GezondheidCorona

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende spray goedgekeurd die Sars-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, in slechts 2 minuten kan doden. Dat heeft het overheidsagentschap maandag aangekondigd.

Omdat Sars-CoV-2 een nieuw virus is, kon het pas recentelijk worden getest in laboratoria. Het onderzoek is nu afgerond en de gegevens laten zien dat de sprays van het merk Lysol effectief zijn tegen het virus, aldus een woordvoerder van de EPA tegenover Yahoo Life.

Veel mensen denken nog dat het aanraken van besmette voorwerpen kan leiden tot besmettingen. Na de publicatie van een studie in het New England Journal of Medicine die laat zien dat Sars-CoV-2 uren kan blijven zitten op voorwerpen zoals plastic of karton begonnen mensen massaal supermarktverpakkingen te ontsmetten.

Meer dan 99,9 procent

Volgens overheidsinstanties, waaronder de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, is er echter geen bewijs dat het virus op deze manier wordt overgedragen. Zelfs de WHO heeft nu aangekondigd dat overdracht van het coronavirus via de lucht in slecht geventileerde ruimtes niet uitgesloten kan worden.

Uit een studie in het American Journal of Infection Control blijkt dat het virus na behandeling met de spray voor meer dan 99,9 procent was verdwenen.

“De Lysol-producten zijn effectief tegen Sars-CoV-2 omdat ze de werkzame stof dimethylbenzylammoniumsaccharinaat bevatten, die het virus openbreekt en vernietigt,” zei professor Bill Wuest van de Emory-universiteit in Atlanta tegen Yahoo Life.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
1 jaar geleden

Een virus bestaat helemaal niet! Wat word er dan wel gedood? Je hersencapaciteit of je eigen beoordelingsvermogen.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Terwijl je niet besmet kunt worden door het aanraken van spullen? Heel logisch…

Nico
Nico
1 jaar geleden

Iets wat niet leeft kun je niet doden…….

Margie
Margie
1 jaar geleden

The only way to get a virus is to be injected with it
https://youtu.be/7ZjvgHdAD5M

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x