Bewustzijn

Islamitische terrorist maakte jacht op christenen, tot een ‘lichtbal uit de hemel’ zijn leven veranderde

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al-Rashid was de aanvoerder van een radicaal-islamitische terreurgroep die iedereen aan de islam wilde onderwerpen. Toen hij hoorde dat een aantal moslims zich tot het christendom had bekeerd, besloot hij de verantwoordelijke zendelingen te vervolgen en vermoorden. Het plan veranderde zijn leven voorgoed, schrijft Mark Ellis voor Assist News.

Ene pastoor Paul zou in Azië, het Midden-Oosten en ontwikkelingslanden kerken hebben gesticht en in meerdere talen Bijbels hebben verspreid. Al-Rashid besloot zijn familie te vergiftigen. De dochter van pastoor Paul werd ernstig ziek en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Op een afstandje keek Al-Rashid samen met twee anderen toe hoe de dochter bij het ziekenhuis aankwam. Hij wilde haar ontvoeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niet zijn vijand

Volgens de nieuwssite zag Al-Rashid plotseling een bal van licht uit de hemel komen richting de kamer waar de dochter lag. Uit de lichtbal kwam een hand die haar aanraakte, waarop ze wakker werd en opstond.

“Ik beefde van angst,” zei Al-Rashid. “Ik voelde me duizelig en stortte in.”

Hij kreeg de beelden maar niet uit zijn hoofd en kon niet slapen. De nacht erna verscheen er een schaduw die hem vroeg waarom hij ‘hem kruisigde’. Al-Rashid besefte plotseling dat de christenen niet zijn vijand waren.

Verzoening

Hij opende een Bijbel, die hij had om het christendom te bekritiseren, en zijn oog viel op de volgende passage: “Het ware licht, dat ieder mens verlicht en naar de wereld kwam. Het Woord was in de wereld, de wereld is door hem ontstaan en toch kende de wereld hem niet.”

Al-Rashid dacht dat de lichtbal die uit de hemel kwam Jezus was, schrijft Ellis. Hij besloot een bezoek te brengen aan pastoor Paul en het hele verhaal op te biechten. Paul werd niet boos, maar omarmde de terreurleider met tranen in zijn ogen. Al-Rashid maakt inmiddels geen jacht meer op christenen.

‘Man in het wit’

Vorig jaar maakte een voormalig strijder van terreurgroep IS iets soortgelijks mee. In een droom zag hij naar eigen zeggen een ‘man in het wit’ met een verrassende boodschap, zo meldde de Christian Post.

De IS-strijder had ‘plezier’ in het doden van christenen tot hij dromen begon te krijgen. Hij vertelde dat hij een droom had gehad met de volgende boodschap: “Je bent mijn volk aan het doden.” De jihadist begon twijfels te krijgen over waar hij mee bezig was.

[EO]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“Al-Rashid dacht dat de lichtbal die uit de hemel kwam Jezus was…”

Zo te lezen, zijn ze aan het proefdraaien met Project Blue Beam.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Iedereen gaat naar het LICHT waar hij/zij vandaan komt; het LICHT is er voor iedereen.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Mindcontrol via de ether. Ik heb die man met baard in wit al een paar keer voorbij zien komen bij reclame.(onlangs)Heel snel. Het is bekend in de reclame wereld om iets heel snel te laten zien. bv. cola. Dan krijg je zin in cola, zonder dat je er erg in hebt. Aangezien we boven ons satellieten hebben en de wereld vol zendmasten(incl.gadgets) staat is dit niet zo moeilijk.(radiogolven 11 frequentie) Gevangenen krijgen nu gratis tablets. Geeft je te denken.
Je kunt dus mensen sturen. Agressief maken, lam houden(islam haha), ziek maken enz. In zo’n wereld leven we nu en dat al zonder propaganda nieuws.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Even voor de duidelijkheid. God is van de natuurlijke orde. Die kun je krijgen zonder gebruik te maken van geld, geweld of macht. Liefde is onbetaalbaar en ongedwongen. Technologie is macht. Dus dat is niet de echte god. Tres simple.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x