Homepagina » Het Complot » ‘Holografische zaal der archieven verborgen onder Sfinx in Roemenië’
Holografische zaal der archieven verborgen onder Sfinx in Roemenië

‘Holografische zaal der archieven verborgen onder Sfinx in Roemenië’

Aan de oostelijke kant van de Transsylvanische Alpen vinden we het Bucegigebergte. Aan de oostkant dalen steile flanken af naar de populaire toeristenplaatsen Busteni en Sinaia.

Volgens overleveringen woonde op deze heilige berg van de Daciërs de mythische figuur Zalmoxis in een grot.

Hij zou de mystieke kennis over de onsterfelijkheid van de ziel hebben meegebracht uit het Oude Egypte. Dit concept zou hij samen met de beschavingen en de kunst aan zijn volk hebben bijgebracht. Er wordt gezegd dat Zalmoxis een slaaf of leerling van Pythagoras is geweest. Hij liet in het gebergte een onderaardse kamer maken, waar hij zich terugtrok.

Zaal der archieven

De Babele en de Sfinx zijn de meest bekende rotsformaties van het gebied. In 2003 werd onder de Sfinx van het Bucegigebergte met behulp van een satellietradar een holografische zaal der archieven gevonden.

Radu Cinmar zou zich namens de Roemeense inlichtingendienst SRI hebben beziggehouden met de vondst en schreef er een tweetal boeken over: Transylvanian Sunrise en Transylvanian Moonrise. Deze zijn in het Engels vertaald door Peter Moon, bekend van het Montauk Project.

Moon vertelt over zijn reizen naar Roemenië, de ontdekking van de kamer onder de Sfinx en het verband tussen de kamer en tijdreizen. Hij legt ook uit waarom het leger en de vrijmetselaars zo geïnteresseerd zijn in de kamer onder de Sfinx en waarom de ontdekking is stilgehouden.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Dit doet me heel erg denken aan de aflevering van Stargate SG1 waarin ze de zogenaamde ‘Hall of records’ vinden van de ‘Ancients’. Het zou mij niets verbazen als die aflevering is gebaseerd op de boeken die door Peter zijn vertaald. Ik zou moeten opzoeken om welke aflevering het gaat.

Octane
Octane
8 jaren geleden

In Egypte zijn onder die sfinx de skeletten van hun reuzen-koningen gevonden. Daarom horen we er niks over. Er is altijd meer..

http://www.youtube.com/watch?v=YLqJQ_xHBFc

Niet geschikt voor zwakhartigen.

dani
dani
8 jaren geleden

[quote name=”Edwin”]Dit doet me heel erg denken aan de aflevering van Stargate SG1 waarin ze de zogenaamde ‘Hall of records’ vinden van de ‘Ancients’. Het zou mij niets verbazen als die aflevering is gebaseerd op de boeken die door Peter zijn vertaald. Ik zou moeten opzoeken om welke aflevering het gaat.[/quote]

Stargate SG-1 Season Two: “The Fifth Race”

Randy
Randy
8 jaren geleden

Zalmoxis? Zal wel.

x

Check Also

zuid-afrika

Kathleen Aerts (ex-K3) woont in Zuid-Afrika en is geshockeerd door de berichten over nieuwe coronavariant

De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral ...

variant

Nieuwe coronavariant Omicron voor het eerst vastgesteld bij 4 volledig gevaccineerde mensen

De nieuwe coronavariant Omicron is voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x