Homepagina » Gezondheid » Het genezen van mensen is slecht voor de zaken. Deze analyse van Goldman Sachs maakt één ding pijnlijk duidelijk
Het genezen van mensen is slecht voor de zaken. Deze analyse van Goldman Sachs maakt één ding pijnlijk duidelijk

Het genezen van mensen is slecht voor de zaken. Deze analyse van Goldman Sachs maakt één ding pijnlijk duidelijk

Goldman Sachs heeft zichzelf weer eens overtroffen. De zakenbank zegt nu openlijk dat het genezen van doodzieke mensen slecht voor de zaken is.

In een recent rapport stelt een analist van Goldman Sachs de vraag of het genezen van patiënten een duurzaam bedrijfsmodel is.

Salveen Richter merkt op dat men door het genezen van mensen veel geld zal mislopen. Investeer dus vooral niet in een remedie, luidt het devies.

Verwoestende impact

In het verleden zou hier nooit openlijk over zijn gesproken. De rijke elite zou nooit zeggen dat ze geen ziektes willen genezen omdat dat slecht is voor hun portemonnee en dat ze mensen zo lang mogelijk willen laten lijden. Elke patiënt die lijdt maakt hen immers weer een beetje rijker.

De verwoestende impact die de wrede markteconomie op ons heeft wordt steeds duidelijker.

Toen Donald Trump Syrië bombardeerde, schoten de aandelenkoersen van wapenfabrikanten omhoog.

Stapje verder

De analist van Goldman gaat nog een stapje verder. Over infectieziekten zoals hepatitis C schrijft Richter: “Het genezen van bestaande patiënten zal het aantal dragers die het virus op nieuwe patiënten kunnen overbrengen, doen afnemen.”

Laat dat even tot je doordringen.

Chris Rock zei een hele tijd geleden al: “Ze gaan aids nooit genezen. Ze gaan aids nooit genezen. Er is gewoon veel te veel geld mee gemoeid. Aan een geneesmiddel verdien je niks. Je verdient er alleen aan als ze blijven terugkomen.”

Ze gaan infectieziekten nooit genezen omdat ze er zakken vol geld aan verdienen. Patiënten die geen medicijnen meer nodig hebben leveren niets op. En ze verliezen dan ook geld omdat die patiënt de ziekte niet langer kan overdragen op andere mensen.

[Truth Dig]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mikkie schreef:

  Vandaar Lyme. Wordt volksziekte nr 1. Is gelukkig te genezen door biophotonen therapie.

  9 likes
 • garriet60 schreef:

  wat zouden jullie denken van Bayer en Monsanto die ons eten bespuiten ?? hoeveel mensen er daardoor ziek worden !! spoelen jullie de groente af als je dat wil gaan eten ! denk het niet want die troep zit ook al veel dieper in de kern van onze groente .vroeger kwam kanker minder veel voor maar tegenwoordig is het schering en inslag 1 op de 3 mensen heeft het .alleen die andere twee weten het alleen nog niet dat ook zij ?? besmet zijn ! door het voedsel wat zei dagelijks eten !

  13 likes
 • weg met ons schreef:

  Geldt niet alleen voor hepatitis, maar veel zoveel ‘ongeneeslijke ziektes’, ook bijv. voor de steeds verder oprukkende ziekte van lyme die ontwikkeld is in een Amerikaans laboratorium en wordt verspreid via teken, die drager en overbrenger ervan zijn. Het zal mij niet verbazen als deze besmette teken worden uitgestrooid boven onze hoofden. Was zelf een keer getuige van een klein type vliegtuig die een paar keer over vloog op de rand van bosrijk gebied iets verspreide van onderuit het vliegtuigje. Kan natuurlijk asverstrooiing zijn geweest, maar evenzo een lading besmette teken, om maar wat te noemen. Tegenwoordig kijk ik nergens meer raar van op.

  En hoe kan het toch dat mensen zo vaak ziek worden in de winter? Door het slechte weer en weerstandsvermindering? Door natuurlijk gemuteerde griepvirussen of bacteriën? Bullshit, deze virussen en bacteriën worden heel precies als nieuwe soort in laboratoria gemaakt en verspreid en doen toevallig(?) de pillendraaiers goud verdienen. En zo kan men over een breed scala aan rottigheid bedenken wat goed is voor de multinationals, van pillendraaiers tot aan de oorlogsindustrie, inclusief de banken en tegenwoordig ook de overheid en politiek als handlangers (corporatisme), ze varen zonder pardon, wel bij bij ieders ellende en dood.

  Verder is het voor de grote bankenjongens en -meisjes maar te hopen dat ze zelf natuurlijk nooit een erge ziekte krijgen of verzeilen in de door hen verspreidde rampspoed, want das lullig natuurlijk als je in het graf valt die je voor een ander hebt gegraven. Maar goed, gelukkig is de hoger macht met ze en leven ze nog lang en gelukkig.

  12 likes
 • eksegese schreef:

  In een recent rapport stelt een analist van Goldman Sachs de vraag of het genezen van patiënten een duurzaam bedrijfsmodel is.

  Dit bedoel ik nou. Zelfs de profiteurs achter dit afschuwelijke gewetenloze bedrog lijken gebukt te gaan onder totale verstandsverbijstering door in alle openheid zich af te vragen of mensen genezen wel zo slim is. Het satanische gespuis weet nu ook publiekelijk niet meer wat te doen of wat te zeggen. Het gaat echt de goede kant op. Ze glijden uit over hun eigen shit.

  10 likes
 • paulus de crosskabouter schreef:

  En vit. C. Zolang je maar de juiste dosering aanhoudt!
  Linus Pauling als zoekterm gebruiken of zoeken op boektitel Ascorbate: The Science of Vitamin C.

  8 likes
 • Lucie schreef:

  Ook de griepprik zorgt ervoor dat steeds meer mensen de griep krijgen.indie prik zitten meerdere virussen die je als je geïnjecteerd bent in het rond hoest en blaast.
  Mensen worden net zo vaak ziek,zelfs meer dan zonder die prik.
  Ook krijg je een lading gifstoffen ingespoten die als je het zou weten nooit in je lichaam wil hebben.
  Deze winter waren extreem veel mensen ziek,zal steeds meer worden als de mens niet wakker wordt en braaf de prik weer haalt in oktober.

  8 likes
 • Pjoter schreef:

  Vitamine C kun je geen over dosis van nemen!!! zie Dr,Lenkei !

  7 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Je hebt gezonde mensen, dode mensen en zieke mensen. Aan de laatste groep valt grof geld te verdienen en daardoor moeten de gezonde mensen snel naar de laatste groep worden getransporteerd.
  De voedselindustrie, ook Monsanto en Bayer, maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter.
  Oh ja, vergeet ook de vaccinaties niet die over enige tijd VERPLICHT gaan worden (anders krijg je geen kinderbijslag meer….) of je kunt niet meer naar het buitenland zonder elektronisch vaccinatiepaspoort.

  4 likes
  • Richard schreef:

   Vrij reizen is binnenkort sowieso verboden binnen Europa. Er komt, net als in China, een soort puntensysteem die bepaald of jij wel of niet mag. Allemaal voor de veiligheid en tegen terrorisme natuurlijk.

   3 likes
 • Antonio B schreef:

  CBD- en THC olie. De angst van de Big Pharma en nog heel wat andere elitaire schijtclubjes.

  2 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >