Great ResetMens en Dier

Naomi Wolf geschokt door informatie van spionnen Karel van Wolferen: ‘Dit is een heel belangrijk punt’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Hoofdredacteur van Gezond Verstand Karel van Wolferen sprak met de Amerikaanse journalist Naomi Wolf, auteur van het boek ‘Oog in oog met het beest’, over onder meer de uitrol van Agenda 2030 en haar onderzoek naar de Pfizer Files.

Het interview stond verborgen op YouTube om op een later moment live te gaan, maar in de tussentijd had de filmpjessite al ontdekt dat Wolf een link legt tussen de onderzoeksresultaten van Pfizer en de verminderde vruchtbaarheid van vrouwen. Gevolg: het interview werd verwijderd en Gezond Verstand mag een week geen video’s uploaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bekijk het spraakmakende interview hieronder op Rumble:

Heel belangrijk punt

Van Wolferen heeft van betrouwbare bronnen – zijn ‘spionnen’ – die zich in kringen met topbureaucraten begeven, vernomen dat zij nu beginnen in te zien dat er heel veel verkeerd is gegaan, maar dat ze er niet over kunnen praten. Ze zijn bang voor elkaar, zei de emeritus hoogleraar.

En met ‘verkeerd gegaan’ doelt hij bijvoorbeeld op de mRNA-prikken, die dodelijk zijn en mensen bovendien steriliseren, met als doel het verminderen van de wereldbevolking.

Dit is volgens Wolf, die geschokt reageerde op de informatie van zijn spionnen, een heel belangrijk punt. Ze merkte op dat veel Nederlanders nog helemaal niet weten dat de overheid ons heeft geprobeerd te vermoorden, te steriliseren, omdat de informatie gecensureerd wordt.

Proeftuin

Van Wolferen lichtte toe dat ze al heel lang weten dat heel veel verkeerd is gegaan. Wolf zei dat het erop lijkt dat de globalisten Nederland gebruiken als proeftuin en stelde dat ons land in 2020 is vervallen tot een tirannie.

Volgens de emeritus hoogleraar gloort er hoop aan de horizon en zijn de globalisten aan de verliezende hand. Wolf vulde aan dat zich in de Verenigde Staten een halve succesvolle revolutie heeft voorgedaan tegen Agenda 2030. “We hebben een hoop slechte dingen tegengehouden.”

Grootste misdaad

De journalist noemde in dit opzicht ook het wetsvoorstel tegen invloed van de WHO en het World Economic Forum in de staat Louisiana.

Ze benadrukte nog even dat de uitrol van de ‘coronavaccins’ de grootste misdaad tegen de menselijkheid uit de geschiedenis is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 259 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
15 dagen geleden

HIER, in dit verhaal, wordt precies bevestigd, wat ik al langere tijd denk: NEDERLAND is de proeftuin van het World Economic Forum.

Met allerlei dingen, die er de afgelopen jaren gebeuren, is het voor mij klip en klaar, dat NEDERLAND precies het juiste land is om allerlei experimenten op los te laten.

Dat heeft, althans dat denk ik, te maken met het feit, dat Nederland natuurlijk een vrij klein land is, als je het vergelijkt met grote landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje. En zo zijn er nog veel meer.

Daarnaast wil ik zeker benadrukken, dat het te maken heeft met de mentaliteit van de MEESTE Nederlanders.

Wat is DIE ongelooflijk veranderd in, zeg maar, de afgelopen VIJFTIG jaar.

WAAR is de vechtlust gebleven van dat OOIT dappere volkje aan de Noordzee?

VERDWENEN!!!

De meeste Nederlanders, eigenlijk nog meer mannen dan vrouwen, zijn verworden tot slome duikelaars, die liever wegkijken dan daadwerkelijk problemen aanpakken.

Zij “denken” (althans voor zover zij überhaupt nog KUNNEN denken), dat als ze maar braaf doen wat “ze” zeggen, dat ze dan hun comfortabele leventje kunnen behouden.

Fantastisch natuurlijk, dat Karel van Wolferen dit interview gehouden heeft met Naomi Wolf. Een vrouw met “ballen”.

Het blad Gezond Verstand heb ik al vanaf het allereerste nummer. Dat had ik toen niet gekregen, omdat wij een sticker met NEE NEE op de brievenbus hebben.
Maar gelukkig wonen er hier in het appartementencomplex genoeg mensen, die dat nummer rustig in de hal hadden gegooid.
Zodoende had ik het rustig kunnen lezen en heb daarna gelijk een abonnement genomen.
In dat ene blaadje met zo’n 20 bladzijden lees je iedere twee weken méér dan in welk Nederlands dagblad dan ook.

Karel heeft trouwens gelijk wat betreft de kleine stapjes voorwaarts. Louisiana is natuurlijk een prachtig voorbeeld. Maar ook ZEKER de vele informatie, die vrijkomt in zowel Duitsland als Engeland wat betreft de hele “covid” periode.

De film, waarin wij met z’n allen momenteel leven, is nog niet voorbij. Maar ik blijf nog steeds hoop houden op een goede afloop.
Als ik dat namelijk niet doe, dan kan ik wel ophouden met mijn leven hier op Aarde.
Dus….. houden wij de moed er in.

Wout
Wout
15 dagen geleden

De bezem moet door de totaal zieke ambtenarijcultuur.

Jesus is Lord
Jesus is Lord
15 dagen geleden

Massamoord inderdaad de jabs…. op een day staan de verantwoorlijke voor de Almachtige rechter… ik hoop dat ze voor die tied Jesus hebben geaccepteerd en vergeving gevraagt hebben anders word het eeuwig pijniging in de Hel…. dat wens ik niemand toe

Marijke
Marijke
15 dagen geleden

‘Ze merkte op dat veel Nederlanders nog helemaal niet weten dat de overheid ons heeft geprobeerd te vermoorden, te steriliseren, omdat de informatie gecensureerd wordt.’

Dat vrees ik ook als ik zo om me heen kijk…

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x