Homepagina » Buitenland » Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet
arts
Foto: 'Object of organisme' (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

De Amerikaanse arts Carrie Madej heeft verschillende coronavaccins in het lab bestudeerd en was naar eigen zeggen geschokt door wat ze zag. Ze ‘huilde harder dan ooit’. Ze zei dat ook andere Amerikaanse laboratoria de inhoud van de vaccins hebben onderzocht, om vervolgens te worden gesloten.

Tentakels

Ze onderzocht onder andere een Moderna-vaccin in een laboratorium in Georgia en stuitte op allerlei vreemde voorwerpen, waaronder lange draden en een ‘object of organisme’ waar ‘tentakels uit kwamen’. Het leek te ‘groeien of te bewegen’, zei dr. Madej in de Stew Peters Show. Ze nam contact op met diverse collega’s, maar die hadden ook geen idee wat het was.

Heel verontrustend

“Het was alsof het zelfbewust was. Het was heel verontrustend,” zei de arts.

Dit object of organisme met tentakels bleek ook in andere flesjes van Moderna te zitten. “Ik kon het niet geloven.” In alle vaccins, ook de prik van Janssen, trof ze ‘grafeenachtige structuren’ aan.

Nog nooit zoiets gezien

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit hoort niet in ‘vaccins’ te zitten. Wat gebeurt er als je dit aan een kind geeft? Ik begon te huilen toen ik dit zag,” zei Madej.

4.6 107 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Ik kan mij héél goed voorstellen, dat, ALS je zelf arts bent en uiteraard je hart op de goede plaats hebt, het helemaal schokkend is wat je dan waarneemt.
Dit is pure horror in optima forma!
Wij hebben de afgelopen maanden natuurlijk al meerdere artikelen gelezen, waarin de “vaccins”, die geen vaccins zijn, werden geanalyseerd en besproken. Daar kwamen al de meest verschrikkelijke bevindingen uit.
Grafeen-oxide was dan nog de meest algemene.
Dat Carrie Madej hier om moet huilen, dat kan ik mij heel goed voorstellen. Zij huilt uiteraard om de machteloosheid, die zij voelt.
Hoeveel wetenschappers hebben het afgelopen jaar al niet aan de bel getrokken? En hoe erg is het niet, dat deze integere mensen door de meeste media werden weggezet als leugenaars of nog erger.
Het is om moedeloos van te worden. En TOCH gaan wij het niet opgeven.
DAT is in ieder geval geen optie. En ik denk dat dat voor de meesten van ons geldt.

Anneke
Anneke
1 maand geleden

Is het Black Goo???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Het is gewoon een Experimentele Vuilnisbak-VacciNazi…die Demonische Elite-Parasieten & Vrijmetselaars hebben de grootste lol op dit moment met het samenstellen ervan…Beetje Experimenteren op wat voor gruwelijke manieren ze Mensen Kapot kunnen maken…mRNA, Grafeenoxide, Roestvrijstaal, Spike-Wiwitten, Bananenschillen, Parasieten, geaborteerde Foetussen…Het staat elk lid van de Cabal vrij om Afval naar Keuze te doneren als ingrediënt voor de Operatie-Depopulatie-VacciNazi…Degene die de Slachtoffers het meest kan laten creperen wint een Hoofdprijs van maar liefst 500 miljoen Dollar…

Nwe
Nwe
1 maand geleden

Dat soort dingen krijg je als je vaccins niet koud genoeg bewaart. Ik hou mijn hart vast voor Afrika en andere warme landen die onze vaccin restanten toegestuurd hebben gekregen.
https://corona.nhg.org/covid19-vaccinatie/bestellen-en-bewaren-van-de-vaccins-covid-19-vaccinatie/

x

Check Also

voetballer

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek ...

kuiken

Azarkan haalt hard uit naar Attje Kuiken: ‘Ze waant zich een kruising tussen Jomanda en Gommers’

Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) pleit voor een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

99
0
We lezen graag je reactie!x