Buitenland

VIDEO: Russell Brand haalt uit naar Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse komiek Russell Brand steekt zijn mening over de Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie niet onder stoelen of banken.

Hij zegt dat de Britse monarchie ongeveer 299 miljoen pond (418 miljoen euro) per jaar kost. Dat is ongeveer negen keer zoveel als door de Royal Household wordt gemeld, aldus de acteur in zijn YouTube-show ‘The Trews’.

De cijfers zouden afkomstig zijn van Republic, een pressiegroep die tegen de monarchie is. De officiële cijfers houden volgens Brand geen rekening met de beveiliging en koninklijke bezoeken.

Afgelopen jaar raakte de Britse koninklijke familie in opspraak toen bleek dat de twee keukens van kasteel Kensington op kosten van de belastingbetaler waren aangepast.

Brand verwijst verder naar een rapport waarin valt te lezen dat de bewering van VisitBritain dat de Britse royals 500 miljoen pond (700 miljoen euro) per jaar opleveren aan inkomend toerisme, verzonnen is.

Hij heeft een rigoureuze oplossing in gedachten: gooi ze uit hun kastelen, zet ze in een glazen huis zodat we naar ze kunnen kijken en gebruik Buckingham Palace als opvangtehuis voor daklozen.

Brand riep zijn landgenoten voor de parlementsverkiezingen eerder deze maand op voor Ed Miliband en Labour te stemmen. Eerder riep Brand de Britten nog op om niet te stemmen omdat hij dat zelf nog nooit gedaan heeft.

“Ik denk niet dat er iets grappigs is aan wat de Conservatieven dit land aandoen en we moeten hen stoppen,” zei Brand. “Je moet voor Labour stemmen, de Conservatieven moeten uit de regering van dit land verdwijnen.”

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
7 jaren geleden

Hij mag wel oppassen, het land van de koninklijke Rorshilds, 100% manipulatie, van hoog tot laag, de eliten met hun domme naïve handlangers, alles vegen ze onder het carpet!

jenne
jenne
7 jaren geleden

Lees maar het commentaar van die bekakte britten op het Griekse, eiland Kos, over die arme misserable vluchtelingen uit Syrië, ze sturen hun gezllige vacantie in de war, het zijn er nota bené minder als 2000, werkelijk je wenst ze haast zelf zo’n oorlog toe!

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
leon***
leon***
7 jaren geleden

en maar zwaaien als ze langs komen

daaaag koningin daaaag koning daaaag eurotjes

dacht trouwens dat piramide spelen verboden waren

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x