Buitenland

Trump doet wat Kennedy probeerde te doen. Ex-CIA-agent ontmaskert duistere cabal en noemt namen

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt dat er duistere krachten actief zijn die president Trump proberen af te zetten.

“Hier is sprake van een constitutionele crisis die zijn weerga niet kent,” zei hij tegen Greg Hunter van USAWatchdog.com.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Op vrijdag hielden Shipp en andere gepensioneerde topfunctionarissen van de CIA, FBI en NSA een persconferentie waarin ze eisten dat ministerie van Justitie Jeff Sessions oud-medewerkers van Obama gaat vervolgen.

Diepe staat

“Er is op dit moment sprake van een staatsgreep binnen onze overheid waarbij wordt geprobeerd de democratisch gekozen president Trump af te zetten,” zei hij.

Volgens hem hebben hooggeplaatste functionarissen binnen de schaduwregering of diepe staat hoogverraad gepleegd.

“We hebben sinds president John F. Kennedy niet meer zoiets gezien,” merkte hij op. “Die werd toen aangevallen door CIA-directeur Allen Dulles en we weten allemaal wat er gebeurd is.”

“Er is overduidelijk bewijs dat de CIA op zijn minst betrokken was bij het in de doofpot stoppen van de moord op JFK,” zei Shipp.

Duistere kant

Hetzelfde gebeurt nu opnieuw, aldus de klokkenluider. “[De Democratische politicus] Chuck Schumer zei al: ‘Als je de inlichtingengemeenschap voor de voeten loopt kunnen ze op allerlei manieren terugslaan’.”

Shipp zei dat er momenteel een burgeroorlog woedt in de VS tussen de ‘duistere kant’ en de ‘constitutionele kant’.

Hij zei dat de Amerikaanse overheid is geïnfiltreerd door een criminele cabal, waarvan verschillende leden nu hoge posities bekleden.

Soros

Shipp benadrukte dat de Democratische partij nu heel anders is dan vroeger. “Barack Obama en Hillary Clinton hebben nauwe banden met George Soros, die de soevereiniteit van de Amerikaanse overheid wil vernietigen,” zei hij.

“De Democratische partij bestaat uit marxisten die zijn doorgedrongen tot de hele organisatie,” besloot hij. “Hun doel is om onze soevereiniteit te vernietigen.”

Bekijk het interview hieronder:

Foto: YouTube/Greg Hunter

[USAWatchdog.com]

4.3 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

…..“Hun doel is om onze soevereiniteit te vernietigen.”….

Geholpen of bevorderd door de huidige digitale technieken steeds meer realiteit. Als ik wensdenk dan zou een zonnevlam een perfecte oplossing zijn, maar heeft helaas ook veel effecten die niet wenselijk zijn.

Het vernietigen van individuele vrijheid is zoals een boer zijn veestapel moet labelen en daarmee gecontroleerd kan worden. Zo vergaat het uiteindelijk ook de mens, vooral de EU, VS en China, maar ondertussen ook India lopen in de pas richting totale controle.

Denk ook dat het opblazen van het systeem met luchtbellen een onderdeel is van dat geheel. De markten en economie worden opgeblazen met geld uit het niets gecreëerd, het fiat geld systeem is onderdeel van de weg naar totale controle. Zodra de stekker uit dit systematisch van extreem veel geldpompen gaat kan de macht het systeem herstarten en heeft ze volledig de macht. Dit is een scenario die niet met zekerheid gesteld kan worden, maar gezien de huidige idioterie in de financiële wereld, is het in ieder geval niet meer ondenkbaar dat de controlerende machten dit zo voor decennia terug al hebben bedacht.

Het huidige proces met een beoogd einddoel zal niet van vandaag op morgen toeslaan, maar gezien de steeds verder toenemende macht over -ons- geld, -onze- vrijheid en -onze- privé aangelegenheden is denk ik het einddoel niet zo heel ver meer verwijderd van ons. Men laat de burgers zo stukje bij beetje weten en voelen, maar vooral wijsmaken en geloven dat het heel normaal schijnt te zijn dat jouw lichaam, jouw leven, jouw geluk, jouw gezondheid en jouw bezittingen en geld, niet langer toebehoren aan jou, maar aan de macht. Het gaat heel sluipend, stukje bij beetje meer en meer en daarom dringt het niet door tot de dromende, roze bril massa hoe erg en hoe ver dit alles al is. Het is gewenning wat maakt dat niemand nog iets registreert en alles accepteert. (kikkerproef)

We zullen, als het zo doorgaat en daar lijkt het heul veul op, dan zullen we gelijk zijn aan vee wat wordt gedelegeerd, gemest en afgemaakt ten behoeve en de willekeur van de (zionistische, sektarische, satanische) macht.

Mac Donald
Mac Donald
6 jaren geleden

Ik meen een zweem van optimisme te horen over Trump en ik vind hem best wel lovable, maar waar hij voor staat is keihard zaken doen,
op een manier die zelfs dinosaurussen ouderwets vinden.

Vanachter onze computer kan je een beeld vormen van wat er zich in of rondom het wittehuis plaats vind. Maar vergeet niet dat Donald zelf de boel niet kan overzien. Er zijn zoveel krachten om hem heen werkzaam en er zijn zo veel mensen bij betrokken en dan heeft hij zijn eigen bagage nog eens om mee te dealen . Nee ik zie gewoon iemand die aan het overleven is. Niets wijst op wijsheid geen helikopter vieuw of ander spoortje van genialitijd.
Het gevolg? Elk land pompt steeds meer geld in zijn defensie (overleven). En als de wapen industrie bloeit is het de mens die het moet ontgelden.

Ik zie dan ook alleen onbewustheid groeien, en natuurlijk zien we de verschijnselen daarvan terug in het nieuws en alternatief nieuws. Je kan dan zeggen dat alles aan het licht komt, maar een verschuiving van ego naar bewustzijn, is heel wat anders dan dat je bepaalde zaken leest op een beeldscherm.

Wat je ziet gebeuren is slechts verschuiving van macht, alle fouten uit het verleden zullen op nieuw gemaakt worden. Want de mens is nog steeds diep in slaap, ook al weet je alles, het is allemaal binnen de droom van het ik dat zich zelf droomt.

Als je kijkt door het filter van een visie, dan zie je alleen wat het filter doorlaat.
en dat is slecht een heel klein deel van de werkelijkheid.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 jaren geleden

Steeds meer mensen hebben door dat de media alles aan elkaar liegt. En het bewijs ligt gewoon op straat, overal ligt het op straat. Neoliberale maffia, waar die psycho Soros ook lid van is, met hun satanische plannen zijn moeilijk te stoppen maar door hun oneindige arrogantie is het dankzij alternatieve media duidelijk geworden wat zij van plan zijn.

Frans
Frans
6 jaren geleden

De afbraak van de macht v/d duisteren is nu echt zichtbaar aan het worden.
Dat betekent dat het Licht a/d winnende hand is!
De grensposten a/d zuid-noord koreaanse grens wordt opgeruimd.
de propaganda en scheld luissprekers van de amerikanen daar zijn vandaag weggehaald.

De VREDE wandelt rustig tussen de koreanen van Noord en Zuid.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x