Homepagina » UFO » Aantal UFO-meldingen in Canada schiet omhoog
Aantal UFO-meldingen in Canada schiet omhoog

Aantal UFO-meldingen in Canada schiet omhoog

Twee kinderen vertelden hun ouders dat ze tijdens het sleetje rijden een geluid hoorden, waarna ze iets zagen wat ze omschreven als een vliegend hotel. Het vloog over een nabijgelegen huis en verdween. De waarneming staat op de lijst met 1180 UFO-meldingen die het afgelopen jaar in Canada zijn gedaan.

Het aantal UFO-waarnemingen in Canada is de afgelopen 25 jaar meer dan vertienvoudigd. Het grootste deel van de vliegende objecten kan uiteindelijk worden verklaard, een klein deel van de meldingen blijft onopgelost.

De groep Ufology Research uit Winnipeg verzamelt al 25 jaar gegevens over vermeende waarnemingen van ruimteschepen. De meeste mensen zagen vorig jaar oranje stervormige lichten die gemiddeld 13 minuten in de lucht bleven hangen. “Bij iedere melding gaan we de mogelijke verklaringen langs, tot we blijven zitten met iets wat we niet kunnen verklaren,” zei redacteur van Ufology Research Chris Rutkowski. “Het hoeft niet iets te maken te hebben met buitenaardsen, maar het is wel iets waar wetenschappers nieuwsgierig naar moeten zijn.”

Rutkowski, verbonden aan de Universiteit van Manitoba, heeft de groep opgericht omdat er niemand was in Canada die gegevens verzamelde over UFO’s. Vorig jaar werd het op één na hoogste aantal meldingen geregistreerd. Het hoogste aantal dateert van 2012, maar toen was er sprake van een ongewone situatie omdat mensen reikhalzend uitkeken naar het einde van de Mayakalender.

Het is gemakkelijker voor mensen om hun melding op internet te doen en daarnaast kijken mensen vaker omhoog. In drie gevallen verklaarden mensen daadwerkelijk buitenaardse wezens te hebben gezien. Er waren ook drie meldingen waarbij er sprake was van buitenaards contact. Soms werden de waarnemingen gedaan door piloten of politieagenten.

Een gepensioneerde helikopterpiloot zag op 28 september vorig jaar tenminste 50 oranje lichten die in paren door de lucht boven Portage la Prairie in de provincie Manitoba vlogen. “Ik ben altijd sceptisch geweest, tot ik die lichten zag,” zei de man. “Het was zo duidelijk en zo scherp. Ik was verbaasd.” Hoewel hij niet in buitenaardsen gelooft, weet hij zeker dat hij toen iets buitengewoons heeft gezien.

[Global News]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Het is niet zo vreemd, dat het aantal “Ufo” meldingen toeneemt.
  Dit is voorspelt door de natives in Amerika.
  Volgens de natives gaat het om familie. Ufo ? Het zijn star-relatives. > Wicahpi Oyate

  Ze brengen deze kennis al een aantal jaren naar buiten.
  Het is de hoogste tijd, roepen ze.
  Wij willen echter keihard bewijs . Misschien in het verstandig om te luisteren wat de natives weten over deze relatives ?.

  They Are Star People, “We Know Who They Are”
  http://www.youtube.com/watch?v=IjsNS6MePxs&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q&index=2

  Chief Shares Knowledge About Star Nations, Ufo’s
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

  Ancestral Knowledge :
  A message by a Zuni elder: febr 2013
  “In the future there will things that will be happening that will be directly relating with the SKY people”

  Zuni Elder- Our Future With the Star People
  http://youtu.be/TPex0t1NbVA

  Ik weet 100% zeker dat deze relatives bestaan.
  Ik heb hun ”voertuigen” zelf gezien.
  Dus het klopt wat deze bijzondere mensen vertellen.

  Op weg naar wereldvrede. 🙂

  6 likes
 2. ik zag zo,n driejaar geleden ook een drie hoek in de lucht hangen .heb ik ook melding van gemaakt .het hing rustig in de lucht zich draaide en met een nootgang weg ging .t,was snachts dus een echte situatie kun je er niet van maken en afstand ook niet .de lichten waren driexx zo groot als sterren het vloog bij mij vandaan misschien wel honderd km dus afstand en hoogte in het donker ?? misleidend ik hoop dat de stippen wat meer kunnen verhullen die ik hier op plaats
  ,. ,.

  ,.

  .

  3 likes
 3. Dat zou ook wel eens in Holland mogen gebeuren en dat de UFO-meldingen om hoog gaan.

  3 likes
 4. Volgens The Allies of Humanity zijn deze aliens grondstoffen explorators. Ze zijn hier voor onze biologische grondstoffen. Voorzichtigheid is hierbij geboden, leer van onze eigen geschiedenis. Kijk wat er met de inheemse bevolking gebeurde nadat zij werd ontdekt.
  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
  http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
  Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World
  http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ceta

CETA holt onze democratie uit. Kijken: In 1,5 uur sloopt Baudet dit verdrag vakkundig

Woensdag debatteerde de Tweede Kamer de hele ...

coronavirus

Heeft China het coronavirus gestolen van Canada en er een wapen van gemaakt?

Vorig jaar werd een verdachte lading onderschept ...