarheid niet weten, niet begrijpen wat er in werkelijkheid gaande is. Daarom is bijna alles om ons heen gebaseerd op leugens en bedrog. Ik geloof ze echter al lang niet meer en ben altijd naarstig op zoek naar de kundig verhulde waarheid. De meesten leven puur en alleen voor het geld, niet wetende dat het waardeloos wordt, zelfs ongeschikt is om je kont mee af te vegen op het moment dat hun dat willen. En als je slim dacht te zijn om het om te zetten in goud zullen ze het onteigenen, zo staat het reeds in de wet beschreven. als ze ergens bang voor zijn is het het massaal ontwaken van de meute. in werkelijkheid hebben wij de macht door de massale overmacht in aantal.

 • Patrick S. schreef:

  Het is geen aanval wapen en ook geen verdediging wapen,het is een vernietiging wapen en hier mee zou die nucleaire rotzooi zou streng verboden moeten zijn,voor wie dan ook.

  • Gezinusk schreef:

   Patrick S.

   Helemaal eens, maar helaas is de realiteit anders. Een Duitse journalist vroeg een paar jaar geleden aan Poetin tijdens een rondrit in een auto waar hij het meest trots op was. Het antwoord van Poetin was de Russische kernwapens die volgens hem nooit ingezet zullen worden zo lang ze met rust gelaten worden.

   Wat dat aangaat heeft Rusland van de geschiedenis geleerd. De eerste les was dat de Rothschild bankiers de troepen van Napoleon maar ook van zijn tegenstanders financierde. Napoleon trok in 1812 met een enorm vreemdelingen legioen richting Moskou om Rusland te veroveren, maar deze poging mislukte. Het aantal troepen van Napoleon werd op plusminus 700.000 man geschat waarvan ongeveer 20.000 het overleefde.

   De tweede les was honderd jaar later waar de Rothschild bankiers en geallieerde internationale commerciële banken het bolsjewisme financierde omdat de Tsaar niet mee wilde werken, en zodoende het communisme als een nieuwe politieke beweging in Rusland implanteerde. De USSR was dus een westerse creatie van elite – steenrijke bankiers. De zelfde bankiers financierde in beginsel Hitler en later zou weer een groot vreemdelingenlegioen op poten worden gezet om Rusland binnen te vallen.

   Hitler stuurde 3 miljoen manschappen waar vrijwillige waffen SS korpsen bij betrokken waren uit onder meer België, Frankrijk, Kroatië, Oekraïne, Polen, en noem naar op. Zelfs de Moefti van Jeruzalem stichtte een SS korps maar het mocht niet baten. Hitler verloor de oorlog tegen de Russen. Hierbij vielen na schatting tussen de 25 a 30 miljoen Russische (burger)slachtoffers en uiteindelijk ontstond hierdoor de koude oorlog tussen oost en west.

   Voor de Russen stond één ding boven kijf. Dit nooit meer. Geen land komt Rusland meer in waarbij kernwapens werden gezien als de oplossing als afschrikkingsmiddel. De kernwapens zoals Poetin het verwoorde zijn dan ook niets meer dan een stok achter de deur. Een stok achter de deur gezien het verleden en zie wat er is gebeurd na de vrijwillige ontbinding van de USSR, waarbij strenge afspraken over en weer werden gemaakt dat de NAVO niet zou oprukken, geen militaire basissen zou bouwen richting het oosten, maar al snel gebeurde onder president Bill Clinton en George W. Bush.

   Sterker nog, Poetin en Rusland word opnieuw gezien als een groot gevaar waardoor NAVO troepen, een volgend vreemdelingen waaronder EU landen opnieuw voor de grens met Rusland staan. De geschiedenis herhaald zich en het zijn weer de zelfde bankiers die er achter schuilen met veelal leden aan boord afkomstig van besloten denktanks en of geheime genootschappen, waaronder de orde van Skull and Bones. Wat mij betreft is het duidelijk uit welke hoek het gevaar komt. Onderzoeker en auteur Jim Marrs had ze als eens op het scherm gezet tijdens een presentatie, betreft de financiers van de tweede wereldoorlog. Zie link;

   https://ibb.co/k6JXhF

   Zo lang dit voortduurt doen de Russen er alles aan om hun kernwapens zwaarder en zwaarder te maken, verder te perfectioneren. Amerika heeft onlangs aangegeven als antwoord de zelfde richting uit te willen en deze besluiten, of koers, is vaak niet de wil van het volk, noch hier, noch daar, maar van een stel elitaire en steenrijke boeven die de mensen op de wereld al tijden misleiden en terroriseren, en er mega aan verdienen. Tuig van de richel als je het mij vraagt.

   • Marduk's Revenge schreef:

    The Synagogue Of Satan 1878 – 1919

    https://www.youtube.com/watch?v=-ogqdMeg4e8

   • Gezinusk schreef:

    Ter aanvulling. Dit word het nieuwe speeltje van de Russen waarvan de eerste van de toonbank schijnt te rollen rond 2020. Echter moeten we rekening houden met het feit dat ze al een paar klaar hebben staan voor het geval.

    https://en.wikipedia.org/wiki/RS-28_Sarmat

    De Sarmat II kernraketten bezitten stealth technologie en schijnen niet door radars te kunnen worden gedetecteerd. Op een vraag van Hollywood regisseur Oliver Stone ‘the Putin interviews’ over deze Russische kernraketten, merkte Poetin op dat er vast wel een paar tegen zullen worden kunnen worden gehouden door moderne afweersystemen maar niet allemaal.

    Tijdens een introductie van Amerikaans radio host, Jeff Rense, en ik krijg soms de kriebels van deze man, maar goed. Hij interviewde een Amerikaanse specialiste die exact wist wat een kernraket vandaag de dag voor schade kan aanrichten. Helaas kon ik dit interview niet zo snel terug vinden op YouTube maar het is daar. Zo kan ik me nog herinneren dat zij vertelde dat dergelijke raketten ten eerste een inslagkrater van 400 meter diep maken waarna in een straal van een paar honderd kilometer door de drukgolf alles word weggevaagd en verbrand.

    Daarna komt de nucleaire rotzooi vrij die vele kilometer meer maakt. Toen ik dat hoorde werd ook al snel duidelijk dat een enkele kernbom op Parijs al genoeg was om Nederland in zijn geheel uit te schakelen en de rest om haar heen, en wel voor een paar duizend jaar en langer.

    Zo ver zijn de Russen dus al heen. Of is dit het resultaat van een ellendige eb opdringerige geschiedenis waardoor Rusland anticipeert op de situatie? Poetin gaf enige tijd geleden op een vraag van een Russische journaliste te kennen dat Rusland te maken heeft met een aantal groeperingen in de wereld die niet alleen willen leven zoals ze willen leven, maar dit ook aan andere landen willen opdringen, en daar wringt mogelijk de schoen om het maar eens netjes uitte drukken. zie link,

    https://www.youtube.com/watch?v=q5pSe2zRaQI

    ”Deze groeperingen”, en ik vermoed dat dit geen ingewikkelde rekensom word want deze groeperingen waren ook al langer bekend bij westerse onderzoeksjournalisten. Het zijn de groeperingen die voorheen oorlog om winstbejag voerden waarbij de mainstream media nog geen enkele rol van betekenis speelde, en tevens de zelfde groeperingen die vandaag de dag met de mainstream media bepalend zijn geworden en verhalen vertellen zoals ze het beste uitkomt om winstbejag.

    Als ik drie landen mag noemen die morgen nog gevaarlijk voor jou of je familie kunnen zijn. Voor je vrijheid, voor de vrede, of om je eigen veiligheid? En wat je er ook mag van vinden. Kom je dan uit op landen als Iran? Noord Korea? Of Venezuela? Hebben zij soms een ander land aangevallen die voor een oorlogstribunaal niet acceptabel waren? Deze landen hebben namelijk geen enkel ander land aangevallen maar staan te boek door een aantal groeperingen als uiterst gevaarlijk, kandidaten om aangevallen te worden.

    President Trump wees onlangs Venezuela aan voor een mogelijke militaire interventie. Volgens hem was dit nodig omdat de bevolking leed onder de omstandigheden terwijl enkele ministers aangaven dat Venezuela een soeverein land is die niet zo maar binnen gevallen kan worden. Dit beeld zagen we vaker en het internationaal gerechtshof in Den Haag hoor je weer niet. Het zwijgt als een graf. Deze maal waarschijnlijk omdat Venezuela een van de grootste oliereserves ter wereld heeft en dat levert zoveel geld op dat je het land het liefst natuurlijk wilt barricaderen met VN resoluties.

    https://www.youtube.com/watch?v=QlxNR02xEVA

    • J. Hofmans schreef:

     @Gezinusk

     Kijk, aan jouw bedragen hebben velen nog iets. Zeer heldere uitleg. Dank voor je analyses telkens op deze website.

     • Gezinusk schreef:

      Jouw analyse liegen er anders ook niet om. Zo werd inderdaad vastgesteld dat Hitlers mening belangrijker was dan het strategisch inzicht van zijn generaals. Waar zijn generaals eerder wilde doorstoten om Moskou in te lijven zag Hitler meer heil in het plan om de Oekraïense olievelden in te nemen, en verder door te drukken naar de olievelden van de Kaspische zee. De nederlaag bij Stalingrad, het huidige Volgograd maakte hier voorgoed een einde aan.

      Daarnaast weten we dat Hitler het Suez kanaal poogde in te nemen om het olie van het Arabische schiereiland te controleren. Het toegangskanaal naar de westerse wereld. Het was de reden waarom het Duitse leger vanuit Noord Afrika er naar toe poogde op te rukken onder leiding van Veldmaarschalk Rommel.

      Duitsland bezat zelf geen olie om het oorlogsmateriaal te voorzien van brandstof waardoor het kon oorlogvoeren met de schade die ze hebben aangericht. Daarvoor sloot het een aantal contracten af met Amerikaanse bedrijven waaronder het Amerikaanse Rockefeller Standard Oil New Jersey (Exxonmobile). Hierdoor vervoerde Standard Oil in het geheim tot einde oorlog 1945 olie in tankers onder Panamese vlag voor de kust van Spanje waar het olie werd over getankt naar Duitse onderzeeërs.

      Jim Marrs beschrijft in zijn boek dat deze olie naar de haven van Hamburg werd verscheept. Daarnaast zouden hooggeplaatste SS officieren voor de oorlog contracten met Exxonmobile hebben afgesloten voor het substantief tetra-ethyllood. Deze substantie diende aan het brandstof toegevoegd worden wilde de vliegtuigmotoren niet vastlopen tijdens operaties.

      Dergelijke feiten werden nogmaals bekrachtigd door de duitse onderzoekers Dieter Schroder en Joachim Schroeder in de documentaire Hitlers amerikanische Geschäftsfreunde, destijds uitgezonden op Duitsland 1.

      https://www.youtube.com/watch?v=RqgZoStjfRY

      Ironisch genoeg was het David Rockefeller die tijdens de bombardementen op Londen in de New York Times schreef dat Amerika koste wat kost de Engelse bevolking diende te beschermen tegen de nazi bombardementen, concludeerde onderzoeksjournalist en auteur Jim Marrs.

      Wat ik hiermee wil zeggen is dat de tweede wereldoorlog, en hoe verschrikkelijk die ook was, een slag was van corporatisme en hun hegemonie. Een vorm van controle die we vandaag de dag alleen maar is toegenomen.

      Ik heb de reactie van Marduk’s Revenge gelezen die stelt dat Hitler een nazaat is van de Rotsschild familie. Hij zou niet de eerste zijn omdat volgens sommigen Hitlers grootmoeder in de naam van Maria Anna Schicklgruber een kind had verwekt bij een Rothschild als dienstmeisje in een hotel.

      Echter komen we met deze informatie nergens. Net zoals we nergens komen dat de Rothschilds en geallieerde vrienden waarschijnlijk uit het rijk van de Khazaria voortkomen en die er een Babylonische samenzwering op na zouden houden.

      Voor mij is het speculatie. Eerlijk gezegd heb ik ook veel moeite met het feit dat de zogenoemde Asjkenazi Joden veel genoemd worden in het complot van een nieuwe wereld order. Mogelijk dat er een aantal bij betrokken zijn. Dat sluit ik niet uit maar dan kan je niet spreken alsof elke jood hierbij betrokken is. Persoonlijk ken ik veel joodse mensen en enkele mag ik rekenen tot mijn vriendengroep.

      Kort door de bocht. Elk land heeft zijn klootzakken, en of de beste mensen aan boord. Daar moeten we het allemaal mee doen in de wereld. De link die Marduk’s Revenge heeft geplaatst, ‘The Synagogue Of Satan’, heb ik zelf ook al eens geplaatst. Het zou zo maar een goede afspiegeling kunnen zijn van de werkelijkheid, al doet het pijn om elke keer het woord jood te moeten horen.

      Eén van de eerste joden die in Amerika dergelijk info naar buiten bracht was Benjamin H. Freedman. Een zakenman en bekende die binnen de kringen van Washington DC geen onbekende was. Benjamin besloot een boekje open te doen over de commerciële bankiers en het leed die zij veroorzaakten.

      https://www.youtube.com/watch?v=rx1Rj6fHCNE

      Een speech over mensen die zeer machtig waren en nog steeds zijn. En waarvan we vandaag weten dat dergelijke netwerken zeer groot en machtig zijn. Professor Carroll Quigley en professor Antony Sutton mogen we hierbij denk ik het meest dankbaar zijn voor hun onderzoek naar deze lieden. Het zijn waarschijnlijk ook de mensen die Poetin bedoelde toen hij sprak over agressieve groeperingen op een vraag van een Russische journaliste, zie mijn eerder berichtgeving.

      Zelf heb ik lange tijd dergelijke groeperingen bestudeerd. Het geheime genootschap van Skull and Bones was mijn insteek omdat deze destijds vaak in een kwaad daglicht werd gesteld.
      Onderzoeksjournalist, medewerker van de New York Observer, auteur, en leraar in de journalistiek, Ron Rosenbaum, concludeerde met zijn onderzoek dat dit genootschap veel bloed aan zijn handen had kleven. Hij werd zelfs bedreigt op het complex van Yale waar ze hem vroegen bij welke bank hij zijn geld stalde, opdat ze hem konden traceren. Te minste ze antwoordde met het gegeven dat ze alle handels in het land controleerde.

      Mijn onderzoek naar Skull and Bones heeft er in ieder geval naar toe geleid dat ik denk dat ze bij het zelfde pluche zitten als de Rotsschilds en de Rockefellers. Op zich is het al opmerkelijk dat mensen die lid zijn van een genootschap waar ze niet over kunnen praten. Zelfs niet als ze worden gekozen in een functie om een land te dienen terwijl ze democratische processen voorstellen, maar niet in staat zijn om over de inhoudt van hun genootschap te praten.

      Later, en dankzij de onderzoeken van onder meer Professor Antony Sutton kwam ik erachter dat zij een band hebben met de fictieve ronde tafelgroep ‘the committee of 300’. Te minste deze groep stelt volgens google het volgende voor en dat is alles waar de Orde van Skull and Bones in mee deed.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Committee_of_300

      Met de onderzoeken van professor Antony Sutton kunnen we met enige zekerheid stellen dat deze order van Skull and Bones betrokken was bij het educatie model van Amerika. De manier waarop de mensen noesten leren en denken. Ook stichtte ze belangrijkste instituten en plaatsen hun mensen zoals ook journaliste Alexandra Robbins concludeerde,

      ”Skull and Bones created the American Historical Association, the American Psychological Association, and the American Economic Association so that the society could ensure that history would be written under its terms and promote its objectives. The society then installed its own members as the presidents of these associations.”

      Het is een bekend beeld binnen de orde van Skull and Bones. Zo waren ze naast het oprichten van bepaalde educatiesystemen betrokken, en waar ze hun mensen plaatsen als directieleden op opgerichte universiteiten, ook betrokken bij de grootste coup d’etat dire Amerika kende. de oprichting van het Amerikaanse federal Reserve Systeem (FED) waar veel leden van Skull and Bones vanaf het begin diende als voorzitter van de raad van commissarissen.

      Naast dat ze betrokken waren bij de Russische revolutie en het financieren van het rijk van Adolf Hitler, kunnen we met zekerheid stellen dat deze mensen deel uitmaken van de agenda van het fictieve ‘committee of 300’, te minste, ze plaatsen ook hun mensen in de Amerikaanse Council on Foreign Relations (CFR) en het Britse moederconcern, de Royal Institute of International Affairs (RIIA) Zodoende kan het ook verklaren hoe de lijntje lopen vanaf MI5, de CIA, en de Mossad, gezien alle lijntjes met elkaar in verbinding staan inclusief de grootste financier, het huis van Rothschild.

      Over groeperingen gesproken. Dit is een groep en mogelijk degene waar Poetin op doelde want ik ken geen grotere. Rest me nog een interessant verhaal te plaatsen. En dat is wijze van opereren van deze groep. Een aanbieding die je niet kunt weigeren om maar eens in termen van de godfather (film) te spreken.

      Het is de wijze waarop ze te werk gaan.Toen ik er achter kwam dat Robert Kagan en mede oprichtervan het Project of The New American Century (PNAC) Een organisatie die volgens velen de oorlogen in Noord Afrika hebben aangestoken, las ik op Wikipedia dat zijn vader, Donald Kagan, een voormalig Professor was of Classics and History at Yale University.

      Hierbij is de kans groot dat zijn vader ook lid was van Skull and Bones en dit geheime genootschap wekte zoveel frustratie op onder de mensen die niet lid waren van het genootschap maar wel als leraar deel uitmaakte van de universiteit van Yale, dat ze eenmalig een brief schreven aan de orde van Skull and Bones, genaamd de iconoclast.

      Deze brief zegt alles;

      “We speak through a new publication. because the college press is closed to those who dare to openly mention ‘Bones’…

      Out of every class Skull and Bones takes its men. They have gone out into the world and have become, in many instances, leaders in society. They have obtained control of Yale. Its business is performed by them. Money paid to the college must pass into their hands, and be subject to their will.
      No doubt they are worthy men in themselves, but the many, whom they looked down upon while in college, cannot so far forget as to give money freely into their hands.
      Men in Wall Street complain that the college comes straight to them for help, instead of asking each graduate for his share. The reason is found in a remark made by one of Yale’s and America’s first men: ‘Few will give but Bones men and they care far more for their society than they do for the college….’

      Year by year the deadly evil is growing. The society was never as obnoxious to the college as it is today, and it is just this ill-feeling that shuts the pockets of non-members.
      Never before has it shown such arrogance and self-fancied superiority. It grasps the College Press and endeavors to rule it all. It does not deign to show its credentials, but clutches at power with the silence of conscious guilt.

      To tell the good which Yale College has done would be well nigh impossible. To tell the good she might do would be yet more difficult. The question, then, is reduced to this — on the one hand lies
      a source of incalculable good — on the other a society guilty of serious and far-reaching crimes. It is Yale College against Skull and Bones!! We ask all men, as a question of right, which should be allowed to live?”

      Dit wetende hadden we hier dus mee te maken,

      https://www.youtube.com/watch?v=gwJDs1cg9Eo

   • Rob ter Horst schreef:

    Duitsland verloor alleen omdat Hitler nu juist geen briljante strateeg was, en niet luisterde naar zijn generaals die juist zeiden dat de invasie van rusland veel te laat was in het jaar. Waren ze 1-2 maanden eerder begonnen was het over en uit geweest met rusland, want dan was Moskou gevallen, en waren de duitsers opgerukt tot aan het oeralgebergte en de Oekrainsche olievelden…

    Had Hitler ook niet de oorlog verklaart aan de VS, dan had Hitler zowiezo veel meer legers naar het oosten kunnen sturen, want engeland was totaal niet van belang geweest…

    • Marduk's Revenge schreef:

     Nee, Hitler was bastaard kleinzoon van die Rothschilds, die khazaren hadden Trotski, Karl Marx, Lenin en Stalin allemaal joden gedropt op die Russen om hen uit te moorden. Dat was (khazaren) hun wraak omdat de Tsaar van Rusland die centrale bank van hen kon afweren plus verder in de geschiedenis van die Khazaren, Zij moesten na nederlagen Russen kiezen (om gestopt te worden) toen om hun duivelse satanische cult wat zij vereerden om satan geloof te maskeren stalen ze de Joodse identiteit en vermoorden de echte Joden. Ergens in de jaren 30 keerde Hitler 100% tegen zijn eigen blood die Rothschilds, Hitler zijn fout was Rusland aanvallen, Hitler had door wie en wat die Rothschilds waren. Hitler en zijn elite ontdekten waar die Rothschilds naar op zoek waren in dat Occulte, via Tibet en Himalaya volken verkregen de Thule en Vril en Anhenerbe genootschapen alle maar dan alle kennis en grepen zij de totale macht. Niemand van die illuminatie bezit die kennis wat Hitler en zijn Elite vergaarden, ze zitten op Antartica als gekken ernaar te zoeken. Hitler viel Rusland aan vanwege joodse leiding daar. Omdat die rotschilds Hitler wilden opruimen, omdat Hitler alles doorhad en zelf met die kennis is gaan lopen. Indien die illuminati 1 ding zouden kennen wat Hitler en zijn Elite ontfdekten dan was die NWO allang een feit! Je ziet héél goed hoe ze hun macht per dag verliezen en hoe alles uitkomt. Kwestie van tijd en die joodse bankiers komen hun Lot Karma tegen, kwestie van tijd! http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

 • Arka schreef:

  Ik heb er al eerder kennis van genomen, zonder de Aliens was de aarde waarschijnlijk al ten onder gegaan aan een kernoorlog, maar het ligt niet in het kosmische plan van onze schepper om de Aarde te laten vernietigen, dus ik zie de Aliens als een middel om dat te voorkomen, met hun technische superioriteit zitten wij nog in het stenen tijdperk! waarschijnlijk zijn zij ook verstandelijk en geestelijk al zover gevorderd dat zij oorlogen al lang achter zich gelaten hebben, en zij volgen al heel lang de menselijke ontwikkeling op Aarde. Toch wel een geruststellende gedachte, alleen voor de believers dan!

  • faya schreef:

   En de Here schonk ons Dennis Rodman. De enige mens ter wereld die N. Korea in en uit kan hoelang en wanneer het hem maar uitkomt. Dan ben je niet gewoon excentriek maar behoorlijk excentriek.
   Kim Yong Un keek dan ook letterlijk en figuurlijk huizenhoog tegen hem op, zijn enige idool.
   Na zijn eigen persoontje en Dennis kwam er niets meer qua belangrijkheid.
   Dennis was 13 juni jl. in N. Korea en de Amerikanen die vastzaten zijn inmiddels vrij.
   De eerste die vrijkwam was een half doodgemartelde student en die is inmiddels aan zijn verwondingen overleden in zijn woonplaats.
   En tuurlijk heeft ook hij zijn issues maar denk je dat een volbloed Amerikaan in hart en nieren als Dennis Rodman dit over zijn kant liet gaan.

 • Zou me meer zorgen maken over de 5e colonne…

  • Henk Azie schreef:

   Inderdaad,goed opgemerkt, op dit moment de meest succes volle organisatie; kijk maar naar het beleid van de overheid, daar zijn ze al overdadig vertegenwoordigd.

 • nimrod14 schreef:

  he gelukkig er komt geen kern oorlog volgens dit artikel Of toch wel? de laatste tijd worden we getrakteerd op dingen die absoluut niet kunnen gebeuren en die naderhand toch gebeuren De brexit zou het absoluut niet halen En Trump was een lachertje HET einde van het liedje Brexit kwam en Trump is president van Amerika Dus ik kom tot de conclusie niets is zeker in het leven

 • Ikke schreef:

  Ik hoop dat er een alles vernietigende kernoorlog komt.
  Wat zal planeet Aarde daarna prachtig kunnen opbloeien zonder de mens!

  • Oskaar schreef:

   dat zal dan toch wat lastig worden , met een totaal weggeblazen atmosfeer.en een steriel bestraald oppervlak

  • weg met ons schreef:

   @Ikke. Ben het met je eens, veel zal er niet aan zijn verloren als dit overbodige en inferieure soort voor altijd zal worden uitgeroeid. De planeet aarde kan zich daarna over miljoenen jaren opnieuw genereren en zal er voor altijd vrede en rust zijn met hier en daar een aardbeving en donderslag en kan de planeet opwarmen en afkoelen zoveel en zovaak als het maar wil.

 • Seth schreef:

  Eerlijk is eerlijk, een kernoorlog zou een mooie oplossing zijn voor een volledig nieuw begin van deze planeet. Die kernoorlog komt er uiteindelijk wel. En Noord-Korea die verdient het zeker, een flinke raket, de mensen daar denken dat ze vrij zijn maar de regering heeft hen volledig gehersenspoeld en in de tang.

 • Marcus schreef:

  Wel bijzonder dat die ‘buitenaardsen’ de volgende rampen wel gewoon door lieten gaan…:

  Tsjernobyl; Fukushima; Hiroshima, Nagasaki; Franse kernproeven in de Stille Zuidzee / Polynesië; Alle atoom- en kernproeven aan Amerikaanse en Russische kant; En alles wat ik hier nog vergeet.

  • Vrijheid schreef:

   Die zogenaamde ruimtebroeders en zusters zijn de demonen, de gevallen engelen, die de agenda pushen van de New Age = New World Order. Pas op dat je niet in deze val trapt, die van de false alien invasie en stap alsjeblieft niet in hun schepen, het zal je dood worden!

 • Jeff schreef:

  ik denk nog eerder, dat die Belgen een reuze-ommelet op NL afschieten

 • marcelleke schreef:

  Ik hoop dat dit sprookje op waarheid berust, al zijn “conventionele” wapens óók geen lachertje !

 • faya schreef:

  Kim Yong doom
  Kim Yong un
  Kim Yong ugh
  kim Yong ill
  kim Yong boom
  Kim Yong gon

 • Robert schreef:

  Uit de docu ‘The Coming War with China’ van John Pilger blijkt dat er 12 jaar lang IEDERE dag op de Bikini-eilanden nucleaire bommen geklapt zijn ter grootte van Nagasaki

  – Dan rijst de vraag: waarom daar geen Alien Interventie als die straling zo slecht is voor het universum?

 • frans schreef:

  Er komt geen oorlog met a-bommen?
  Wordt niet toegestaan door de beschermelingen van de aarde.
  Omdat a-bom explosies op onze mooie planeet grote vernietigingen en schade aanrichten diep in het heelal.
  Daarom waren zij hier meteen na de 1e vernietigende explosies .
  De Aarde is van en door de mens en niet van hen die je elite en cabal kan noemen die onze mooie planeet komen leegroven dmv ons mensen die nog steeds loonslaven zijn zoals wij allemaal nog zijn.
  Of je nu werkt, of je nu doodziek bent;; er wordt aan je verdiend door hen die aan de kant staan en je uitlachen om jou lijden door armoede, zombieonderwijs, gifeieren eten, werkloosheid.
  Een overheid doet niks, etc

 • Hoax schreef:

  Zodra er sprake is van angst zaaien,met een onbekende onmogelijke vijand.
  waar vervolgens alleen door de boodschapper iets tegen gedaan kan worden als er veel geld voor word gegeven aan de boodschapper .Weet dan dat je te maken hebt met psychopathologie van de bovenste plank.De drie instrumenten van psychopathologie zijn namelijk:Angst zaaien met liegen over agressie.
  Een overheid die ze niet weert zal ze aantrekken als stroop vliegen.
  Een beroeps verbod voor psychopaten om bij de overheid of als werknemer bij multinationals te werken is een begin om dit soort leugens in de kiem te smoren.
  De lichtsnelheid is een wetenschappelijk gegeven,om daar overheen te gaan is een bijna onmetelijke hoeveelheid brandstof nodig.De afstanden zijn zo groot dat reizen eigelijk onmogelijk is voor levende wezens .Ruimte straling,biologische besmetting grote risico’s.
  Wij kunnen eventueel een probe verwachten die komt meten of een communicatie middel brengt.
  Wij,de mensheid hebben inmiddels ook iets bedacht ,namelijk een soort zeil met kleine probe’s[robots] die wij met laser tot 20% licht snelheid kunnen opvoeren.
  Als we met de Kwantum techniek enteangled particles[over grote afstanden gelijktijding reagerend op elkaar] een 1-0 vertaling[computertaal] apparaatje kunnen mee sturen zouden we over zeer grote afstanden kunnen communiceren met wat er eventueel aan hoog ontwikkelende beschavingen rond zweeft in het heelal. Omgekeerd zou zoiets ook mogelijk zijn natuurlijk.Als zij zo hoog of hoger ontwikkeld zijn als men ons toch steeds probeert wijs te maken.

 • Arka schreef:

  Hoax, jouw uitleg is inderdaad van toepassing voor onze materiële dimensie, en dat lijkt het onmogelijk om die afstanden te overbruggen, maar er zijn sterke aanwijzingen dat Ufo’s en hun bemanningen multidimensionaal zijn, soms zijn ze ineens verdwenen, opgelost, voor ons moeilijk te bevatten, Coen Vermeeren heeft er een boek over geschreven’
  https://books.google.nl/books?id=PwswAgAAQBAJ&pg=PT104&lpg=PT104&dq=Ufo%27s+multidimensionaal&source=bl&ots=64dUEN2VMf&sig=_17hy8m7PCGmKQGTJgyviIv0Ip8&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjxnp6egNfVAhVKY1AKHZpWAggQ6AEILjAB#v=onepage&q=Ufo's%20multidimensionaal&f=false

 • x

  Check Also

  biden

  De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

  Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

  biden

  Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

  Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

  >