Bewustzijn

VIDEO: Spelen dromen zich af in een andere dimensie?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In januari dit jaar maakten Britse wetenschappers bekend titanium bolletjes met daarin een kleverige substantie te hebben gevonden. Volgens de wetenschappers zouden de bolletjes bewijs zijn voor buitenaards leven. Zender RT vraagt Joe Rogan wat hij van deze ontdekking vindt.

De komiek en presentator van de Joe Rogan Experience interviewde voor zijn radioshow al veel grote namen waaronder de Britse natuurkundige Brian Cox en schrijver Graham Hancock. Hij spreekt over theorieën die gaan over buitenaards leven, parallelle universa en het multiversum, de mogelijkheid dat dromen zich afspelen in andere dimensies en het collectieve bewustzijn.

Hij gaat dieper in op de kwantumtheorie en het baanbrekende onderzoek van de Amerikaanse arts Rick Strassman over de pijnappelklier. Volgens Strassman wordt in de pijnappelklier DMT aangemaakt en kan dit stofje verklaren waarom sommige mensen denken te zijn ontvoerd door aliens.

Tot slot bespreekt Rogan paranormale verschijnselen: is het allemaal onzin of bevinden we ons in een stadium van de menselijke evolutie waarin telepathie en andere bovennatuurlijke vermogens de norm zijn?

Een fascinerend interview voor eenieder die geïnteresseerd is in mysteries, de ruimte en het grijze gebied tussen wetenschap en spiritualiteit.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ik ben zeer onder de indruk van de visie van deze man.

JPvandenBerg
JPvandenBerg
7 jaren geleden

Ik niet. Integendeel

Ananas
Ananas
7 jaren geleden

Ik wacht op een goede foto van een alien of ufo …….

Bob de Jong
Bob de Jong
7 jaren geleden

In de Lucid dream kan je contact maken met onze buren daarbuiten dus het zo maar kunnen dat dromen in een andere dimensie plaatsvinden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x