Binnenland

Statisticus dient Wob-verzoek in bij Hugo’s ministerie over PCR-test, krijgt na 9 maanden bizar antwoord

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Statisticus Fritsander Lahr diende bij het ministerie van Volksgezondheid van Hugo de Jonge een Wob-verzoek in om informatie over de Ct-waarden van de PCR-test boven water te krijgen. De Ct-waarde is een maat voor het aantal cycli dat nodig is om het genetische materiaal waar te nemen. Bijna negen maanden later kreeg hij een reactie op zijn Wob-verzoek.

Lahr kreeg een brief waarin staat: “De door u gevraagde informatie is niet aanwezig. Dat betekent dat ik uw verzoek om informatie afwijs op grond van artikel 3 van de Wob.” Het ministerie meldt wel: “Het optimale aantal vermeerderingscycli ligt voor het overgrote aantal testen tussen de 40 en 45 cycli. Indien na dit aantal cycli van 40-45 geen signaal is waargenomen, dan wordt de uitslag als negatief bepaald.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het ministerie meldt dat het optimale aantal cycli 40-45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven, stelt Lahr.

Veelzeggend

“Dit is veelzeggend,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet in een reactie op Twitter. “Positieve uitslagen heten na meer dan 28 cycli reeds valspositief en bewijzen geen besmettelijkheid.” Hij gebruikt ook de hashtag ‘PCR-hoax’.

De PCR-test is makkelijk te manipuleren en onbetrouwbaar. Er zijn al veel artikelen over geschreven door experts, medisch journalisten en andere onderzoekers. Bij een Ct-waarde van 35 of hoger zegt de uitslag eigenlijk niets.

Fauci: het is zinloos om meer dan 35 cycli te draaien

Dr. Kary Mullis, die de Nobelprijs won omdat hij het PCR-proces heeft uitgevonden, zei: “Met PCR kun je – als je het goed doet – vrijwel alles in het lichaam vinden.” Over het aantal cycli zei hij: “Als je meer dan 40 cycli nodig hebt, is er iets goed mis met je PCR.”

Zelfs dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, heeft openlijk toegegeven dat je bij meer dan 35 cycli geen levend virus, maar ‘dode nucleotiden’ detecteert.

4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
2 jaren geleden

Dat de PCR test nutteloos is en niks zegt, was een jaar geleden al bekend. De massa wil het niet weten en houdt vast aan de comfortabele leugen. Liever dat dan te ontwaken met de pijnlijke waarheid.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Officiële stukken van het Ministerie van VWS die ik al een half jaar geleden na maanden bellen en schrijven kreeg maakten nog melding van 36 tot 40 Cycli….dat hebben ze dus blijkbaar inmiddels opgeschroefd tot 40 tot 45….dat betekent dus NOG MÉÉR POSITIEVEN VOOR DE STATISTIEKEN….

Lange Fries
Lange Fries
2 jaren geleden

Ze gebruiken ook maar één marker i.p.v. 3. Dit is standje ‘altijd prijs’. Zo heeft Fauci ook een Aidsepidemie opgehyped om zodoende medicijnen te verkopen aan mensen die dat niet nodig hadden.

Simon
Simon
2 jaren geleden

Kary Mullis stierf begin augustus 2019, vier maanden voor de uitbraak van SARS-CoV-2, aan ‘pneumonia’ ?!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x