Buitenland

Video: Karel van Wolferen over Poetins uitdaging aan het adres van Schwab en co

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De grote herstart, ook wel de Great Reset genoemd, is de grootste mondiale machtsgreep in de geschiedenis van de mens, uitgevoerd door een private club – het World Economic Forum – die erin is geslaagd om via geselecteerde Young Global Leaders overheden over de hele wereld als marionetten aan zich te binden. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in een video waarin hij zijn meest recente artikel voor het blad Gezond Verstand voorleest.

Deze machtsgreep is momenteel bezig doorgang te vinden achter de aandacht afleidende Russische invasie van Oekraïne. Op 1 juli komt de ondertekening van een verdrag dat het gevreesde digitale QR-codepaspoort invoert, dat ons waarschijnlijk komende herfst met dwang zal worden opgelegd, waarschuwt Van Wolferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is echt het einde van democratie

Daarnaast krijgen we een groots verdrag met de WHO, die voortaan alle soorten pandemieën mag gaan afkondigen met verplichte noodmaatregelen voor alle ondertekenaars. Tot die zogenaamde pandemieën behoren ook noodtoestanden in verband met het klimaat. Dit moet wel het toppunt van macht zijn dat Bill Gates hoopt te kunnen bereiken. “Dit is echt het einde van democratie.”

De ongelooflijke propaganda over de oorlog in Oekraïne is van een volume en een nadrukkelijkheid zoals we echt niet eerder hebben beleefd, stelt de voormalig NRC-correspondent. “De omkering van de werkelijkheid als gevolg van propaganda is dezer dagen opgevoerd tot de hoogste graad die we in tijden hebben gezien.”

“De verontwaardigingspropaganda gericht tegen Rusland is zo reusachtig, zo zonder merkbare limieten dat het tot denken aanzet,” zegt Van Wolferen.

Reddingsacties

Poetin is gebombardeerd tot meest gedemoniseerde Russische leider ooit. Dat is omdat hij de Russische Federatie redde van uiteenvallen en daarna de redder werd van Syrië als onafhankelijke staat. Beide reddingsacties betekenden een streep door de rekening van Washingtons imperialistische plannen, benadrukt Van Wolferen.

“Kan de onverholen uitdaging van Poetin de supranationale poging tot totalitaire technocratische overheersing van de wereld dwarsbomen?” vraagt hij.

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 jaren geleden

Putin is de deep state aan het uitroeien.
Voor zover ik begrepen heb is het game over voor de deep state.
Want Nathalie Rotchild heeft een brief geschreven aan de regering in Engeland.
Als Putin wint dan is het game over voor de deep state. En volgens mij is het zover.

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Laat Putin zijn gang maar gaan.
Amerika gaat weer terug naar Trump.
Evenals vorige keer, zet hij een streep door de WHO en WEF.
Als Amerika, Rusland, China, India en Brazilië afhaken dan is de hele club ter ziele.
En dat gaat gebeuren!!

Elise
Elise
2 jaren geleden

Das nou net de vraag wat ik neerschreef bij Annette bij die Indische generaal. Oplossing: alle satellieten de wereld uit. Landen hun soevereiniteit terug geven. En de mens/natuur weer met respect gaan behandelen. Ik ben klaar met de NWO/de globalisten.(yuppies).

Mar
Mar
2 jaren geleden

Mag het hopen. Dit levrn is niets meer waard om nog te mogen leven. Het is echt een nazi staat geworden, met massamoorden op de koop toe mvb rade. Vind het verschrikkelijk voor de kinderen en kleinkinderen, de jeugd. Alles word robot. Zoveel beliftes die het kabinet verbroken heeft. Geen dwang en verplichting. En wat doen ze?

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x