Buitenland

VIDEO: Russell Brand haalt uit naar Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse komiek Russell Brand steekt zijn mening over de Britse koninklijke ‘hagedis Illuminati’ familie niet onder stoelen of banken.

Hij zegt dat de Britse monarchie ongeveer 299 miljoen pond (418 miljoen euro) per jaar kost. Dat is ongeveer negen keer zoveel als door de Royal Household wordt gemeld, aldus de acteur in zijn YouTube-show ‘The Trews’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De cijfers zouden afkomstig zijn van Republic, een pressiegroep die tegen de monarchie is. De officiële cijfers houden volgens Brand geen rekening met de beveiliging en koninklijke bezoeken.

Afgelopen jaar raakte de Britse koninklijke familie in opspraak toen bleek dat de twee keukens van kasteel Kensington op kosten van de belastingbetaler waren aangepast.

Brand verwijst verder naar een rapport waarin valt te lezen dat de bewering van VisitBritain dat de Britse royals 500 miljoen pond (700 miljoen euro) per jaar opleveren aan inkomend toerisme, verzonnen is.

Hij heeft een rigoureuze oplossing in gedachten: gooi ze uit hun kastelen, zet ze in een glazen huis zodat we naar ze kunnen kijken en gebruik Buckingham Palace als opvangtehuis voor daklozen.

Brand riep zijn landgenoten voor de parlementsverkiezingen eerder deze maand op voor Ed Miliband en Labour te stemmen. Eerder riep Brand de Britten nog op om niet te stemmen omdat hij dat zelf nog nooit gedaan heeft.

“Ik denk niet dat er iets grappigs is aan wat de Conservatieven dit land aandoen en we moeten hen stoppen,” zei Brand. “Je moet voor Labour stemmen, de Conservatieven moeten uit de regering van dit land verdwijnen.”

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
9 jaren geleden

Hij mag wel oppassen, het land van de koninklijke Rorshilds, 100% manipulatie, van hoog tot laag, de eliten met hun domme naïve handlangers, alles vegen ze onder het carpet!

jenne
jenne
9 jaren geleden

Lees maar het commentaar van die bekakte britten op het Griekse, eiland Kos, over die arme misserable vluchtelingen uit Syrië, ze sturen hun gezllige vacantie in de war, het zijn er nota bené minder als 2000, werkelijk je wenst ze haast zelf zo’n oorlog toe!

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
leon***
leon***
9 jaren geleden

en maar zwaaien als ze langs komen

daaaag koningin daaaag koning daaaag eurotjes

dacht trouwens dat piramide spelen verboden waren

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x