Homepagina » Binnenland » Zijlstra toont met grove leugen aan dat nepnieuws de propagandamotor is van het regeringsbeleid. Zo wordt onze democratie om zeep geholpen
Zijlstra toont met grove leugen aan dat nepnieuws de propagandamotor is van het regeringsbeleid. Zo wordt onze democratie om zeep gebracht

Zijlstra toont met grove leugen aan dat nepnieuws de propagandamotor is van het regeringsbeleid. Zo wordt onze democratie om zeep geholpen

Minister Halbe Zijlstra loog niet alleen over een ontmoeting met Poetin, hij verdraaide ook de woorden van de Russische president.

Twee jaar geleden zei hij op een VVD-congres dat Poetin gevaarlijke ambities had. Het bleek een nepverhaal te zijn.

De coalitie heeft laten weten dat Zijlstra mag blijven omdat hij zijn fout heeft toegegeven en zijn waarschuwing inhoudelijk klopt.

Aangedikt

Maar nu zegt de ‘bron’ waar de minister zijn verhaal op baseerde, Jeroen van der Veer van Shell, dat Zijlstra zijn woorden heeft aangedikt.

De woorden van de Russische president waren namelijk historisch bedoeld en duidden niet op een militair voornemen om het huidige Rusland uit te breiden.

De minister loog dus niet alleen over zijn ontmoeting met Poetin, maar legde hem ook woorden in de mond die de Russische leider niet heeft gesproken.

Om zeep helpt

Hoewel premier Rutte, Alexander Pechtold (D66) en Sybrand Buma (CDA) publiekelijk hebben verklaard dat de minister de inhoud van Poetins woorden juist heeft weergegeven, blijkt uit de reactie van Van der Veer dat Zijlstra de uitspraken heeft aangedikt tot geopolitiek dreigende taal.

Rutte heeft gezegd dat Zijlstra mag blijven, maar onze premier is zelf ook kwetsbaar omdat hij de Russen in het MH17-dossier meerdere keren heeft beticht van liegen.

In onderstaande video gaan Pim van Galen en Chris Aalberts in gesprek over de manier waarop onze politieke industrie de democratie catastrofaal om zeep helpt.

Propagandamotor

De affaire rond de uitspraak van Yerna Ramautarsing van Forum voor Democratie over het IQ van volken kreeg idiote proporties. Politieke partijen stortten zich als hongerige wolven op de partij van Thierry Baudet.

Terwijl Zijlstra met een zeer grove leugen aantoonde dat nepnieuws de propagandamotor is van het regeringsbeleid, moest Baudet zich enkele dagen daarvoor verdedigen voor uitspraken die feitelijk niet zijn gedaan.

Foto: Indilo Wikimedia Commons

[Volkskrant]


Vind je dit leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. !!!! “Zo wordt onze democratie om zeep geholpen”!!!!!

  Nog maar eens een keertje……WE LEVEN NIET IN EEN DEMOCRATIE…..en dat hebben we ook NOOIT gedaan!!!

  Dit is schijn, om ons zoet en lief te houden en om ons elke keer maar weer de ILLUSIE te geven dat we iets mee te beslissen hebben, EN DAT HEBBEN WE NIET…..en ook NOOIT gehad….pffffffff

  Hoe duidelijk kun je dit nu nog meer stellen.
  Degene die denkt dat het met Wilders, Thierry of what the F… anders wordt die leeft niet op DEZE aarde!!

  De gebroeders Grimm zijn met hun boek 1001 nacht veel geloofwaardiger dan dit onzinnige geouwehoer!!
  Nou, voor degene die DENKT dat we in een democratie leven nog 1x dan!!

  Om van een democratisch proces te kunnen spreken, dienen de volgende vier fundamentele elementen aanwezig te zijn:

  recht van initiatief; elke deelnemer moet vrij zijn om een initiatief te kunnen nemen en een wetsvoorstel of wetswijziging in te dienen;……..hebben we NIET

  recht op spreken; elke deelnemer moet in gelijke mate de kans hebben de andere deelnemers te informeren en met hen van gedachten te wisselen over het voorstel dat ter tafel ligt; hebben we OOK NIET

  stemrecht; elke deelnemer moet de gelegenheid hebben een stem over het voorstel te kunnen uitbrengen. Een overeengekomen meerderheid van de stemmen bepaalt of het voorstel al dan niet aangenomen wordt;
  hebben we OOK NIET

  gelijkheid; elke deelnemer dient gelijk te zijn aan een ander in het democratisch proces, zowel in deelneming tijdens het stemmen alsook door gelijkwaardig vertegenwoordigd te zijn. hebben we OOK NIET

  Zo….en…..leven we nu in een democratie….NEEN…..we leven in het gunstigste geval in een OLIGARCHIE……..gestuurd door de ARISTOCRATIE…..met daar onderaan hangend de puppets…..ook wel politici genaamd…..die de poppenkast draaiende moeten houden met liegen en bedriegen……én af en toe wat CHAOS….om het gepeupel tevreden te stellen en hun de ILLUSIE te geven van verandering én inspraak….welke er NIET IS!!!

  Welterusten allemaal, en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe!!

  Gladiator

  39 likes
  • Helemaal eens met de stelling! Er zijn al oorlogen om minder ontstaan. Het is duidelijk dat HALBE ZEILSTRA met alle amerikaanse winden meewaait.

   17 likes
   • Vandaar is het ook interessant om nu het live debat te volgen in de Kamer. Zo beweerd Rutte zojuist dat Rusland inmiddels 5 landen lastig valt die tot de voormalige Sovjet Unie behoorden. Deze wil terugvorderen echter is daar geen enkele bewijs van. Poetin heeft de afgelopen jaren vele malen duidelijk gemaakt geen enkel belang te hebben bij de Oekraïne en de Baltische staten.

    Hij vertelde wel dat Rusland moeite heeft met de uitbreiding van de NAVO richting het Oosten en dat daar grenzen aan zijn omdat ze niet kunnen toestaan dat een supermacht zich van noord tot zuid concentreert rond de Russische grensgebieden en militaire installatie na militaire installatie opzet.

    Persoonlijk vind ik het ook eigenaardig dat dit gebeurd tegen alle afspraken in waarbij Amerika en Brussel vermelden dat de ander, Rusland een groot gevaar is. De wijze waarop Rutte hetgeen poogt uit te leggen heeft dan denk ik ook meer te maken met de geopolitieke agenda”expansie drift” van westerse oligarchen in samenwerking met de NAVO, de Bilderberg agenda etc..

    15 likes
    • Persoonlijk denk ik dat veel Oostbloklanden heel graag weer onder de vleugels van een nieuw Rusland willen komen, maar dan wel van een nieuw Rusland waar de waarden van menselijkheid beter staan aangeschreven dan in de EU waar de mens niet meer is dan een slaaf van Brussel en van de VS.

     Het nieuwe Rusland ondergaat over de komende jaren een positievere verandering dan het Westen, een Westen die zal afglijden naar een nazi socialistische communistische heilstaat gelijk aan die van weleer, de oude tijden, slechtere tijden zullen herleven en men gaat meer achteruit dan vooruit. De heilstaat waar het Westen altijd zich zo heeft tegen verzet zal zich nu in de EU juist daar ten volle ontvouwen.

     Voor echte vrijheid moet men zich in de toekomst wenden tot het nieuwe Rusland, het Westen, de EU, zal daarbij meer en meer onder aanvoering van de VS voordoen als een moloch en dictatuur en oud gediende heilstaat die men ooit zo, zogenaamd dus, heeft vervloekt.

     Arme EU, arme euro, arme wij, tenzij men zich gaat verenigen tegen deze onmogelijke verandering, de multiculturele dictatuur, anders zal het alleen maar erger en erger worden. Totale onderdrukking en totale verlies van nationaliteit en het laatste beetje vrijheid als men niet zich vereend gaat verzetten. Pek en veren voor onze ‘democratisch’ middels fraude gekozen leiders, cq psychopaten is nog te simpel, eerder verdienen ze een levenslange opsluiting tot een erbarmelijke dood er op volgt.

     6 likes
    • Niemand, ook exegese niet, die het over de lobbyisten heeft, de cabal gestuurde popie jopies die de politici hun kant op moeten zien te drijven. Dat was afgesproken dat is nu eenmaal zo dat die gehoorzaamheid eisen….
     Voorlopig staat big spender en grootverdiener Gor wel te zingen op VVD feestjes heb ik vernomen.
     En reken maar dat hij en zijn gehele groepering wil dat de Hillary kliek hun zin krijgt.
     Daar gaan Rutte en Zeilstra voor zorgen zal de groepering besloten hebben.
     Het moet dus de Jeroen van der Veer kant uit, de multinational kant.
     Dat zal met intimidatie gepaard gaan de boys kennende en hun werkwijze door de jaren heen gevolgd hebbende.
     Ik hou de publiekslievelingen van de popie jopie televisie vanaf nu in de gaten, het dubbelspel dat ze spelen is ze op het lijf geschreven.
     Zij kunnen dat.
     Hang ze een zak geld voor hun ogen en ze zijn tot alles in staat.
     Kortzichtig, oppervlakkig en dominant al het geld naar hun kant.
     Ik kan me trouwens voorstellen dat Rusland niet op die zichzelf uitgenodigde agressieve NATO zit te wachten, ze blijven ook zo drammen en uitdagen.
     Maar ook Putin weet dat hij met psychopaten en sociopaten te maken heeft die aan grootheidswaanzin lijden, en vertrouw er op dat ook Putin daar wel raad mee weet.

     2 likes
 2. Het Nep nieuws komt dus duidelijk van onze eigen overheiden haar creatieve rekenkamer/denktank, Halbe heeft overduidelijk gepoogd haat te zaaien door een vijandbeeld te schetsen en dat in het kielzog van Timmermans deze laatste is er mee weggekomen en zelfs beloond beiden komen hier dus mee weg. Nu mag het klootjesvolk aannemen dat dit overheidsbeleid betreft een geheime agenda. Nu wordt het menens daar Rutte olie op het vuur heeft gegooid door dit organisme te handhaven.

  Rusland is nu aan zet.

  12 likes
  • Je denkt dat Rusland lief is en niet aan expansie doet? Onder welke steen heb jij de laatste tijd gezeten?

   Het is niet alleen Zijlstra die een vijand ziet in Rusland. De meeste politici en wetenschappers en historici zien dat.

   1 likes
   • Foppe, pleurt op met dergelijke eentonig wordende gewauwel en MSM gekakel, het wordt tijd voor verandering, maar niet de verandering die het Westen voor ogen heeft met zijn nazi praktijken.

    7 likes
    • Eentonige gewauwel? Ik denk dat ik hier, samen met nog een paar gelukkigen, een mening verkondig die juist niet eentonig is. Want het is eens een ander geluid dan het extreem rechtse van de cliënten hier. Tegengeluid zeg maar. Jullie nemen namelijk alles wat hier staat voor zoete koek.
     Dit keer hebben jullie een beetje gelijk, liegen is niet goed.

     Maar jullie hebben blijkbaar niet door dat je in Rusland moet liegen om erbij te horen, terwijl je in Nederland dan af moet treden. Wat een andere wereld!

     En je hebt het over nazi praktijken. Maar blijkbaar heb je niet door dat de nazi’s landje pik deden, voordat Europa (en het Westen) er iets aan deden. Dat is nu anders, nu de NAVO de landjes die eens bij het grote Rusland hoorden te hulp schiet. Dus om dit als nazi praktijken te zien, is natuurlijk bezijden de waarheid. Lees eens een goed boek weg met ons. Ik heb al honderd boeken over de WOII en de nazi’s gelezen (vanwege mijn hobbymatige interesse ervoor).

     De russen hebben valsgespeeld met sport, dit is goed gedocumenteerd. Putin heeft dit altijd ontkend. Zou Rutte zich bezig houden met zoiets, hij zou bekennen en opstappen. Nogmaals, in Rusland moet je liegen voordat je erbij hoort.
     Er zijn zoveel feiten die spreken tegen Rusland dat hen het hand boven het hoofd houden enorm naief is. Enkel en alleen omdat jullie geloven in de slechtheid van eigen politiek. Dus alles wat de eigen politiek beweert is fout.
     In Rusland worden critici de mond gesnoerd, mensen gedood, mensen uitgezet. Putin wordt door fraude weer herkozen, net bij de verkiezingen wordt de tegenkandidaat eruit gezet.

     http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Vladimir_Poetin

     Groetjes aan iedereen

     1 likes
     • @Foppe; Waar gaat dit over? Poetin heeft vals gespeeld met sport? Als we zo gaan beginnen durf ik wel te stellen dat het Eurovisie songfestival vals heeft gespeeld. Rusland lag met zijn nummer een straatlengte voor op de nummer twee, toevallig Oekraïne. De straatlengte werd gerealiseerd door het stem gedrag van de kijker.

      Totdat de vakjury van EU lidstaten er voor zorgde dat de Oekraïne 12 punten kreeg en uiteindelijk won. Dan hebben we het over een groepje lieden vakjury tegen een miljoen meningen van kijkers maar dat telt niet mee natuurlijk. Het moet überhaupt voor Brussel een doorn in het oog zijn geweest als Rusland zou winnen en het jaar er op het songfestival mocht organiseren in Moskou, maar enfin. Zoals je ziet hebben we het hier over kinderspel.

      Dan de kwestie homo’s. Poetin werd aangevallen dat hij homo’s als afvalligen zag die mochten worden aangepakt. Dat beeld werd versterkt door de NPO die een camerateam het rode plein opstuurde om twee homo’s met elkaar te laten vrijen. Vervolgens werd aan voorbijkomende russen gevraagd wat ze er van vonden. De meeste reageerden verafschuwd of liepen snel door. Dit materiaal gebruikte de NPO om aan de Nederlandse kijker te laten zien hoe Poetin en de Russen over homo’s denken. Een volgende duw in de rug om ze te demoniseren.
      Terwijl er niet bij werd verteld dat onder het bewind van Lenin en Stalin homo’s naar de goelag werden gestuurd. Hun communistisch bewind heeft vele generaties opgeschrikt en speelt nog steeds in de hoofden van de mensen.

      Met de beëindiging van het communisme hebben de Russen verklaard tijd nodig te hebben om te acclimatiseren. Een overgangsperiode om een eigen weg te vinden naar allerlei democratische processen maar daar help je ze zeker niet bij met vertoningen zoals de NPO op het rode plein poogde te forceren.

      Bovendien als je in Nederland in de jaren vijftig, zestig, of zeventig dit op soortgelijke wijze had gefilmd, had je evenzeer de woede op de hals gehaald van vele burgers. Voor Nederland zijn er dan ook decennia over heen te gaan alvorens het in zijn algemeenheid werd geaccepteerd, en nu we zelf zover zijn, goh moet je die Russen eens zien. Wat wij hebben, hebben daar niet en zijn gevaarlijk. Laten we ze maar afserveren op hun democratische tekortkomingen. Enfin, wat de NPO daar uitspookte was in die zin een vorm van sociale mishandeling om Rusland verder te demoniseren. Veel slechter kan het niet.

      Dan je kritiek op Poetin die mensen zou laten vermoorden, vastzetten, fraude pleegt, mensen uitzet etc… Dit is een te lang onderwerp om hier in een keer te bespreken, maar er zal vast het een en andere mis gaan hier en daar. Dat kun je overigens over vele landen zeggen want Rusland is hier niet uniek in!

      Ook dat moeten we ons realiseren naast het feit dat Rusland met het afschaffen van de Sovjet Unie zich heeft moeten reorganiseren zonder te veel klappen op te lopen. En daarmee bedoel ik met name de interesse van buitenlandse multinationals en zakenbanken die op zoek zijn naar de grondstoffen die Rusland en voormalige lidstaten van de Sovjet Unie rijk is.

      Het is de reden waarom Poetin buitenlandse tijdschriften controleert opdat ze niet te zwaar met dubbelzinnige teksten onder zijn stoelpoten zagen. Het is een van de redenen waarom Poetin zich zo gedraagt en de boel kort houdt.

      Daarentegen worden er niet veel mensen uitgezet maar is het eerder andersom. Veel mensen uit landen van de voormalige Sovjet Unie staan dagelijks in lange rijen met de hoop het Russische staatsburgerschap terug te krijgen. Helaas neemt de NPO dat gedeelte nooit mee. Rusland is hot maar hard tegelijk. Het bezit onder Poetin een grote middenklasse maar de levensstandaard is in Nederland een stuk beter geregeld, al is het hier en daar bureaucratisch gezien flink behoorlijk doorgeschoten.

      Nee in Rusland is niet alles koek en ei, maar waar wel dan? Het verbaasd mij dan ook altijd – en met Amerika voorop – dat ze altijd naar andere landen wijzen terwijl ze intern zelf de boel ook niet op orde hebben. Zo is het aantal verpauperde wijken in de VS met rasse schrede toegenomen. Trump had het probleem al genoemd en legde de schuld bij de multinationals die zo nodig hun bedrijven naar lagelonenlanden moesten verplaatsen met name China. Deze kentering gebeurde in de jaren tachtig. Inmiddels zien ze China ook als een gevaar omdat het machtig word, maar dat hebben ze zelf in de hand gewerkt, naast dat ze er grandioos aan verdient hebben!

      En denk maar niet dat de Amerikaanse globalisten zich zorgen maken om haar tweede en derderangs burgers in de States. Die zoeken het maar lekker uit.

      https://www.youtube.com/watch?v=8nGYkEBDjX8

      Tot slot lijkt het mij verstandig dat de Russen over hun eigen land gaan met al haar interne aangelegenheden. Net zoals de president van China, Xi Jinping, vorig jaar aanhaalde dat Amerika zich minder moet bemoeien met interne politieke aangelegenheden van andere landen. Daar hebben ze Amerika helemaal niet voor nodig laat staan wat Nederlandse politici er van vinden. De enigen die zich er het meest druk om maken, en met hele andere bedoelingen dan ze iedereen pogen wijs te maken, is de westerse mainstream media. Hoe zal dat toch komen…

      6 likes
   • @Foppe,

    Ik heb hier nog een wetenschappelijke kaart voor je waar je kunt zien hoe gevaarlijk Rusland is!

    https://rickrozoff.files.wordpress.com/2014/03/securedownload.png

    12 likes
   • Foppe, jij bent gevaarlijker gezien je achtergrond. Niet dat ik bang voor je ben, maar ik denk dat jij de Donald Duck moet gaan lezen.

    6 likes
 3. Wat een reacties hier weer 😀 echt om te bescheuren van het lachen.
  Mensen die nu denken dat Rusland geen gevaar vormt en dat alles een leugen is van de politici. Terwijl daarvoor al vele boeken en artikelen de wereld in warden gezonden met het gevaar van Rusland en vooral Putin.

  Dat Zijlstra fout zit is gewoon waar. En logisch dat hij opstapt. Maar ga dan aub niet denken dat alles over het gevaar van Rusland gelogen is. Kijk naar de Krim, kijk naar het neerschieten van de MH-17. Allemaal georganiseerd door Putin en Rusland. Kijk naar de inmenging van de Amerikaanse verkiezingen.

  Neen, de fout van Zijlstra is slecht voor de geloofwaardigheid van politici maar niet voor onze relatie met Rusland.

  2 likes
  • @Foppe,

   A) Het is nog steeds niet duidelijk wie er achter MH-17 zit. Of de Russen er achter zitten lijkt mij zeer onwaarschijnlijk omdat ze er geen enkel belang of baat bij hebben dat een buitenlands passagiersvliegtuig word neergehaald. De enige partijen die belang bij de aanslag hadden waren de VS, Brussel en zijn EU om grondstoffen, naast Kiev, waarvan het pluche nog steeds als een marionet door de Verenigde Staten word gedirigeerd. Een scenario die na mijn mening het meest logisch is. Het is op zich ook opmerkelijk dat de VS en Brussel op de dag van de aanslag de Russen al de schuld gaven terwijl de onderzoeken nog opgestart moesten worden om uit te zoeken wat er precies gebeurd was.

   B) Er zijn net zo veel enge boeken geschreven over Rusland als over Amerika, de westerse Trojka etc… Privatenbankiers die dit financiële mechanisme controleren alsmede boeken over personen die lid zijn van geheime genootschappen. Daar niet over mogen praten maar wel voor haar burgers de president uithangen. En hierbij creëerden ze alle ruimte om spelletjes te spelen als seek and hide.

   En welke vergelijking je ook poogt te maken. De russen zijn op hun hoede. Als je de geschiedenis bekijkt is dit niet geheel onterecht. Startende met de Napoleontische oorlogen die Rusland wilde inlijven en later nazi Duitsland die in Rusland huishield met dodelijke afloop voor Hitler en zijn kemphanen. Allen gefinancieerd door de zelfde privatenbankiers. Het gevolg wat er uit ontstond was een koude oorlog tussen oost en west die tot halverwege de jaren tachtig duurde.

   Terwijl de Amerikaanse overheid er voor zorgde dat haar kinderen maandelijks op scholen getraind werden’ wat te doen bij een inslag van een Russische kernraket’, verkochten Amerikaanse bedrijven in het geheim raketonderdelen waaronder aandrijfmechanismes en gyroscopen aan die zelfde Russen. Zo wie houdt wie hier voor de gek?

   c) En dan het Krim verhaal. Was dit netjes? Nee natuurlijk niet maar het is allemaal het gevolg van. Zoals met de beëindiging van de koude oorlog er tussen Amerika en Rusland strenge afspraken waren gemaakt die niet werden nagekomen. Na dertig jaar van onderhandelen waren de Russen bereid de Sovjet Unie op te heffen. Dat hoefde ze helemaal niet maar kozen er uit vrije wil voor. Dit gebeurde onder voorwaarde van strenge afspraken. Een van deze was dat de NAVO niet naar het Oosten zou uitbreiden als de Sovjets zich terugtrokken maar onder de presidenten Bill Clinton en George W. Bush gebeurde dit in rap tempo, en zette kwaad bloed.

   Poetin is hier naar gevraagd tijdens een interview met Hollywoodregisseur Oliver Stone. Poetin meldde dat voormalig president Michail Gorbatsjov destijds inderdaad een mondeling akkoord bereikte had omtrent expansie van de NAVO richting het Oosten, maar dat het nooit op papier is vastgelegd. Een blunder van de eerste orde na veertig jaar koude oorlog. Inmiddels zijn we met het oprukken van de NAVO richting het Oosten weer terug bij af. Roept die zelfde NAVO dat de ander gevaarlijk is.

   In feite is er maar ééñ slachtoffer en dat zijn de burgers. Veel geloven in een Nieuwe Wereld Orde maar zien een New World Disorder. Ook de burgers van Nederland worden van alles wijs gemaakt via de mainstream media. En dan kom je uiteindelijk terecht bij de personen die seek and hide spelen. Miljarden en miljarden verdienden aan conflicten. Geregeld verdienden aan beidde zijden van een conflict.

   7 likes
   • @Gezinusk,

    Wil me niet in de discussie mengen maar wil toch een paar punten aanhalen welke volgens mijn bescheiden mening geheel anders zijn dan hoe u deze beschrijft!!!

    En voor @Foppe…..tja, ik denk dat u nog steeds veel te veel naar de MSM kijkt. U zit er voor wat mij betreft volledig naast!!

    Probeer het kort te houden.
    De MH17, veel verhalen doen er de ronde echter ik ben ervan overtuigd dat dit toestel is neergehaald door 2 straaljagers van de luchtmacht van Oekraïne.
    In de cockpit alsmede 1 vleugeldeel zaten overduidelijk in- en uitslaggaten van 30mm geschut welke uitsluitend in boordkanonnen van vliegtuigen worden gebruikt.

    Dan de manier waarop het onderzoek in het begin verziekt is door met name Oekraïne én Nederland is met geen pen te beschrijven, en dat stinkt een uur in de wind. Er liggen nu nog steeds zeer veel onderdelen van dit zgnd MH17 toestel waarover ik trouwens ook mijn twijfels heb echter dit kan ik NOG NIET hardmaken!!!

    Dan over de Krim.
    Bedenk dat de Krim ALTIJD aan Rusland heeft toebehoord. Dan heeft Rusland zijn voltallige zwarte zeevloot er liggen, heeft AFSPRAKEN gemaakt en betaald erg veel liggeld in de havens aldaar! (voor westerlingen stellen afspraken niets voor, echter voor Putin wel degelijk, en geloof me, ik heb denk ik een kleine 100 uur aan docu’s over deze man gezien en moet zeggen, zéér imponerend én een echte leider van ZIJN Rusland, en dat is nog eventjes een ander land dan NL waar nu voor de 3e keer een psychopatisch corrupt kereltje, Rutte genaamd de leiding heeft en waar dat toe lijd….zie hier dit topic!)

    De Krim leeft van de Zwarte zee vloot, en niet alleen dat, de Krim heeft ook nog een financiële voordelen hierdoor, zo krijgen ze bijv. de olie 25% goedkoper enz.

    Dan heeft Putin netjes aan de inwoners van de Krim gevraagd bij wie ze willen worden toegevoegd, Rusland of Oekraïne en hiervoor heeft deze man een referendum laten uitschrijven (toch iets om over na te denken nietwaar, gezien wij ook een referendum hadden, en ook omtrent de Oekraïne en……nou ja, is wel bekend denk ik wat ons psychopaatje hiermee heeft gedaan, om ziek van te worden toch…!!!) waarbij de uitslag als ik me niet vergis rond de 95% lag………om bij…..YEP, Rusland te mogen blijven.

    Kijk, en dit zijn nu cijfers daar droomt men in de EU, NL en bij onze geweldige vriendjes de VS van.
    En vwb de uitbreiding van de NAVO naar de grens met Rusland. Iemand die dit niet inziet die…..wil het gewoon niet inzien.
    En dan last but not least…..
    Feit is dat Rusland nog nooit een AANVALSOORLOG heeft gepleegd op een land en dat kan men van onze werelddemocratie brengers en landen in chaos achterlatend nu niet direct zeggen. Volgens mijn laatste telling stond de VS op rond de 80 AANVALSOORLOGEN na WOII.

    Nog vragen……..graag!!

    Gladiator

    9 likes
    • Volkomen mee eens. De VS heeft zelf New Mexico en California van Mexico gestolen. Er is geen vuiler land dan de VS op deze wereld, nog erger dan Saudi Arabie of Israel.

     5 likes
     • foppe en sukke,de linkse rakkerts.
      let op mijn woorden we gaan nog meer ‘tegengeluiden’ van foppe.

      zelfde trol,andere naam.

      fff

      3 likes
    • Aan Gladiator:

     Je hebt het over de Krim en dat men een referendum heeft laten plaatsvinden. Maar wat blijkt? Men kreeg niet eens een echt vraag voorgeschoteld. De vraag was “wat wilt u?” en de antwoorden “bij Rusland horen” “autonome staat worden”. De keuze “we willen bij Oekraine horen” was er niet eens.

     https://www.nu.nl/buitenland/3726383/vijf-dingen-u-moet-weten-krim-referendum.html

     Tevens beweer je dat Rutte een corrupt mannetje is. En je beweert dat Poetin een groot man is. Welk spul heb jij gesnoven? Ik ga niet beweren dat Rutte een groot man is, of een fantastische kerel. Maar hij vermoord geen politieke tegenstanders, of laat ze gevangen zetten om onduidelijke redenen. Geef mij maar Rutte en Nederlandse politiek. Mensen die tegen zijn mogen lekker naar Rusland gaan, kijken of ze het dan nog zo leuk vinden.

     1 likes
     • de vraag wat er gesnoven word is omgekeerde psychologie.
      behold the sniffing shill.

      fff

      3 likes
     • Onduidelijke redenen? Misschien zijn de politieke tegenstanders wel echt criminelen of puppets van de VS. De wereld politiek is smeriger dan jij denkt.

      2 likes
    • @Gladiator,

     Het is ook geen geheim dat de Verenigde Staten sinds de tweede wereldoorlog altijd in staat van oorlog zijn gebleven. Al hebben ze daar nooit een reden voor opgegeven, maar het doel is bekend.

     1 likes
  • Kijk naar de Krim, volgens mij bent u niet helemaal op de hoogte wat er in de Krim is gebeurd.

   En wat MH-17 betreft gelooft u nog steeds in dat BUK raket verhaal. Ik kan u vertellen er is geen enkel sluitend bewijs dat het een BUK is geweest. Als er een BUK raket laten we zeggen in Utrecht wordt afgevuurd, de knallen de ramen er in Amsterdam om over de vele geknapte trommelvliezen maar niet te spreken. De rookpluim zal vanaf vele kilometers te zien zijn. Geen enkel bewijs.

   Rusland vormt geen gevaar wordt eens wakker, Turkije daar moet je voor oppassen!!!

   4 likes
  • Ik vind Rusland geen bedreiging en ook nooit gevonden, Amerika is een uitdagend land en roofzuchtig land
   Ik ruil Rutte het liefste in voor Poetin…Ik vind onze regering erg eng, allemaal pinokio s

   4 likes
  • Lees ik nou precies wat ook op Nu.nl stond? Jij bent niet goed wijs. Dit is echt om te huilen. Hey, even een vraagje. Waar zaten/zitten de Amerikanen allemaal (democratie brengen HAHA). En de Russen?

   3 likes
 4. Het is weer gelukt !! Sorry zeggen , en alles is oké ! En dan mag je blijven zitten in het pluche ! Als je goed kan liegen zit je goed bij de VVD .

  23 likes
 5. wat zullen de russen nu lachen om dit nederlandse nepnieuws.
  als hij er morgen nog zit en op bezoek wil gaan bij Lavrov,heeft hij een enorme plaat voor zijn kop.
  het zou mij trouwens ook niets verbazen,dat het hele mh 17 drama is opgezet om de russen in discrediet te brengen
  het heeft er steeds meer schijn van,dat de onderste steen bij de russische buren ligt.
  maar dat is natuurlijk nepnieuws, volgens zijlstra,rutte, de nieuwe stasi ollengron en ach niet te vergeten de penthousegraaier pechthold.

  25 likes
 6. wat voor achterlijke regeringen hebben we tegenwoordig.

  18 likes
  • hebben we altijd al gehad: Colijn 9 mei 1940: mensen ga maar rustig slapen, er niets aan de hand. Hij zijn koffer al op een fregat…
   Kabinet tijdens ww2 liet al het verzet opruimen om plaats te maken voor konings gezind verzet.
   Vlak na ww2: uiterst smerige manier waarop het kabinet de molukkers misleidden

   2 likes
 7. Hij zou ook de russen excuus moeten aanbieden voor dat nepnieuws. En vervolgens aftreden.

  15 likes
 8. @salvar, dat vraag ik me ook af, en ik vraag me ook af waarom we dat allemaal normaal vinden.. Kijk liegen doen ze allemaal als het zo te pas komt, maar het verhaal van Zijlstra is dermate kinderlijk belachelijk dat je als mens toch liever onder een steen wil kruipen dan dat je naar de bron wordt uitgezonden…… Er is toch niemand die dat zonder gezichts verlies wil mee maken……de muis en de olifant ………… Nou we zijn weer in 1 klap beroemd,,,, Behalve de schaatsers dan,maar die werken er hard voor……….

  9 likes
  • en om dan te horen dat rutte hier al van af wist.
   een paar weken later komt dit naar buiten en wat zegt rutte Zijlstra wilde dit zelf zeggen wat een excuus Rutte.

   5 likes
 9. hij mag blijven van Rutte, omdat hij aanvankelijk prima zijn werk deed> men baalt er alleen van dat het is uitgekomen. de Russen in diskrediet brengen is gewoon een dagelijkse taak geworden

  12 likes
 10. Ik hoop zelfs dat hij aan mag blijven. Dan zal er ongetwijfeld binnen de kortste keren nog veel meer bullsh*t boven komen drijven. Dit tuig kan niet hard en vaak genoeg door het ijs zakken. Misschien gaat er dan eindelijk een lichtje branden bij de mensen.

  10 likes
  • Eksegese, inderdaad, laat de psychopaten elkaar in het achterwerk kruipen en hoe meer er komen en mogen blijven hoe gekker het wordt, hoe meer we zijn gered.

   2 likes
 11. Zo te zien heeft Rutte een motie van wantrouwen overleeft. De motie van wantrouwen werd ingediend omdat minister president Mark Rutte al enige tijd op de hoogte bleek te zijn van de kwestie Zijlstra maar de Kamer hierover niet informeerde. Hetgeen druist tegen de grondwet in omdat deze verplicht dat de minister president zo spoedig mogelijk de Kamer op de hoogte moet brengen van gedane zaken. Echter werd de Kamer geïnformeerd door de Volkskrant.

  Na de hoofdelijke stemming werd Rutte gefeliciteerd door onder meer Dhr. Pechtold, Jesse Klaver en Sybrand van Haersma Buma. Rutte won de motie met een verschil van 101 tegen en 43 voor afzetting van de minister president. Hiermee kunnen we wel stellen dat de Kamer het niet zo nauw neemt met wat de Nederlandse grondwet voorschrijft en daarmee is het failliet van de Nederlandse politiek nabij.

  12 likes
 12. halbe afgetreden,we noemen hem vanaf nu bij zijn echte naam….De Smerige Leugenaar.

  fff

  8 likes
 13. Pinokio1 (Rutte) en nu hebben we een Pinokio2 (Halbe Zijlstra)
  Waarom de Russen steeds na trappen, zou wel willen dat Poetin onze President was

  7 likes
 14. Er wordt gereageerd alsof Halbe Zylstra een enorm geheim heeft ontdekt en geopenbaard . Heel de wereld weet toch dat het zeer aan het hart van Putin ligt om Rusland weer groot te maken. Het lijkt eerder een verdekte oorlogsverklaring omdat Ukraine en de Baltische landen vol staan met spullen van de N.A.T.O.

  5 likes
 15. Rutte breekt record : https://www.gelderlander.nl/dossier-aftreden-minister-hennis/rutte-ii-breekt-record-zeven-bewindslieden-weg-na-schandaal~a437f0b0/

  Het is dus zeker geen unicum te noemen, eerder lopende bandwerk. Onvoorstelbaar dat het volk daar nog steeds in tuint. Als je nou helemaal niets kunt kun je altijd nog beloven het volk te besodemieteren en vervolgens als minister op het pluche gaan zitten, als het misgaat neem je jankend afscheid en wacht op een beter betaalde functie, of je gaat gewoon verder met toneelspelen en je gaat als buschauffeur aan de slag net als Teeven. Als ie nou de bonnetjes maar niet weer zoek maakt.

  5 likes
 16. Hoelang gaan we dit nog pikken?????????!!!!!!!!!!

  1 likes
  • @Enki1,

   Hoe dom een volk kan zijn dat ziet men hier in NL elke dag weer, en het wordt elke dag erger en smeriger. We worden over alles zwaar voor de gek gehouden.

   En op uw vraag hoe lang we dit nog gaan pikken……IK pik dit niet meer en ben volledig uit dit zwaar corrupte én verrotte systeem gestapt. Probeer dit zooitje psychopaten met alle middelen te bestrijden alleen……….voel me hierbij zo alleen, ook na meerdere pogingen om een handje vol mensen bij elkaar te krijgen om iets heel moois te organiseren blijkt………….dat ik helaas alleen ervoor sta!!!!

   Allemaal toetsenbordtijgers, veel geblaat en weinig wol. Maar men krijgt wat men verdiend en 1 ding is voor mij volledig duidelijk, dit heeft de langste tijd geduurd……en…….WTSHTF……I’m prepared……

   En ik hoop jullie ook, en anders is jullie kans met zekerheid 0,0….!!!

   Heb mijn kinderen opgevoed met de boodschap dat ze een ander mens zo moeten behandelen zoals ze zelf graag behandeld zouden willen worden, en daar hoort liegen en bedriegen niet bij. Ben trots op mijn kids, op alle 4, maar ben bang dat hun toekomst met name door al deze domme toetsenbordtijgers aan een zijden draadje hangt maar ik ben er gelukkig ook nog, en ze weten dat ze daar altijd op kunnen rekenen!

   Duidelijk genoeg!?

   Gladiator

   2 likes
   • een volk is niet dom.
    het heeft niets met intelligentie te maken.

    het slapen en passief zijn komt door mind control.
    als je een 50 uurtjes MK- ULTRA hebt geresearched oordeel je niet meer over een volk.

    je zult ook meer inzicht krijgen in andere werkwijzen en haar negatieve gevolgen.

    ik waarschuw je,de research in deze gaat je niet in de koude kleren zitten,maar volgens mij trekt een bijter zoals jij (en ik) dat wel 🙂

    een paar manieren om te ontsnappen aan mind control is,geen staastsscholing zoals ik of meditatie,ik verwacht ook dat frequentie (trilling) een belangrijke rol kan spelen.

    cognitieve dissonantie en stockholmsyndrom is een belangrijke factor binnen mind control,zoals ook het vervuilen van een lichaam.

    beste Gladiator,wakker zijn is dan ook eerder een last dan een zeggen.

    wat betreft je kids,hou zoveel mogelijk van ze en leer ze thayboxen (net zoals ik).
    en laat ze de waarheid zien,hoe rot een paar zijn en hoe velen hieronder lijden.

    maybe we meet sometime somewhere,but till then,you keep fighting for freedom.

    fff

    2 likes
 17. Als je liegt moet je meer onthouden!

  4 likes
 18. LS…

  Geen woorden voor !

  1 likes
 19. Nou hij houd de eer aan zich zelf, hij stapt op ! Ohhh hoe kan je nu zo n ministers post aannemen als dat boven je hoofd hangt, een zwaard van Damocles ……..dom dom dom…. Maar goed, dat hebben we ook weer gehad..Overigens waarom komt deze zaak eigenlijk nu pas naar boven ?? Was dat een klokkeluider ??

  1 likes
 20. Haha huilen ook nog.. ik moet wel lachen. Maar liegen ze daar in Den Haag niet dagelijks? Wat een theater allemaal

  1 likes
 21. Hoe dom een Telegraaf brulboei kan zijn, erg duidelijk vind ik het in elk geval niet want waarom zouden mensen vanachter hun toetsenbord vandaan moeten komen die contacten over de hele wereld hebben, om bij jou om de tafel te gaan zitten praten? Om iets moois te organiseren?
  Tsjeez…hoe achterlijk ben je dan…
  Trump en Putin hebben we veel meer aan, die hebben het ook voor het zeggen en jij niet.
  Wat dacht je bij jou aan de keukentafel nog toe te voegen aan wat miljoenen keyboard warriors al voor elkaar hebben gekregen?
  Juist door internet werd contact wereldwijd mogelijk en zo dus de ondergang van de cabal.

  0 likes
 22. Ik denk dat Lavrov Zijlsta onder druk zette om een deal rond te krijgen, anders zou hij dit bekend maken. Zijlstra moest dat daarom zelf doen, dus eigenlijk wilde hij niks bekend maken.

  Na de leugen, loog hij weer, omdat hij zei dat het wel de waarheid was.

  Ik vind dat hij de gevangenis in moet.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

Tijdens het verkiezingsdebat tussen Thierry Baudet en ...

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Het Russische ministerie van Defensie heeft onlangs ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.