Homepagina » Buitenland » VIDEO: Russell Brand haalt uit naar Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie
VIDEO: Russell Brand haalt uit naar Britse koninklijke 'hagedis Illuminati' familie

VIDEO: Russell Brand haalt uit naar Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie

De Britse komiek Russell Brand steekt zijn mening over de Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie niet onder stoelen of banken.

Hij zegt dat de Britse monarchie ongeveer 299 miljoen pond (418 miljoen euro) per jaar kost. Dat is ongeveer negen keer zoveel als door de Royal Household wordt gemeld, aldus de acteur in zijn YouTube-show ‘The Trews’.

De cijfers zouden afkomstig zijn van Republic, een pressiegroep die tegen de monarchie is. De officiële cijfers houden volgens Brand geen rekening met de beveiliging en koninklijke bezoeken.

Afgelopen jaar raakte de Britse koninklijke familie in opspraak toen bleek dat de twee keukens van kasteel Kensington op kosten van de belastingbetaler waren aangepast.

Brand verwijst verder naar een rapport waarin valt te lezen dat de bewering van VisitBritain dat de Britse royals 500 miljoen pond (700 miljoen euro) per jaar opleveren aan inkomend toerisme, verzonnen is.

Hij heeft een rigoureuze oplossing in gedachten: gooi ze uit hun kastelen, zet ze in een glazen huis zodat we naar ze kunnen kijken en gebruik Buckingham Palace als opvangtehuis voor daklozen.

Brand riep zijn landgenoten voor de parlementsverkiezingen eerder deze maand op voor Ed Miliband en Labour te stemmen. Eerder riep Brand de Britten nog op om niet te stemmen omdat hij dat zelf nog nooit gedaan heeft.

“Ik denk niet dat er iets grappigs is aan wat de Conservatieven dit land aandoen en we moeten hen stoppen,” zei Brand. “Je moet voor Labour stemmen, de Conservatieven moeten uit de regering van dit land verdwijnen.”

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • leon*** schreef:

  en maar zwaaien als ze langs komen

  daaaag koningin daaaag koning daaaag eurotjes

  dacht trouwens dat piramide spelen verboden waren

  15 likes
 • jenne schreef:

  Hij mag wel oppassen, het land van de koninklijke Rorshilds, 100% manipulatie, van hoog tot laag, de eliten met hun domme naïve handlangers, alles vegen ze onder het carpet!

  8 likes
  • jaap schreef:

   En wat dacht je van mr. Brand? Ik denk Fabian Socialist en controlled opposition? Ik voorspel jou; hij wordt niet onder het ‘carpet’ geveegd, want hij is onderdeel van de establishment en parasiteert op de energie van de goedgelovigen.

   4 likes
 • Van Knollestein schreef:

  Rijk is meneer al, dus hoe kun je dan nog wedijveren? Juist, morele superioriteit pretenderen t.o.v. de mede-rijken. De basis van salonsocialisme.

  5 likes
  • jenne schreef:

   @van Knollenstein,

   Als je rijk bent mag je dus geen mening er op na houden, of kritiek hebben op ?,
   is het oordelen en veroordelen, niet een onderdeel van neo socialisme net als jalousie.

   5 likes
 • pietje schreef:

  Ussel i do not know if you read this but i stand beheid you !!!! You are one off the few persons that stands for the truth Ilove you for that !!!! You are a hero for many off us !!! If you were my child i hugged you to dead !!! Go on with your mission You are famous so you can reach more people as un unknown that is how the world works !!! Many kisses from an old womn !

  3 likes
 • jenne schreef:

  Lees maar het commentaar van die bekakte britten op het Griekse, eiland Kos, over die arme misserable vluchtelingen uit Syrië, ze sturen hun gezllige vacantie in de war, het zijn er nota bené minder als 2000, werkelijk je wenst ze haast zelf zo’n oorlog toe!

  6 likes
 • pietje schreef:

  Look after your back Russel because John Lennon and many so as bob marly and others have been killed they wanted peace like you also micheal jackson they all have been killed please thake care you are not wantend ! They want you to be killed ! And we all know that so…….you dirty people we kknow tat you are after us !! We will fight you !!! Til the last drop off blood And you can be de next one !!! hey will not stop !!!! Let us stop them !!!

  2 likes
  • Zamunda schreef:

   Ik hoop niet dat Brand ‘hagedissen’ erbij haalt en hopelijk ook niet ‘illuminati’. Dit zijn kernwoorden die de zaak schaden. Velen wenden zich meteen af, ongeacht de boodschap.
   Ik heb geen greintje bewijs gezien voor de hagedis theorie van Icke, hou het bij wat te verifieren is, anders moet ik Icke en Brand ook als stoorzenders zien helaas.

   4 likes
 • Chantal schreef:

  Ik kan begrijpen dat mensen het moeilijk vinden om in reptilians te geloven want dat is ook hart te verteren maar in al die filmpjes waar ze het er over hebben en verdachte laten zien daar zie je dat ze zo,n vreemd gedrag hebben met hun tong ?!
  Let hier maar eens op dat ze hun lippen aflikken, dit is toch raar?

  Real Reptilian Shapeshifter CAUGHT ON TAPE 100 % PROOF
  https://www.youtube.com/watch?v=f-qXMmH9EUE

  4 likes
 • ea1 schreef:

  Beatrix heeft 3,5 miljard gekregen voor de bewezen diensten. Tweede kamer heeft geen helderheid kunnen krijgen over wat er precies met het geld is gebeurd.
  Een van de bewezen diensten is stevige mindcontrol, martelen en verkrachten van grote delen van Nederlandse bevolking. Koningshuis afschaven in verband met misdaden.
  NL Koningshuis is nog erger dan de engelsen.

  4 likes
 • x

  Check Also

  archeologen

  Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

  Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

  professor

  ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

  Neil Ferguson, de professor die de Britse ...

  >