UFO

Aantal UFO-meldingen in Canada schiet omhoog

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee kinderen vertelden hun ouders dat ze tijdens het sleetje rijden een geluid hoorden, waarna ze iets zagen wat ze omschreven als een vliegend hotel. Het vloog over een nabijgelegen huis en verdween. De waarneming staat op de lijst met 1180 UFO-meldingen die het afgelopen jaar in Canada zijn gedaan.

Het aantal UFO-waarnemingen in Canada is de afgelopen 25 jaar meer dan vertienvoudigd. Het grootste deel van de vliegende objecten kan uiteindelijk worden verklaard, een klein deel van de meldingen blijft onopgelost.

De groep Ufology Research uit Winnipeg verzamelt al 25 jaar gegevens over vermeende waarnemingen van ruimteschepen. De meeste mensen zagen vorig jaar oranje stervormige lichten die gemiddeld 13 minuten in de lucht bleven hangen. “Bij iedere melding gaan we de mogelijke verklaringen langs, tot we blijven zitten met iets wat we niet kunnen verklaren,” zei redacteur van Ufology Research Chris Rutkowski. “Het hoeft niet iets te maken te hebben met buitenaardsen, maar het is wel iets waar wetenschappers nieuwsgierig naar moeten zijn.”

Rutkowski, verbonden aan de Universiteit van Manitoba, heeft de groep opgericht omdat er niemand was in Canada die gegevens verzamelde over UFO’s. Vorig jaar werd het op één na hoogste aantal meldingen geregistreerd. Het hoogste aantal dateert van 2012, maar toen was er sprake van een ongewone situatie omdat mensen reikhalzend uitkeken naar het einde van de Mayakalender.

Het is gemakkelijker voor mensen om hun melding op internet te doen en daarnaast kijken mensen vaker omhoog. In drie gevallen verklaarden mensen daadwerkelijk buitenaardse wezens te hebben gezien. Er waren ook drie meldingen waarbij er sprake was van buitenaards contact. Soms werden de waarnemingen gedaan door piloten of politieagenten.

Een gepensioneerde helikopterpiloot zag op 28 september vorig jaar tenminste 50 oranje lichten die in paren door de lucht boven Portage la Prairie in de provincie Manitoba vlogen. “Ik ben altijd sceptisch geweest, tot ik die lichten zag,” zei de man. “Het was zo duidelijk en zo scherp. Ik was verbaasd.” Hoewel hij niet in buitenaardsen gelooft, weet hij zeker dat hij toen iets buitengewoons heeft gezien.

[Global News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
8 jaren geleden

ik zag zo,n driejaar geleden ook een drie hoek in de lucht hangen .heb ik ook melding van gemaakt .het hing rustig in de lucht zich draaide en met een nootgang weg ging .t,was snachts dus een echte situatie kun je er niet van maken en afstand ook niet .de lichten waren driexx zo groot als sterren het vloog bij mij vandaan misschien wel honderd km dus afstand en hoogte in het donker ?? misleidend ik hoop dat de stippen wat meer kunnen verhullen die ik hier op plaats
,. ,.

,.

.

Chuen
Chuen
8 jaren geleden

Het is niet zo vreemd, dat het aantal “Ufo” meldingen toeneemt.
Dit is voorspelt door de natives in Amerika.
Volgens de natives gaat het om familie. Ufo ? Het zijn star-relatives. > Wicahpi Oyate

Ze brengen deze kennis al een aantal jaren naar buiten.
Het is de hoogste tijd, roepen ze.
Wij willen echter keihard bewijs . Misschien in het verstandig om te luisteren wat de natives weten over deze relatives ?.

They Are Star People, “We Know Who They Are”
http://www.youtube.com/watch?v=IjsNS6MePxs&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q&index=2

Chief Shares Knowledge About Star Nations, Ufo’s
http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

Ancestral Knowledge :
A message by a Zuni elder: febr 2013
“In the future there will things that will be happening that will be directly relating with the SKY people”

Zuni Elder- Our Future With the Star People
http://youtu.be/TPex0t1NbVA

Ik weet 100% zeker dat deze relatives bestaan.
Ik heb hun ”voertuigen” zelf gezien.
Dus het klopt wat deze bijzondere mensen vertellen.

Op weg naar wereldvrede. 🙂

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dat zou ook wel eens in Holland mogen gebeuren en dat de UFO-meldingen om hoog gaan.

simpel
simpel
8 jaren geleden

Volgens The Allies of Humanity zijn deze aliens grondstoffen explorators. Ze zijn hier voor onze biologische grondstoffen. Voorzichtigheid is hierbij geboden, leer van onze eigen geschiedenis. Kijk wat er met de inheemse bevolking gebeurde nadat zij werd ontdekt.
ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World
http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x