UFO

VIDEO: Deze kerngeleerde heeft een belangrijke boodschap over ‘UFO’s die uit nabijgelegen zonnestelsels komen’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese kerngeleerde Stanton T. Friedman is bekend van het onderzoek naar het Roswellincident. In 1978 had hij een ontmoeting met oud-majoor Jesse Marcel, die in 1947 betrokken was bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde.

Marcel verklaarde in 1978 tegenover Friedman dat het geen weerballon geweest was, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig. Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden.

Friedman schreef er een boek over, The Roswell Incident, waarna nog veel meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen. De kerngeleerde besloot dat er een doofpotoperatie ‘van kosmische Watergate-proporties’ had plaatsgevonden.

Project Blue Book

Hij is ervan overtuigd dat de Amerikaanse autoriteiten destijds bewust het hele voorval onder het tapijt hadden geprobeerd te vegen, om onrust onder de bevolking te voorkomen.

In een lezing op het MUFON Symposium 2015, die nu gratis op YouTube kan worden bekeken, gaat de wetenschapper in op de resultaten van grote studies zoals Project Blue Book, geheime UFO-stukken en foto’s van UFO’s die volgens wetenschappers authentiek zijn.

Witte Huis

Hij noemt ook een aantal redenen waarom aliens de aarde bezoeken zonder in de voortuin van het Witte Huis te landen en waarom overheden bewijs achterhouden.

In zijn boek Flying Saucers and Science: A Scientist Investigates the Mysteries of UFOs stelt Friedman dat UFO’s uit relatief nabijgelegen zonnestelsels afkomstig zijn.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
6 jaren geleden

stanton verteld geen onzin ik heb hem liever dan al die oude types bij de werld draait door met hun onzin over de planeten wat zijn dat een missers op de tv hier in nederland en ook nog alles recht l*llen oftewel je voorliegen

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Kern geleerde, hahaha, meer kern leugenaar.

Scepticus
Scepticus
6 jaren geleden

Deze man is al jaren totaal de weg kwijt. Hij heeft nog steeds de overtuiging dat de Majestic-12 documenten echt zijn, terwijl al heel lang duidelijk is dat het een hoax betreft. En zelfs al zouden deze documenten wél echt zijn, dat is natuurlijk in tegenstelling tot wat Stanton denkt nog steeds geen bewijs dat de Verenigde Staten contact hebben met buitenaardse wezens. Stanton ziet een tweede mogelijkheid over het hoofd: de documenten zijn echt, maar contact met buitenaardsen is er niet. Hoe? Nou, heel simpel: de Verenigde Staten en de Sovjet Unie waren in een koude oorlog verwikkeld, en het is heel goed mogelijk dat de Verenigde Staten net DEED alsof ze contact hadden, om de Sovjet Unie op het verkeerde been te zetten. In die tijd was het in de wereld helpen van onzin verhalen heel gebruikelijk, om de geheime diensten van de vijand te belasten. Hoe meer onzin, hoe beter, want dan steekt de vijand er tijd in.

Gaston
Gaston
6 jaren geleden

Als je aliens beschrijft als mensachtig maar geen normale mensen, in vrijwel alles afwijkend, dan zijn er al zo’n 1,8 miljard aanwezig op aarde en hun aantal groeit enorm snel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x