Het Complot

‘Holografische zaal der archieven verborgen onder Sfinx in Roemenië’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aan de oostelijke kant van de Transsylvanische Alpen vinden we het Bucegigebergte. Aan de oostkant dalen steile flanken af naar de populaire toeristenplaatsen Busteni en Sinaia.

Volgens overleveringen woonde op deze heilige berg van de Daciërs de mythische figuur Zalmoxis in een grot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zou de mystieke kennis over de onsterfelijkheid van de ziel hebben meegebracht uit het Oude Egypte. Dit concept zou hij samen met de beschavingen en de kunst aan zijn volk hebben bijgebracht. Er wordt gezegd dat Zalmoxis een slaaf of leerling van Pythagoras is geweest. Hij liet in het gebergte een onderaardse kamer maken, waar hij zich terugtrok.

Zaal der archieven

De Babele en de Sfinx zijn de meest bekende rotsformaties van het gebied. In 2003 werd onder de Sfinx van het Bucegigebergte met behulp van een satellietradar een holografische zaal der archieven gevonden.

Radu Cinmar zou zich namens de Roemeense inlichtingendienst SRI hebben beziggehouden met de vondst en schreef er een tweetal boeken over: Transylvanian Sunrise en Transylvanian Moonrise. Deze zijn in het Engels vertaald door Peter Moon, bekend van het Montauk Project.

Moon vertelt over zijn reizen naar Roemenië, de ontdekking van de kamer onder de Sfinx en het verband tussen de kamer en tijdreizen. Hij legt ook uit waarom het leger en de vrijmetselaars zo geïnteresseerd zijn in de kamer onder de Sfinx en waarom de ontdekking is stilgehouden.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
11 jaren geleden

Dit doet me heel erg denken aan de aflevering van Stargate SG1 waarin ze de zogenaamde ‘Hall of records’ vinden van de ‘Ancients’. Het zou mij niets verbazen als die aflevering is gebaseerd op de boeken die door Peter zijn vertaald. Ik zou moeten opzoeken om welke aflevering het gaat.

Octane
Octane
11 jaren geleden

In Egypte zijn onder die sfinx de skeletten van hun reuzen-koningen gevonden. Daarom horen we er niks over. Er is altijd meer..

http://www.youtube.com/watch?v=YLqJQ_xHBFc

Niet geschikt voor zwakhartigen.

dani
dani
11 jaren geleden

[quote name=”Edwin”]Dit doet me heel erg denken aan de aflevering van Stargate SG1 waarin ze de zogenaamde ‘Hall of records’ vinden van de ‘Ancients’. Het zou mij niets verbazen als die aflevering is gebaseerd op de boeken die door Peter zijn vertaald. Ik zou moeten opzoeken om welke aflevering het gaat.[/quote]

Stargate SG-1 Season Two: “The Fifth Race”

Randy
Randy
11 jaren geleden

Zalmoxis? Zal wel.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x