UFO

‘UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de Citizen Hearing on Disclosure (CHD), een hoorzitting over de publieke bekendmaking van buitenaards contact, is onder meer gesproken over de aanwezigheid van UFO’s in de buurt van kerninstallaties.

Daarnaast waren verschillende mensen in 1980 getuige van onbekende vliegende objecten bij de vliegbases Woodbridge en Bentwaters in Engeland.

Tijdens de CHD omschreef een aantal militairen gevallen waarbij UFO’s kernraketten onschadelijk hebben gemaakt. Veertig internationale onderzoekers en getuigen uit overheidskringen en de militaire wereld getuigen gedurende het evenement voor zes oud-congresleden.

Op dag één werd met name de geschiedenis van wereldwijde UFO-waarnemingen besproken. Daarnaast kwamen belangrijke UFO-incidenten aan bod, waaronder het incident nabij Roswell in 1947.

Ook werd verklaard dat verschillende Amerikaanse oud-presidenten erg geïnteresseerd waren in UFO’s en in sommige gevallen tevergeefs probeerden om informatie over UFO’s boven water te krijgen.

De gepensioneerde kapitein Robert Salas vertelde dat de kernraketten op de basis waar hij werkzaam was werden uitgeschakeld terwijl UFO’s boven de lanceerplatforms hingen. Volgens oud-kolonel Frederick Meiwald is de waarneming van Salas niet uniek. Hij zag namelijk een ‘felgekleurd object’ toen de kernwapens op zijn basis buiten werking werden gesteld.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hetzalwel
hetzalwel
9 jaren geleden

‘UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’ waarom zijn de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki dan niet onschadelijk gemaakt? en alle kernproeven die ze gedaan hebben? wat is de bedoeling van die lui?

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Ze mogen de UWV mensen ook wel uitschakelen (tuig dat het is)

max1
max1
9 jaren geleden

Dit nieuws is al lang bekend in de ”ufo-wereld”, maar het is wel goed dat het weer naar buiten komt in de CHD. Hopelijk wordt het nu wel opgepikt door de media. Zo’n hoorzitting heeft volgens mij meer impact dat het zoveelste congres, waar lezingen worden gehouden voor een handvol ‘believers’, die toch wel op de hoogte zijn van buitenaardse activiteiten. Afwachten dus maar.

Randy
Randy
9 jaren geleden

Eeerder werd bericht dat UFO’s Russische kernwapens juist aan het activeren waren, waarna de Russen het snel weer uitschakelden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x