Homepagina » UFO » VIDEO: Deze kerngeleerde heeft een belangrijke boodschap over ‘UFO’s die uit nabijgelegen zonnestelsels komen’
VIDEO: Deze kerngeleerde heeft een belangrijke boodschap over 'UFO's die uit nabijgelegen zonnestelsels komen'

VIDEO: Deze kerngeleerde heeft een belangrijke boodschap over ‘UFO’s die uit nabijgelegen zonnestelsels komen’

De Canadese kerngeleerde Stanton T. Friedman is bekend van het onderzoek naar het Roswellincident. In 1978 had hij een ontmoeting met oud-majoor Jesse Marcel, die in 1947 betrokken was bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde.

Marcel verklaarde in 1978 tegenover Friedman dat het geen weerballon geweest was, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig. Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden.

Friedman schreef er een boek over, The Roswell Incident, waarna nog veel meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen. De kerngeleerde besloot dat er een doofpotoperatie ‘van kosmische Watergate-proporties’ had plaatsgevonden.

Project Blue Book

Hij is ervan overtuigd dat de Amerikaanse autoriteiten destijds bewust het hele voorval onder het tapijt hadden geprobeerd te vegen, om onrust onder de bevolking te voorkomen.

In een lezing op het MUFON Symposium 2015, die nu gratis op YouTube kan worden bekeken, gaat de wetenschapper in op de resultaten van grote studies zoals Project Blue Book, geheime UFO-stukken en foto’s van UFO’s die volgens wetenschappers authentiek zijn.

Witte Huis

Hij noemt ook een aantal redenen waarom aliens de aarde bezoeken zonder in de voortuin van het Witte Huis te landen en waarom overheden bewijs achterhouden.

In zijn boek Flying Saucers and Science: A Scientist Investigates the Mysteries of UFOs stelt Friedman dat UFO’s uit relatief nabijgelegen zonnestelsels afkomstig zijn.

[UFOTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
4 jaren geleden

stanton verteld geen onzin ik heb hem liever dan al die oude types bij de werld draait door met hun onzin over de planeten wat zijn dat een missers op de tv hier in nederland en ook nog alles recht l*llen oftewel je voorliegen

Gerard
Gerard
Reactie op  frans
4 jaren geleden

fransie… heb je geen Facebook?

Wim
Wim
Reactie op  Gerard
4 jaren geleden

Facebook wat is dat, mensen met een IQ 80 d’rop zitten, haha.

Ph
Ph
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

Mijn IQ is ver boven het Europees gemiddelde van 96%, thans heb ik toch Facebook, alleen gooi ik daar zo niet mijn leven ten grabbel, heeft niemand geen zaken mee trouwens:))

Dolex
Dolex
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Hoi Frans, probeer de volgende keer dat je iets typt ook hoofdletters en interpunctie (punten en komma’s) te gebruiken! Dat maakt je boodschap makkelijker te lezen.
Dank!

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Kern geleerde, hahaha, meer kern leugenaar.

John
John
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Sorry voor je, maar nu sla je de plank mis.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  John
4 jaren geleden

Sorry, hij mag dan misschien gerespecteerd worden door velen, hij loopt gewoon de typische Helio-centrale onzin uit te kramen. Dat maakt dat ik hem beschouw als deel van de agenda, en dus niet betrouwbaar genoeg voor mij.

Scepticus
Scepticus
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Het is inderdaad grappig dat Stanton altijd als kerngeleerde aangeduid wordt. Het is wel waar, maar het doet nauwelijks ter zake. Het is een beroep op autoriteit, waar sommigen misschien van onder de indruk zijn, maar het zegt helemaal niets over de waarschijnlijkheid van zijn uitspraken. Diederik Samsom van de PvdA is ook kernfysicus. Dezelfde redenatie volgend, heeft hij ook verstand van het al dan niet bestaan van buitenaards leven? En niet-kerngeleerden, moeten die hun mond houden in deze discussie? Wat een nonsens, zeg.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Scepticus
4 jaren geleden

Het is heel makkelijk om iemand op zijn titel aan te vallen omtrent dit onderwerp. Stanton Friedman heeft nooit beweerd dat hij de waarheid in pacht heeft. De man is vanuit zijn werkterrein geïnteresseerd geraakt in het fenomeen UFO en zoekt naar antwoorden. Die (vrijheid) heeft hij maar ik plaats het tussen haakjes.

Stanton is volgens mij niet de weg kwijtgeraakt maar valt de laatste jaren in de herhaling en dat kan hij ook niet helpen. Het lijkt mij ook niet fijn als je een beroep doet op de FOIA, een overheidsinstantie om officiële documenten op te vragen die volgens de wet verjaard zijn maar waarvan de inhoud met opzet is uitgewist. Getypte A4’tjes waarvan in sommige gevallen alleen het bladzijdenummer nog zichtbaar is en daar krijg je dan uiteindelijk een kopie van.

In zijn geheel waardeloos dus. Als we het over een hoax hebben dan zijn we aan het juiste adres, de Freedom of Information Act. Ze verstrekken alleen informatie zoals het hen uitkomt.

De FOIA was destijds ondertekend door Lyndon B. Johnson, de enigste Amerikaan die ooit op 12 kilometer hoogte beëdigd werd als President van de Verenigde Staten met als getuige Jacqueline Kennedy aan zijn zijde. Dit omdat haar man even niet beschikbaar was. Hij was wel aan boord maar lag in een kist na een gezellig dagje uit in Dallas TX met een mooie ceremoniële begrafenis in het vooruitzicht.

Scepticus
Scepticus
4 jaren geleden

Deze man is al jaren totaal de weg kwijt. Hij heeft nog steeds de overtuiging dat de Majestic-12 documenten echt zijn, terwijl al heel lang duidelijk is dat het een hoax betreft. En zelfs al zouden deze documenten wél echt zijn, dat is natuurlijk in tegenstelling tot wat Stanton denkt nog steeds geen bewijs dat de Verenigde Staten contact hebben met buitenaardse wezens. Stanton ziet een tweede mogelijkheid over het hoofd: de documenten zijn echt, maar contact met buitenaardsen is er niet. Hoe? Nou, heel simpel: de Verenigde Staten en de Sovjet Unie waren in een koude oorlog verwikkeld, en het is heel goed mogelijk dat de Verenigde Staten net DEED alsof ze contact hadden, om de Sovjet Unie op het verkeerde been te zetten. In die tijd was het in de wereld helpen van onzin verhalen heel gebruikelijk, om de geheime diensten van de vijand te belasten. Hoe meer onzin, hoe beter, want dan steekt de vijand er tijd in.

John
John
Reactie op  Scepticus
4 jaren geleden

Zoek een leven, je bent al helemaal niet skeptisch, mischien vind je vrienden bij Stichting Skepsis waar ze ook niet skeptisch zijn..

Scepticus
Scepticus
Reactie op  John
4 jaren geleden

John, ik heb zijn bekende boeken hier liggen. Ik heb zijn website van A tot Z gelezen. Ook volg ik Stanton al jaren op de voet. Hij heeft nog nooit ook maar een greintje bewijs aangedragen voor zijn stellingen. Het is alleen maar speculatie en wishful thinking. Hij blijft maar komen met de achterhaalde MJ-12 documenten, meer niet. Als jij in zijn onzin wil geloven, prima, maar echt serieus kan ik je dan niet nemen.

flardinga
flardinga
Reactie op  Scepticus
4 jaren geleden

Heeft u wel eens Robert Bob Dean en Clifford Stone beluisterd, die personen vind ik betrouwbaar bij deze man heb ik ook grote twijfels, maar dan nog is het dat je iets wilt aannemen of niet, sommige personen staan er ook helemaal niet open voor en hun eigen religieuze overtruigingen staan dan blijkbaar in de weg, het zij zo!!!
Voor mij persoonlijk is het boek de 12e planeet erg belangrijk geweest van Sitchin, kan ik iedereen aanraden om het eens te lezen.

flardinga
flardinga
Reactie op  flardinga
4 jaren geleden

@john,
Je voelt jouw aangevallen maar ik bedoel dat soms personen hun religie erbij halen om alles wat hen niet bevalt te bestrijden, geen enkel argument kan dat dan tot reden brengen of in ieder geval een opening tot debat, ik heb zelf ook geschreven dat ik bij Friedman grote twijfels heb, ik persoonlijk ben er wel van overtuigd dat er buiten ons medeweten zich heel veel af speelt, we kunnen bijvoorbeeld al heel lang milieuvriendelijk reizen maar krachten houden dit tegen, vriendelijke groet verder en denk vooral wat je wilt want juist dat vrije denken moet overeind blijven!!!

tikkertje
tikkertje
Reactie op  Scepticus
4 jaren geleden

Scepticus post hier als enige met rede.
En John… blijf vooral geloven in de aliens hier op aarde. In aliens die met een fabelhaftige techniek – die onze beschaving duizenden jaren vooruit is – het heelal hebben doorkruist, om zich hier te verstoppen onder de grond of helemaal naar hier zijn gekomen omdat ze zich GROTE ZORGEN MAKEN OVER ONZE KERNWAPENS en ze vanuit hun schuilplaatsen in rotsspleten met hun schepen de kerninstallaties in de gaten houden…. zucht…

John
John
Reactie op  tikkertje
4 jaren geleden

Mensen, ik ga hier echt geen discussie aan met mensen die denken dat mijn overtuigingen puur geloof zijn. Ik meet mij met mijn persoonlijke ervaringen en zelfstudie, Wat mijn punten zijn valt niet te bewijzen naar anderen, net als wat jullie punten zijn die niet te bewijzen vallen. Als je te weinig weet hou het dan beter open ipv afkraken en belachelijk maken.

Gaston
Gaston
4 jaren geleden

Als je aliens beschrijft als mensachtig maar geen normale mensen, in vrijwel alles afwijkend, dan zijn er al zo’n 1,8 miljard aanwezig op aarde en hun aantal groeit enorm snel.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Natuurlijk komen ze van de dichtbijzijnde als ze de knowhow hebben dat, zullen wij ook doen in de toekomst, de dichtbijzijnde bezoeken.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Wel grappig, dat er hier mensen zitten met een wetenschap; Alles is bullsh*t, behalve jullie eigen theorie. Sterker nog, als je het niet zo ziet, ben je dom. Dat er meer is, is prima…maar ga het je wijsheid niet tot religie bombarderen, het is net zo simpel als al het andere geneuzel.
Het gaat n.l. over niks. Als je iets wilt toevoegen, praat dan uit gevoel of zo, maar ga niet een ander te kakken zetten omdat je denkt het te weten. Veel gelezen hebben is net zoiets als niks weten of net zoveel. Gaat erom, wat je er mee doet. Weet jij hoe het zit? fijn voor je, maar doe er dan wat nuttigs mee.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
4 jaren geleden

Stanton is een fantast die teveel op YouTube zit.

flardinga
flardinga
Reactie op  Pete Del Fina
4 jaren geleden

Heb je al eens Robert Bob Dean of Clifford Stone bekeken op YouTube?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  flardinga
4 jaren geleden

Ja, ik zag hem naast Steven Greer ..lol..zitten. Die dudes hebben echt geen kaas gegeten van paranormal/interdimensional activity.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Waar blijft de Liefde hier in al deze commentaren op dit artikel van 9fornews? Stanton T. Friedman steekt zijn nek uit voor ons allen en zinspeelt op UFO-disclosure.

pat
pat
4 jaren geleden

Ja die gasten {Aliens} komen hier en hoe weet ik dat ? ik heeft de bewijzen gezien 36 jaar geleden.
Maak dat mij lotje getikt? Nee wat zal jij doen als je bewijzen zie ga je toch ook geloven wat je ziet,er zijn mensen die in god geloven zonder hem gezien te hebben!
Bovendien ik heeft ook een patroon gemerkt wanneer die dingen {ufo’s} komen.

Scepticus?
Blaaskaken van IQ lager dan 80,moraal riders uit verloren tijden!
en als zij dat niet zijn,zijn het zelf niet van deze wereld het paard maar de paard van troje.

pat
pat
4 jaren geleden

Ja die gasten {Aliens} komen hier en hoe weet ik dat ? ik heeft de bewijzen gezien 36 jaar geleden.
Maak dat mij lotje getikt? Nee wat zal jij doen als je bewijzen zie ga je toch ook geloven wat je ziet,er zijn mensen die in god geloven zonder hem gezien te hebben!
Bovendien ik heeft ook een patroon gemerkt wanneer die dingen {ufo’s} komen.

Scepticus?
Blaaskaken van IQ lager dan 80,moraal riders uit verloren tijden!
en als zij dat niet zijn,zijn het zelf niet van deze wereld maar de paard van troje.

Tikkertje
Tikkertje
Reactie op  pat
4 jaren geleden

Kun je deze alsjeblieft nog een keer posten Pat?

Ayla
Ayla
Reactie op  pat
4 jaren geleden

Ik en mijn zoon hebben er ook een gezien.. en als ze vinden dat ik dan van lotje getikt ben, zeg maar zo de mensen die het ontkennen zijn er doodsbenauwd voor

x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

biden

Biden verbreekt meteen al zijn eerste verkiezingsbelofte

Maandenlang bekritiseerde Joe Biden tijdens zijn verkiezingscampagne ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x