Great ResetMens en Dier

Stamelende Soros junior maakt zich niet populair met uitspraken over Trump

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Volgens Alexander Soros, de zoon van miljardair George Soros, is oud-president Donald Trump verantwoordelijk voor het wantrouwen tegen instituties in de Verenigde Staten.

De Verenigde Staten hebben checks en balances en één man, Donald Trump, heeft dat allemaal weggenomen, zei Soros stamelend tijdens een paneldiscussie op het World Economic Forum in Davos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“In Davos is Donald Trump al president,” vervolgde Soros. “Dat is alleen maar goed, want de heersende opvatting in Davos is altijd onjuist.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel kritiek

Volgens Soros junior zijn er twee mogelijkheden: Trump belandt in de bak of komt aan de macht. “Hij gaat niet naar één of ander strand om met pensioen te gaan,” zei hij. Op sociale media kreeg hij na de sessie veel kritiek over zich heen.

Het World Economic Forum zette de discussie rond 02.00 uur op YouTube, om de video vervolgens op privé te zetten, tot verbazing van velen.

Beroerte

Eerder had vader George moeite met het voorlezen van een speech bij de Technische Universiteit München. Het leek alsof de miljardair vastliep.

“Het smelten van de Groenlandse ijskap beïnvloedt… elk gebied… Of… leidt tot zeven meter zeespiegelstijging,” sprak Soros hakkelend.

“Soros lijkt een beroerte te krijgen terwijl hij een WEF-script voorleest over het ‘smelten van de Groenlandse ijskap’ en andere klimaatonzin,” reageerde journalist Patrick Henningsen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Vader George en zoon Alexander Soros waren al niets, zijn niets en zullen NOOIT wat worden.

Alexander is dus de beoogde opvolger van George. Net zo’n verschrikkelijk misbaksel. De appel valt niet ver van de boom.

Donald Trump doet het, net als 8 jaar geleden, weer bijzonder goed. De Amerikanen weten dondersgoed wie hun de afgelopen jaren zo snel de vernieling heeft geholpen.

Vandaar dat Donald (weer) hun vertrouwen heeft. EN is het dus heel goed mogelijk, dat straks in november hij wederom als winnaar uit de bus zal komen.

Maar….. er zitten nog wel wat addertjes onder het gras.

Vanochtend las ik op Telegram, dat “ze” dit jaar vol in de aanval gaan met het uitrollen van die zogenaamde Ziekte X.
Tegen die tijd heeft, zoals het er NU naar uitziet, de WHO onbeperkte macht en zal dus de hele wereld EN dus ook de Verenigde Staten, plat leggen.

Dan kunnen de inwoners van de VS alleen maar per mail stemmen EN dat is koren op de molen van diegenen, die GEEN Donald Trump meer als regeringsleider willen hebben.

Wij moeten het maar weer afwachten, want ondertussen lees ik toch ook veel positieve berichten over de White Hats. Die zouden verantwoordelijk zijn voor de positie van Donald.

Even off topic, maar ik vind dit wel zó mooi, dat ik het graag wil delen:

IF YOU ONLY KNEW
HOW MUCH MONEY
WAS SPENT TO
BRAINWASH YOU,
YOU WOULD REALIZE
HOW SPECIAL YOU
ARE.

JohnKuhles
JohnKuhles
3 maanden geleden

lol … ze weten dat steeds meer mensen het door hebben …

Vout
Vout
3 maanden geleden

Niemand interesseert zich in jouw mening, ga gewoon dood net als dat reptiel die je vader noemt. Het maakt helemaal niets uit wie de puppet president is in amerika. Degenen die de puppet bespelen trekken letterlijk aan de touwtjes.

Armand
Armand
3 maanden geleden

De huidige wereld en regeringsleiders, koningshuizen, organisaties als NWO, WEF, WHO, UN, EU Moloch, NATO, Bilderberg, Vrijmetselarij, Multinationals en de machtige puisant rijken der aarde.

“Zij bedriegen u niet alleen, maar laten zelfs zien dat ze u bedriegen”

Hun doel chaos en destructie te zaaien, comform de overste der wereld Satan himself.

Als ware het mogelijk een soort

“Hunger Games” creëren voor de mensheid.

Een quote van Henry Kissinger tijdens een WHO bijeenkomst op 25 februari 2009 over Eugenics.
Kissinger was een docent van Klaus Schwab (WEF)

Quote: As de kudde éénmaal de plicht van vaccinaties accepteert, is het game over.

Ze zullen alles accepteren zoals verplichte bloedafname en orgaan donatie.

“voor het grote doel”

We kunnen ook kinderen genetisch modificeren en steriliseren. “voor het grote doel”.
Controleer het schaap zijn geest en je zult de kudde in jou macht hebben. De vaccin fabrikanten zullen miljarden verdienen. En voor véél van jullie investeerders die hier aanwezig zijn is het “Een Win Win situatie”.

We dunnen de kudde uit en de kudde betaald ons ook nog voor onze “Uitroeiing service”.
In de toekomst is de vraag hoe wij de wereldbevolking kunnen reduceren vanwege de groei. We zouden kunnen beginnen zodra men ouder wordt dan 60 á 65 jaar. Men leeft langer dan men produceert en opleeverd. Dit kost de maatschappij erg véél.

Daarna de zwakken en de nutteloze die niets aan de maatschappij bijdragen en daar zijn er steeds meer van. Volgens de globalist Henry Kissinger een docent van Klaus Schwab.

Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: “Er is geen God. Ons kan niets gebeuren.” Ze denken er verder niet over na. Psalm 10:4

Wee hun die onrecht beramen en op hun bed allerlei boze plannen uitdenken. Vroeg in de morgen staan zij op om ze uit te voeren.

Niemand zal dat verhinderen, omdat het in hun macht ligt het te doen. Hebben zij hun zinnen gezet op een bepaalde akker, dan zorgen zij ervoor die te krijgen.

Zien zij een huis dat zij willen hebben, al is het iemands enige bezit, dan leggen zij er beslag op met dreigementen en geweld.

‘Daarom,’ zegt de Here, ‘ga Ik voor u een straf bedenken. Het zal een vreselijke straf zijn, waaraan niemand zich kan onttrekken. U zult dan niet meer trots met uw neus in de wind lopen, want het zal een verschrikkelijke tijd zijn. Micha 2:1-3

Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter. Wee hun die in hun eigen oog wijs zijn en naar hun eigen mening verstandig.
Jesaja 5:20‭-‬21

ʼs Nachts zal er geen lamp meer branden en van bruiloften zal geen sprake meer zijn. Dit alles staat haar te wachten, omdat haar zakenlui de machtigste ter wereld waren en omdat zij met haar toverij alle volken misleidde.

Het bloed van de profeten en de gelovigen heeft in deze stad gevloeid. Zij is schuldig aan het bloed van alle mensen die op aarde zijn vermoord.’
Openbaring 18:23, 24

Het Griekse woord dat vertaald is als ‘hekserij’ is ‘pharmakeia’ (waaruit we het woord ‘apotheek’ afleiden). ‘Pharmakeia’ beschrijft tovenarij, magie en magische kunsten; het omvat het gebruik van drugs van welke aard dan ook voor een magisch effect (Garland 2004b:75).

Tijdens Daniëls 70e week zal Babylon niet alleen een paar regio’s hier of een paar steden daar betoveren, maar alle naties misleiden met haar hekserij (‘pharmakeia’).

Openbaring 18:23 voorziet een wereldwijd misbruik van drugs (i.h.b. vaccins e.d.) om alle naties te betoveren en te misleiden? God zal deze occulte praktijken beoordelen.

Tot op zekere hoogte zullen de grote kooplieden van de aarde zichzelf nog verder verrijken als ze op winstgevende wijze deelnemen aan deze wereldwijde misleiding. Openbaringen 18:23.. tovenarij=pharmake

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x