BuitenlandCorona

Grote corona-uitbraak onder gevaccineerden in woonzorgcentrum in Nijvel, 12 doden

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een woonzorgcentrum in het Belgische Nijvel zijn 12 mensen overleden na een grote corona-uitbraak. Vrijwel alle bewoners waren gevaccineerd. Experts onderzoeken momenteel wat de reden is van de uitbraak, meldt de VRT.

Zo’n 95 procent van de bewoners van het woonzorgcentrum, Nos Tayons in Waals-Brabant, is gevaccineerd met Pfizer en toch raakte de helft van de 119 bewoners besmet. De 12 bewoners die zijn overleden waren allemaal ingeënt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Delta-variant zou er rondgaan. In Groot-Brittannië is bijna een derde van de mensen die overlijden met de Delta-variant volledig gevaccineerd, valt te lezen in een rapport. De Delta-variant is daar inmiddels dodelijker voor gevaccineerden dan voor niet-gevaccineerden, schrijft weekblad Wochenblick.

Buitengewoon gevaarlijk

Dit is waar Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige, eerder al voor waarschuwde. Hij schreef in een verklaring dat de coronavaccins een bedreiging vormen voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking.

De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een pandemie, zei Vanden Bossche, die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Het vaccin dwingt het virus om te muteren. Na enkele doelgerichte mutaties zal het volledig resistent worden tegen antistoffen tegen corona, ongeacht of die via natuurlijke infectie dan wel door vaccinatie werden opgewekt. Gevaccineerden zijn op dat moment alle immuniteit tegen corona totaal verloren, zei de viroloog.

Desastreuze gevolgen

Vooral ouderen met een zwak immuunsysteem die al gevaccineerd zijn, lopen volgens hem risico. Antilichamen die na de vaccinatie gevormd worden, vallen vooral het spike-eiwit van het coronavirus aan. De mutaties stellen het uiteindelijk in staat te ontsnappen aan de door het vaccin opgewekte antilichamen.

Dit kan desastreuze gevolgen hebben en tot massale sterfte leiden, stelt Vanden Bossche. “Het leidt onvermijdelijk tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen vooral de ouderen, die als eerste gevaccineerd werden, plotseling niet langer beschermd zijn.”

Ook Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft gewaarschuwd dat de coronavarianten worden veroorzaakt door de vaccins.

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Je zou toch zeggen, dat er meer dan genoeg gewaarschuwd is. Maar het mag schijnbaar allemaal niet helpen. Arme, oude, weerloze mensen zijn het slachtoffer. De pil van Drion was een stuk humaner geweest dan op deze manier aan je einde te komen.
ALLES wat meerdere ECHTE experts al maandenlang hebben voorspeld, wordt langzamerhand werkelijkheid. Een inktzwarte toekomst dreigt voor heel veel mensen.
Maar vergis je niet: OOK voor de mensen die tot nu toe dapper stand houden, stapelen de problemen zich op.
En dan heb ik het niet over simpele zaken als een bezoek aan een kroeg, op vakantie of andere niet-essentiële zaken. Nee, dan heb ik het over een eventuele verplichting. DAN wordt het pas echt heel serieus. Wij kunnen natuurlijk refereren aan de code van Neurenberg over de integriteit van je lichaam, maar het lijkt er op dat de psychopaten, die de dienst uitmaken, met een simpele pennenstreek nieuwe wetten uit de hoge hoed kunnen toveren.
WIE kan dit nog stoppen?

JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

De Deltavariant is een ander woord voor dodelijke injectie ?☠!

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

En dat is nu net t plan je word ziek of gaat dood na t vaccin daar zit t virus in denk na voordat je blindelings de duivels dient Ze verzinnen steeds een nieuw variant om de angst en de regels en wetten aan te passen om wereldwijd dictatuur in te brengen Niks virus zij zijn t virus???

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat wordt dan Als de sodemieter een NIEUW DELTA-21-Gen-Therapie-Nood-Vaccin ontwikkelen….dat is gegarandeerd klaar binnen 100 dagen…Voor ALLE GEVACCINEERDEN is er vanaf heden:

HET VACCINAZI-Abonnement

Elk Kwartaal ligt er een Nieuwe editie VacciNazi voor u klaar!

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x