Buitenland

Dit is ‘m dan: de man die Trump de cel in wil hebben

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president Donald Trump verwacht dat hij dinsdag wordt gearresteerd. Hij roept zijn aanhangers op om te protesteren en ‘onze natie terug te nemen’. Hij zou de eerste voormalige president worden die strafrechtelijk wordt vervolgd.

Op zijn eigen socialmediaplatform Truth Social verwijst hij naar ‘illegale lekken vanuit een corrupt en zeer politiek kantoor van de officier van justitie in Manhattan’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Trump wijst erop dat dit kantoor wordt geleid door iemand die geld krijgt van miljardair George Soros. Hij verwijst hiermee naar officier van justitie Alvin Bragg, die in november 2021 werd gekozen. Soros doneerde één miljoen dollar aan de organisatie Color of Change, die het geld gebruikte voor de campagne van Bragg.

Aanwakkeren van geweld

Color of Change is een radicale activistische groep. Fox News meldde eerder dat Soros 40 miljoen dollar heeft geschonken aan de campagnes van officieren van justitie.

Voormalig politiecommissaris Bill Bratton van New York merkte op dat iedere stad in Amerika waar het geweld toeneemt een officier van justitie heeft die wordt gefinancierd door Soros.

De National Police Association beschuldigde de miljardair van het financieren van ultralinkse aanklagers zoals Alvin Bragg en het aanwakkeren van geweld.

Machtsmisbruik

Eerder deze maand is Trump uitgenodigd door het team van openbaar aanklager Bragg om te getuigen, maar hij zou dit geweigerd hebben.

Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Kevin McCarthy spreekt van machtsmisbruik door een radicale openbaar aanklager die gewelddadige criminelen vrijuit laat gaan en wraak wil nemen op president Trump.

McCarthy onderzoekt nu of belastinggeld wordt gebruikt om de democratie te ondermijnen door verkiezingen te beïnvloeden.


[Trending Politics News]

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 jaar geleden

we leven in gevaarlijke en intressante tijden

Hoop is uitgestelde teleurstelling
Hoop is uitgestelde teleurstelling
1 jaar geleden

De elite koopt alles in de wereld en bepaalt alles.

Trump wordt gepakt voor iets waarvoor Clinton als held werd weggezet: sex met onderdanen.

Rop
Rop
1 jaar geleden

Ja vies spelletjes worden op hoog niveau gespeelt ook in Nederland gebeurt dat op hoog niveau, en is er niet vrij van, in de politiek is dat zeker niet vreemd, en gebeurt dat meestal om z ich zelf te beschermen, natuurlijk heeft trumpv vijanden tenminste dat heeft elke hoog niveau staande politieke, ze spelen tegen elkaar dit spel uit, met een winnaar natuurlijk, en tegelijkertijd is het een dekmantel voor ze,met een afleiding die goed bij ze past, hier in nede Ierland komt dat ook veelvuldig Voor

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

Biden heeft van het Department Of Justce een wapen gemaakt zo te zien;
Rep. Marjorie Taylor Greene
https://twitter.com/RepMTG/status/1637076244708614144

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x