Financieel

Nederlands gezin daagt bankwezen uit, weigert hypotheek te betalen

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In ons land is sprake van een hypotheekdrama. Meer dan 70.000 Nederlanders hebben een betalingsachterstand van meer dan drie maanden bij hun bank.

In Assen woont een gezin dat al 12 maanden geen hypotheeklasten meer heeft betaald. In de ogen van het gezin zijn banken privébedrijven die alleen maar zoveel mogelijk geld willen verdienen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het gezin wil niet meer meewerken aan het huidge economische systeem waarin hypotheken een sleutelrol spelen om mensen te veranderen in schuldenslaven. In Nederland moeten burgers zelf de barricades op. In IJsland is de situatie anders. Daar kiest de overheid voor de burgers in plaats van de banksector.

Belangenverstrengeling

De Nederlandse politiek kiest nog voor de banken en overige financiële instellingen. Wellicht heeft dat te maken met de belangenverstrengeling tussen politici en de banken. De financiële instellingen besteden hun geld op ‘zinvolle’ wijze, zoals het uitbetalen van 750.000 euro plus bonussen aan oud-minister van Financiën Gerrit Zalm, 450.000 euro aan oud-premier Jan Peter Balkenende en 400.000 euro aan oud-minister van Financiën en oud-vicepremier Wouter Bos. En dan hebben we het nog niet gehad over de boekhoudfraude.

Hoewel burgers moeten opdraaien voor extra bezuinigingen en kleine banken wel mogen omvallen heeft Den Haag al bakken met geld uitgetrokken om de grootste Nederlandse banken uit te kopen met als gevolg dat Nederland met de hoogste hypotheekschuld van heel Europa zit opgezadeld. De banken verdienen intussen grof geld aan de rente die de Nederlanders op hun veel te hoge hypotheken betalen zodat de bankiers hun salarissen nog wat verder kunnen verhogen.

Manipuleren

Eén van de medeverantwoordelijken voor het ABN Amro-drama, oud-bestuursvoorzitter Rijkman Groenink, wordt vrolijk voorzitter van de raad van commissarissen van persbureau ANP. Daarmee wordt eens te meer duidelijk hoe de reguliere media worden gecontroleerd door dezelfde financiële elite. De pers wordt niet gebruikt om het volk te informeren, maar te manipuleren.

Buiten de nieuwe politieke partij SOPN lijkt er niemand in Den Haag te zijn die van plan is zijn of haar loyaliteit te verleggen.

Als één gezin in het noorden van het land ontdekt dat banken geld maken uit het niets en rente rekenen over de zogenaamde uitstaande lening, wat gebeurt er dan als duizenden mensen tot diezelfde ontdekking komen? Er zijn al meer Nederlanders, maar ook Canadezen en Amerikanen, die gestopt zijn met het afbetalen van leningen en het aflossen van hypotheekschuld na de ontdekking van deze fraude.

Bron: Visionair.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
11 jaren geleden

Kan dit in Nederland?????
Ja, juist in Nederland want daar slapen de burgers het hardst..zzzzz…zzzz

Beschouwer
Beschouwer
11 jaren geleden

Heel goed deze weerstand tegen die loodzware last want je hypotheek bestaat uit geld uit niks gemaakt en bestaat nog niet eens 1 minuut voordat je hypotheek wordt verstrekt/toegekend. En als u niet in staat bent om de lasten te betalen dan heeft de bank een berg stenen ofwel een stuk onroerend goed voor geld uit niks gemaakt (mooi voor hun dus). Dus voor de hypotheekverstrekker (een financiele instelling) maakt het niet uit of u er in slaagt of u uw aflossingsverplichtingen kunt voldoen. Snappu ???!!!

Giacomo
Giacomo
11 jaren geleden

Hallo ik vindtdit filmpje ten eerste zeer amateuristisch hoe kunnen de mensen dit serieus gaan nemen ik geloof helemaal niks van dit verhaal… Jammer dat weer goedgelovige mensen hunzelf in de problemen gaan werken na het horen van deze flauwe kul…

Morgane
Morgane
11 jaren geleden

Hoef ik mijn huur dan ook niet meer te betalen ? Die wordt ook ieder jaar verhoogd. Of is dat weer anders ?

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x