Homepagina » Gezondheid » Kijken: Stervende tiener herstelt nadat zijn moeder hem cannabis geeft
Kijken: Stervende tiener herstelt nadat zijn moeder hem cannabis geeft

Kijken: Stervende tiener herstelt nadat zijn moeder hem cannabis geeft

Wetenschappers pleiten voor onderzoek naar de effecten van cannabis op kankercellen nu blijkt dat een Britse jongen die de drug van zijn moeder kreeg de ziekte heeft overleefd.

Callie Blackwell zei dat ze besloot om haar zoon Deryn, die leed aan een zeldzame, agressieve vorm van leukemie, cannabis te geven om zijn pijn te verzachten terwijl hij in het ziekenhuis wachtte op zijn dood.

Dokters wilden hem geen cannabis voorschrijven en dus besloot Blackwell de drug dan maar te kopen van een dealer. Thuis maakte ze er cannabisolie van.

Zo goed als genezen

“Ik dacht bij mezelf: wat heb ik te verliezen? Hij is stervende,” zei ze in het Britse tv-programma This Morning. “Ik stond versteld van het resultaat. Dit had ik nooit verwacht.”

“Ik wilde het de hele wereld vertellen, het met iedereen delen, inclusief de dokters, zodat zij er anderen mee zouden kunnen helpen, maar ik wist dat het te gevaarlijk was,” vervolgde ze.

Deryn werd na zijn diagnose onderworpen aan chemotherapie en radiotherapie, maar dat mocht niet baten. Artsen zeiden dat ze niets meer voor hem konden doen.

De inmiddels 17-jarige Deryn herstelde echter langzaam maar zeker en is inmiddels zo goed als genezen. Hij werkt nu als kok.

Meer onderzoek

Wai Liu van de St George’s University of London heeft onderzoek gedaan naar de antikankereigenschappen van stofjes die in cannabis worden gevonden, waaronder CBD en THC.

In het laboratorium hebben we gezien dat deze bestanddelen de strijd aangaan met kanker, aldus Liu.

Peter McCormick van de Universiteit van Surrey zegt na het bestuderen van deze case dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de werking van cannabis.

Miljoenen

“We moeten meer onderzoek doen om te begrijpen wat er precies gebeurt,” zei hij.

De Oxford-universiteit heeft onlangs miljoenen opzij gezet voor onderzoek naar de drug.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken liet weten niet van plan te zijn om de ‘schadelijke drug’ te legaliseren.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Het is een grove schande en totaal beschamend dat een overheid en rechterlijke macht zich als verlengstukken van de farmaceutische industrie gedragen en mensen verbiedt cannabis te kweken om daar medicinale olie van te maken, waarmee men tracht een ziekte te bestrijden of het/een leven te redden.

  De overheid wil niet dat u afwijkt van de reguliere geneeskunde en bepaalt dat u geneest volgens haar regels, wetten en ideeën. De overheid is niet alleen bezig uw leven financieel te slopen, maar bepaalt ook hoe ze uw gezondheid sloopt.

  De overheid waarschuwt haar slaven kudde graag, maar deze zou ook niet misstaan: “Pas op, de overheid ontneemt u het recht uw leven of dat van anderen te redden!”….Dit is één van de vele waarschuwingstekst die op iedere straathoek te lezen zou moeten zijn.

  34 likes
  • exegese schreef:

   Precies, lees de protocollen van de wijzen van Sion, kijk om je heen en besef dat dat precies is wat ze met ons uitvreten. Tot op de letter precies is alles gepland en het wordt met minutieuze preciezie ten uitvoer gebracht.

   http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

   4 likes
   • henk schreef:

    Ik heb het pdf grote deels gelezen. Een goed stuk om kennis van te nemen, ten minste, als je het kan gebruiken voor je eigen geestelijke ontwikkeling.
    Niets is namelijk zo krachtig als iemand die zich bevrijd heeft van zijn ego.

    Als het je versterkt in je slachtoffer denken, dan versterk je hun ook in hun gelijk.
    De paradox is namelijk: iemand die strijd tegen de gevestigde orde is niet vrij van zijn ego.

    Want helaas is het zo dat zij op 1 punt gelijk hebben. Als er geen overheid zou zijn die de macht heeft en regeert met harde hand en regels, dat het een enorme bende zou zijn in de wereld, de mens in zijn huidige staat van zijn, kan niet met vrijheid om gaan.
    Wat zij zelf niet in zien is dat zij ook gevangen zitten in hun ego en dat hun verlichting een verlichtings waan is.
    Voor hun is zinnelijkheid dan ook iets slechts, omdat dat hun, verlichtings illusie doet wankelen.

    7 likes
    • exegese schreef:

     @henk je schreef oa : Want helaas is het zo dat zij op 1 punt gelijk hebben. Als er geen overheid zou zijn die de macht heeft en regeert met harde hand en regels, dat het een enorme bende zou zijn in de wereld, de mens in zijn huidige staat van zijn, kan niet met vrijheid om gaan.

     Ik kan begrijpen dat dat zo lijkt doch ik ben daar van een heel andere mening toegedaan. Dat is één van de hoofd-leugens waardoor wij hen vrijwillig dre macht geven die zij in dankbaarheid aanvaarden en tegen ons gebruiken.De mens is van nature zonder twijfel goedaardig maar door de constante indoctrinatie, manipulatie en overweldigende invloed die de illuminatie al duizenden jaren uitoefenen op mensen vanaf de geboorte tot aan het graf, van generatie op generatie heeft men ons (de mensheid) doordrongen van een schijnwerkelijkheid, die op haar beurt weer doordrongen is van het kwaad en verkeerde bedoelingen. Dit kan echter, als we ons daar bewust van worden binnen de kortste keren ongedaan gemaakt worden. Een voorbeeld daarvan zijn de Hunza’s een volk wat al eeuwen in volledige afzondering leeft van de rest van de wereld,zonder overheid, zonder politie, zonder hypotheken, zonder apotheken, zonder overvolle ziekenhuizen, zonder oorlog, zonder ziekte, zonder honger. En ze worden met gemak veel ouder dan honderd jaar in geluk en gezondheid, maar zonder het ooh zo verderfelijke en verslavende gemak. Ze verbouwen zelf hun voedsel, lopen dagelijks kilometers voor water en allerlei benodigdheden. Er is niets of niemand die hen gek maakt met onnodige prullaria of ontregelende onzin, zij leven in harmonie met God en natuur en volledige tevredenheid. Dat is hoe mensen eigenlijk van nature zijn als zij niet constant onder overweldigende invloed staan van het kwaad. Wat dat is wat de illuminatie zijn, het ultieme kwaad, zij aanbidden de duivel en geven hem ruim baan en totale macht, ten koste van de mensheid.
     Zij dreven een wig tussen de mens en zijn oorsprong, dat is hoe het zo verschrikkelijk mis kon gaan in de wereld.

     9 likes
     • Faye schreef:

      Henk zit in een andere dimensie, een andere werkelijkheid.
      Daar kun je tegen zeggen wat je wil, het komt niet aan, net zoals de msm leugens bij ons niet aankomen, het zijn 2 verschillende golflengtes en bestaan naast elkaar.
      Het ontzag voor de valse macht druipt er af, de macht die ze onterecht gegrepen hebben en nu los moeten laten.
      Of is Henk zelf een onderdeel van die onterechte op leugens gebaseerde macht? Zo een met een persoonlijkheidsstoornis en door het macho machtsmannetje uit te hangen in de waan verkeert dat hij werkelijk boven een ander staat?
      Ze gaan er achter komen als ze niets meer hebben van hun oneerlijk vergaarde geld, hoe heel erg gewoon ze dan ineens zijn.
      Ik zie hun val met vreugde tegemoet.

      4 likes
     • exegese schreef:

      @henk schreef : De mens is nog niet af. Wij hebben de mogelijkheid mens te worden.

      Dat is een gigantisch misverstand, de mens is perfect en de kroon op de schepping. Alleen heeft het kwaad zich de taak toebedeeld aan te tonen dat dat niet zo zou zijn en leek lange tijd daar waarachtig in te slagen alleen zal de mensheid zich te zijner tijd hervatten en als absolute winnaar uit de bus komen. Die tijd lijkt nu elke dag een beetje dichterbij te komen, het duurt echter nog steeds tergend lang, maar de geest is uit de fles en het kwaad kan langzaam maar zeker de koffers gaan pakken en oprotten. Ze vallen steeds harder door de mand.

      3 likes
     • henk schreef:

      Exergese

      De mens is nog niet af. Wij hebben de mogelijkheid mens te worden.

      Om een voorbeeld te geven als je hier komt belichten over intimiteit word je geboren in een gezin waar geen intimiteit
      is. dan loop je de rest van je leven tegen alles aan rondom dit thema.
      Zo zijn er vele thema,s
      Toegegeven dit is geen gemakkelijke planeet.

      Ik denk dat je hun val niet met vreugde tegemoet gaat zien. Ik denk dat je hun val met, sadistisch genoegen tegemoet ziet.

      Misschien dat dat dan het moment is dat je erkent dat dat in je huist.
      en dat dat de andere kant is van het thema dat jij hier komt belichten.
      Vrede.

      2 likes
    • Loki schreef:

     Henk waar zit je in hemelsnaam met je gezonde verstand ben je zelf niet een beetje een egotripper met dit soort uitspraken? Het vechten tegen illustere zaken is noodzakelijk om onze kinderen een fatsoenlijke toekomst te bieden. Maar dat interesseert je blijkbaar niet.

     exegese, een mens kant niet met vrijheid omgaan? Waar baseer je dat in vredesnaam op?
     Het afnemen van vrijheid is een vaststaand gegeven en de wil van de Elite in de pas te lopen van hun plannen. Nog ff en je mag straks de deur niet meer uit en alleen op vastgestelde tijden.
     Mag je straks alleen nog maar werken als een zombie en gaan ze straks nog voor je bepalen of je DNA technisch wel als man en vrouw bij elkaar past om kinderen te krijgen. Die straks ook worden opgevoed door school/opvoedinstituten. Je ziet het nu al die richting op gaan.
     Vrijheid is ieders goed recht en geen overheid die het recht heeft dit af te nemen. Op geen enkele wijze. Het afnemen van vrijheid is begonnen met het opstellen van regels door machtswellustelingen. Ze doen alsof de Aarde of grondgebied van hen is en alles maar denken te kunnen bepalen, maar niets is minder waar. Het is van het volk en niemand anders. Ja, wij het volk. Kortom het afnemen van vrijheid zal ernstige onrust onder de bevolking veroorzaken als ze dit zouden doorzetten. Daar kan je op wachten. Overigens was de Bataafse Republiek het laatste vrije Nederlandse Volk.

     4 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   1. Je mag zelf cannabis planten kweken.
   2. Je kan zelf cannabis olie maken.
   3. Je kan gewoon cannabis olie kopen.

   Alles is te vinden op internet, dus waar haal jij die onzin vandaan dat het verboden is!

   3 likes
   • exegese schreef:

    1. Je mag zelf cannabis planten kweken.

    Wiet of canabis kweken wordt onder voorbehoud gedoogd. Huurcoöperaties houden zich het recht voor om huurders die ook maar één plantje in huis of tuin hebben niet allen uit huis te zetten maar ook op een zwarte lijst te plaatsen zodat de sociale huurwoningen voorgoed buiten bereik vallen. Om maar een voorbeeld te noemen. Politie houdt zich ook het recht voor om ook 5 of minder planten bij mensen te ruimen als zij dat nodig achten. Het is dus domweg verboden mits men het onder vage voorwaarden gedoogd.

    2. Je kan zelf cannabis olie maken.

    Je kunt ook zelf alcohol stoken, dit is echter ten strengste verboden. Cannabisolie valt volgens de wet onder harddrugs en het maken ervan is derhalve wettelijk gezien niets minder dan een misdrijf.

    3. Je kan gewoon cannabis olie kopen.

    je kunt alleen cbd-olie legaal kopen, dit is de olie zonder thc en niet voor de helft zo werkzaam als de echte hennep-olie. (voor zo lang het nog duurt)

    Het is dus zeer zeker verboden, het kromme en misleidende gedoogbeleid is alleen om mensen zand in de ogen te strooien zodat de ware bedoelingen buiten beeld blijven.

    8 likes
    • Loki schreef:

     Exegese

     Dat valt allemaal onder de illegaal gecreëerde identiteit Natuurlijk Persoon waarmee de wet opereert en zelfs in de stukken van de politie staat “acteur”, wat inhoudt dat je je voordoet als Natuurlijk Persoon zodra je je legitimeert met jouw ID. Oftewel je papieren masker. Als mens heb je elk recht om te doen wat je wilt, als het maar binnen de grenzen valt van het menselijke (natuurwet). Kortom wij allen worden door de Overheid op een gigantische manier besodemietert en besloten.

     4 likes
     • exegese schreef:

      Dat klopt allemaal @Loki, echter als we ons niet houden aan de illegaal tot stand gekomen wetten worden we onverwijld bestraft, opgesloten of anderszins uitgeschakeld omdat er geen rechter ter wereld te vinden is die die bereid is echt recht te spreken. Het is allemaal volledig onder controle van het machtige establishment wat ons nog steeds in de tang heeft. Een ieder die het lef heeft zijn soevereiniteit te claimen zal het leven onmogelijk gemaakt worden.

      0 likes
     • Loki schreef:

      exegese
      Dat is niet helemaal waar omdat je waarschijnlijk niet weet dat er een gevecht op de achtergrond plaats vindt waar je nooit iets over zult horen. Inmiddels is het al aanbeland buiten het drievoudig corrupte rechtsmacht. Dan bedoel ik rechtbank, hooggerechtshof en de hoge raad. Men bevind zich al op internationaal niveau en daar kunnen ze er niet meer om heen.
      Oh en ik heb mijn soevereiniteit geclaimd en ik laat echt het kaas niet van mijn brood eten. Je moet alleen de juiste weg weten om het aan te pakken, maar 99,98% van de bevolking zijn geïndoctrineerde broekpoepende angsthazen. Zo is het en niet anders. En fraude, vervalsing en identiteitsfraude is strafbaar, zelfs voor een ambtenaar staat in de wet.
      Je zou voor de aardigheid eens de rechten van het kind moeten lezen. Daar staat duidelijk in dat “een kind het recht heeft zijn identiteit te behouden”. En de definitie van een kind is, een mens tot 18 jaar. Vat je nu wat ik bedoel?

      0 likes
     • exegese schreef:

      Ok Loki, je hebt dus je soevereiniteit geclaimd, volgens mij zou dat in moeten houden dat je niet meer gehouden bent aan de Nederlandse (illegale) wet maar aan het UVRM. Ook ben je niet meer, net zoals onze Koning belastingplichtig omdat die net als jij ook soeverein is. Heb jij al eens geweigerd een boete of belasting te betalen en vermeld dat je je soeverein mens van vlees en bloed bent, en zo ja wat gebeurde er toen ? Heb je anderszins wel eens profijt of nadeel gehad van je soevereine status ?

      0 likes
    • Hans schreef:

     Je hebt ook de mogelijkheid om naar een koffieshop te stappen en daar de benodigende spullen te kopen .
     Neem dan een soort met zo hoog mogelijk thc .

     1 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Alles leuk en aardig exegese, maar je kan gewoon alles kopen via internet van doe het zelf tot kant en klaar. Ga jij maar lekker azijnzeiken over de overheid…

     Denk jij nu echt dat ik alles doe wat de overheid wil, of dat de overheid alles van mij af weet. Het antwoord op beiden is NEE en NEE!

     0 likes
  • henk schreef:

   Tja over slachtoffer denken gesproken.
   Wat staat je in de weg om gewoon te doen wat nodig is?
   Zo tekeer gaan tegen de overheid ect. wil zeggen dat je nog volop geconditioneerd bent.
   ja in een perfecte wereld leven kan iedereen, maar kan je het ook in deze wereld?

   Zie eens hoe zij straalt wat een prachtig mens. zo ziet echte spiritualtijd er uit.

   0 likes
   • Faye schreef:

    Henk bedoelt hier de NGO’s, de multinational jongens en de zichzelf zwaar overschattende msm brul apen maar noemt het ”de overheid”.
    Geestig toch?

    1 likes
 • Hans schreef:

  Gewoon voorschrijven of zelf kopen dat is toch zo logisch als wat , zeker als je kanker hebt wat heb je dan te verliezen niets .
  Onderzoek is goed maar ondertussen uiteraard dat spul gaan gebruiken . Baat het niet dan heb je het in ieder geval uit geprobeerd .

  14 likes
 • Tijgerpanty schreef:

  Sorry maar hoe kan je nou iets wat puur natuur is “drugs” noemen.
  Ik moet altijd een beetje lachen om mensen hun domheid, wanneer ze roepen dat cannabis slecht en uit den boze is…terwijl ze die zelfde dag weer genieten van hun glaasje wijn.
  Ik begrijp nog steeds niet waarom alcohol (harddrugs) maatschappelijk geaccepteerd is en cannabis niet.
  Alcohol kan heel veel problemen veroorzaken qua gedrag en staat samen met tabak stipt bovenaan op de drugslijst met de meeste doden per jaar. En cannabis? Nog nooit iemand aan gestorven…

  6 likes
 • Franss schreef:

  De waarheid zal wel weer in het midden liggen:
  “… she did make one good point, specifically that she never claimed that cannabis cured Deryn’s two cancers … Although she clearly portrays cannabis as having been vital to her son’s seemingly miraculous recovery,

  to her it was because

  it somehow helped rescue the failing bone marrow transplant,

  not because it cured his cancer.

  https://sciencebasedmedicine.org/did-cannabis-cure-deryn-blackwell-of-his-two-cancers/

  4 likes
 • Henk Azie schreef:

  Het was Richard Nixon die cannabis als gevaarlijke drug liet kwalificeren( staat zelfs nog boven cocaine), dit zodat de politie anti Vietnam demostranten kon oppakken!

  2 likes
 • Hans schreef:

  Er werd toch gezegd dat de Nederwiet zeer sterk was , wel mocht ik kanker krijgen god bespaar me dan zou ik alles in het werk stellen om voldoende ervan naar binnen te krijgen . Geen plato of regering of andere wijsheden die me ervan tegenhoud . Je leeft maar 1 keer tenslotte en big farma kan het dak op .

  3 likes
 • Loki schreef:

  Nu zorgverzekeraars in Nederland cannabis niet meer vergoeden, kun je je afvragen welke belangen zij dienen. Op de site van de belangen behartigende organisatie Zorgverzekeraars Nederland https://www.zn.nl/336986134/Organisatie staan een paar zeer interessante punten die gewoonweg niet worden nagestreefd door de zorgverzekeraars terwijl dit een gezamenlijke visie is.

  •Zorgverzekeraars streven naar voortdurende verbetering van kwaliteit van zorg, gezondheid en kwaliteit van leven van hun verzekerden.
  •Zorgverzekeraars maken zich sterk voor doelmatige zorg en kostenbeheersing
  •Zorgverzekeraars zetten betrouwbaarheid, goede service en gemak voorop, zowel voor verzekerden als voor zorgaanbieders. De uitgangspunten zijn: zekerheid, zo min mogelijk administratieve lasten en glasheldere informatie
  •Zorgverzekeraars zijn niet primair gericht op het maken van winst. Ondernemerschap en onderlinge concurrentie staan in dienst van betere en betaalbare zorg en het bieden van keuzemogelijkheden aan verzekerden.

  Wat zou er gebeuren met de wachtlijsten als cannabis(olie) wel wordt ingezet op vele gebieden en vergoed zou worden door zorgverzekeraars.
  Duidelijk is dat zij op dit moment de Big Pharma dienen en niet uw belangen als patiënt terwijl u recht heeft op BETERE en DOELMATIGE ZORG ( 1ste, 2de en laatste punt) zoals zijzelf stellen.

  1 likes
  • Johan schreef:

   Zorgverzekeraars vergoeden het niet meer omdat niet bewezen zou zijn dat het werkt. Maar ondertussen wordt het wel door een bedrijf gekweekt in opdracht van de overheid. Een bedrijf met een beursgenoteerd filiaal in Canada. En deze cannabis, die dus niet zou werken, wordt wel aan het buitenland verkocht.

   0 likes
   • Loki schreef:

    Klopt maar zorgverzekeraars baseren zich op een rapport van de FDA welke flink wordt beïnvloed door farmaceutische industrie en dat met je genoeg zeggen. Vazalstaat Nederland loopt daar als een armzalig konijntje achteraan.

    1 likes
 • Arwijn schreef:

  En dat is dus waarom je ze snel Cannabis olie moet geven!

  1 likes
 • Freba schreef:

  Allemaal prietpraat van de Farmacriminelen. Maar wat wil je als iedereen ‘s-avonds een wietje opsteekt en geen slaappil neemt, te veel drinkt, geen antidepressiva neemt; dan wordt er niets meer verdient. Vanwege slaapproblemen (bijna 30 jaar wisselende diensten gehad) neem ik af en toe een Wietje. Geen kater etc. Toen mijn slaappilletjes -30 stuks voor 7,95 op waren -na DRIE Maanden- belde mijn huisarts op, dat ik moest stoppen. Beter was therapie etc,. Uiteraard eerst ff je 385 euris eigen risico opvreten en middelen opvreten die niet vergoed worden. Wat een domheid van zo’n meisje. Snappen er niets van. Ook het huisartsenvolk is geworden tot een soort sekte, die op trendy plaatsen aanwezig is. Een nieuw soort virus waart rond. “Het P.C. Hoofdvirus” Dure auto’s en dure kleding, anders hoor je er niet bij. Salarissen zijn gemiddeld met 50% is toegenomen (gemiddeld van 80K naar 120K, dankzij de stortingen van de “genees” middelenindustrie. En als het ff kan een dagje minder werken. druk druk druk druk. Blablablablablablablablablablablablablablaqblablablabla.

  1 likes
 • Freba schreef:

  Het wachten is op een chemisch “bereide” OBD en THC van de Farmaboys zelf. . Zelfde eigenschappen. Alleen weten het dan niet. Een nieuw middel, uiteraard tegen krankzinnige prijzen. Zolang men nog resten van mensen vindt, die b.v. duizenden jaren- in /onder het ijs hebben gelegen, waarbij wiet wordt aangetroffen, maak ik mij geen zorgen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  cannabis

  Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

  In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

  >