Homepagina » UFO » ‘UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’
UFO's schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen

‘UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’

Tijdens de Citizen Hearing on Disclosure (CHD), een hoorzitting over de publieke bekendmaking van buitenaards contact, is onder meer gesproken over de aanwezigheid van UFO’s in de buurt van kerninstallaties.

Daarnaast waren verschillende mensen in 1980 getuige van onbekende vliegende objecten bij de vliegbases Woodbridge en Bentwaters in Engeland.

Tijdens de CHD omschreef een aantal militairen gevallen waarbij UFO’s kernraketten onschadelijk hebben gemaakt. Veertig internationale onderzoekers en getuigen uit overheidskringen en de militaire wereld getuigen gedurende het evenement voor zes oud-congresleden.

Op dag één werd met name de geschiedenis van wereldwijde UFO-waarnemingen besproken. Daarnaast kwamen belangrijke UFO-incidenten aan bod, waaronder het incident nabij Roswell in 1947.

Ook werd verklaard dat verschillende Amerikaanse oud-presidenten erg geïnteresseerd waren in UFO’s en in sommige gevallen tevergeefs probeerden om informatie over UFO’s boven water te krijgen.

De gepensioneerde kapitein Robert Salas vertelde dat de kernraketten op de basis waar hij werkzaam was werden uitgeschakeld terwijl UFO’s boven de lanceerplatforms hingen. Volgens oud-kolonel Frederick Meiwald is de waarneming van Salas niet uniek. Hij zag namelijk een ‘felgekleurd object’ toen de kernwapens op zijn basis buiten werking werden gesteld.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Dit nieuws is al lang bekend in de ”ufo-wereld”, maar het is wel goed dat het weer naar buiten komt in de CHD. Hopelijk wordt het nu wel opgepikt door de media. Zo’n hoorzitting heeft volgens mij meer impact dat het zoveelste congres, waar lezingen worden gehouden voor een handvol ‘believers’, die toch wel op de hoogte zijn van buitenaardse activiteiten. Afwachten dus maar.

  1 likes
 2. [quote name=”hetzalwel”]’UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’ waarom zijn de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki dan niet onschadelijk gemaakt? en alle kernproeven die ze gedaan hebben? wat is de bedoeling van die lui?[/quote]

  Ik denk dat wij eerst eens moesten leren wat het gevaar van zo’n wapen (en techniek) is. Als ze dat allemaal hadden voorkomen, hadden we er niets van geleerd, helaas weten we nu wat de gevolgen ervan zijn maar de mensen met de centjes trekken zich niets aan van een leven meer of minder. Het is nu aan ons burgers om er iets tegen te doen. Helaas hebben wij allen ons hoofd in het zand gestopt (helaas)

  1 likes
 3. [quote name=”Vonzie”]Behalve die van Noord-Korea dan zeker. Snap niet dat mensen hier in tuinen.[/quote]
  De dreiging in Noord-Korea is wat het nieuws jou laat zien.

  1 likes
 4. ‘UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’ waarom zijn de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki dan niet onschadelijk gemaakt? en alle kernproeven die ze gedaan hebben? wat is de bedoeling van die lui?

  0 likes
 5. Ze mogen de UWV mensen ook wel uitschakelen (tuig dat het is)

  0 likes
 6. Eeerder werd bericht dat UFO’s Russische kernwapens juist aan het activeren waren, waarna de Russen het snel weer uitschakelden.

  0 likes
 7. laten ze dan maar eens beginnen met de kerncentrale in Japan die nog steeds lekt en gevaarlijk is.!! wel kernwapens onschadelijk maken maar geen Kerncentrales??

  0 likes
 8. [quote name=”S0M30N3″]Ze mogen de UWV mensen ook wel uitschakelen (tuig dat het is)[/quote]
  Met een onvoorwaardelijke basisinkomen zijn ze volledig overbodig en kunnen ze gelijk allemaal ontslagen worden! 🙂

  0 likes
 9. Behalve die van Noord-Korea dan zeker. Snap niet dat mensen hier in tuinen.

  0 likes
 10. [quote name=”Vonzie”]Behalve die van Noord-Korea dan zeker. Snap niet dat mensen hier in tuinen.[/quote]

  Obama heeft onlangs nog gezegd dat Noord-Korea niet in staat is om een kernkop op een raket te plaatsen.

  http://www.cnn.com/2013/04/17/world/asia/koreas-tensions

  Wie tuint nu waarin?

  0 likes
 11. [quote name=”hetzalwel”]’UFO’s schakelen kernwapens uit waar en wanneer ze maar willen’ waarom zijn de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki dan niet onschadelijk gemaakt? en alle kernproeven die ze gedaan hebben? wat is de bedoeling van die lui?[/quote]
  Volgens mij spreken deze heren over ervaringen in 1980 en waren die ernstige incidenten voor die tijd. Ook de kernproeven waren hoofdzakelijk voor 1980. Verder wordt er veel in het nieuws gerept over Korea en Japan. Echter mensen,een nieuwsuitzendig geeft geen nieuws meer zoals het hoort te zijn, het is eenzijdige propaganda. Mind-control helaas en gericht op bangmakerij.

  0 likes
 12. [quote name=”Eden”][quote name=”S0M30N3″]Ze mogen de UWV mensen ook wel uitschakelen (tuig dat het is)[/quote]
  Met een onvoorwaardelijke basisinkomen zijn ze volledig overbodig en kunnen ze gelijk allemaal ontslagen worden! :)[/quote]
  ahhh misschien zouden ze dat ook wel graag willen 😉

  0 likes
 13. alle reacties zijn weer van een hoog kaliber,de hoop dat de mensheid plotsklaps wakker zou worden na de eerste atoombom was ijdele hoop de ufo,s bij roswell zijn naar beneden gehaald door het psychopaten leger van america, daarna zijn er steeds meer ruimteschepen dit zonnestelsel binnen gekomen,om erger te voorkomen,en hun eigen planeten en stelsels te behoeden voor dit soort idioterie,en de aarde te beschermen voor totale ondergang. zelfs in doodsnood verkerende mensen in een luchtballon die maar bleef stijgen en veel te hoog zat te hulp schoot met drie stralen de ufo ingestraald en even later weer drie stralen terug het mandje in en met 2 ufo tegelijk werd de ballon weer naar de goede vlieghoogte geduwd, maar het hele voorval werd glashard ontkend door de ballonvaartclub ,terwijl er heel wat mensen het voorval gezien hadden En wat het uitschakelen wan atoomwapens betrefd,is voor hun een routine kwestie, wat ik op deze side al heb aangeven de z,g gesloten basis soesterberg werd constand in de peiling gehouden,,de steald bommenwerpers driehoeksvliegtuigen vlogen hier s,avonds en s.nachts af en aan en werden hier zichtbaar net boven de bomen om verder te stijgen koersbepalend en meestal richting zwolle arnhem te vliegen,wake -up voor het te laat is.

  0 likes
 14. [quote name=”max1″]Dit nieuws is al lang bekend in de ”ufo-wereld”, maar het is wel goed dat het weer naar buiten komt in de CHD. Hopelijk wordt het nu wel opgepikt door de media. Zo’n hoorzitting heeft volgens mij meer impact dat het zoveelste congres, waar lezingen worden gehouden voor een handvol ‘believers’, die toch wel op de hoogte zijn van buitenaardse activiteiten. Afwachten dus maar.[/quote]

  in de ”ufo-wereld’ jaja Scotty

  0 likes
 15. Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.

  0 likes
 16. [quote name=”rinus”]Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.[/quote]

  Beste Rinus, jij bent van het type mens die -net zoals dat olijke boertje- denkt dat de mens nooit op de maan geland is. Klopt dat?

  0 likes
 17. [quote name=”rinus”]Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.[/quote]

  er zijn mensen die hiroshima en nagasaki overleefd hebben. Misschien moet je daar eens een praatje mee gaan maken.

  0 likes
 18. in de ”ufo-wereld’ jaja Scotty

  Wat wil je hier mee zeggen Jan??? Wie is Scotty??

  0 likes
 19. [quote name=”Eden”][quote name=”S0M30N3″]Ze mogen de UWV mensen ook wel uitschakelen (tuig dat het is)[/quote]
  Met een onvoorwaardelijke basisinkomen zijn ze volledig overbodig en kunnen ze gelijk allemaal ontslagen worden! :)[/quote]

  heeft men gelijk de kans om (d.m.v. basisinkomen) werk te doen waar ze gelukkig van worden 😀

  0 likes
 20. [quote name=”rinus”]Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan.[/quote]

  vertel dat de mensen in Hiroshima maar…

  0 likes
 21. [quote name=”rinus”]Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.[/quote]

  “Naar verluidt was Hiroshima ook nep”

  Heel erg als je zo denkt!!!

  0 likes
 22. [quote name=”skeptisch”][quote name=”rinus”]Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan.[/quote]

  vertel dat de mensen in Hiroshima maar…[/quote]
  Pas toen de buitenaardsen ons de bommen op Hirosima en Nagasaki zagen gooien,werd er door hen ingegrepen.Zo zou Nixon een antoombom op Cuba gooien, verschijnt er een UFO boven de cylo waar de atoombom het schip verlaat, en legt het atoomsysteem ff voor Nixon lam.En er zijn in het leger genoeg militairen die weten van dit soort ervaringen.Maar zwijgen liever, dan voor maf worden verklaard.Gelukkig is de bevolking bezig elkaar wakker te schudden.

  0 likes
 23. days of our lives

  [quote name=”Morningstar”][quote name=”rinus”]Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.[/quote]

  Beste Rinus, jij bent van het type mens die -net zoals dat olijke boertje- denkt dat de mens nooit op de maan geland is. Klopt dat?[/quote]

  Maanlanding?? Waar heb jij het over? Er is helemaal geen maan. Of bedoel je dat door de NWO geprojecteerde ding in de lucht.

  0 likes
 24. [quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]Behalve die van Noord-Korea dan zeker. Snap niet dat mensen hier in tuinen.[/quote]

  Obama heeft onlangs nog gezegd dat Noord-Korea niet in staat is om een kernkop op een raket te plaatsen.

  http://www.cnn.com/2013/04/17/world/asia/koreas-tensions

  Wie tuint nu waarin?[/quote]
  Een kernwapen dat niet gemonteerd is op een (lange afstands)raket maar wat gewoon uit een vliegtuig wordt gegooid is geen kernwapen?

  0 likes
 25. [quote name=”rinus”]Nou die kernwapens waren toch al uitgeschakeld want ze bestaan helemaal niet. Het is een peperduur propagandamiddel, dreigen met wapens die je niet hebt. Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan. De kans om in je brood te stikken ligt vele malen hoger dan door een nuclear wapen te worden uitgeschakeld. Bron: nukes lies. Wel zonde van al die miljarden die we beter hadden kunnen besteden.[/quote]
  Welke miljarden?

  0 likes
 26. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”skeptisch”][quote name=”rinus”]Naar verluidt was Hiroshima ook nep, dus hoeven we ons voorlopig niet druk te maken over wapens die niet bestaan.[/quote]

  vertel dat de mensen in Hiroshima maar…[/quote]
  Pas toen de buitenaardsen ons de bommen op Hirosima en Nagasaki zagen gooien,werd er door hen ingegrepen.Zo zou Nixon een antoombom op Cuba gooien, verschijnt er een UFO boven de cylo waar de atoombom het schip verlaat, en legt het atoomsysteem ff voor Nixon lam.En er zijn in het leger genoeg militairen die weten van dit soort ervaringen.Maar zwijgen liever, dan voor maf worden verklaard.Gelukkig is de bevolking bezig elkaar wakker te schudden.[/quote]
  Waarom zou Nixon in hemelsnaam een atoombom op een eiland gooien dat 166 km van de grens van Florida ligt?

  Fijn, dan zou heel Florida onbewoonbaar zijn geworden. Geloof toch niet in die nonsens.

  0 likes
 27. [quote name=”Wesley”][quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]Behalve die van Noord-Korea dan zeker. Snap niet dat mensen hier in tuinen.[/quote]

  Obama heeft onlangs nog gezegd dat Noord-Korea niet in staat is om een kernkop op een raket te plaatsen.

  http://www.cnn.com/2013/04/17/world/asia/koreas-tensions

  Wie tuint nu waarin?[/quote]
  Een kernwapen dat niet gemonteerd is op een (lange afstands)raket maar wat gewoon uit een vliegtuig wordt gegooid is geen kernwapen?[/quote]
  Zo zijn de kernbommen op Hirishima en Nagasaki op hun positie gedropt, en natuurlijk kan dit een tweede keer herhaald worden.Niet te snel ik de achterste van een president kruipen lijkt mij handig.Wesley een welverdiende plus in het groen komt van mij!!

  0 likes
 28. News uit 1961 verteld ons hoe de VS een satelliet met kernreactor in een baan rond de aarde hebben gebracht. Natuurlijk werd in het artikel uitgelegd dat mocht de Racket ontploffen er geen gevaar is. Waarom dit artikel belangrijk is voor onderzoek naar UFO’s Aliens en de maanlanding heeft te doen met Von Braun’s opvattingen in die tijd dat ruimteschepen Nucleair zouden moeten worden aangedreven voor ruimtereizen. Op dit moment weet niemand hoeveel van deze tijd bommen er vandaag de dag rond de aarde draaien.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/302-1961

  0 likes
 29. [quote name=”AwE130″]News uit 1961 verteld ons hoe de VS een satelliet met kernreactor in een baan rond de aarde hebben gebracht. Natuurlijk werd in het artikel uitgelegd dat mocht de Racket ontploffen er geen gevaar is. Waarom dit artikel belangrijk is voor onderzoek naar UFO’s Aliens en de maanlanding heeft te doen met Von Braun’s opvattingen in die tijd dat ruimteschepen Nucleair zouden moeten worden aangedreven voor ruimtereizen. Op dit moment weet niemand hoeveel van deze tijd bommen er vandaag de dag rond de aarde draaien.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/302-1961%5B/quote%5D

  Waarom denk je dat dit nieuws is?
  http://www.space.com/12118-space-nuclear-power-50-years-transit-4a.html

  0 likes
 30. Aaah,Bekende mensen in de video:Dolan,Friedman
  The usual Suspects….

  0 likes
 31. Wat mij aan de stelling verbaast is dat we door Ufo’s geholpen schijnen te worden als we kernwapens afschieten. Op het moment dat er een aardbeving is in Japan met als gevolg een grote nucleaire ramp (danwel Tjernobyl) er juist helemaal GEEN interventie is. Het vernietigingsargument is dus heel willekeurig. Hoe ga je in dit soort gevallen om met alle soorten oorlogen, holocaust of simpele natuurrampen? Allen zijn even geschikt om te interveniëren als het doel is kostbare mensen levens sparen. En als we met succes onze verzekering bij de Ufo’s kunnen uitbreiden, doe dan meteen het totaal pakket dus inclusief meteoor inslagen? Gewoon de premium ufo plus regeling met gezinspakketuitbreiding en mondiale dekking. Gebeurd weliswaar maar eens in de paar honderd miljoen dan wel miljard jaar dat een komeet ter grote van 4 voetbalvelden de dampkring binnendringt maar als het gebeurd is het zo effectief in z’n destructie, dat meteen alles is weggevaagd. Met als gevolg dat het weer 2 miljard jaar duurt voordat we verder kunnen filosoferen over ufo’s op internet. Dat moet zelfs een Alien te lang duren..

  0 likes
 32. Nou, als de Aliens ons beletten onszelf kapot te maken hoeven we in ieder geval niet bang te te zijn dat ze ons rouw komen opvreten, dat scheelt weer! We mogen hopen dat het waar is! Want veel vertrouwen in machtsbeluste wereldleiders heb ik nou ook alweer niet.

  Een bom op Cuba zou heel Florida besmetten, en dat risico zouden de Amerikanen toen niet hebben willen nemen?! Lieve mensen, de hele Trinity Dessert is radio actief besmet door kernproeven! Dan is Cuba toch een ver van hun bed show. Maar dat was toen, het is alweer een tijdje geleden. Mensen en situaties zijn veranderd. En ik geloof dat na rampen als Tsjernobyl en Fucushima, waar enorme gebieden, inclusief de oceaan besmet zijn geraakt, men zich wel achter de oren krabt. Niet iedereen natuurlijk, er lopen nog een stel megalomanen los.

  Dat er elders intelligent leven in het enorme Universum is mag toch wel als heel logisch beschouwd worden. Ja, het is zelfs een arrogante gedachte te denken dat wij de enigen zijn. De vraag waarom dit verborgen blijft is veel interessanter. Wellicht omdat de mensheid nog niet klaar is voor het aanvaarden van haar werkelijke afkomst. Maar nu we de wende hebben gehad en de nieuwe cyclus is begonnen en wij langzaam ontwaken, zal het zich langzaam ontvouwen. Het begin is er in ieder geval al.

  En oh ja, die lichtbollen vliegen ook boven Almelo en Ahaus. Als je bij Bad Bentheim of Gildehaus op de berg gaat staan kun je ze goed zien. Het is een prachtig gezicht en bij deze dus ook een hele opluchting!

  0 likes
 33. Flash filmpje van alle (alle?) kernwapens die zijn gedetoneerd sinds 1945….

  http://www.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY

  0 likes
 34. [quote name=”Alexander”]Wat mij aan de stelling verbaast is dat we door Ufo’s geholpen schijnen te worden als we kernwapens afschieten. Op het moment dat er een aardbeving is in Japan met als gevolg een grote nucleaire ramp (danwel Tjernobyl) er juist helemaal GEEN interventie is.[/quote]

  tja, die aliens zijn ook maar mensen hé. Ze kunnen ook niet overal zijn 🙂

  0 likes
 35. Waar waren die aliens dan in ’45 bij de bommen op Hiroshima en Nagasaki?????????????

  0 likes
 36. days of our lives

  [quote name=”Randy”]Waar waren die aliens dan in ’45 bij de bommen op Hiroshima en Nagasaki?????????????[/quote]

  Hoho…Heb jij de bijdrage van rinus niet gelezen?

  0 likes
 37. [quote name=”Alexander”]Wat mij aan de stelling verbaast is dat we door Ufo’s geholpen schijnen te worden als we kernwapens afschieten. Op het moment dat er een aardbeving is in Japan met als gevolg een grote nucleaire ramp (danwel Tjernobyl) er juist helemaal GEEN interventie is. Het vernietigingsargument is dus heel willekeurig. Hoe ga je in dit soort gevallen om met alle soorten oorlogen, holocaust of simpele natuurrampen? Allen zijn even geschikt om te interveniëren als het doel is kostbare mensen levens sparen. En als we met succes onze verzekering bij de Ufo’s kunnen uitbreiden, doe dan meteen het totaal pakket dus inclusief meteoor inslagen? Gewoon de premium ufo plus regeling met gezinspakketuitbreiding en mondiale dekking. Gebeurd weliswaar maar eens in de paar honderd miljoen dan wel miljard jaar dat een komeet ter grote van 4 voetbalvelden de dampkring binnendringt maar als het gebeurd is het zo effectief in z’n destructie, dat meteen alles is weggevaagd. Met als gevolg dat het weer 2 miljard jaar duurt voordat we verder kunnen filosoferen over ufo’s op internet. Dat moet zelfs een Alien te lang duren..[/quote]

  Alexander? Van http://www.ufomeldpunt.nl?

  0 likes
 38. Beste Anoniem,
  in hoeverre is jouw reactie, namelijk mijn naam met vraagteken en de url over ufomeldpunt met vraagteken, een reactie op mijn bericht? Ik trek zeg maar in twijfel de schijnbare willekeur van Ufo’s. Dus twijfel ik dat ufo’s wel interveniëren tijdens bijvoorbeeld kernbommen gebruik, maar niet bij kernrampen, golfoorlogen of concentratiekampen. Gewoon als stelling, zeg maar. Wat wil je nu eigenlijk zeggen, anders dan je wens om anoniem te blijven? Dat er ufo’s zijn, omdat er een meldpunt bestaat? Jomanda heeft ook mensen genezen volgens sommigen, maar ook vermoord volgens anderen. Even los van het gegeven of ufo’s bestaan, daar gaat mijn reactie niet over. Super handig een meldpunt voor ufo’s als je benieuwd ben of er boven Almelo dingen door de lucht vliegen maar helpen Ufo’s ons ook tegen zelfdestructie, en zo ja, waarom dan ook heel, heel vaak niet????

  0 likes
 39. [quote name=”Alexander”]Beste Anoniem,
  in hoeverre is jouw reactie, namelijk mijn naam met vraagteken en de url over ufomeldpunt met vraagteken, een reactie op mijn bericht? Ik trek zeg maar in twijfel de schijnbare willekeur van Ufo’s. Dus twijfel ik dat ufo’s wel interveniëren tijdens bijvoorbeeld kernbommen gebruik, maar niet bij kernrampen, golfoorlogen of concentratiekampen. Gewoon als stelling, zeg maar. Wat wil je nu eigenlijk zeggen, anders dan je wens om anoniem te blijven? Dat er ufo’s zijn, omdat er een meldpunt bestaat? Jomanda heeft ook mensen genezen volgens sommigen, maar ook vermoord volgens anderen. Even los van het gegeven of ufo’s bestaan, daar gaat mijn reactie niet over. Super handig een meldpunt voor ufo’s als je benieuwd ben of er boven Almelo dingen door de lucht vliegen maar helpen Ufo’s ons ook tegen zelfdestructie, en zo ja, waarom dan ook heel, heel vaak niet????[/quote]

  Dat zou niet best zijn voor ons karma alsmede dharma dat ze zich bemoeien met ons op persoonlijk vlak. Alles in het onmetelijke ZIJN heeft kosmische wetten. Kijk naar Star Trek. Iedereen moet zelf leren volwassen te worden (spiritueel) en als je dus constant met van alles geholpen wordt, zelf de pijnen niet hebt ervaren door eigen onwetendheid/onkunde, hoe moet je dan weten hoe je wel positief kunt handelen en hoe DAT voelt? Logisch, ze helpen als de hele planeet Gaia er aan zou gaan, natuurlijk wel en logisch omdat onze MOEDER het leven in onze 3D schenkt om de lessen te leren, als ze vernietigd wordt dan heeft dit een onmetelijke impact op het grote geheel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kissinger

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

coronamaatregelen

Coronamaatregelen ‘volledig buiten proportie’. Een verontrustende analyse

Door Pieter Stuurman: Ik heb slecht nieuws. ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.