Homepagina » Buitenland » Trump doet wat Kennedy probeerde te doen. Ex-CIA-agent ontmaskert duistere cabal en noemt namen
Trump doet wat Kennedy probeerde te doen. Ex-CIA-agent ontmaskert duistere cabal en noemt namen

Trump doet wat Kennedy probeerde te doen. Ex-CIA-agent ontmaskert duistere cabal en noemt namen

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt dat er duistere krachten actief zijn die president Trump proberen af te zetten.

“Hier is sprake van een constitutionele crisis die zijn weerga niet kent,” zei hij tegen Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Op vrijdag hielden Shipp en andere gepensioneerde topfunctionarissen van de CIA, FBI en NSA een persconferentie waarin ze eisten dat ministerie van Justitie Jeff Sessions oud-medewerkers van Obama gaat vervolgen.

Diepe staat

“Er is op dit moment sprake van een staatsgreep binnen onze overheid waarbij wordt geprobeerd de democratisch gekozen president Trump af te zetten,” zei hij.

Volgens hem hebben hooggeplaatste functionarissen binnen de schaduwregering of diepe staat hoogverraad gepleegd.

“We hebben sinds president John F. Kennedy niet meer zoiets gezien,” merkte hij op. “Die werd toen aangevallen door CIA-directeur Allen Dulles en we weten allemaal wat er gebeurd is.”

“Er is overduidelijk bewijs dat de CIA op zijn minst betrokken was bij het in de doofpot stoppen van de moord op JFK,” zei Shipp.

Duistere kant

Hetzelfde gebeurt nu opnieuw, aldus de klokkenluider. “[De Democratische politicus] Chuck Schumer zei al: ‘Als je de inlichtingengemeenschap voor de voeten loopt kunnen ze op allerlei manieren terugslaan’.”

Shipp zei dat er momenteel een burgeroorlog woedt in de VS tussen de ‘duistere kant’ en de ‘constitutionele kant’.

Hij zei dat de Amerikaanse overheid is geïnfiltreerd door een criminele cabal, waarvan verschillende leden nu hoge posities bekleden.

Soros

Shipp benadrukte dat de Democratische partij nu heel anders is dan vroeger. “Barack Obama en Hillary Clinton hebben nauwe banden met George Soros, die de soevereiniteit van de Amerikaanse overheid wil vernietigen,” zei hij.

“De Democratische partij bestaat uit marxisten die zijn doorgedrongen tot de hele organisatie,” besloot hij. “Hun doel is om onze soevereiniteit te vernietigen.”

Bekijk het interview hieronder:

Foto: YouTube/Greg Hunter

[USAWatchdog.com]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  …..“Hun doel is om onze soevereiniteit te vernietigen.”….

  Geholpen of bevorderd door de huidige digitale technieken steeds meer realiteit. Als ik wensdenk dan zou een zonnevlam een perfecte oplossing zijn, maar heeft helaas ook veel effecten die niet wenselijk zijn.

  Het vernietigen van individuele vrijheid is zoals een boer zijn veestapel moet labelen en daarmee gecontroleerd kan worden. Zo vergaat het uiteindelijk ook de mens, vooral de EU, VS en China, maar ondertussen ook India lopen in de pas richting totale controle.

  Denk ook dat het opblazen van het systeem met luchtbellen een onderdeel is van dat geheel. De markten en economie worden opgeblazen met geld uit het niets gecreëerd, het fiat geld systeem is onderdeel van de weg naar totale controle. Zodra de stekker uit dit systematisch van extreem veel geldpompen gaat kan de macht het systeem herstarten en heeft ze volledig de macht. Dit is een scenario die niet met zekerheid gesteld kan worden, maar gezien de huidige idioterie in de financiële wereld, is het in ieder geval niet meer ondenkbaar dat de controlerende machten dit zo voor decennia terug al hebben bedacht.

  Het huidige proces met een beoogd einddoel zal niet van vandaag op morgen toeslaan, maar gezien de steeds verder toenemende macht over -ons- geld, -onze- vrijheid en -onze- privé aangelegenheden is denk ik het einddoel niet zo heel ver meer verwijderd van ons. Men laat de burgers zo stukje bij beetje weten en voelen, maar vooral wijsmaken en geloven dat het heel normaal schijnt te zijn dat jouw lichaam, jouw leven, jouw geluk, jouw gezondheid en jouw bezittingen en geld, niet langer toebehoren aan jou, maar aan de macht. Het gaat heel sluipend, stukje bij beetje meer en meer en daarom dringt het niet door tot de dromende, roze bril massa hoe erg en hoe ver dit alles al is. Het is gewenning wat maakt dat niemand nog iets registreert en alles accepteert. (kikkerproef)

  We zullen, als het zo doorgaat en daar lijkt het heul veul op, dan zullen we gelijk zijn aan vee wat wordt gedelegeerd, gemest en afgemaakt ten behoeve en de willekeur van de (zionistische, sektarische, satanische) macht.

  37 likes
  • eksegese schreef:

   Soevereiniteit is natuurlijk alles wat The Deep State niet wil zien @weg met ons.

   Watergate of welk megaschandaal uit het verleden is absoluut niets vergeleken met de smerigheid en oneerlijkheid die er nu aan het daglicht gelegd wordt om democratisch gekozen president Trump ten val te brengen. EN TOCH WIL HET MAAR NIET LUKKEN ! Sterker nog er komen steeds meer positieve geluiden over hem. Ook Poetin is niet te stoppen, Iran is niet uit de tent te lokken. Noem alles maar op . Alles mislukt en alles loopt anders dan gepland. Er zijn andere krachten aan het werk. Het duistere tijdperk heeft zijn tijd gehad en het tijdperk van licht is aan zet. Jouw doemscenario gaat dus geen werkelijkheid worden @weg met ons. De leugens komen in hoog tempo aan het licht, alle bedrog gaat geopenbaard worden, mensen zullen niet anders meer kunnen dan te erkennen dat de oude macht nooit gedeugd heeft en dat ook nooit zal doen. Daarom zal het veranderen en het doemscenario zal uitblijven. Hun dagen zijn geteld.

   42 likes
   • weg met ons schreef:

    @eksegese

    Altijd goed om positief te blijven, mijn inzet is juist om dit niet te doen, maar hoop wel dat de soep niet zo heet wordt gegeten als deze wordt opgediend.

    Mijn reactie zijn veelal negatief of noem ze realistisch in de huidige omstandigheid, omdat mijn insteek erop is gericht dat men juist mensen wakker schudt als je ze uitlegd, althans in mijn opzicht, wat er in de breinen van de macht zich afspeelt en vooral wat men wil voor de (rotte) toekomst.

    Hopelijk krijg je meer dan gelijk, maar in mijn optiek blijft het zaak de boel op te schudden en niet de mens in slaap te sussen dat het einde van de tunnel er is en het licht zichtbaar is. Evenzo goed kan het altijd nog het licht zijn van een aanstormende trein.

    Het blijft zaak scherp en oplettend te blijven, pas als de bezem er echt doorgaat, het zie dat de machthebbers werkelijk worden aangepakt, zoals het hoort, dan zal ik overtuigd zijn van jouw gelijk. Vriendelijk bedankt in ieder geval voor je positieve inzet.

    8 likes
    • eksegese schreef:

     @weg met ons, vergeet nooit de kracht van de gedachten ! Wat we met z’n allen denken heeft een zeer sterke neiging waarheid te worden. Als je denkt dat het kwaad wint zijn zij in het voordeel. Andersom zal het opnieuw een dreun zijn die we hen verkopen. Ze mogen ons immers alleen uit vrije wil naar de verdommenis helpen. Weten wat er speelt is een must, beseffen dat wij hen kunnen vermorzelen is nog veel beter. Zij zijn sluw maar hebben geen ziel, de kracht van de ziel is veel groter dan zij aan kunnen.

     13 likes
  • Rikk schreef:

   Lang leve de Marsianen 😀

   3 likes
  • weg met ons schreef:

   Tussen hoop en vrees…..

   Forum voor Democratie -FVD was live.
   https://www.facebook.com/forumvoordemocratie/videos/1543277225797983/

   0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Steeds meer mensen hebben door dat de media alles aan elkaar liegt. En het bewijs ligt gewoon op straat, overal ligt het op straat. Neoliberale maffia, waar die psycho Soros ook lid van is, met hun satanische plannen zijn moeilijk te stoppen maar door hun oneindige arrogantie is het dankzij alternatieve media duidelijk geworden wat zij van plan zijn.

  12 likes
 • Mac Donald schreef:

  Ik meen een zweem van optimisme te horen over Trump en ik vind hem best wel lovable, maar waar hij voor staat is keihard zaken doen,
  op een manier die zelfs dinosaurussen ouderwets vinden.

  Vanachter onze computer kan je een beeld vormen van wat er zich in of rondom het wittehuis plaats vind. Maar vergeet niet dat Donald zelf de boel niet kan overzien. Er zijn zoveel krachten om hem heen werkzaam en er zijn zo veel mensen bij betrokken en dan heeft hij zijn eigen bagage nog eens om mee te dealen . Nee ik zie gewoon iemand die aan het overleven is. Niets wijst op wijsheid geen helikopter vieuw of ander spoortje van genialitijd.
  Het gevolg? Elk land pompt steeds meer geld in zijn defensie (overleven). En als de wapen industrie bloeit is het de mens die het moet ontgelden.

  Ik zie dan ook alleen onbewustheid groeien, en natuurlijk zien we de verschijnselen daarvan terug in het nieuws en alternatief nieuws. Je kan dan zeggen dat alles aan het licht komt, maar een verschuiving van ego naar bewustzijn, is heel wat anders dan dat je bepaalde zaken leest op een beeldscherm.

  Wat je ziet gebeuren is slechts verschuiving van macht, alle fouten uit het verleden zullen op nieuw gemaakt worden. Want de mens is nog steeds diep in slaap, ook al weet je alles, het is allemaal binnen de droom van het ik dat zich zelf droomt.

  Als je kijkt door het filter van een visie, dan zie je alleen wat het filter doorlaat.
  en dat is slecht een heel klein deel van de werkelijkheid.

  5 likes
 • Frans schreef:

  De afbraak van de macht v/d duisteren is nu echt zichtbaar aan het worden.
  Dat betekent dat het Licht a/d winnende hand is!
  De grensposten a/d zuid-noord koreaanse grens wordt opgeruimd.
  de propaganda en scheld luissprekers van de amerikanen daar zijn vandaag weggehaald.

  De VREDE wandelt rustig tussen de koreanen van Noord en Zuid.

  4 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >