Homepagina » Buitenland » Amerika in paniek: Nederlander voorspelt zwaarste aardbeving in de geschiedenis
Amerika in paniek: Nederlander voorspelt zwaarste aardbeving in de geschiedenis, NASA reageert

Amerika in paniek: Nederlander voorspelt zwaarste aardbeving in de geschiedenis

Gisteren zou de zwaarste aardbeving in de geschiedenis van de aarde moeten hebben plaatsgevonden. Dat voorspelde althans de Nederlandse onheilsprofeet Frank Hoogerbeets in een YouTube-filmpje dat inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken.

Frank voorspelde op 28 mei om 16.00 uur een catastrofale aardbeving aan de Amerikaanse westkust. In een YouTube-filmpje van 24 minuten legt hij uit waarom zich volgens hem een aardbeving met een kracht van 9,8 op de schaal van Richter zal voordoen in Californië. Hij verwijst onder meer naar een samenstand tussen planeten en een voorspelling van Nostradamus.

Maandag waarschuwde hij alle mensen die rond breuklijnen wonen via Twitter extra alert te zijn. Zorg voor een ontsnappingsplan, aldus Frank, die op YouTube actief is onder de naam Ditrianum Media. “Er zal een zeer, zeer zware aardbeving plaatsvinden of een grote gebeurtenis waarbij zeer veel energie vrijkomt,” aldus de man in het filmpje.

Er was zoveel aandacht voor de voorspelling, dat zelfs de NASA erop reageerde. “De theorie dat een samenstand tussen planeten aardbevingen kan veroorzaken is onzin,” zei een woordvoerder van het Jet Propulsion Laboratory in Pasadena. “De gravitationele krachten die hierbij vrijkomen zijn niet sterk genoeg om geologische activiteit op aarde te kunnen triggeren.”

De knapste koppen op aarde werken al jaren tevergeefs aan een manier om aardbevingen te kunnen voorspellen. Californië beschikt over een waarschuwingssysteem waarbij enkele seconden voor een beving een alarm afgaat. “We proberen het al jaren,” zei seismoloog Egill Hauksson. “We kunnen de tijd, plaats en magnitude van individuele aardbevingen niet voorspellen.”

Een aardbeving met een kracht van 9,8 op de schaal van Richter in Californië is volgens Hauksson onmogelijk. “We zouden hooguit een 8,3 kunnen krijgen. Die zou de hele San Andreasbreuk openscheuren. Een 7,9 is waarschijnlijker.”

Saillant detail: de voorspelling valt nagenoeg samen met de première van de film San Andreas. In de film vindt langs de gelijknamige breuklijn, die honderden kilometers parallel loopt aan de Amerikaanse kust, een reeks zware aardbevingen plaats, met alle gevolgen van dien. Misschien heeft Frank iets te veel Hollywoodfilms gekeken?

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JPvandenBerg schreef:

  Een paar weken geleden werd ik op dat YouTube filmpje geattendeerd. Het leek plausibel, totdat ik erachter kwam dat ‘toevallig’ op 28 mei de film San Andreas in premiere zou gaan. Misschien heeft Frank een visioen van die film gehad, want hij voorspelde reeds in 2013 dat er in 2015 een enorme aardbeving in Amerika zou komen. Hij heeft sinds 2 weken de reactie mogelijkheid op zijn gehele YouTube kanaal uitgezet. Hoe dan ook, de clown factor is weer groots.

  • Denker schreef:

   Je kon wel eens gelijk hebben JP..
   Eventuele helderzienden kunnen de visioenen wel eens door elkaar halen.
   Er zijn mensen genoeg die tijdens het helpen met het opsporen van vermiste personen.
   Regelmatig zitten ze er flink naast ..
   Maar als je nou betrokken bent bij zo een geval ..is het verbazingwekkend hoeveel details ( het medium) tevoorschijn haalt tijdens zo een onderzoek.
   Er komen zaken naar boven incluis namen..plekken..situaties..die het medium absoluut niet kan weten en dat wordt weer bevestigd door familieleden en kennissen.
   Ik ben heel blij dat Frank er naast zat ..
   Niet dat hij voor mij er ongeloviger van wordt hoor.
   Mijn ervaringen zijn positief..en misschien is het maar beter dat ze het (soms) mis hebben .
   Een voorspelde overledene loopt een paar dagen vrolijk weer het ouderlijk huis binnen.
   Gelukkig denk ik dan ..

  • Orlando schreef:

   zo gekke mensen zijn toch goed voor zo’n filmpremière

 • Dacross schreef:

  Het zijn die “oud”collega’s bij Niburu die graag de boel aan het schijten maken met die kontkraal artikelen van hun. Zelden staat er iets zinnigs tussen. Dat krijg je als je geen reacties toestaat. Die denken echt dat ze goed bezig zijn daar.

 • Emile schreef:

  Tja, wat adverteerders bij je youtube filmpje en zie daar, je verdient weer een hoop centen met onzin verkopen, ooit is er gezegd dat de Big One ooit nog eens zal komen en dan krijg je mensen die keer op keer weer een datum plukken en mensen bang maakt en laat blijven, tis wat !!

 • Monique Liefferink schreef:

  Beste ninefornews, jullie mogen wel een beetje meer respect tonen. De beste Frank heeft alleen maar gewaarschuwd voor een eventuele mogelijkheid!!! Hij heeft niets voorspeld zoals jullie zeggen!!!! Ik zou die woorden maar gauw teugdraaien, hij geeft dit ook duidelijk aan in zijn video en op zijn site!! Had niet van jullie verwacht dat jullie mensen zwart maken!!! Bah… Het bis juist fijn dat er mensen zijn die zich in deze materie verdiepen en de mensheid willen helpen bij een eventuele aardbeving etc…!!!

  • Nizno schreef:

   Ben je serieus?

   Zoek een hobby en een baan dan, want je slaat echt nergens op!

   Die Frank is een dikke onnozelaar!

  • JPvandenBerg schreef:

   “Hij heeft niets voorspeld zoals jullie zeggen!!!! ”

   Wat heeft hij dan gedaan?

  • pleiadian schreef:

   Dat zwart maken vind ik wel meevallen hoor. Ik vind dat je naar het alternatieve nieuws net zo kritisch moet zijn als naar het reguliere nieuws. Anders verwissel je de ene illusie voor de andere.

  • Elise49 schreef:

   idd. belachelijk maken heeft geen enkele functie. De natuur is al maanden hectisch in dat gebied. Asfalt dat gewoon versmelt(park), droogte/water te korten, sinkholen, dieren die dood aanspoelen, mensen die ziek worden en niet weten waardoor. En de laatste week zijn er veel overstromingen door extreme regenbuien in nabije staten. Dat laatste komt waarschijnlijk door de extreme droogte in het westen. Door de damp ontstaan weer wolken enz. Tel daarbij de Walmark sluitingen en militaire overnames/oefeningen(vooral in Texas) bij op en je hebt een compleet verhaal.
   Even naar Nederlandse voorbereidingen. De water storing in en rond Eindhoven was een oefening. De vele luchtvaart sluitingen plus militaire oefening, die toevalliger wijze op dezelfde dag plaatsvinden?
   Kortom men bereid zich ergens op voor.

  • madelief2013 schreef:

   het gebied ligt op een breuklijn net als nepal !..dus waarneer is moeilijk te voorspellen

 • YomandaCoalitie schreef:

  Let maar op; Hoogerbeets gaat verklaren dat de engelen hebben ingegrepen en een aardbeving hebben voorkomen.

 • wim van zanten schreef:

  Ik ga jullie ook vertellen wat frank verteld heeft er gaat ook een zware aardbeving komen
  ook wordt CERN opgestart tot het straks op volle toeren draait en de mensheid dan gaat proberen een poort te openen naar een nieuwe dementie
  verder durf ik ook hardop uit te spreken dat er een komeet op aarde zal neerstorten,deze zal neerkomen in de atlantische oceaan en zal een tsunami teweeg brengen als er nog nooit een is geweest
  het enige verschil met de maya,s en meerdere mensen die met datums gooien en mijzelf is dat ik dat dus niet doe,want ik ben niet God die deze oordelen,bazuinen en schalen laat komen,dit gebeurd namelijk als God het echt gehad heeft en zal toelaten dat de mensen dan maar op een duidelijkere manier gewaarschuwd moeten worden
  ik ben gisteren zelf ook naar de bioscoop geweest naar sant andreas en ik zag wat er zal gebeuren als deze breuk zich echt losrukt,nou voor de mensen die op dit deel van deze planeet wonen kan ik ook alleen maar zeggen zorg dat je daar weg kan komen en bid bid bid voor jouw redding

  Zie ik kom als een dief in de nacht

  Gisteren ben ik op facebook een videoboodschap gestart waar ik alles wat er moment speelt zal bespreken de eerste videos staan inmiddels online op wim van zanten

  • pleiadian schreef:

   een poort naar een nieuwe dementie.. eenmaal door die poort ben je alles vergeten?

  • Sebastiaan schreef:

   Laten we eerlijk zijn: ja, statistisch gezien gaat het een keer gebeuren, een tsunami door een komeet, een aardbeving op de San Andreas, misschien zelfs wel de andere “dementie” (dimensie) via het CERN…

   Het is weinig “voorspellend” als je gewoon naar statistiek kijkt en weet dat het ooit een keer gaat gebeuren. Om dat nou meteen aan een god te hangen die het zat is… lijkt me eerder gewoon logische redenatie.

   De film is weinig representatief van wat er werkelijk zou gebeuren, daarom is het (gelukkig) ook een film. Special Effects, leuk verhaaltje en gaan met die banaan. Het is gemaakt om geld te verdienen, niet om een documentaire waarde te hebben. Bekijk het alsjeblieft ook op die manier.

  • Liquid schreef:

   Ja zo kan ik het ook, Wim van Zanten… zeggen dat er een zware aardbeving zal komen maar niet wanneer. Daar hoef je geen helder licht voor te zijn. En je opmerking ‘het enige verschil met de maya,s en meerdere mensen die met datums gooien en mijzelf is dat ik dat dus niet doe,want ik ben niet God…’ vind ik nogal getuigen van grootheidswaanzin. Je vindt jezelf dus eigenlijk gewoon beter dan.

   Wat mij betreft ben je weer gewoon een andere onheilsvoorspeller waar er al zoveel van zijn geweest. Een angstzaaier waar met een beetje pech kwetsbare mensen nog in geloven ook. Maar dan dit keer zichzelf verschuilend achter ‘ik zeg alleen niet wanneer’. Perfecte manier om je in te dekken, want rampen vinden altijd wel eens een keertje plaats en dan kan jij zeggen: “Zie? Ik heb het voorspeld.”

  • EllenB schreef:

   Ik ben het met je eens.
   Heel veel mensen voelen dat er iets ‘groots’ staat te gebeuren.
   Een groot aantal daarvan heeft ook visioenen en dromen hierover gehad.
   Ik ben er één van.
   Jade Helm is volgens mij gewoon een oefening voor deze ramp.
   Ze nemen hun positie vast in, voor als het straks echt mis gaat.

  • Ronny schreef:

   je moet boeken gaan schrijven. hahaha…. ik kom niet meer bij. wat een onzin.

 • Francis schreef:

  Ik sluit me helemaal aan bij Monique Liefferink, hiernaast zijn er afgelopen nacht behoorlijk wat aardbevingen geweest in Amerika, weliswaar niet de big one, maar behoorlijk sterke, kijk op http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php en daar zie je ook dat vanochtend om 9 uur een aardbeving met de kracht van 7 plaatsvond in Alaska, en zijn er tsunami waarschuwingen voor de pacific en hawaii regio

  • JPvandenBerg schreef:

   Strohalmen.

  • Liquid schreef:

   Francis, er vinden iedere dag op de hele wereld aardbevingen plaats. In meer of minder heftige mate. Daar is helemaal niks ongewoons aan.

   Kijk hier maar eens op de earthquake map:
   http://quakes.globalincidentmap.com/

   • Jansen schreef:

    Er is een toename in globale activiteiten.

    • Frans schreef:

     Samenstanden van planeten of hoeken maken, onderling ,t.o.v. de aarde geeft ook geen gravitationele, toestanden.
     Ze geven hun planetaire energieën die versterken bij samenstand etc. Een rare reactie van NASA!

   • Francis schreef:

    ja liquid daar kijk ik regelmatig op, en ik zie heel duidelijk dat er meer en meer aardbevingen plaatsvinden de laatste jaren

    • Liquid schreef:

     Francis, gezien we pas sinds een jaar of 100 geleidelijk aan de boel aan het registreren zijn, een fractie van de leeftijd van onze planeet, vind ik het knap dat je op basis van een schijnbaar heel lichte toename van de paar afgelopen jaren zegt dat er iets ongewoons aan de hand is.
     Nogmaals grote rampen vinden altijd wel eens plaats.
     Onheilsvoorspellers maken daar dankbaar gebruik van. Ik kan je ook voorspellen dat er vast dit jaar nog ergens een flinke aardbeving zal komen, er ergens een enorme bosbrand uitbreekt en er enkele watersnoodrampen zullen plaatsvinden. Dat maakt mij nog geen profeet.

     • Francis schreef:

      Er word ook helemaal geen profetie gedaan, dat maak jij en vele anderen hierboven er zelf van @liquid, hij zegt heel duidelijk dat er een kans is, nou die kansen zijn er meer dan genoeg………………

 • william schreef:

  Ik weet nog wel een aantal jaren geleden dat in Nederland de dijken gingen scheren of stukken braken gewoon af door de droogte,
  Persoonlijk ben ik van mening dat California bewust dmv weer modificatie droog gehouden wordt misschien wel om bewust een breuk te bewerkstelligen.
  Niburu zal misschien wel een effect op ons hebben en misschien ook wel op dat gebied van Amerika,.
  Er is weinig toeval over het algemeen dus we zullen wel zien wat er gaat gebeuren de meeste ogen zijn gericht op September.

 • Hot Burmees schreef:

  Andere kant de planeet laat zich behoorlijk roeren , en dat doet zij nu al weken.

  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/

  Freeware proggie om zelf te monitoren.
  Geen install , in map zetten en exe draaien.

  http://www.wolton.net/quake.html

  PS, ik zelf heb het idee alsof de planeet in tweeën bezig is te splitsen/splijten.

 • Ananas schreef:

  Hoeveel krijgt Frank betaald aan dollars van de producenten van San Andreas ? Goede promotie van deze film ..

 • zappfinger schreef:

  Een andere dementie…is dat waar de dimensie bejaarden wonen?

 • Elise49 schreef:

  Dat idee heb ik ook. Een driekwart poolshift? De natuurmensen o.a indianen/Eskimo’s in Alaska zeggen, dat de zon al anders opkomt.

  • Jansen schreef:

   idd, door Nirubu het komt eraan.

   • jaap schreef:

    Nee joh, Nibiru was eind 2012 al hier en heeft rechtsomkeert gemaakt toen de overgebleven Annunaki aldaar zagen hoe de aarde en de mensheid er aan toe was. Geen redden meer aan…. wegwezen…

    De zon is al 4x 3/4 anders opgekomen dus de aarde staat nu weer waar die pak m beet 4 jaar geleden was.

  • Rob ter Horst schreef:

   Eskimo’s zijn indianen, maar een betere naam voor ze is Inuit. Eskimo’s is een beetje discriminerend voor ze.

   Overigens komt de zon niet op een andere plek op. Het voorjaar begint eerder en najaar eindigt later, d.w.z. het groeien en bloeien begint eerder en eindigt later. Daardoor lijkt het dat de zon op een andere plek opkomt, maar de zon komt nog steeds elke dag op dezelfde plek op, en gaat elke dag op dezelfde plek onder als zoveele jaren ervoor.

 • Denker schreef:

  wishfull thinking in het kwadraat..
  Gelukkig heeft is het niet gebeurd..
  Je moet je het eens voorstellen dat het wel gebeurd ..
  ONVOORSTELBAAR..? NOT…!!

 • Drevised schreef:

  Het is iedere keer een andere datum luitjes! Het was de milleniumbug in 2000 toen de Maya’s 2012 en nu weer n Youtuber… Pfff er verschijnen zelfs al weer berichten over een nieuwe oorlog in September. We kunnen onze energie beter in andere zaken steken! Gewoon wat vriendelijker zijn en wat gezelliger; met hoop van ‘morgen’ NU realiseren en deze doomdenkers uitzwaaien

  • Jansen schreef:

   Mil Bug was gewoon zaken vullen voor elite e.d een geplande actie. De maya`s was dat de kalender telling gewoon afliep, maar is misbruikt tot het zogenaamd vergaan van. En die Youtuber heeft gewoon een foute data, want het zal zeker gaan plaatsvinden.

   • Oeboema schreef:

    Milleniumbug was geen geplande actie, Er waren wel programmeurs die het zagen aankomen. In de tijd dat data-opslag nog schreeuwend duur was, werd vaak het jaartal in twee cijfers opgeslagen. Bespaarde geld.
    Het oplossen van de milleniumbug was zo duur omdat meestal niet bekend was of (en waar precies) het jaartal in 2 of 4 cijfers was geprogrammeerd, Het doorspitten van alle code kostte misschien wel meer dan het oplossen.

    Overigens waren het doodgewone IT-ers die er een goede boterham aan hebben verdiend. Waarom jij de elite er bij sleept, is mij een raadsel.

 • Yemig, hallo, da’s promotie voor de fim San Andreas…..wakker worden!!

 • Live free schreef:

  Nou ik zat gisteren anders behoorlijk te schudden op mijn stoel!!! ……………………in de bios!! Wat een heerlijke film, en de graphics zijn geweldig!!!

  Maar even over de San Andreas fault zelf, ik denk dar iedereen wel weet dat de big one gaat komen alleen is het voorspellen denk ik erg moeilijk. Vaak zijn er voorbodes met kleinere aardbevingen op andere plekken als normaal “swarm” waarvan dan de grote ergens midden in de swarm bevind.
  Maar zoals Francis al zei, zijn er aan de westkust al heel lang veel aardbevingen te vinden. (Ik volg dit al meerdere jaren via http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php) dus dat maakt het voorspellen lastig. Ik denk dat men vooral moet opletten op aardbevingen die zich op totaal andere plekken voordoen als normaal (wel uiteraard langs die San Andreas fault) hierdoor zie je afwijkingen in net standaard patroon, en kan het zich tot iets anders ontwikkelen…

  Groeten

  • Marc schreef:

   Vond je dat nou echt? Ik heb hem net ook gezien, maar ik vond het verhaaltje weer erg mager. Alles weer teruggebracht naar het niveau van een licht getroebleerd gezin en uiteindelijk komt het weer goed. Ik heb me wel vermaakt hoor, maar me ook een beetje geërgerd aan de Disney Nijlpaarden en wanneer een stad als Los Angeles geëvacueerd wordt ziet het er wel even anders uit en meer dan één TV-verslaggever hebben ze ook. Nou goed, genoeg gezeurd.

   • Live free schreef:

    Beste Marc,

    Ik moest wel ff lachen om je reactie. Het verhaal was inderdaad erg mager, maar ik denk dat dit soort films meer zijn gemaakt voor de spectaculaire graphics..

    Op het einde was het ook weer lekker patriottisch zoals de Amerikanen dar goed kunnen. “What we’re gonna do now?? Rebuild”. En hup kwam die grote Amerikaanse vlag weer uitrollen… Lekker voorspelbaar.. Haha.

 • Scrambler schreef:

  Wat mij betreft mag dhr. Frank Hoogerbeets aangeklaagd worden wegens misleiding, paniek zaaien en het verspreiden van leugens. Deze man moet wel héél erg overtuigd zijn van zijn voorspellende kwaliteiten. Of… hij is gewoon gestoord. Ik hou het bij het laatste.

  • Oeboema schreef:

   Mee eens. In Italië zijn wetenschappers tot gevangenisstraffen veroordeeld omdat ze niet in staat waren de aardbeving in L’Aquila te voorspellen. Een gerechtelijke dwaling van heb ik jou daar.

   Maar goed, dan zou het voorspellen van een aardbeving die niet doorgaat zeer zeker strafbaar moeten zijn

  • Ronny schreef:

   gewoon gestoord…. laat dat “gewoon” maar weg 😉

 • earthaxis schreef:

  Was het niet zo dat de aardbevingen de laatste jaren vaak samenvallen met activiteit van CERN ?
  Btw vanochtend was er wel een vulkaanuitbarsting aan de andere kant van de Grote Oceaan in Japan..

  • Live free schreef:

   Beste earthaxis,

   Onthoud dat het langs dit soort grote breuklijnen, (the ring if fire), altijd erg actief is.hier valt ook de San Andreas fault in. Loopt helemaal rond.

   Er is echter 1 ding wat ik niet kan begrijpen is, waarom er zoveel aardbevingen precies bij Alaska en vanaf Californië en tot en met begin Mexico gemeld worden op de RSOE EDIS website. Zijn daar toevallig meer meet instrumenten waardoor we kleinere bevingen worden gevoeld? Of zijn dit gewoon echt zwakke plekken waar meerdere bevingen zijn? Iemand enig idee??

 • Logiter schreef:

  Onheil voorspellen werkt hetzelfde als het hypothetische geval van de chimpansee met een piano.
  Als je hem maar lang genoeg laat pingelen,speelt hij ooit een keer de hele symphonie van Mozart.
  Onheil komt altijd , wanneer is de vraag…

 • redice schreef:

  en op 23 september is het hel op aarde volgens tig-aantal youtube filmpjes door een test die ze gaan doen bij CERN.
  eerst zien, dan geloven.. is beter dan woeste voorspellingen te doen waar nog nooit iets is van uitgekomen.

  • Ronny schreef:

   volk die niets anders te doen heeft dan hun “wijsheid” uit youtroep te halen neem ik sowieso al niet serieus. lees hier ook regelmatig hele kulverhaaltjes met als “bewijs” weer een wazig filmpje.

 • zappfinger schreef:

  Ok, en nu even to the point. Deze man heeft een systeem bedacht dat nergens op slaat, noch astrologisch, nog wetenschappelijk.
  In de astrologie werken we met geocentrische aspecten, dus hoeken tussen de planeten ten opzichte van de aarde. Dat doet hij dus niet.
  Verder, wetenschappelijk gezien kunnen die planeten nooit zo’n invloed uitoefenen, zoals de NASA terecht concludeerde. De enige kracht die namelijk iets met aardbevingen zou kunnen doen, is de getijde kracht. Die is veel te zwak om ook maar iets op aarde aan te richten. Dat kun je makkelijk zelf uitrekenen met een beetje natuurkunde achtergrond.
  Ik hecht dus geen enkele waarde aan zijn voorspellingen.

  • Rustbrenger schreef:

   “In de astrologie werken we met geocentrische aspecten” ten opzichte van de Aarde. Kijk, hier ga je al de mist in en verplaats je je weer een aantal 100-den jaren terug waarin de Aarde centraal wordt gesteld en niet de Zon als centrum.

   Vervolgens stel je dat, wetenschappelijk gezien, de planeten volgens NASA (zo hé, die zijn betrouwbaar en onafhankelijk) nooit zo’n kracht kunnen opwekken. Dan ben ik benieuwd naar je sterrenbeeld, de ascendanten, de bijkomende planeten ten tijde van je geboorte. En deze hebben, wetenschappelijk gezien, geen invloed op jou persoonlijkheid????

   Is “Niburu” nu een Ster, Planeet, zonnestelsel? En heeft deze dan ook geen invloed op de Aarde? In jouw bewering hoef ik mij dus helemaal geen zorgen te maken, want wetenschappelijk is er niets aan de hand, en mijn leven gewoon verder leven in dienst van de NWO, GMO, Israel, Amerika, enz….

   Dus: als je de astrologie er bij gaat betrekken, moet je de wetenschap loslaten en vice versa. Mocht je een reactie “to the point” willen geven, weet dan waar je het over hebt.

 • Teun schreef:

  De enig betrouwbare voorspelling is: Gebeurtenis, datum, tijd en plaats correct, duidelijk, zonder dubbelzinnigheden weergegeven en dat tijdig!
  De rest is onzin!

 • Wesley Brisco schreef:

  Als we kijken naar de ontwikkeling de afgelopen jaren mbt natuurrampen groot of klein, dan zien we een duidelijke toename. Ook de spanning tussen mensen onderling is aan het oplopen. We staan aan de vooravond van een grote verandering. Vooral voor de mens. Je moet het alleen wel zien wat er om je heen gebeurd. Als je erover nadenkt dat we ergens op een bolletje zweven in het heelal dan kun je toch ook wel beseffen dat er meer is dan alleen opstaan, werken, eten en slapen. Er zit zoveel meer in het leven en je moet zelf op zoektocht gaan naar waarom je hier bent. Ook om te genieten van de kleine dingen.

 • Erique schreef:

  Alaska een aardbeving van 7.0 & Japan recent een aardbeving van 7.8

 • Enkidoe schreef:

  Apart is het wel dat die grote beving nu in Japan is. Tijd goed, maar locatie fout.

 • Gea schreef:

  Hoogerbeets ,al jaren bezig met doomscenarios heeft er vaker naast gezeten.Als het zo door gaat zal het ooit wel eens gaan gebeuren maar geloof geen mensen die data`s voorspellen en hou je vast aan datgene wat je eigen gevoel zegt.Laat je je vooral niet opnaaien.

  De 2012 van de Maya`s klopt wel alleen wordt niet goed geinterpreteerd.Er is toen een verschuiving van ons bewustzijn geweest.Een gevolg hiervan is bijv. dat de basis uitkering nu vorm gaat krijgen; dat men flauw is van het gegraai en dat alle viezigheid wat het daglicht niet kan verdragen naar boven komt.

 • Dwayne schreef:

  Als het je tijd is, is het je tijd. Je kan survivalen zoals in de fimpjes maar guess what? Die zijn nep.

  De mens hoeft niet bang te zijn op zoiets. Als je er ook maar enigszins mee bezig bent, klamp je vast aan een vervelend gegeven en dat is ANGST. Oftewel een negatief onderbewust proces die je aan je broeklaars hebt hangen. Dat heeft meer negatief effect dan de eventuele “dood”. Als die komeet of iets dergelijks in slaat zie je het op dat moment wel. Je kan er toch niet veel aan doen. Geniet gewoon van je leven en bouw een toekomst op. Dat betekend dus ook mensen stimuleren op mogelijkheden en niet op angst. Gewaarwording mag maar onderbouw het juist en vul het in met kansen.

  met vriendelijke groet,

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  filmproducent

  Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

  Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent ...

  >