Buitenland

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse arts Carrie Madej heeft verschillende coronavaccins in het lab bestudeerd en was naar eigen zeggen geschokt door wat ze zag. Ze ‘huilde harder dan ooit’. Ze zei dat ook andere Amerikaanse laboratoria de inhoud van de vaccins hebben onderzocht, om vervolgens te worden gesloten.

Tentakels

Ze onderzocht onder andere een Moderna-vaccin in een laboratorium in Georgia en stuitte op allerlei vreemde voorwerpen, waaronder lange draden en een ‘object of organisme’ waar ‘tentakels uit kwamen’. Het leek te ‘groeien of te bewegen’, zei dr. Madej in de Stew Peters Show. Ze nam contact op met diverse collega’s, maar die hadden ook geen idee wat het was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Heel verontrustend

“Het was alsof het zelfbewust was. Het was heel verontrustend,” zei de arts.

Dit object of organisme met tentakels bleek ook in andere flesjes van Moderna te zitten. “Ik kon het niet geloven.” In alle vaccins, ook de prik van Janssen, trof ze ‘grafeenachtige structuren’ aan.

Nog nooit zoiets gezien

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit hoort niet in ‘vaccins’ te zitten. Wat gebeurt er als je dit aan een kind geeft? Ik begon te huilen toen ik dit zag,” zei Madej.

4.6 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik kan mij héél goed voorstellen, dat, ALS je zelf arts bent en uiteraard je hart op de goede plaats hebt, het helemaal schokkend is wat je dan waarneemt.
Dit is pure horror in optima forma!
Wij hebben de afgelopen maanden natuurlijk al meerdere artikelen gelezen, waarin de “vaccins”, die geen vaccins zijn, werden geanalyseerd en besproken. Daar kwamen al de meest verschrikkelijke bevindingen uit.
Grafeen-oxide was dan nog de meest algemene.
Dat Carrie Madej hier om moet huilen, dat kan ik mij heel goed voorstellen. Zij huilt uiteraard om de machteloosheid, die zij voelt.
Hoeveel wetenschappers hebben het afgelopen jaar al niet aan de bel getrokken? En hoe erg is het niet, dat deze integere mensen door de meeste media werden weggezet als leugenaars of nog erger.
Het is om moedeloos van te worden. En TOCH gaan wij het niet opgeven.
DAT is in ieder geval geen optie. En ik denk dat dat voor de meesten van ons geldt.

Anneke
Anneke
2 jaren geleden

Is het Black Goo???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het is gewoon een Experimentele Vuilnisbak-VacciNazi…die Demonische Elite-Parasieten & Vrijmetselaars hebben de grootste lol op dit moment met het samenstellen ervan…Beetje Experimenteren op wat voor gruwelijke manieren ze Mensen Kapot kunnen maken…mRNA, Grafeenoxide, Roestvrijstaal, Spike-Wiwitten, Bananenschillen, Parasieten, geaborteerde Foetussen…Het staat elk lid van de Cabal vrij om Afval naar Keuze te doneren als ingrediënt voor de Operatie-Depopulatie-VacciNazi…Degene die de Slachtoffers het meest kan laten creperen wint een Hoofdprijs van maar liefst 500 miljoen Dollar…

Nwe
Nwe
2 jaren geleden

Dat soort dingen krijg je als je vaccins niet koud genoeg bewaart. Ik hou mijn hart vast voor Afrika en andere warme landen die onze vaccin restanten toegestuurd hebben gekregen.
https://corona.nhg.org/covid19-vaccinatie/bestellen-en-bewaren-van-de-vaccins-covid-19-vaccinatie/

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x